colli 29.09.03, 12:05 czy ktos z was wie gdzie w warszawie mozna znalezc forme cwiczen zwana "latin jazz"??? czy jakis fitnes club ma to juz w swojej ofercie? bede bardzo bardzo wdzieczna za odpowiedz! pozdrawiam colli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowamloda Re: latin jazz 30.09.03, 11:08 poszukaj ewentualnie salsarobic - zobacz na www.zoltytelefon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orfeusz Re: latin jazz IP: *.acn.waw.pl 30.09.03, 13:05 W klubie Gimnasion na ul.Puławskiej 427 w Srody o godz.10.30-12.00 odbywaja sie zajęcia latin jazz, w poniedziałki (ta sama godz.)pop jazz, w srody o 17.30 pop jazz. Filia ww klubu w budynku Fokus (Al.Armii Ludowej 26)prowadzi zajecia jazz w czwartki od 17.45-19.15. Odpowiedz Link Zgłoś
colli Re: latin jazz 30.09.03, 13:20 bardzo dziekuje :-) szkoda tylko, ze zadna godzina mi nie pasuje. a tak z ciekawosci zapytam, znasz moze cennik tych zajec? i czy mozesz powiedziec mi cos wiecej na temat pop jazz? jeszcze o tym nie slyszalam. pozdrawiam colli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orf Re: latin jazz IP: *.acn.waw.pl 30.09.03, 13:55 Ja tez jeszcze nie byłam na tego typu zajęciach, bo tez mi godz. nie pasują:( ale byłam na salsie w tym klubie i sie swietnie bawiłam:)Podaje Ci adres stronki, to sobie sama sprawdzisz ceny i plan zajęc. www.gymnasion.pl Odpowiedz Link Zgłoś