Dodaj do ulubionych

Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkirchen

• jorge.martinez Czy my w ogóle mamy jakichś napatników? 09.06.06, 22:17
      Bo zdaje mi się że Żurawski gra z tyłu, a w Smolarku obudził duch pomocnika...
      • Gość: Deja Vu Re: Czy my w ogóle mamy jakichś napatników? IP: *.acn.waw.pl 09.06.06, 22:29
        mamy...roman giertych i bojówka młodzi weszpolskiej
        • Gość: uosman Re: Czy my w ogóle mamy jakichś napatników? IP: *.ath01.dsl.hol.gr 09.06.06, 22:46
          nie bo oni nie potrafia grac,a co mowa o napastnikach
          • Gość: Korona fan Re: Czy my w ogóle mamy jakichś napatników? IP: 81.6.130.* 09.06.06, 22:59
            Tak, mamy napastników, ale zostali w kraju jak chociażby Piechna.
    • natalka1977 Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir 09.06.06, 22:17
      no i właśnie brakuje nam takiego Killera .....!!!!
    • Gość: jery Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.06, 22:17
      mozna by bylo jeszcze wygrac ale brakuje franka i kilebasy po prosstu dobra
      druzyna tlko nie ma kto strzelac bramek

• Gość: eres wiadomo jak zmienic sposob gry IP: *.hsd1.ct.comcast.net 09.06.06, 22:18
      Czy my do cholery bronimy niekorzystnego wyniku??? Gdzie jest drugi
      napastnik ???? Ten alkohol mnie zaraz zabije. Janas uratuj mnie , please .
      • Gość: skacowany laborant alkohol IP: 62.6.181.* 10.06.06, 10:27
        ja sie tak naje...alem na tym meczu, ze tera mnie leb trzaska w robocie, i
        costam
    • tallinn Kazimierz Deyna potrzebny od zaraz. 09.06.06, 22:19
      Kazimierz Deyna potrzebny od zaraz.
    • Gość: zboku Podoba mi sie spokoj i konsekwentna gra Ekwadoru IP: *.tor.primus.ca 09.06.06, 22:19
      Ekwador nie ma najlepszego zespolu, mimo to reprezentuje poprawny poziom srodka
      tabeli, widac ze czegos nauczyli sie od ostatniego Mundialu (gdzie zdobyli 2
      bramki), tego niestety nie mozna powiedziec o Polskiej druzynie - haos,
      nerwowosc, brak wiary w siebie, tracenie pilek w sytuacjach niewskazanych, brak
      determinacji i jakby koncepcji gry powoduje ze ogladanie tego meczu bardzo
      rozczarowuje. Nie ma usprawiedliwienia dla Polakow - po prostu slabizna.
      • dawny_wuuj Janas to dobry trener, na pewno cos wymysli. 09.06.06, 22:21
      • Gość: fghfgh Re: Podoba mi sie spokoj i konsekwentna gra Ekwad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:21
        jaki idiota z tego sędziego
        • Gość: miki77 Tylko nie Jeleń!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:23
          Do boju Jeleń!Pogrąż jeszcze bardziej naszą reprezentacje.
      • Gość: frt A mnie sie podoba IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.06.06, 22:23
        maja takie ładne koszulki .....
        suche i wcale nie pachną
        • Gość: oleoganja@stofanet Re: A mnie sie podoba IP: *.rev.stofanet.dk 09.06.06, 22:28
          obrzydliwe czarnuchy z dzungli wylazly a czarny do zoltego nic za cholery nie
          pasuje
        • Gość: catwoman Tylko Smolarka zal IP: *.cust.iol.ie 10.06.06, 00:15
          on jeden sie staral. Na pewno teraz zaluje ze nie gral dla Niemcow lub
          Hollandii.....
    • Gość: michael Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.acn.waw.pl 09.06.06, 22:22
      To chyba sa jaja czy tutaj ktos umie strzelic z za pola karnego bo żeby przez
      90 min nie strzelac na bramke to dzieci w przedszkolu umieja
    • msdione Pakować walizki i wracać dzisiaj!!!! 09.06.06, 22:22
      Obciach!!!!! Szkoda naszych pieniędzy na to pykanie piłeczki.
      Janas i reszta powinni nocnym pociągiem wrócić do domu.
    • Gość: Deja Vu janas ile wziałeś od Media markt??????? IP: *.acn.waw.pl 09.06.06, 22:24
      qwa...juz wiem o co w tym chodzi!!!!!!
      Nasi udupia bo janas wział w łape od media markt zeby za telewizory nie zwracać
      jak nasi wejda do półfinału!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      dzieki janasowi nie wejda i media markt ma kilka baniek w kieszeni za sprzedane LCD
      Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase..
      janas parówo...ile wziałes od media markt???????????????????????????
      • peter_pan Re: janas ile wziałeś od Media markt??????? 09.06.06, 22:41
        Dopisuję się do tematu: "Janas wypier... aj!
        Dziady do domu!!!
    • Gość: karol Re:Od.......cie się od Janasa. IP: *.bredband.comhem.se 09.06.06, 22:24
      Czy Janas jest winny ,że te cepy poruszają się jak w zwolnionym filmie,
      że ich inteligencja jest na poziomie dziecka z przedszkola?
      • dawny_wuuj No to po co takich zawodnikow wybral? Gdzie jest 09.06.06, 22:26
        Franek?
        • Gość: karol Re: A może są lepsi?Przestań śnić IP: *.bredband.comhem.se 09.06.06, 22:47
          Polska piłka to dno, o czym wiadomo od dawna i na pewno nie Janas jest temu
          winny.
          • Gość: Deja Vu Re: A może są lepsi?Przestań śnić IP: *.acn.waw.pl 09.06.06, 23:12
            janas to głupi ciul kultywujacy jakas ikonke gry sprzed 20 lat...
            won ze smierdzielem .... ZATRUDNIJCIE FACHOWCA Z UE PEDAłY Z pzpn....,won z
            polska kadra za wyjatkiem SMOLARKA!!!!!!! WIELKI
            SZACUNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: karol Re: Tu i fachowiec z UE nic nie pomoże IP: *.bredband.comhem.se 09.06.06, 23:28
              Wrzeszcie czas uzmysłowić sobie ,że polscy piłkarze to szmelc nie warty
              złamanego grosza.Dlatego śmieszne są zarzuty,że zawiódł jakiś system i tym
              podobne duperele. "Chłopcy " mają umijętności żadne ,ani technika ani bieganie
              NIC!!!niewarte ZERA. Jakakolwiek inna opinai np. szukanie winnego w osobie
              Janasa szkodzi tylko przeszłości polskiej piłki, bo stwarza wrażenie ,że
              zawodnicy są cacy tylko trener zły, co nie jest prawdą dla każdego OBIEKTYWNEGO
              obserwatora.
      • peter_pan Re:Od.......cie się od Janasa. 09.06.06, 22:46
        Gość portalu: karol napisał(a):

> Czy Janas jest winny ,że te cepy poruszają się jak w zwolnionym filmie,
        > że ich inteligencja jest na poziomie dziecka z przedszkola?

Tak, trzeba było zabrać ze sobą cepy z większą inteligencją. I
        umiejętnościami...
    • Gość: giovani sobolewski i radomski wypad!!! IP: 83.238.76.* 09.06.06, 22:24
      Cienkie bolki kto za nimi stoi??
      • jorge.martinez Re: sobolewski i radomski wypad!!! 09.06.06, 22:26
        Gość portalu: giovani napisał(a):

> Cienkie bolki kto za nimi stoi??

Obrońcy :D
    • Gość: LigiDuma Nie ma Piechny... IP: *.kom / *.os1.kn.pl 09.06.06, 22:26
      ...i nie ma kto strzelać bramek.
      • norbert76 EBI RULEZ!!! 09.06.06, 22:28
        Oni nie potrafią podać celnie do siebie piłki...:/
        A jak już się uda to jest problem z przyjęciem...
    • Gość: Katha71 mozemy zapomniec, nic z tego nie bedzie...1:0 .. IP: *.dip.t-dialin.net 09.06.06, 22:26
      :-((((
      • lidiakr Re: mozemy zapomniec, nic z tego nie bedzie...1:0 09.06.06, 22:27
        widać że nasi chyba się pogodzili że lipa..
      • Gość: miki77 Ebi biedaku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:28
        Smolarek biedaku!Mogłeś grać w Holandii daliby ci obywtelstwo. Tylko ty teraz
        walczysz!
      • Gość: :( Re: mozemy zapomniec, nic z tego nie bedzie...1:0 IP: *.chello.pl 09.06.06, 22:35
        to koniec :{{{{{{{{{{{{{{
    • Gość: kolejarz IC 2671 01:16 Gelsenkirchen - Warszawa IP: *.chello.pl 09.06.06, 22:27
      Chlopaki pakowac walizki - pociag odjeżdza za 2:45 h
      • Gość: oleoganja@stofanet Re: IC 2671 01:16 Gelsenkirchen - Warszawa IP: *.rev.stofanet.dk 09.06.06, 22:30
        zaden tam pociag chlopaki jeszcze puchar przywioza i wtedy bedzie ci lyso
        tlumoku
        • Gość: kolejarz chciałbym ....zebys mogl nazwac mnie tlumokiem IP: *.chello.pl 09.06.06, 22:33
          ale z taka gra nie wyjda z grupy, zaczynaja od tego meczu
          • Gość: kolejarz juz nie nazwiesz mnie tlumokiem 2:0 IP: *.chello.pl 09.06.06, 22:41
            pociag odjezdza o 01:16 - reszte niech odadza walkowerem i oszczedza sobie
            wstydu
        • Gość: minio Re: IC 2671 01:16 Gelsenkirchen - Warszawa IP: *.compower.pl 09.06.06, 22:48
          Przywiązą, ale jak go tak tradycyjnie, po polsku pod...lą
          • Gość: kolejarz Re: IC 2671 01:16 Gelsenkirchen - Warszawa IP: *.chello.pl 09.06.06, 22:54
            Nic innego nie pozostaje jak p...ć ten puchar
        • peter_pan Re: IC 2671 01:16 Gelsenkirchen - Warszawa 09.06.06, 22:58
          Gość portalu: oleoganja@stofanet napisał(a):

> zaden tam pociag chlopaki jeszcze puchar przywioza i wtedy bedzie ci lyso
          > tlumoku

Tak. Puchar "Dziadów". Podobno, dla najśmieszniejszej drużyny przewidziano! A
          Główna Nagroda dla Najlepszego rozgrywającego - Szymkowiaka - The best of
          master!
    • Gość: wsiok Zaczarowany Kraj, zaczarowani wszyscy :-) IP: 138.49.32.* 09.06.06, 22:28
      Prezydent - homik
      Premier - krzywousty
      Jaroslaw - jedyny w swoim rodzaju (hobit)
      Trener - szaleniec od wyborow
      pilkarze - nadaja sie do dupy (liga okregowa)

Oni wszyscy potrafia tylko pozowac do zdjec, marzyc i w gebie wszystko moc.

Niech wracaja i wstydu nie robia...

Prezydenta i braciszka musimy scierpiec...bo tak chcial narot
      • Gość: Marta50 Re: Zaczarowany Kraj, zaczarowani wszyscy :-) IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.06, 22:29
        potrafia tylko grac w zagranicznej lidze, wiadomo dlaczego
      • Gość: jaceloth Re: Zaczarowany Kraj, zaczarowani wszyscy :-) IP: *.icpnet.pl 09.06.06, 22:44
        nazwanie jarosława hobbitem to obraza...dla hobbitów
    • Gość: Syrena Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.orange.pl 09.06.06, 22:29
      No bo do naszej reprezentacji na pewno dołączył ktoś z rzadu i to dlatego tak
      im idzie... A Kaczyński pewnie przed swoim telewizorem odspiewał hymn i to
      wszystko dlatego. Ja bym bardzo chciała, żeby Polska wygrała, ale nawet przez
      chwilę nie miałam nadziei, że strzelą gola. To będzie największa porażka.
      Biedny Pan Kazimierz Górski - zapewne przewraca się w grobie.
      A może stanie się cud??? Ile przegramy z Niemcami i Kostaryką??? Komu kibicować?
      Pozdrawiam Syrena
    • Gość: zyks Super.Moje marzenie: 3:0 dla Ekwadoru. Temu, kto IP: 194.181.190.* 09.06.06, 22:30
      tp rzetelnie załatwi daję 500 PLN, ale więcej to nie jest dla mnie warte. Ale
      gdyby ktoś sprawił, że naszych jutro wypieprzają z Reichu, to i 1000 PLN daję.:)))
    • jorge.martinez Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir 09.06.06, 22:30
      Dlaczego oni grają ciągle to tyłu?
      • Gość: Marta50 Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.06, 22:33
        Zapomieli zabudowac w pilce i butach magnesu, dlatego nie moga trafic do pilki.
        Ech, myslalam ze Polacy umieja wszystkie pokrety, jednak nie.
    • Gość: kas Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.aster.pl 09.06.06, 22:30
      żal patrzeć
    • Gość: biby_h Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.06.06, 22:31
      a za Engela to wszyscy mieli jednakowe treningi... Teraz będzie zupełnie
      inaczej, chyba że historia nie lubi się powtarzać. A tak na marginesie to
      ciekawe, czy Engel, Dudek i Franek w studio mówią prawdę dobrze życząc
      zespołowi, czy też są prawdziwymi hipokrytami?!?
      • Gość: as cala nadzieja w kibicach IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.06.06, 22:34
        moze oni kogos pokonają
    • gekon1979 ale poracha ja pie.. 09.06.06, 22:32

• jorge.martinez Gdzie jest Rasiak??? 09.06.06, 22:33
      • tallinn Re: Gdzie jest Rasiak??? 09.06.06, 22:34
        Grzeje ławę.
        • jorge.martinez Gdzie jest Mila? 09.06.06, 22:35
      • Gość: as 1:1 IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 09.06.06, 22:35
        GOOOOL
        • Gość: Marta50 Re: Gdzie i u kogo? IP: *.pools.arcor-ip.net 09.06.06, 22:36
    • Gość: Kibic Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.oracle.com 09.06.06, 22:33
      • Gość: Kaczor Z Anglią nie przegramy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:35
        • jorge.martinez Re: Z Anglią nie przegramy!!! 09.06.06, 22:36
          Bo się z nią nie spotkamy! <rotfl>
      • Gość: zipy Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.acn.waw.pl 09.06.06, 22:35
        Zal dupe ściska! wstyd mi jak cholera!
        -----------------
        I cały misterny plan w Pis-du !
        • lidiakr Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir 09.06.06, 22:37
          janas na bezrobocie !!
    • Gość: greg Dno kompletne. polsko wstydz sie za nich!!!!!!! IP: 87.198.8.* 09.06.06, 22:34
      do 75 min bylem z polakami ale terz wole muminki, one sa lepiej zoganizowane.
      Reprezentacja to dno
    • Gość: Kibic Kto to jest ten Pajac baszczynski? IP: *.oracle.com 09.06.06, 22:34
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka