Dodaj do ulubionych

Dariusz Wdowczyk: Karwan może szukać klubu

IP: *.pilawska.osiedla.net 14.05.06, 10:54
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: bob Panie Wdowczyk coś Wam w sobotę nie wyszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 11:23
      i mimo, iż za Wisłą specjalnie nie przepadam to cieszę się z jej wygranej bo
      obiektywnie stwierdzam, że grała w tym sezonie ładniejszą piłkę. Dla Legii to
      bardzo szczęśliwy tytół.
      • peter_pan Re: Panie Wdowczyk coś Wam w sobotę nie wyszło 14.05.06, 11:26
        Jejku! Analfabetom STOP. Szczęśliwy albo nie ale TYTUŁ!!!! A nie TYTÓŁ :(((
        • morfeusz_1 Re: Panie Wdowczyk coś Wam w sobotę nie wyszło 14.05.06, 11:39
          E tam z ortografią,Wdowczyk jest cóóóóóóól mądrze prawi ;)
          • Gość: lol Wdowczyk, kup pan mi bilet! IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 14.05.06, 11:59
          • Gość: kolo Legia mistrz ale wstyd!!!! IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 14.05.06, 11:59
            • Gość: szczupak Re:Tytół? Jak można napisać coś takiego? IP: *.chello.pl 14.05.06, 12:39
              Prostaku proszę żebyś już nic nie pisał.Apeluję do twojej mamusi żebyś miał
              zakaz siadania do komputera
              • Gość: o ludzie Re:Tytół? Jak można napisać coś takiego? IP: *.ghnet.pl 14.05.06, 14:09
                mysle ze z Wami jest cos nie tak. nie widzicie glebi przekazu. specjalnie
                jeszcze pisal polskie znaki by uwydatnic ten tytul zdobyty przez legie jako
                przypadkowy i niezasluzony. dlatego przez "u zamkniete". nie myslcie ze wszyscy
                sa tak glupi jak Wam sie wydaje.
                • Gość: ... Re:Tytół? Jak można napisać coś takiego? IP: *.robbo.pl 14.05.06, 14:52
                  gdyby nie używał polskich znaków,a następnie użył "Ó" to wtedy byłoby to
                  podkreślenie.
      • Gość: ... Re: Panie Wdowczyk coś Wam w sobotę nie wyszło IP: *.robbo.pl 14.05.06, 14:49
        "TYTUŁ" piszę się przez "u",a nie "Ó".czy ludzie nie chodzą do szkół??
        • Gość: futbolimia.pl futbolimia.pl IP: *.eranet.pl 14.05.06, 16:17
          Ale beton z tymi kibolami wyszedł wczoraj... szkoda trochę.

www.futbolimia.pl
      • Gość: legia Re: Panie Wdowczyk coś Wam w sobotę nie wyszło IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.06, 15:43
        mysle, ze nie jest tak ze szczesliwy, jak sie gra 30 meczow w sezonie, to nie
        ma sensu mowic, ze sumy punktow dwoch druzyn to kwestia szczescia; Wisla tez
        zlapala na wiosne pare punktow w koncowkach fuksem; tak jest pilka, ale w
        dlugiej serii maczow to nie wazy; na jesinie np. Legia majac przy 0:0 karnego z
        Cracovia, nie wykorzystuje go, a za chwile traci bramke;

ja tez mysle, ze Wisla nadal gra lepsza pilke, ale Legia to druzyna ciagle w
        budowie i to od bardzo niedawna, ciegle sukcesywnie przychodza nowi pilkarze
        (dopiero od niedawna uksztatowani, bo do niedawna tylko mlodzi gniewni z dolu
        ligi i II ligi , i zapelniaja luki, przeciez w Warszawie jestesmy wlasciwie
        zaskoczeni, ze juz w tym sezonie mamy mistrza; budowa jest wciaz "w polowie";
        tym bardziej zle swiadczy to o naszej lidze, a dobrze o Wdowczyku, ze poukladal
        to co mial i o ambicji pilkarzy; w sumie wygrali lige, bez sily ognia z przodu
        nikt Legii przeciez dal tego tytulu, na jesieni, stata juz byla ogromna, nie
        moze byc wiec mowy o szczesciu
        • Gość: lol Re: Panie Wdowczyk coś Wam w sobotę nie wyszło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 22:21
          a jesinie np. Legia majac przy 0:0 karnego z
          >
          > Cracovia, nie wykorzystuje go, a za chwile traci bramke;

glupku, to bylo w zeszlym sezonie
    • Gość: cyg@nek Brawo Wdowczyk. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 14.05.06, 12:01
      Bardzo podoba mi się postawa Wdowczyka. Wyrósł na trenera klasy
      reprezentacyjnej. Sympatyczny, mądry i rozważny facet.
      Gratulacje Panie Darku. Oby Legii dopisało szczęście i forma w eliminacjach LM.
      Taki sukces mógłby być ozdrowieńczy dla polskiej piłki. Mógłby poruszyć ambicje
      Wisły, Lecha czy Kolportera, bo w ambicje Zagłębia i Wisły Płock nie wierzę.
      Pozdrowienia z Galicji.
      • Gość: LoRd QulaG Re: Brawo Wdowczyk. IP: *.nat.student.pw.edu.pl 14.05.06, 12:49
        > Bardzo podoba mi się postawa Wdowczyka. Wyrósł na trenera klasy
        > reprezentacyjnej. Sympatyczny, mądry i rozważny facet.
        > Gratulacje Panie Darku. Oby Legii dopisało szczęście i forma w eliminacjach LM.

popieram przedmówcę, Wdowczyk jest już chyba w 3ce najlepszych polskich speców
        od trenerki (razem z Kasperczakiem i Janasem, choć "do gry" wrócił też Smuda :P)

ale mam nadzieję, że dalej będzie czynił postępy (i widać zdaje sobie sprawę, że
        nie jest nieomylny!) bo może z niego wyrosnąć spec klasy europejskiej :)

> Taki sukces mógłby być ozdrowieńczy dla polskiej piłki. Mógłby poruszyć ambicje
        > Wisły, Lecha czy Kolportera,

Szanse na LM są porównywalne z szansami naszej Repry na wyjście w grupy na
        mundialu... Potrzeba szczęścia ale wszystko w nogach piłkarzy i nogach Janasa i
        Wdowczyka - TO MOŻE BYĆ PRZEŁOMOWY ROK albo wielka klapa - ja wierzę, że sie uda!

Powodzenia! :)

> bo w ambicje Zagłębia i Wisły Płock nie wierzę.
        amibicje będą, niestty może zabraknać wszystkeigo innego... Zwłaszcza, że z
        Zagłębia odchodzi Smuda, a Wisła Płock pewnie sprzeda Jelenia... obym się mylił,
        ale nadzieja na pokazanie się w Europie pozostaje tylko w Wisełce i Legii...

> Pozdrowienia z Galicji.
        • kasduff Re: Brawo Wdowczyk. 14.05.06, 17:07
          Co do szans takich samych na LM w Polsce jak na wyjscie reprezentacji z grupy na
          Weltmeistershaft2006 - raczej nie są takie same, szczególnie patrząc na to, na
          jakie zespoły Legia może trafić w III rundzie kwalifikacyjnej (Liverpool,
          Arsenal, Osasuna, Valencia albo Real Madryt[tutaj zalezy od wyników w ostatniej
          kolejce], Inter, Fiorentina albo Roma...)...

No, różowo tego nie widze ;]
    • Gość: maks To Jóźwiak jest teraz skautem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:11
      A ja myślałem,że on kosi trawe na Legii!
      • Gość: WSAD Re: To Jóźwiak jest teraz skautem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:35
        to źle myślałeś, kolego. a jóźwiak, o dziwo, wcale taki kiepski jako skaut nie
        jest, skoro to on dotarł do Ouattary a potem namawiał Wdowca do wypożyczenia
        tego zawodnika...jasne, że ktoś najpierw Ouattare Jóźwiakowi pokazał, ale to
        tylko dobrze świadczy o kontaktach tego ostatniego...a na tym też polega klasa
        skauta. no i to on, razem z Piekarskim, jeździł do Brazylii i znalazł tam
        Rogera, który razem z Edsonem klepał większość prawych obrońców i prawych
        pomocników w tej lidze...zobaczymy co pokażą w Europie.
    • Gość: fan Re: Dariusz Wdowczyk: Karwan może szukać klubu IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.05.06, 12:20
      Uważam, że Wdowczyk jest typowym "warszawiakiem" w złym tego słowa znaczeniu:
      pyszałkowaty, zarozumiały i kłamliwy. Zapomniał dodać, że ktoś pomógł Legii
      układając choćby tak kalendarz spotkań, żeby Legia trafiała na groźnych rywali
      zaraz po tym jak wymęczyła ich Wisła. Przypadek? Nie w polskiej piłce!!!
      • Gość: M Re: Dariusz Wdowczyk: Karwan może szukać klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:29
        Gość portalu: fan napisał(a):

> Uważam, że Wdowczyk jest typowym "warszawiakiem" w złym tego słowa znaczeniu:
        > pyszałkowaty, zarozumiały i kłamliwy. Zapomniał dodać, że ktoś pomógł Legii
        > układając choćby tak kalendarz spotkań, żeby Legia trafiała na groźnych rywali
        > zaraz po tym jak wymęczyła ich Wisła. Przypadek? Nie w polskiej piłce!!!

dlaczego nie krzyczales po pierwszej rundzie, kiedy terminarz byl taki sam, a
        Wisla miala 7 punktow przewagi? Wtedy bylo ok, a teraz juz nie bo Legia zdobyla
        mistrzostwo?
        Porazke trzeba umiec przyjac. Wisla byla po prostu slabsza i tyle. Klub pozbyl
        sie zwojej glownej sily (Franek i Zuraw) i sa efekty.
        Gdyby tak PZPN pomagal Legii, to wczoraj bylby przynajmniej jeden karny.
        Przestancie juz lamentowac.
        • Gość: Andrew Re: Dariusz Wdowczyk: Karwan może szukać klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:34
          czytaj uważnie, chodzi o Karwana a nie o Wdowczyka, ale jeżeli chodzi o treść
          uważam że taką ordynarna wypowiedź powinno się w momencie skasować,(poza tym
          zawodnik, trener, nie są niewolnikami i pracuja tam gdzie ich chcą)
          a co do tyułu zdobywa go poprostu ta drużyna która po ostatnim ligowym meczu ma
          najwięcej punktów, analogicznie jak mówi Pan Kazimierz Górski "wygrywa mecz ta
          drużyna która zdobędzie więcej bramek" ot i cała filozofia,
          • Gość: Andrew Re: Dariusz Wdowczyk: Karwan może szukać klubu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:36
            to było do tego który wyzywał Karwana
            • Gość: LoRd QulaG o Karwanie nic nie było... IP: *.nat.student.pw.edu.pl 14.05.06, 12:42
              on lżył Wdowczyka... swoją drogą szkoda mi Bartka, bardzo lubię tego piłakrza
              ale coś mi się stało... chyba powinien zasięgnąć opinii sportowego psychologa,
              bo to chyba kłopoty z mentalnością i nastawieniem...

mam nadzieję, że Karwan jeszcze "wróci do gry" i w innym klubie (zapraszamy do
              Łęcznej! :P) pokaże klasę!
              • Gość: Andrew Re: o Karwanie nic nie było... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:45
                było o Karwanie bo przecież Karwan a nie Wdowczyk "zostawił" śląskie kluby :(
        • Gość: /dev/lepper Re: Dariusz Wdowczyk: Karwan może szukać klubu IP: *.jjs.pl 14.05.06, 19:36
          > Gdyby tak PZPN pomagal Legii, to wczoraj bylby przynajmniej jeden karny.

karny był w meczu z Polonią. Miło że tytuł w Warszawie szkoda że KSP spadło!
      • Gość: LoRd QulaG ahahahhahahah koljeny spiskowiec IP: *.nat.student.pw.edu.pl 14.05.06, 12:39
        > (...)ktoś pomógł Legii
        > układając choćby tak kalendarz spotkań, żeby Legia trafiała na groźnych rywali
        > zaraz po tym jak wymęczyła ich Wisła. Przypadek? Nie w polskiej piłce!!!

rany ile razy to już było przerabiane... CZEMU TERMINARZ NIE PRZESZKADZAŁ WIŚLE
        W LIPCU jak był publikowany, W PAŹDZIERNIKU, jak Wisła wygrywała, W LUTYM, gdy
        wciąż była liderem... nagle pod koniec sezonu wszyscy zauważyli to, co dla
        normalnego inteligentengo człowieka było oczywiste od dawna - Legia gra po
        Wiśle... I CO Z TEGO? Czy piłkarze OE są niepełnosprawni by przez tydzień nie
        mogli się zregenerować i zagrać na 100% z Legią? Bzdury! W takim razie GÓRNIK
        ŁĘCZNA POWINIEN BYĆ MISTRZEM POLSKI, bo gra z rywalami, którzy mają "w nogach"
        mecze z Wisłą i Legią...

I w taki razie w zeszłym roku kalendarz był ułożony pod Wisłę, bo grała zawsze
        PO GROCLINIE (wicemistrzu) a zresztą inaczej się nie da ułożyć terminarza,
        ZAWSZE JEDNA DRUŻYNA GRA Z TYMI SAMYMI PRZECIWNIKAMI PO INNEJ - czy to tak
        trudno zrozumieć?

np. KORONA ZAWSZE GRA PO ZAGŁĘBIU Z TYMI SAMYMI PRZECIWNIKAMI, a AMICA PO
        KORONIE... czy ktoś z Zagłębia płacze, że terminarz jest pod jego konkurentów z
        Kielc i Wronek? NIE! Bo na takie tłumaczenie stać tylko ludzi niespełna
        rozumu... Niestety Petrescu chyba na takiego "inteligentnego inaczej" mi wygląda...

Tłumaczenia kibiców i trenerów Wisły przypominają mi stwierdzenie: "złej
        baleticy przeszkadza rąbek u spódnicy..." :)

Z niesmakiem muszę przyznać, że choć niedawno kibicowałem Wiśle w europejskich
        pucharach, lubiłem jej piłkarzy i chciałem jej MP (by grała w LM) to teraz już
        nie moge patrzeć na ten klub - na Cupiała, na Peterscu i na tych kibiców (nie
        wszystkich, ale tych plujących na forach i bijących piłakrzy - zresztą mających
        wiele wspólnego ze zwierzetami z Legii...) szkoda mi tylko niektórzych piłkarzy,
        ale po mundialu Baszczyński czy Sobolewski na pewno odejdą, więc po problemie :)

Jeżeli jakiś kibic Wisły się nie zgadza, czekam na jakieś logiczne dowody, a nie
        powtarzanie głupot wymyślanych przez Petrescu... Jeżeli macie jakieś dowody, że
        Wisła była lepsza tytuł jej się należał to czekam na odpowiedź :)

Kibic polskiej piłki przede wszyskim, potem dopiero fan Łęcznej, Legii, MU i
        Barcy :)

pozdrawiam
        • Gość: amlam Re: ahahahhahahah koljeny spiskowiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:58
          Legia-Wisla 1:2
          ale faktem jest ze Wisla przegrala mistrzostwo przez:
          - derby Krakowa (ze słabiutką Cracovią - ale derby to derby wiec da sie to jeszcze wytlumaczyć)
          - mecz z Lechem (moim zdaniem w tym meczu stracili mistrzostwo)
          - mecz z Koroną (byla w świetnej formie a tydzien pozniej Lefgia fartownie z nią zremisowała)
          A kto wie czy to wszystko nie przez okres transferowy i zero realnych wzmocnien.
          Sukces jak i porażka mają wiele składowych i wszystko po kolei przyczyniło się do straty tytułu przez Wisłę.
          Szkoda tylko ze wszystko nie oztrzygalo sie w ostatnim meczu (niewazne jaki by był wynik) bo to uciełoby wszelkie dyskusje.
          Sytuacja z tego sezony tylko napawa optymizmem przed nastepnym. Wzmocnioa Legia, zapewne Wisła, mysle ze Korona też, no i KKS Lech nie wspominając o tym że Wdzew wchodzi :D
          Również fan polskiej piłki i zzwolennik tezy ze mecz wygrywa sie na boisku a nie poza nim.
          Zobaczymy co dzisiaj pokaże repreza :) oby Franek sie przełamał
          pzdr
          • Gość: LoRd QulaG Re: ahahahhahahah koljeny spiskowiec IP: *.nat.student.pw.edu.pl 15.05.06, 02:49
            > Legia-Wisla 1:2

2004: Legia-Wisła 4:1
            2005: Legia-Wisła 5:1

co nic nie znaczy... nadal uważam, że to Wisła w latach 04-05 zasłużyła na
            mistrzostwo...

> ale faktem jest ze Wisla przegrala mistrzostwo przez:
            (...)
            > A kto wie czy to wszystko nie przez okres transferowy i zero realnych
            > wzmocnien
            > Sukces jak i porażka mają wiele składowych i wszystko po kolei przyczyniło się
            > do straty tytułu przez Wisłę.

zgadzam się z ost. zdaniem, ale myślę, że Wisła przegrała MP jesienią, gdy Legia
            była słaba i można było odskoczyć spokojnie na 10pkt...

> Szkoda tylko ze wszystko nie oztrzygalo sie w ostatnim meczu (niewazne jaki by
            > był wynik) bo to uciełoby wszelkie dyskusje.

no szkoda, choć i to by nie ucięło dyskusji (kupili sędziów itp...)

> Sytuacja z tego sezony tylko napawa optymizmem przed nastepnym

mnie nie napawa styl gry mistrza i wicemistrza... :( że nie wspomnę o reszcie...

> Również fan polskiej piłki i zzwolennik tezy ze mecz wygrywa sie na boisku a
            > nie poza nim.

na szczęście jeszcze nas kilku zostało :)
            pozdrawiam :P
        • Gość: daro Re: ahahahhahahah koljeny spiskowiec IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.05.06, 13:47
          Jak dla mnie to układanie tego kalendarza i tak jest chore, ciekawe ze w innych
          ligach jakos mogą sobie poradzic i dwie najlepsze druzyny nie grają po sobie...
          bo chyba nie zaprzeczysz ze grając z Legią np. 3 dni po meczu z Wisłą drużyna
          nie będzie w stanie przez 90 minut grac na 100%, wystarczy spojrzec w ilu
          meczach Legia strzelała zwycięską bramkę w doliczonym czasie gry... Zwróc uwagę
          że różnica na koniec to tylko dwa punkty i takie niuanse nabierają znaczenia bo
          wystarczyłby jeden taki mecz aby sytuacja wyglądała inaczej. Co do argumentu że
          wcześniej nikt na to nie zwracał uwagi to po prostu Wisła miała o niebo lepszą
          formę i osiagała taką przewage że te różnice nie miały znaczenia, więc nie było
          sprawy. Kiedy forma spadła to przy dwóch równorzędnych drużynach (bo za takie
          uważam przy takich kadrach Legię i Wisłę) te chocby dwa punkty zdobyte na
          wymęczonym przeciwniku w ostanich minutach odgrywają ogromną rolę w ostatecznym
          ukształtowaniu tabeli. Od razu zaznaczam że kibicuje Wiśle, ale tak samo bedę
          kibicował Legii w eliminacjach LM bo to polska drużyna i będzie tam
          reprezentowac nasz kraj, zreszta im lepiej będą grac nasze druzyny w pucharach
          tym lepszy będziemy miec ranking i może pewnego pięknego dnia i Legia i Wisła
          zagra w LM (pomarzyc można;) Po prostu czuje pewien niedosyt że sprawa
          mistrzostwa nie rozstrzygnęła się w ostatnim meczu i mam nadzieje że od
          przyszłego sezonu PZPN (czy moze już Ekstraklasa SA?)zwróci uwagę na
          kontrowersje wywoływane przez terminarz i zrobi to w inny sposób...

Pozdrawiam
          • Gość: LoRd QulaG Re: ahahahhahahah koljeny spiskowiec IP: *.nat.student.pw.edu.pl 15.05.06, 02:43
            > Jak dla mnie to układanie tego kalendarza i tak jest chore, ciekawe ze w
            > innych
            > ligach jakos mogą sobie poradzic i dwie najlepsze druzyny nie grają po
            > sobie...

no nie wiem, na pewno też gdzie indziej się to zdarza... jezeli ktoś w was
            organizował kiedyś ligę i układał terminarz, to wie, że tego się uniknąć nie
            da... ja losowałem kto po kim będzie grał w mojej lidze (Counter-Strike'a) więc
            domyślam się, że w PZPNie też losowanO (i może było oszustwo ale w to wątpię...)

> bo chyba nie zaprzeczysz ze grając z Legią np. 3 dni po meczu z Wisłą drużyna
            > nie będzie w stanie przez 90 minut grac na 100%, wystarczy spojrzec w ilu
            > meczach Legia strzelała zwycięską bramkę w doliczonym czasie gry...

Ale strzelała głównie z wolnych więc nie wiem jaki to ma związek z kondycją... I
            powtarzam - czemu w takim razie Łęczna nie gromiła WYKOŃCZONYCH przez Wisłę i
            Legię drużyn kilka dni później? Zresztą niektóre drużyny "odpuszczały" mecz z
            Wisłą na wyjeździe, by spróbować powalczyć z Legią u siebie (np. Wisła Płock)
            więc zmęczenie tu chyba nie ma takiego znaczenia... Jak dla mnie to głupie
            tłumaczenie i basta, w takim razie uważam, że PZPN w tamtym roku sprzyjał Wiśle
            i "ukradł" tytuł Groclinowi... tak samo sensowna teoria jak wasza...

> Zwróc
            > uwagę
            > że różnica na koniec to tylko dwa punkty i takie niuanse nabierają znaczenia
            > bo
            > wystarczyłby jeden taki mecz aby sytuacja wyglądała inaczej. Co do argumentu że
            > wcześniej nikt na to nie zwracał uwagi to po prostu Wisła miała o niebo lepszą
            > formę i osiagała taką przewage że te różnice nie miały znaczenia, więc nie było
            > sprawy. Kiedy forma spadła to przy dwóch równorzędnych drużynach (bo za takie
            > uważam przy takich kadrach Legię i Wisłę) te chocby dwa punkty zdobyte na
            > wymęczonym przeciwniku w ostanich minutach odgrywają ogromną rolę w ostatecznym
            > ukształtowaniu tabeli.

Zwróć uwagę, że Legia fatalnie rozpoczęła sezon i miała trudniejszy terminarz
            jesienią... Moim zdaniem Wisła właśnie wtedy straciła mistrzostwo, bo na wiosnę
            grała całkiem nieźle (a raczej skutecznie...) Tylko wtedy wszyscy widzieli błędy
            Engela i słabą formę, a teraz wymyślili bajki o terminarzu...

To nie Legia wygrała przegrany sezon, to Wisła przegrała wygrany!
            (zainteresowani wiedzą o co chodzi...)

> Od razu zaznaczam że kibicuje Wiśle, ale tak samo bedę
            > kibicował Legii w eliminacjach LM bo to polska drużyna i będzie tam
            > reprezentowac nasz kraj, zreszta im lepiej będą grac nasze druzyny w pucharach
            > tym lepszy będziemy miec ranking i może pewnego pięknego dnia i Legia i Wisła
            > zagra w LM (pomarzyc można;)

heheh zgadzam się, i do tego spotkają się np. w półfinale jak niedawno Anglicy,
            Hiszpanie czy Włosi :)

> Po prostu czuje pewien niedosyt że sprawa
            > mistrzostwa nie rozstrzygnęła się w ostatnim meczu

ja też odkąd zobaczyłem terminarz marzyłem o tym ostatnim meczu rozstrzygającym
            o wszystkim :) szkoda, że tak sie nie stało...

>i mam nadzieje że od
            > przyszłego sezonu PZPN (czy moze już Ekstraklasa SA?)zwróci uwagę na
            > kontrowersje wywoływane przez terminarz i zrobi to w inny sposób...

nie da się tego zrobić, BO ZAWSZE KTOŚ BĘDZIE GRAŁ PO KIMŚ, a skąd wiesz, czy
            np. w przyszłym roku o MP nie będą walczyć Widzew z Lechem??? Pomyślcie chwilę
            nad tym...

> Pozdrawiam

Również pozdrawiam!
        • dadek77 Re: ahahahhahahah koljeny spiskowiec 14.05.06, 14:19
          kolego Lordzie, Królu czy jak ci się arystokratycznie marzy...
          czy Wiśle się Mistrzostwo należało? myśle subiektywnie że tak samo jak i
          Wiśle... Legia jak na swoje możliwości i potencjał zagrała wyjątkowo dobrze i
          ze szczęsciem (te bramki w ostatnich minutach, szczęśliwa obrona wyniku w
          Zabrzu), Wisła szczęscia miała trochę mniej (mecz w Poznaniu na własne
          życzenie) ale mówi się że i ono sprzyja lepszym, jeżeli tą logiką się
          posługiwać to masz swoją obiektywną odpowiedź, ale nie o tym miało być...
          miało być o tym czy PZPN pomagał jak mógł -po troche i Twojej- Legiuni... ano
          dla mnie - i tu znów subiektywnie - tak
          przykłady? napisze Ci co mnie wqrzyło najbardziej... kartka dla Wasilewskiego
          za zmianę butów.. oj nie pograł by sobie brazylijski zaciąg Legii przy nim
          (skąd ta pewność? po tym co pokazali wczoraj przy Baszczu czyli Nic;) )
          po drugie mecz Legiuni w Poznaniu, bodaj Reiss od tamtego meczu nam kibicowal
          (przynajmniej tak deklarował;) )
          po trzecie - sprawa kadry i powołań, czyli afera o baszcza i sobola, i nagła
          amnezja przy nagłym ozdrowieniu Bronowickiego.... jak się interesujesz to wiesz.
          a terminarz? chyba nie chcesz wszystkim wmówić że nie da się tego tak ustawić
          by zespoły nie grały z przeciwnikami po sobie? w całej Europie się da tylko nie
          u nas?! spodziewam się podobnej konsekwencji w nastepnym sezonie przy ustalaniu
          terminarza...
          czy to zdecydowało o tym że nie mamy mistrzostwa ? ABSOLUTNIE NIE, przegraliśmy
          je sami na boisku, ale nie opowiadaj mi tutaj że wszystko było ok
          i jeszcze jedno... w sercu mam Wisłe, ale nie przeszkadza mi to szanować
          przeciwnika i jego fanów ( w tym Legiuni), Tobie troszeczke tego zabrakło ale
          pewnie masz 15 lat i emocje biorą góre (ta wczorajsza porażka, jak ta Wisła i
          ten okropny Petrescu mogli, patrzeć na nich nie można!!!!!) aaa i gratuluję Ci
          umiejętności oceny inteligencji po wyglądzie (vide Petrescu), może gdzieś
          umieszczę swoją fotkę tak byś trafnie i celnie mógł mnie poobrażać (a nie
          musiał sie opierać tylko na tym co napisałem)
          mimo wszystko pozdrawiam
          "Wisły fan i Arsenalu od lat ponad 20-tu"
          • Gość: LoRd QulaG Re: ahahahhahahah koljeny spiskowiec IP: *.nat.student.pw.edu.pl 15.05.06, 03:15
            > kolego Lordzie, Królu czy jak ci się arystokratycznie marzy...
            hehehe a nie udało się przypiec, bo LoRd od Lorda Vadera :)

> kartka dla Wasilewskiego
            > za zmianę butów.. oj nie pograł by sobie brazylijski zaciąg Legii przy nim

nie bądź śmieszny... jeżeli już musisz wietrzyć spisek to ja bardziej obstawiam
            sędziego kupionego przez Wisłę - dostał ją przecież w meczu z Wisłą w 11min!!!!!
            Gdyby miał ją dostać w prezencie od Legii to myślisz, że dostałby ją na początku
            meczu, by ułatwić sprawę WIŚLE?? (ciężko sie gra na obronie 80min z żółtą na
            koncie... Nieprawdaż???) Chyba tylko kretyn widzi w tym spisek...

> po drugie mecz Legiuni w Poznaniu

Lech wygrał 1:0, Bury dostał czerwoną na pocz. 2giej połowy, LEGIA TEN MECZ
            KUPIŁA? no nieźle widzę coraz lepsze argumenty...

> po trzecie - sprawa kadry i powołań, czyli afera o baszcza i sobola, i nagła
            > amnezja przy nagłym ozdrowieniu Bronowickiego....

No i dogadał się Janas z Petrescu, zagrali po 45min i chyba wielka krzywda im
            się nie stała... Też mnie rozczarowało, że Bronowicki nie zagrał w rep., ale
            widać nie mógł (chyba nie zmarnował życiowej szansy na mundial bez powodu...)

> a terminarz? chyba nie chcesz wszystkim wmówić że nie da się tego tak ustawić
            > by zespoły nie grały z przeciwnikami po sobie? w całej Europie się da tylko
            > nie u nas?!

no to powiedz jak, bo kiedyś próbowałem to zrobić... mówię serio, prwadzę ligę
            CSa i szukałem w necie jak to profesjonalnie zrobić i nie znałem nic :/
            a z ligami zachodnimi to nie sprawdzałem, ale to zrobię z ciekawości :)

> czy to zdecydowało o tym że nie mamy mistrzostwa ? ABSOLUTNIE NIE,
            > przegraliśmy
            > je sami na boisku,

właśnie... przegraliście je bardziej, niż Legia wygrała... bo prawdę
            powiedziawszy Legia na MP nie zasłużyła... ale Wisła tym bardziej...

> ale nie opowiadaj mi tutaj że wszystko było ok

nadal nie widze tych wielkich przekrętów... :/

> i jeszcze jedno... w sercu mam Wisłe, ale nie przeszkadza mi to szanować
            > przeciwnika i jego fanów ( w tym Legiuni)

ja też szanuję przeciwników... a w sercu nie mam Legii, wolę kobiety :>

> Tobie troszeczke tego zabrakło
            > pewnie masz 15 lat i emocje biorą góre

mam 23 lata i nie odczuwam euforii z powodu MP Legii, tym bardziej, że
            spodziwałem sie go od jakiegoś listopada...

>(ta wczorajsza porażka, jak ta Wisła i
            > ten okropny Petrescu mogli, patrzeć na nich nie można!!!!!)

chyba Tobie się udzieliły emocje... a meczu nawet nie widziałem bo byłem na
            Juwenaliach :P

> aaa i gratuluję Ci
            > umiejętności oceny inteligencji po wyglądzie (vide Petrescu)

chyba coś ci się na mózg rzuciło, przeczytaj sobie kolejne 15 razy moją
            wypowiedź (powoli, żebyś zrozumiał...) i zauważ, że nic nie pisałem o
            wyglądzie... chyba masz kopleksy jakies na punkcie Dana (jak dla mnie wygląda
            OK, elegancki koleś...) a inteligencję oceniam po wypowiedziach (i powoli
            przestaję wierzyć w Twoją :P)

> może gdzieś
            > umieszczę swoją fotkę tak byś trafnie i celnie mógł mnie poobrażać (a nie
            > musiał sie opierać tylko na tym co napisałem)

nie muszę oglądać fotki, mam bują wyobraźnie i już widzę obślizgłego fana Wisły!
            brrr... (to żart żeby nie było...) jak czujesz taką potrzebę, to mogę Ci
            nawrzucać na priva, po co zaśmiecać forum :)

> mimo wszystko pozdrawiam
            ja też :)
            > "Wisły fan i Arsenalu od lat ponad 20-tu"
            Podlasie Biała Podlaska rządzi i tak :)

PS. nadal nie wiem o co ci chodziło z tym wyglądem... gdzie ja coś o Petrescu
            pisłem?
    • Gość: kubok A ja nie jestem fanem Legii, ale ciesze sie z tytu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 13:49
      Moze bardziej z szansy gry w LM. Wisla miala swoje i je stracila, teraz czas na
      inny klub. Moze wreszcie jakis zespol zagra w fazie grupowej.....
    • silvermane Jarzębowski 14.05.06, 13:57
      Jak można pisać, że nie zagrał ani razu w Bełchatowie, skoro wiosną wystąpił w 6
      meczach? To już drugi artykuł w gazecie, w którym widzę takie przekłamanie.
    • Gość: jihi kiedys to byl spoko gosc. IP: *.ghnet.pl 14.05.06, 14:29
      niestety ale stal sie arogancki i bufonowaty. nabral oglady trenerskiej i coraz
      lepiej wykonuje swoj fach ale stracil gosc na kulturze. Mocno stracil. Te
      odzywki i wypowiedzi. Najblizszy przyklad to "przekaz" do Dana. Nie popisal
      sie. a Dan po prostu ma taki styl i mimo swych pretensjonalnych wypowiedzi
      uwaza na to by nikogo nie obrazic.
      • Gość: obiektyw z Twojej wypowiedzi zrozumiałem tyle IP: *.chello.pl 14.05.06, 16:12
        jak Petrescu przez pół rundy rzuca pomówienia o spisek, kalendarz i całe zło
        świata to jest OK bo nasz (zupełnie jak pisuary walczą z komuchami chyba że są
        swoi vide Jasiński)
        Jak Wdowczyk po zdobyciu mistrzostwa powiedział ostrzej co o takich pogrywkach
        myśli to arogant i bufon.
        Chyba jednak pozostanę przy swoim zdaniu.
        • Gość: jiih Re: z Twojej wypowiedzi zrozumiałem tyle IP: *.ghnet.pl 14.05.06, 16:51
          chodzi o to ze sie zmienil. Dana takiego poznalismy i takiego zapamietamy.
          Wdowczyk natomiast kiedys taki nie byl.
          • Gość: obiektyw Wdowczyk do tej pory nie miał przeciwnika IP: *.chello.pl 14.05.06, 17:30
            który żródeł swoich porażek szukał wszędzie tylko nie na swoim podwórku(nie
            mówię że w swoich działaniach). Zwróć uwagę na to kiedy Wdowczyk odpowiedział
            na zaczepki.Zwracam uwagę na ODPOWIEDZIAŁ.
            Moim zdaniem Wdowczyk zachował się poprawnie w całym "sporze".
    • Gość: mojapilka.pl mojapilka.pl IP: *.eranet.pl 14.05.06, 16:18
      Zapraszamy na nowe forum tylko o piłce nożnej!

www.mojapilka.pl

• Gość: pyra kogo mial na mysli ???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 17:04
      kogo mial na mysli p. Wdowczyk mowiac ze dziekuje ANONIMOWYM ludziom ,chyba nie
      myslal o:sedziach,oficjelach z pzpn i innych ludziach majacych na to wplyw.ale
      mimo wszystko bede kibicowal LEGI by odnosila sukcesy ! do boju LEGIO !
      • Gość: schuja Re: kogo mial na mysli ???????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 18:24
        marna prowokacja.
    • Gość: aaa Wdowczyk jest zarozumiały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:58
      Wdowczyk jest zarozumiały i to sie obróci przeciwko niemu
    • Gość: erw Apeluje o wycofanie warszawy z euro2012 ! IP: *.pro.lama.net.pl 14.05.06, 22:01
      Skandaliczne zachowanie ! i to ma być stolica ? kpina i skandal ! Kraków
      potrafili wydymać przez miśka to warszawe też powinni po tym skandalu ! Ale
      przeciueż każdy się boi wydymać stolice od której układów gnije cała Polska !
      • Gość: amlam Re: Apeluje o wycofanie warszawy z euro2012 ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:49
        jak kraków i wa-wa odpada no to zostaje nam Chorzów, Gdańsk, Wrocław i Poznań i pozamiatane
        wiem ze to nie są kibice tylko chuligani ale wk.rwia !! mnie to straszie ze
        - nie siedzą jeszcze pozamykani (zapewne to nie ich pierwsze zadymy)
        - nie ma zakazów stadionowych itd.
        - jeszcze sie mówi czesto pseudokibice itd. (potrzebne są mocne słowa, podobają mi sie wypowiedzi Zygo i to ze mówi o bandytach i chuliganach)
        szkoda ze w miastach mistrza i wicemistrza kraju ludzie nie dorosli do tego zeby chodzić na stadiony albo zeby powycinac tych którzy robią zadymy wokól stadionów. W mniejszym czy w wiekszym stpniu udało to się Koronie a to tylko za sprawą nowego stadionu, to jest dobry kierunek
        a więc budujmy stadiony :)
        pzdr
    • Gość: antyGW Robert Błoński i jego mistrzowska wazelina ! IP: *.pro.lama.net.pl 14.05.06, 22:02
      nie ma to jak lizanie dupy legi ! żałosne !
    • Gość: oix Czyżby Wdowczyk nigdy nie był piłkarzem? IP: *.versanet.de 14.05.06, 22:12
      Jeśli trener skreśla zawodnika dlatego, gdyż ten rozważa również propozycję z
      innego klubu, to chyba ma pewien problem charakterologiczny. O trenerskiej
      klasie to nie świadczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka