Dodaj do ulubionych

W polu karnym: Bronię Rasiaka

IP: *.astra-net.com 01.06.06, 23:28
rowniez uwazam, ze Rasiakowi kibice robia krzywde, najgorszy to on nie jest
www.naszakadra.info
Obserwuj wątek
    • maclaren W polu karnym: Bronię Rasiaka 01.06.06, 23:32
      Dokładnie! Zaskocz mnie, zadziw mnie Grzesiek! Chcę skandowac twoje imię, chcę
      się bić w pierś, że od 2 lat psioczę na ciebie i dziwię się, w jaki sposób
      strzelasz te bramki w Anglii. Chcę w końcu się mylic co do ciebie (w
      kontekście reprezentacji).
      Problem w tym, ze obiecałem sobie to rok temu. I Rasiak jak grał tak gra. I
      pomimo chęci z mojej strony, bo zobaczyć lepszego Rasiaka, Przyznam, że kilka
      zagrań z niezłymi przeciwnikami było niezłych. Ale na Boga! Nie sztuka
      strzelić 2 bramki pasterzom! A Rasiak nikomu innemu tych bramek nie strzelił.
      I tak jak ja myślą o Rasiaku, tak też myśli pare futbolowych osobistości. A
      Pan red. Wołowski za to popada w drugą skrajność.
      Zobaczymy. Życzę sobie i Wam, kibice, zeby Rasiak został królem strzelców. A co!
      • Gość: bbb Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.ghnet.pl 01.06.06, 23:54
        Sam to chcialem napisac. Niezaleznie od kwestii Rasiak czy Franek, p. Grzegorz w
        meczach reprezentacji intensywnie pracowal na opinie kibicow (nie licze bramek w
        meczach o nic, nawet tak ladnych jak z Owcami Wyspowymi). W jakimkolwiek meczu o
        stawke zawsze ten sam obraz - snucie sie po boisku (nigdy nie tam gdzie jest
        podawana pilka), problemy z przyjeciem pilki (jesli jednak poleci w jego
        kierunku) i jej szybkim odegraniem, dryblingi w 95% bezproduktywne, marnowanie
        niewielu sytuacji strzeleckich do jakich dochodzi. Trener Janas mowi ze "ma inne
        zadania" tyle, ze nie jest w stanie okreslic jakie: gra glowa do parnerow? -
        udane co 5 odegranie (zreszta ten wariant przerabialismy z Kaluznym w Korei z
        wiadomym skutkiem). O "absorbowaniu obrony" szkoda mowic - absorbowac moze
        zawodnik szybki i ruchliwy czyli antyteza Grzesia.
        Przyznam, ze zniesmacza mnie troche poziom komentarzy w necie ale chyba
        pozostaje to traktowac jako kataklizm naturalny, na ktory Rasiak moze zaradzic
        na 2 sposoby - grajac dobrze albo w ogole. Zwazywszy, ze jest w kadrze Smolarek,
        Jelen czy Brozek jestem za drugim wariantem. A w razie wariantu pierwszego, jako
        pierwszy zaszczekam pod stolem hymn pochwalny na czesc Grzesia (a jego wujka
        uznam za drugiego Mourinho ;) ).
        • Gość: hmmm Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: 212.122.214.* 02.06.06, 00:04
          W meczu z Anglią miał udzial w bramce Frankowskiego, pamiętam że w innym meczu
          eliminacyjnym miał asystę zgrywając na polu karnym piłkę głową. Rasiak jest po
          trosze nieprzewidywalny. Ale nazywanie go drewniakiem bez techniki to zwykła
          ignorancja !!! Ten piłkarz posiada spore umijętności techniczne !!! Spójrzcie na
          jego wzrost, nie może tak dryblowac jak Żurawski przecież !! Jeśli popatrzysz
          na ostatni mecz z Kolumbią i przypomnisz sobie główki Smolarka to przyznasz
          chyba że Rasiak pasowałby w tamtym miejscu w tamtej chwili lepiej !! Grzesiu
          zapewne zagra w meczu z Niemcami...
          • piotr33k2 Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka 02.06.06, 00:11
            w meczu z anglią to kosowski przedewszystkim miał udział w golu frankowskiego a
            nie żaden rasiak .
            • Gość: valbon7 Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.chello.pl 02.06.06, 02:21
              W pazdziernikowym meczu z Anglią gol padl po akcji: Rasiak - Kosowski -
              Frankowski. Dla przypomnienia, bo pojawiały się opinie, że napastnik Southampton
              nie mial udzialu przy bramce.
              • Gość: pamietliwy Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.acn.waw.pl 02.06.06, 02:26
                g prawda, nie rasiak tylko drugi z tercetu ulubiencow internaltow i janasa czyli
                LEWANDOWSKI podawal do kosowskiego.
                lewy - kosa - franek
                • Gość: lalal Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.centertel.pl 02.06.06, 09:52
                  tak, ale kluczem do akcji bylo to ze Rasiak przetrzymal pilke na tyle dlugo zeby cala druzyna wyszla na polowe rywala.
                  Niestety na tym opierala sie taktyka naszej, a Rasiak to nie Koller zeby mogl to zadanie wykonywac caly mecz przeciwko swietnie zorganizowanej druzynie angielskiej.
                  Rasiak z Anglia zagral fatalnie, ale tak naprawde niewiele gorzej niz reszta druzyny. A zadania na boisku mial praktycznie niewykonalne...
                  • Gość: zgrzyt Rasiak niczemu nie jest winien, winien jest Janas, IP: *.acn.waw.pl 02.06.06, 11:38
                    Rasiak niczemu nie jest winien, winien jest Janas, jego upór i głupota, jest
                    prostym gościem, kopaczem piłki, inteligencja przeciętna, więc nie może zostać
                    wybitnym trenerem, Janas postępował skrajnie niesprawiedliwie i przyczynił się
                    do powstania ataków na Rasiaka

Rasiak miał występy słabe, i choć strata Franka to dla mnie katastrofa i
                    samobój, to doceniłem klasę Raiaka, uważam, że jest niezbędny

uważam, że Rasiak stał się teraz obok Jelenia, może Brżka, naszą jedyną szansą
                    na bramki, bo Żurawski widać , że rozgrywa piłkę i może coś strzeli, ale nie za
                    dużo, snajperem jest zawsze piłkarz, który króluje na polu karnym, jak Franek,
                    ale Rasiak ze swoim wzrostem i sporymi umiejętnościami jest szansą tej kadry,
                    choć strata Franka, przekreśliła Janasa jako trenera, i nic tego nie odwróci,
                    Janas jest skończony, cała złość kibiców obróciła się teraz na Janasa, ataki na
                    Rasiaka to już rutyna, mało śmieszna,

jednym słowem czekam na bramki Rasiaka, stawiam na Rasiaka,
                • Gość: kowal Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 15:56
                  Rasiak wybiegł prawą stronę zwrócił na siebie uwage obrońców zagrał do środka
                  do lewandowskiego który podał do kosowskiego a ten zagrał do franka i był gol
                  jesli mówicie o meczu z anglią to rasiak zainicjował akcje po którewj padł gol.
                  • Gość: andrzej Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.adsl.wanadoo.nl 08.06.06, 07:52
                    nie wiem czy zauwazyles,ale PODANIE kosy to przypadkowo odbita pilka.A ty
                    jeszcze rasiaka w to wplatujesz.w ten sposob to i udzialu boruca mozna by sie
                    dopatrzec.
              • Gość: brawo Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.hsd1.pa.comcast.net 02.06.06, 05:44
                To znaczy Jurek dudek zaliczyl asyste bo zagral do Rasiaka - wszyscy 4 sa
                autorami bramki
              • Gość: Pit Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.06, 08:25
                Jesli tak chcesz liczyc, to gol padl po podaniu Boruca!
                Rasiak nie jest dodry i koniec.
            • Gość: tapety Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.man.bydgoszcz.pl 02.06.06, 11:15
              mylisz sie, rasiak był przy piłce 2 min przed bramką, wiec miał wpływ na
              bramke!

;)

pzdr
              zobacz.xx.pl
          • Gość: antyrasiak Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 13:51
            "SPOJRZCIE NA JEGO WZROST"
            jest o całe 2cm wyższy niż Henry, za to niższy od Ibrahimovica !
      • Gość: Zigzag Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.lanet.net.pl 02.06.06, 09:50
        Wiesz, może i on te dwie bramki strzelił pasterzom...
        ale głową po dośrodkowaniu jednak strzelił w przeciwieństwie do Saganowskiego,
        który w bliskiej odległości dwa razy spudłował.
        Znaczy, że nie zależy to tylko od pasterzy...

A jakby Frankowski strzelił Litwie bramkę z woleja, to pewnie by pojechał na
        mistrzostwa. Nie strzelił - i nie pojechał...
        • Gość: zgrzyt Rasiak górą, stawiam na Rasiaka IP: *.acn.waw.pl 02.06.06, 11:37

• Gość: mih a bezmozgi i tak wykrzycza swoje IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.06, 23:37
      niektore wsiory najwyrazniej nie wiedza gdzie konczy sie dowcip a zaczyna
      chamstwo. i taki motloch nazywa siebie kibicami
      • a_s_i_m_o Rasiak nie jest snajperem 01.06.06, 23:41
        On ma więcej funkcji niż tylko wykańczać akcje i nie można mierzyć jego wartości
        wyłącznie liczbą strzelonych goli. Jest bardzo dobrym (jak na polską kadrę)
        zawodnikiem i każdy kto gwiżdże na Rasiaka powinien gwizdać na każde zagranie
        Żurawia, Szymka czy Krzynówka i zapisać się do Młodzieży Wszechpolskiej.
        • Gość: bbb Re: Rasiak nie jest snajperem IP: *.ghnet.pl 01.06.06, 23:56
          Czy mozesz mi wytlumaczyc jakie to tajemnicze funkcje? Analizowalem te kwestie
          (p. komentarz wyzej) bez pozytywnych wynikow.
        • Gość: pj Przeciez Rasiak caly czas chce strzelac... IP: *.52.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 02.06.06, 01:31
          bramki, ale udaje mu sie to tylko w sparingach z trampkarzami.Mnie to nie
          dziwi,NAZWANIE KROWY SARENKA NICZEGO PRZECIEZ NIE ZMIENI.PRZEPRASZAM KROWY, ZE
          POZWOLILEM SOBIE NA TO GLUPIE POROWNANIE,wy macie o wiele powazniejsze zadania
          do spelnienia , niz bieganie za nadmuchana guma.
      • kuku85 dokladnie 01.06.06, 23:42
        kazdy moze sobie o rasiaku myslec dowolne rzeczy, ale gwizdanie na niego, "bo to
        rasiak", jest po prostu szczytem debilizmu i chamstwa. raczej nie byl w stanie w
        takiej sytuacji udowodnic, ze umie grac.
        • tasman69 Re: dokladnie 02.06.06, 01:37
          zgadzam się z Tobą. Ale największą - moim zdaniem - krzywdę wyrządził Rasiakowi
          nasz WIELKI STRATEG swoim beznadziejnym zachowaniem się. Wiele bym dał aby
          większość z nas, kibiców odszczekała po Mundialu wszyskie złośliwości kierowane
          pod adresem Rasiaka, ale Franka i tak mi brak w tym składzie.
          • Gość: pj Rasiak nie powinien grac w reprezentacji i od... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 02.06.06, 10:02
            tego trzeba zaczac.ON SAM SIE PSYCHICZNIE DOLUJE W MECZACH O STAWKE, NIE BEDZIE
            Z NIEGO ZADNEGO POZYTKU NA TYCH MISTRZOSTWACH .
            • Gość: zgrzyt Rasiak niczemu nie jest winien, winien jest Janas, IP: *.acn.waw.pl 02.06.06, 11:38

• Gość: rys Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: 5.6.2R* / *.ed.shawcable.net 01.06.06, 23:39
      W zasadzie ma pewny styl do Dejny podobny.Wszyscy zyczymy obojetnie czy
      jestesmy z wiosek malych miasteczek i duzych miast z Polski i calego swiata
      WSZYSTKIEGO NAJ NAJ, DOBREJ GRY .CZEKAMY NA MAZURKA DABROWSKIEGO .
      • Gość: wojtal Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 08:12
        porownac rasiaka do deyny to jak trabanta do samochodu i gowna krowiego do
        pizy.nie obrazaj kazia.bo on byl 3-cim zawodnikiem w swiecie.idz szybko do
        spowiedzi aby zrzucic grzech za tu bzdurne porownanie. pozdrawiam
      • Gość: pj Zostaw Kazia w spokoju i nie porowuj go... IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 02.06.06, 09:49
        do RASIAKA.DEYNA gral czasami nie najlepiej w meczach ligowych,ale w
        reprezentacji byl bardzo czesto najlepszym polskim pilkarzem na boisku.Niech
        Rasiak strzeli najpierw taka bramke na mundialu, jaka strzelil Deyna Wlochom,
        to wtedy pogadamy.
    • Gość: :P reprezentacja.com.pl IP: 62.121.129.* 01.06.06, 23:41
      :P
    • Gość: marcy A ja pamietam go z ekstraklasy... IP: 193.192.62.* 01.06.06, 23:46
      I wcale niezły miał ten drybling, wbijał sie ładnie w 16stkę - fakt, ze był sztywny - ale za wartości estetyczne punktów tu nie przyznają. Mysle ze złamac stereotyp bedzie mu trudno, chocby strzelał bramki, asystował, spiewał i tańczył.

Dobry grajek, a zosatł pociechą dla krajowych frustratów i nieudaczników.
      Dobrze, niech mają.
      • Gość: Schmeichel_YB Re: A ja pamietam go z ekstraklasy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:50
        Cóz... polskie piekiełko (czyt. frustraci i nieudacznicy). Czego można od
        takich wymagać...
      • piotr33k2 Re: A ja pamietam go z ekstraklasy... 02.06.06, 00:00
        w ekstraklasie to on mógł mieć drybling bo taką mamy ekstraklase gdzie miał
        czas i i nie było takiego presingu a jak jest powazny mecz w kadrze z powaznym
        przeciwnikiem czy ja gra sie w totenchamie to wychodzi na jaw na jakim sie
        naprawde pozimie ma ten drybling i tak naprawde nie jest rasiak zawodnikiem
        najgorszym w porownaniu z innymi kadrowiczami ale żadna rewelacja i równie
        dobrze mógłby jechac niedzielan czy saganowski a frankowski to juz napewno bo
        ma instynkt strzelecki który zawsze wychodzi w waznych meczach a niekoniecznie
        z wyspami owczymi czy jakaś druga ligą ,oczywiście rasiak może też strzelic
        waznego gola na mundialu nie mowie ze nie ale z frankowskim byłoby to bardziej
        prawdopodobne.
        • radiradi1 A co to jest "totencham" ? 02.06.06, 09:46
          • decitos Re: A co to jest "totencham" ? 02.06.06, 10:59
            Taki Liwerpul, tylko trochę gorszy od Czelsi ;)
    • Gość: P.Grzegorzu będzie Wierzę w Pana!! Rasiak! Gol? Gol! Gol! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:55
      OK! Da Pan radę , bo nie będzie tych matołów na trybunach! Proszę się
      Wyluzować, i Dryblować i Bramki pakować!!
      • Gość: pj Ja nie moge sie juz! doczekac tych rasiakowych... IP: *.52.194.203.acc03-dryb-mel.comindico.com.au 02.06.06, 01:42
        debilingow, PRZEPRASZAM,dryblingow .
      • mirdek Obejrzyj swojego króla w akcji 02.06.06, 14:48
        rasiak.maycry.com/
    • Gość: - Championship: Rasiak strzela, Franek pudłuje... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.06.06, 00:48
      • Gość: pj Re: Championship: Rasiak strzela, Franek pudłuje. IP: *.32.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 02.06.06, 09:51
        bo baran wsrod owiec czuje sie najlepiej.
    • Gość: dante Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 00:52
      Krzywdę to robi mu Janas, wystawiając go w ustawieniu w jakim Rasiak nie ma
      racji bytu, bo jest za wolny. Jak się nie ma zajebistej drugiej linii to taki
      Rasiak jest bezużyteczny, mimo, że faktycznie najgorszy w kadrze nie jest. Ale
      na jego miejsce są bardziej odpowiedni.
      • Gość: zgrzyt stawiam na Rasiaka, jedyna szansa IP: *.acn.waw.pl 02.06.06, 11:43
        co do ustawienia się zgadzam, bo inni grają nie Rasiaka, tylko swoje, i
        możliwości Rasiaka nie są wykorzystywane, to wina głupoty Janasa i tego, ze
        jest miernym trenerem

• Gość: totelcamp Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: 62.233.163.* 02.06.06, 01:04
      Greg nie przejmuj sie zupelnie.. mi sie snilo i zupelnie nie zartuje, ze
      wygrywamy z Niemcami 2:1 po dwoch bramkach Rasiaka.. i tym sposobem Chlopak
      jednym meczem moze przejsc do historii polskiej pilki noznej.. musicie przyznac,
      ze bylby usmiech losu po prostu nieprawdopodobny.. czego Gregowi zycze jako
      kibic Reprezentacji, a nie pojedynczych zawodnikow.. mimo tych wszystkich
      niesprzyjajacych klimatow i wnerwienia na to czy tamto skupmy sie na kibicowaniu..
      to jest jedna z pewnie nielicznych szans na wyleczenie starych kompleksow.. my
      jestesmy slabi, ale Niemcy tez, a nie wygralismy z nimi nigdy nawet gdy bylismy
      na pewno ze dwa razy lepsi (1974).. po wyjsciu z grupy juz czekaja nastepni do
      leczenia, czyli Angole lub sasiedzi Szwedzi choc wydaje mi sie ze jedno miejsce
      zgarnie Paragwaj.. czemu nie mialoby sie udac?
    • Gość: adam81w ten Rasiak w kadrze strzelil 8 bramek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 02:30
      wiec zly nie jest
    • Gość: z kontekstu Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.acn.waw.pl 02.06.06, 02:31
      wszyscy widzieli ale dla przypomnienia:

video.google.com/videoplay?docid=-1531044397332590652&q=rasiak

tak tak to rasiak
      • Gość: Jerry Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 02.06.06, 04:12
        To zrozumiale. Po mundialu Janas poleci na trawke,dlatego foruje drewniaka bo
        ten mu obiecal robote w Angli... Na budowie chyba /HE,HE,HE.
    • Gość: Gosciniak Re: Czas na experymenty minol IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.06, 08:21
      Jesli Rasiak nie sprawdzil sie w eliminacjach, i tak jak piszesz redaktorku
      jedzie na MS TYLKO DLATEGO BO TO ULUBIENIEC JANASA, to dlaczego kibic ma sie z
      nim obchodzic jak z jajkem! Facet jest do niczego i powinien siedziec w
      domu!!!!!!!!!!
    • Gość: krzys ten artykul ma 1 feler... IP: *.centertel.pl 02.06.06, 08:32
      mianowicie, ludzie do ktorych jest on kierowany nie sa w stanie przeczytaj tak duzej ilosci tekstu... tym bardziej ze zrozumieniem.
    • Gość: Chudov Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.who.vectranet.pl / 81.15.224.* 02.06.06, 09:06
      Ja uwazam ze jest zbyt malo dynamiczny i nigdy nie bedzie pomagal kolega w
      zespole bo jest zbyt bardzo Anemiczny:( my nie mozemy miec napastnika ktory nie
      biega bo z 11stu robi sie 10sieciu i juz jest owiele Ciezej bo nie mozna
      uruchomic kontry w ktorej rasiak nie ma szans wziasc udzialu bo jest zbyt wolny
      niestety taka jest prawda!Pozdrawiam Polakow:)
      • Gość: virtu Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.starnettelecom.pl 02.06.06, 09:12
        I tu sie mylisz, jak najbardziej da się zrobic kontry, pod warunkiem ze to nie
        Rasiak będzie uciekał. Że przypomnę jego zgranie do Żurawskiego w meczu z
        Austrią, po którym Żuraw pół boiska pędził sam na sam, żeby dać się sfaulować,
        albo dwie asysty do Niedzielana w Budapeszcie obie na czyste pozycje. No więc
        ten piłkarz ma zalety, jeden jest kłopot w tym, że Janas nie za bardzo potrafi
        je wykorzystać, bo paradoksalnie do stylu gry prze niego preferowanego, czyli
        szybkie prostopadłe piłki Mirka bardziej pasuje Frankowski, a ten jest w
        beznadziejnej formie.
        • Gość: lalala Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.centertel.pl 02.06.06, 09:46
          zgadzam sie. to jest fatalny pomysl zeby Rasiaka ustawiac na szpicy, a Zurawia chowac z tylu... Jak juz z Rasiakiem, to niech graja na rownej wysokosci, albo Rasiak za Zurawiem. Na pole karne w stalych fragmentach i ataku pozycyjnym.
    • Gość: tedski Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: 5.6.2R* / *.gv.shawcable.net 02.06.06, 09:11
      ale zenada wolowski ty masz drewniany mozg.Pozdrowienia dla kadry i trenera
    • Gość: Noxemux Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 09:35
      Ehhh, co moge powiedzieć Rasiak to po prostu drewno. Redaktor Wołkowski jest
      zachwycony że Rasialdhinio strzelił Wyspom Owczym, albo 4 bramki jakiejś
      drużynie z Luksemburga. Z rzeczywistością te wyniki nie mają nic wspólnego, z
      Kolumbią nie pokazał nic... ! a już nie ma co wspominać o meczu Polska - Anglia
      gdzie oczywiście pomagał Anglikom.
      Jednym słowem powiedzcie mi gdzie Grzesia wystrugali ?!?!?!?!?!

P.S Jak przegramy na MŚ to ten sam redaktor bedzie obsmarowywał Grzesia i
      reprezentacje.
      Dlatego wszyscy powiedzmy stanowcze NIE ! i zawołajmy "Gdzie jest FRANEK łowca
      bramek !"
    • Gość: leon Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: 212.160.65.* 02.06.06, 10:39
      to nie wina rasiaka że franka ni ma ale franek jest o niebo lepszy od rasiaka i
      to budzi takie kontrowersje dla mnie janas to d....a i pamiętliwy h..m bo
      franek ratując mu dupsko w eliminacjach zasłużył MS
    • Gość: franek rasiak=drewnopulas IP: 212.160.65.* 02.06.06, 10:41
      to jes nazwa grecka tokiego zawodnika jak rasiak.
    • decitos Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka 02.06.06, 11:03
      Rasiaka można krytykować, bo nikt nikomu krytyki nie odmawia. Miewa lepsze
      mecze, ale również beznadziejne. Tyle, że nikt nie ma prawa go OBRAŻAĆ! Krytyka
      a chamstwo - jest różnica, prawda?
    • Gość: zgrzyt Rasiak niczemu nie jest winien, winien jest Janas, IP: *.acn.waw.pl 02.06.06, 11:37

• Gość: ms Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 11:38
      Zgoda.Może i Rasiak nie zasłużył na to co go spotyka ze strony kibiców.Jest to
      efekt nałożonej frustracji z powodu nie zabrania na Mundial Franka(1)i pewnego
      rodzaju poczucia "futbolowej estetyki",której przeciwieństwem jest Rasiak
      (,wolny,mało błyskotliwy,usiłuje dryblowac a tego nie potrfi itp)i do tego jest
      to ulubieniec Janasa:obecnie wroga nr1 większości polskich fanów.Co do Wysp
      Owczych i podobnych im "supersłabeuszy",nie warto wymieniać tego argumentu
      (rzeczywiście z takimi to on potrafi grać).Kolejna kwestia to pytanie czy Rasiak
      (wysoki,dobrze grajacy głową) jest lepszy od Łukasza Sosina."Ból głowy"-to ma
      Paweł Brożek(oby mu szybko minął),bo to zdaje się ostatecznie on pojechał w
      miejsce Franka.
    • Gość: p3ps1 Re: W polu karnym: Bronię Rasiaka IP: *.180.219.81.magma-net.pl 02.06.06, 11:59
      Nawet ja ktory nie gra w pilke moge strzelic barmke wyspom owczym to sa amatorzy, zmienie od nim zdanie wtedy kiedy strzeli ladna bramke klasowej druznie np niemca wtedy powiem dziekuje ale do tej pory tego nie zobaczylem angielsy obroncy go ogrywali a to byl tylko mecz towarzyski za kazdym razem gubil pilke czyli nasuwa mi sie tylko jedno jest amatorem albo angielsy obroncy sa tacy dobrzy :wink:
    • Gość: Polak Re: W polu karnym: Jezeli są gorsi w kadrze IP: *.poczta.lublin.pl 02.06.06, 12:25
      Jezeli są gorsi w kadrze od Rasiaka to po co my u licha jedziemy na Mistrzostwa
      Świata ośmieszać się czy co ???
    • Gość: cyfron24 Rasiak nie zasłużył na gwizdy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 12:40
      I nie wszyscy, którzy byli na Śląskim gwizdali na niego. Znacznie lepiej grał
      niż Żurawski, czy Szymkowiak. A to, że nie rozmawia z prasą, to mnie trochę
      dziwi, bo to jest przecież najbardziej medialny piłkarz w tej chwili i mógłby
      to wykorzystać. I nie powinien się obrażać,bo nie może mieć wpływu na to co w
      Internecie wypisują o nim zakompleksione małolaty i ludzie, którzy o piłce
      wiedzą tyle, ile Gazeta Wyborcza o obiektywiźmie, a Fakt o rzetelności.
      • gabriel Re: Rasiak nie zasłużył na gwizdy. 02.06.06, 12:59
        Ja mam nadzieję że Grzegorz Rasiak siądzie na ławce rezerwowych co najwyżej, i w
        tych mistrzostwach już z niej nie zejdzie.
        Bramki w meczach z amatorami w Wysp niczego nie zmieniają, ten człowiek nie
        strzelił dla kadry żadnego gola w eliminacjach, i żeby nie upór kibiców, to dziś
        Mundial oglądalibyśmy w TV ale bez udziału naszych.
        Właśnie przeczytałem komentarz Lubańskiego o tym że Rasiak jest pozyteczny inaczej.
        Ten zawodnik nie potrafi się sam obronić, ale stado klakierów wokół niego jak
        widać zaczyna rosnąć.
        • Gość: lalala Re: Rasiak nie zasłużył na gwizdy. IP: *.centertel.pl 02.06.06, 13:24
          No to przeczytales sam tytul artykulu na onecie, bo jego tresc byla juz zupelnie inna...
          Po co Rasiak ma sie wypowiadac, jak potem to przekreca, dodadza odpowiedni komentarz i tytul - tak jak to bylo za kazdym razem.. Dziwie sie ze pokazal dziennikarzom 'faka' tak pozno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka