jorge.martinez Czy my w ogóle mamy jakichś napatników? 09.06.06, 22:17 Bo zdaje mi się że Żurawski gra z tyłu, a w Smolarku obudził duch pomocnika... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deja Vu Re: Czy my w ogóle mamy jakichś napatników? IP: *.acn.waw.pl 09.06.06, 22:29 mamy...roman giertych i bojówka młodzi weszpolskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uosman Re: Czy my w ogóle mamy jakichś napatników? IP: *.ath01.dsl.hol.gr 09.06.06, 22:46 nie bo oni nie potrafia grac,a co mowa o napastnikach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Korona fan Re: Czy my w ogóle mamy jakichś napatników? IP: 81.6.130.* 09.06.06, 22:59 Tak, mamy napastników, ale zostali w kraju jak chociażby Piechna. Odpowiedz Link Zgłoś
natalka1977 Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir 09.06.06, 22:17 no i właśnie brakuje nam takiego Killera .....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jery Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.06, 22:17 mozna by bylo jeszcze wygrac ale brakuje franka i kilebasy po prosstu dobra druzyna tlko nie ma kto strzelac bramek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eres wiadomo jak zmienic sposob gry IP: *.hsd1.ct.comcast.net 09.06.06, 22:18 Czy my do cholery bronimy niekorzystnego wyniku??? Gdzie jest drugi napastnik ???? Ten alkohol mnie zaraz zabije. Janas uratuj mnie , please . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skacowany laborant alkohol IP: 62.6.181.* 10.06.06, 10:27 ja sie tak naje...alem na tym meczu, ze tera mnie leb trzaska w robocie, i costam Odpowiedz Link Zgłoś
tallinn Kazimierz Deyna potrzebny od zaraz. 09.06.06, 22:19 Kazimierz Deyna potrzebny od zaraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zboku Podoba mi sie spokoj i konsekwentna gra Ekwadoru IP: *.tor.primus.ca 09.06.06, 22:19 Ekwador nie ma najlepszego zespolu, mimo to reprezentuje poprawny poziom srodka tabeli, widac ze czegos nauczyli sie od ostatniego Mundialu (gdzie zdobyli 2 bramki), tego niestety nie mozna powiedziec o Polskiej druzynie - haos, nerwowosc, brak wiary w siebie, tracenie pilek w sytuacjach niewskazanych, brak determinacji i jakby koncepcji gry powoduje ze ogladanie tego meczu bardzo rozczarowuje. Nie ma usprawiedliwienia dla Polakow - po prostu slabizna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fghfgh Re: Podoba mi sie spokoj i konsekwentna gra Ekwad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:21 jaki idiota z tego sędziego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki77 Tylko nie Jeleń!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:23 Do boju Jeleń!Pogrąż jeszcze bardziej naszą reprezentacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frt A mnie sie podoba IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.06.06, 22:23 maja takie ładne koszulki ..... suche i wcale nie pachną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Re: A mnie sie podoba IP: *.rev.stofanet.dk 09.06.06, 22:28 obrzydliwe czarnuchy z dzungli wylazly a czarny do zoltego nic za cholery nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catwoman Tylko Smolarka zal IP: *.cust.iol.ie 10.06.06, 00:15 on jeden sie staral. Na pewno teraz zaluje ze nie gral dla Niemcow lub Hollandii..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michael Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.acn.waw.pl 09.06.06, 22:22 To chyba sa jaja czy tutaj ktos umie strzelic z za pola karnego bo żeby przez 90 min nie strzelac na bramke to dzieci w przedszkolu umieja Odpowiedz Link Zgłoś
msdione Pakować walizki i wracać dzisiaj!!!! 09.06.06, 22:22 Obciach!!!!! Szkoda naszych pieniędzy na to pykanie piłeczki. Janas i reszta powinni nocnym pociągiem wrócić do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deja Vu janas ile wziałeś od Media markt??????? IP: *.acn.waw.pl 09.06.06, 22:24 qwa...juz wiem o co w tym chodzi!!!!!! Nasi udupia bo janas wział w łape od media markt zeby za telewizory nie zwracać jak nasi wejda do półfinału!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzieki janasowi nie wejda i media markt ma kilka baniek w kieszeni za sprzedane LCD Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase.. janas parówo...ile wziałes od media markt??????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
peter_pan Re: janas ile wziałeś od Media markt??????? 09.06.06, 22:41 Dopisuję się do tematu: "Janas wypier... aj! Dziady do domu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re:Od.......cie się od Janasa. IP: *.bredband.comhem.se 09.06.06, 22:24 Czy Janas jest winny ,że te cepy poruszają się jak w zwolnionym filmie, że ich inteligencja jest na poziomie dziecka z przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś
dawny_wuuj No to po co takich zawodnikow wybral? Gdzie jest 09.06.06, 22:26 Franek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: A może są lepsi?Przestań śnić IP: *.bredband.comhem.se 09.06.06, 22:47 Polska piłka to dno, o czym wiadomo od dawna i na pewno nie Janas jest temu winny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deja Vu Re: A może są lepsi?Przestań śnić IP: *.acn.waw.pl 09.06.06, 23:12 janas to głupi ciul kultywujacy jakas ikonke gry sprzed 20 lat... won ze smierdzielem .... ZATRUDNIJCIE FACHOWCA Z UE PEDAłY Z pzpn....,won z polska kadra za wyjatkiem SMOLARKA!!!!!!! WIELKI SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Tu i fachowiec z UE nic nie pomoże IP: *.bredband.comhem.se 09.06.06, 23:28 Wrzeszcie czas uzmysłowić sobie ,że polscy piłkarze to szmelc nie warty złamanego grosza.Dlatego śmieszne są zarzuty,że zawiódł jakiś system i tym podobne duperele. "Chłopcy " mają umijętności żadne ,ani technika ani bieganie NIC!!!niewarte ZERA. Jakakolwiek inna opinai np. szukanie winnego w osobie Janasa szkodzi tylko przeszłości polskiej piłki, bo stwarza wrażenie ,że zawodnicy są cacy tylko trener zły, co nie jest prawdą dla każdego OBIEKTYWNEGO obserwatora. Odpowiedz Link Zgłoś
peter_pan Re:Od.......cie się od Janasa. 09.06.06, 22:46 Gość portalu: karol napisał(a): > Czy Janas jest winny ,że te cepy poruszają się jak w zwolnionym filmie, > że ich inteligencja jest na poziomie dziecka z przedszkola? Tak, trzeba było zabrać ze sobą cepy z większą inteligencją. I umiejętnościami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giovani sobolewski i radomski wypad!!! IP: 83.238.76.* 09.06.06, 22:24 Cienkie bolki kto za nimi stoi?? Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: sobolewski i radomski wypad!!! 09.06.06, 22:26 Gość portalu: giovani napisał(a): > Cienkie bolki kto za nimi stoi?? Obrońcy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LigiDuma Nie ma Piechny... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 09.06.06, 22:26 ...i nie ma kto strzelać bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
norbert76 EBI RULEZ!!! 09.06.06, 22:28 Oni nie potrafią podać celnie do siebie piłki...:/ A jak już się uda to jest problem z przyjęciem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katha71 mozemy zapomniec, nic z tego nie bedzie...1:0 .. IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.06, 22:26 :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
lidiakr Re: mozemy zapomniec, nic z tego nie bedzie...1:0 09.06.06, 22:27 widać że nasi chyba się pogodzili że lipa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki77 Ebi biedaku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:28 Smolarek biedaku!Mogłeś grać w Holandii daliby ci obywtelstwo. Tylko ty teraz walczysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: mozemy zapomniec, nic z tego nie bedzie...1:0 IP: *.chello.pl 09.06.06, 22:35 to koniec :{{{{{{{{{{{{{{ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz IC 2671 01:16 Gelsenkirchen - Warszawa IP: *.chello.pl 09.06.06, 22:27 Chlopaki pakowac walizki - pociag odjeżdza za 2:45 h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Re: IC 2671 01:16 Gelsenkirchen - Warszawa IP: *.rev.stofanet.dk 09.06.06, 22:30 zaden tam pociag chlopaki jeszcze puchar przywioza i wtedy bedzie ci lyso tlumoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz chciałbym ....zebys mogl nazwac mnie tlumokiem IP: *.chello.pl 09.06.06, 22:33 ale z taka gra nie wyjda z grupy, zaczynaja od tego meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz juz nie nazwiesz mnie tlumokiem 2:0 IP: *.chello.pl 09.06.06, 22:41 pociag odjezdza o 01:16 - reszte niech odadza walkowerem i oszczedza sobie wstydu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minio Re: IC 2671 01:16 Gelsenkirchen - Warszawa IP: *.compower.pl 09.06.06, 22:48 Przywiązą, ale jak go tak tradycyjnie, po polsku pod...lą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejarz Re: IC 2671 01:16 Gelsenkirchen - Warszawa IP: *.chello.pl 09.06.06, 22:54 Nic innego nie pozostaje jak p...ć ten puchar Odpowiedz Link Zgłoś
peter_pan Re: IC 2671 01:16 Gelsenkirchen - Warszawa 09.06.06, 22:58 Gość portalu: oleoganja@stofanet napisał(a): > zaden tam pociag chlopaki jeszcze puchar przywioza i wtedy bedzie ci lyso > tlumoku Tak. Puchar "Dziadów". Podobno, dla najśmieszniejszej drużyny przewidziano! A Główna Nagroda dla Najlepszego rozgrywającego - Szymkowiaka - The best of master! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wsiok Zaczarowany Kraj, zaczarowani wszyscy :-) IP: 138.49.32.* 09.06.06, 22:28 Prezydent - homik Premier - krzywousty Jaroslaw - jedyny w swoim rodzaju (hobit) Trener - szaleniec od wyborow pilkarze - nadaja sie do dupy (liga okregowa) Oni wszyscy potrafia tylko pozowac do zdjec, marzyc i w gebie wszystko moc. Niech wracaja i wstydu nie robia... Prezydenta i braciszka musimy scierpiec...bo tak chcial narot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Zaczarowany Kraj, zaczarowani wszyscy :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.06, 22:29 potrafia tylko grac w zagranicznej lidze, wiadomo dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaceloth Re: Zaczarowany Kraj, zaczarowani wszyscy :-) IP: *.icpnet.pl 09.06.06, 22:44 nazwanie jarosława hobbitem to obraza...dla hobbitów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.orange.pl 09.06.06, 22:29 No bo do naszej reprezentacji na pewno dołączył ktoś z rzadu i to dlatego tak im idzie... A Kaczyński pewnie przed swoim telewizorem odspiewał hymn i to wszystko dlatego. Ja bym bardzo chciała, żeby Polska wygrała, ale nawet przez chwilę nie miałam nadziei, że strzelą gola. To będzie największa porażka. Biedny Pan Kazimierz Górski - zapewne przewraca się w grobie. A może stanie się cud??? Ile przegramy z Niemcami i Kostaryką??? Komu kibicować? Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyks Super.Moje marzenie: 3:0 dla Ekwadoru. Temu, kto IP: 194.181.190.* 09.06.06, 22:30 tp rzetelnie załatwi daję 500 PLN, ale więcej to nie jest dla mnie warte. Ale gdyby ktoś sprawił, że naszych jutro wypieprzają z Reichu, to i 1000 PLN daję.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir 09.06.06, 22:30 Dlaczego oni grają ciągle to tyłu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.06, 22:33 Zapomieli zabudowac w pilce i butach magnesu, dlatego nie moga trafic do pilki. Ech, myslalam ze Polacy umieja wszystkie pokrety, jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.aster.pl 09.06.06, 22:30 żal patrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biby_h Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.06, 22:31 a za Engela to wszyscy mieli jednakowe treningi... Teraz będzie zupełnie inaczej, chyba że historia nie lubi się powtarzać. A tak na marginesie to ciekawe, czy Engel, Dudek i Franek w studio mówią prawdę dobrze życząc zespołowi, czy też są prawdziwymi hipokrytami?!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as cala nadzieja w kibicach IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.06.06, 22:34 moze oni kogos pokonają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.oracle.com 09.06.06, 22:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Z Anglią nie przegramy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:35 Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Z Anglią nie przegramy!!! 09.06.06, 22:36 Bo się z nią nie spotkamy! <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zipy Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.acn.waw.pl 09.06.06, 22:35 Zal dupe ściska! wstyd mi jak cholera! ----------------- I cały misterny plan w Pis-du ! Odpowiedz Link Zgłoś
lidiakr Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir 09.06.06, 22:37 janas na bezrobocie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Dno kompletne. polsko wstydz sie za nich!!!!!!! IP: 87.198.8.* 09.06.06, 22:34 do 75 min bylem z polakami ale terz wole muminki, one sa lepiej zoganizowane. Reprezentacja to dno Odpowiedz Link Zgłoś