Dodaj do ulubionych

Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkirchen

• pzsmok przestałem się dziwić . .. 10.06.06, 00:14
      ... dlaczego Janas robił taką tajemnicę z treningów.
      dramat ....
      • Gość: Kibol Dobrze było bardzo IP: 85.222.24.* 10.06.06, 00:23
        Polacy - co prawda kibice nie piłkarze - trafili bardzo celnie - co prawda
        butelką nie piłką - w okno moich sąsiadów. Pooooooolskaaaaaa!
    • Gość: Marcin Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:15
      Szkoda kasy na ten fudbol w takim wydaniu. Janas to skandal! Od poczatku
      kombinowal wberew logice, a to efekt. Zobaczycie dalszy ciag tej
      kompromitacji... Trener WF z Koziej Wolki bylby kompetentniejszym trenerem i
      selekcjonerem, a zarabia kolo tysiaca na reke.
    • Gość: Rasiak Dno, Syf, Kiła, Mogiła..Janas wypie..j! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:16
    • Gość: krissulek Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.cust-adsl.tiscali.it 10.06.06, 00:16
      Drewniany zawodnik kiedys ,drewniany trener dzis.A w mozgu komorki celulozy.
    • Gość: newborn Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.server.ntli.net 10.06.06, 00:17
      chyba nadszedl czas na zmiane obywatelstwa Janas przez ciebie nie wyjde na
      angielskie ulice przez miesiac i zaczne grac w krykieta. Jezusie JANASY
      WRACAJCIE DO DOMU
    • Gość: ambroz Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.versanet.de 10.06.06, 00:20
      wstyd mi ze byem na tym meczu jedynie kibice byli wspaniali (wsrod nich ja) i
      co Boruc moze znowu powie ze kibice odstawili od 85 minuty wioche!!! bo robili
      ole jak ekwador mial pilke
      • Gość: TeKa Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.tosa.pl 10.06.06, 00:27
        czas odstawic na bok narodowe sympatie i skupic sie na widowiskowych spotkaniach
        tego mundialu. Pozostale dwa spotkania z udzialem Polakow tego z pewnoscia nie
        zapewnia...
    • Gość: Norbert Re: JANAS - wypie..j !!! IP: *.acn.waw.pl 10.06.06, 00:21
      Myslisz ze jak znasz szkolne lektury i zyciorys Jankowskiego to jestes gosc ? jestes psem wytlumacze to twoim zabkom co ty na to moje gadu gadu 7055030 pozdrawiam frajerow takicha jak ty
    • Gość: banan z Ekwadoru Ebi Ebi czemy Ty nie chciales grac dla Holandii? IP: 59.81.140.* 10.06.06, 00:21
      trzeba bylo sie postawic Tatusiowi!!! gralbys w porzadnej europejskiej
      druzynie!!!!!!!!!!!!! przepraszam Cie za tych patalachow z Twojej druzyny, z
      ktorymi nie masz nic wspolnego!!!!!!
    • Gość: kefas Tajne/poufne IP: *.brzegdolny.gigabit.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:22
      Trener utajnił taktykę na mecz z Kostaryką. Dlatego piłkarze przegrali. Po
      powrocie z mundialu IPN ujawni wszystko.I dowiemy się dlaczego Frankowski i
      Dudek nie pojechali na mistrzostwa, także kto był TW prezesa PZPN.
      • Gość: lzy_rozpaczy Re: Tajne/poufne IP: *.range81-158.btcentralplus.com 10.06.06, 00:27
        Bozzzzzzzzzzzzze Ecuador takie shit i tak nas ograli! Nie oni nas nie ograli bo
        my nie gralismy.Co oni na tym boisku robili do q.nedzy?
    • Gość: Krzysiek Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.piotrowice.net / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:23
      Byłem na tym meczu z kumplami w knajpie, a po co mi to bylo?? No ludzie, to
      jest smieszne, te "pilkarze" za nasze pieniadze dostają łomot, no nie moge!!!
      walić to, trza zmienic narodowosc
    • Gość: bywalec... ... IP: *.microchip.net.pl 10.06.06, 00:26
      www.pzpn.pl/kontakt.php
      Zapchaną już mają skrzynkę czy jeszcze nie?
    • Gość: artur Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.grudziadz.mm.pl 10.06.06, 00:27
      A ja wam powiem że co by nie robili oni na boisku to tak by nie wygrali. Nie
      oszukujmy się nasz futnol to sie nadaj do niczego. Moim zdanie wielkim sukcesem
      jest to że wogle zagraliśmy na tych mistrzostwach. a czemu tak uważam. a kiedy
      nasz druzyna ligowa zaszła dalej w rozgrywkach europejskich. Ilu mam dobrych
      zawodników którzy graja na swiatowym poziomie. Najlepszym zawodniekiem na boisku
      był Smolarek, jest z ebim jeden mały szczegół on po za reprezentacja polski, nic
      nie ma wspólnego z polską piłką. Mecze w lidz sprzedawnae są do potęgi, mecze
      ustawiane na każdym szeblu rozgrywek. Szkolenie młodzieży to coś, ale nie
      wiadomo co. Pijaństwo wśrod ludzi związanych z piłką. Ile amm dobrych stadionów,
      boisk trenigowych, ilu mamy trenerów dobrych? Prosze mi wypisac co amm dobrego w
      polskiej lidze. Ja jestem z tymi zawodnikami całym sercem. a te wasz narzekania
      na zawodników to jusz było. Chocby ci zawodnicy krwia plulili to by tak nie wygrali
    • eric-cartman BIEDA!!!!!!!!!! 10.06.06, 00:28
    • Gość: bodek Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 00:29
      po raz kolejny powołujemy piłkarzyków którzy wprawdzie wywalczyli awans ale są
      bez formy . argumenty o zgraniu doświadczeniu i obyciu międzynarodowym nic nie
      znaczą gdy panienki które się lansują w mediach siedzą na ławkach
      rezerwowych.na mundial powinni jechać aktualnie będący w najlepszej formie .
      janas sam ukręcił sobie bat nie zabierając franka , a tych których powołał
      obciążył dodatkową presją . nie są to bowiem zidany , lampardy , ballaki i
      każde złe zagranie tylko powiększa stres . jak wziął boazerinio to czemu
      wpuścił brożka . wprawdzie franek też jest bez formy ale kibice go kochają a z
      drewniaka się naśmiewają.poza tym franek za kolejne 5 euro więcej znowu
      szybciutko zmieni 2 ligę angielską na 3 cypryjską , oczywiście wszystkiemu
      będzie winny desczowy klimat . pitolenie że janas odpowiada za swoje decyzje
      jest śmieszne gdyż wiadomo że tylko go wyrzucą . powinien oddać pieniądze które
      zarobił na domy dziecka .facet z honorem jak coś głupiego wymyśli to powinien
      się do tego przyznać. z piłkarzami którzy są obecnie w lepszej formie wynik
      mógłbybyć podobny ale gdyby od początku było janasne że jadą najlepsi to może
      gra byłaby lepsza i jakaś nauka na przyszłość.po co ciągnąc za uszy kszynufka ,
      kosowską , drewnialdo , jełopa i rzurawia w pędzel czesanego . okazuje się że
      jeleń , brożek nie mają kompleksów. końsekwentny miłośnik partaczy z
      niemiaszkami zagra swoimi asiorami i będzie 0:4 , a w tedy dopiero z kostaryką
      da szansę innym . minęły 4 lata a błędy pozostają te same.
    • Gość: antyjanas Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:31
      a w piździet z taką drużyną !!!!
      • Gość: ekwador Re: Polacy zarwali mundial! I bekneli. IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 10.06.06, 00:44
        dobrze ze Gorski tego nie dozyl, mieliby go na sumieniu. A tak maja caly narod.
    • Gość: beniek 17 Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:34
      Glupie polactwo znowu liczylo na cud .
      Na jakiej podstawie ?
      • anna-dark I kto miał rację na Śląskim w Chorzowie ??? My!!! 10.06.06, 00:44
        I kto miał rację na Śląskim w Chorzowie ??? My!!!
        • Gość: Wypych Dobrze żeś sie przyznał do obecności tam, mendo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 00:56
          Na szczęście repra przez 20 lat nie zagra na tym chorzowskim bajzlu
          • Gość: ak Legia-Warszawa IP: *.toya.net.pl 10.06.06, 02:06
            Ależ nikt tam nie będzie jej zapraszał. Na grę w Chorzowie to trzeba sobie
            zasłużyć. Inaczej trzeba grać przed kryminalistami na Legii Warszawa z rezerwami
            IV ligi Saksonii.
            A ja i tak polecę sobie na mecz do Barcelony. Stać mnie. Nie muszę patrzeć na
            bydło, które pije, bije, śmierdzi i kibicuje tzw. polskiej lidze. jestem zresztą
            przekonay, że po "przewagach" w Niemczech nastanie czas zapłaty i szlag trafi
            tzw. polską piłkę nożną.
    • Gość: wicc patałachy,patalachy,patałachy,pat ałachy,patałachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:34
      Boruc i inni "gwiazdorzy" sarkali,że kibice w Chorzowie odstawili wieś.Do ich
      zakutych łbów z kurzymi móżdżkami nie dotarło jakimi są patałachami.Zrobili w
      bambuko nie tylko kibiców w Chorzowie ale i te 35 tys. Polaków w Gelsenkirchen.
      Przegrać można ale nie w takim stylu.Skąd u licha utarła się opinia,że
      Szymkowiak i Żurawski to fundament reprezentacji.Od dawna obserwuję ich grę i
      onoszę inne wrażenie.Żurawski to pechowy zawodnik.W końcu na niego trzeba
      przestacstawiać.On nie ma odpowiedniej psychiki,żeby odnosić sukcesy
      międzynarodowe(gra w slabej lidze szkockiej jeszcze niczego nie
      dowodzi).Szymkowiak to taki drugi Świerczewski:dużo szumu i wiatru a mało pożytku.
      • gizmoj Re: patałachy,patalachy,patałachy,pat ałachy,pata 10.06.06, 00:39
        W dodatku jest strasznie powolny jak na napastnika.
    • Gość: POLSKI KIBIC MA NAS W DUPI e IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:34
      LUDZIE. MY SIĘ SPRĘŻAMY,KIBICUJEMY,AJANAS I TAK MA TO GDZIEŚ,. PRZEBIŁ ENGELA
      JUŻ PRZED PIERWSZYM MECZEM. TARAZ TO JUŻ MOŻE BYĆ TYLKO GORZEJ.pewełek. weż
      dziennik, i idz do kibla się podetrzeć.to ci chyba najlepij wychodzi. bo
      selekcje zawodników to .......pal dalej moze rak cie pokocha przynajmniej
    • Gość: 4krzych1 reprezentacja III RP - nie skład, ale "układ"... IP: *.aster.pl 10.06.06, 00:35
    • Gość: DODEK NA FRONCIE byliscie boscy!szczytowalem 7 razy bez wyciagania IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.06, 00:37
      ALE BYLISCIE WSPANIALI ...TE WASZE ZGRABNE JEDRNE POSLADKI...SEXOWNIE OGOLONE
      NOZKI....ZMYSLOWE USTA KOCHALEM SIE Z MIOM DANIELKIEM 4 RAZY Z TEGO 3 RAZY
      TRYSKALEM PRAWIE DO SUFITU!! JESZCZE DWA TAKEI MECZE A MOZE WSROD NAS
      HOMOSEXUALISTOW DOJDZIE NAWET DO ZAPLODNIENIA!! GORA PEDALY! BADZCIE DZIELNI I
      KIBICUJCIE TYLKO BIALO CZERWONYM W DUPALA WYPIE..NYM!
    • mamamuminka1 Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir 10.06.06, 00:38
      Jednak kibice z Chorzowa mieli rację... Panie Boruc. Nawet nie wiocha, raczej
      chata (co tam chata-lepianka) za wsią.
    • Gość: 4ad Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.dzi.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 10.06.06, 00:38
      Najgorsze jest to,że Oni wierzą ,że w dwu meczu wygrali 3-2. 3-0 u nas i 0-2
      u Nich
    • Gość: rsmt Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.06, 00:39
      A wszystko zaczyna się od ligi. Jeśli w polskiej lidze dalej będzie się
      handlować meczami a nie grać w piłkę, to dalej będziemy dostawać w d...
      P.S.
      Czy PZPN dostaje jakieś dotacje od państwa? Bo ja nie chcę by ta organizacj była
      finansowana z moich podatków.
    • Gość: członek PZPN Jest OK - to koniec mafiiPZPN i Listkiewicza IP: *.promax.media.pl 10.06.06, 00:39
      • tomik11 Re: Jest OK - to koniec mafiiPZPN i Listkiewicza 10.06.06, 00:50
        Dobre podejscie zapakowac na prom kosmiczny cały pzpn , moze z drobnymi
        wyjątkami,i wysłac na marsa tam niech sobie żądzą.Listkiewicz do Iraku ,Janasa
        do Awganistanu troche adrenaliny się im przyda.
      • Gość: Marciach Naiwny jestes? Liść sie nie da oderwać od żłobu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.06, 00:54
        Ta menda pociagnie polska piłkę jeszcze niżej. Będziemy rywalizować jak równy z
        równym z Lichtenstainem, Andora i San Marino.
        • tomik11 Re: Naiwny jestes? Liść sie nie da oderwać od żło 10.06.06, 01:00
          Kibice mu pomogą odejsc po meczu z Niemcami.
    • tomik11 Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir 10.06.06, 00:41
      Mam dosć tej kadry,i fanatyków Janasa.Pokazali nam miejsce w swiecie
      piłkarskim,wniosek jest jeden 4 garnitór europy.Oj będziemy mieli problemy ze
      sparingpartnerami,kto będzie chciał z nami grać? Poziom gry naszego zespołu to
      totalna niemoc, na szczęscie Niemcy też blado wypadli,ale wygrali.Moze jak
      zgramy 7 obroncami to jakis remis osiągniemy.Smolarek jedyny chłopak z jajami
      reszta dno kompletne pomijam Jelenia za krótko grał.Jedyny plus to kibice na
      stadionie aż mi głos odebrało jak to zobaczyłem i usłyszałem ,ale kibice meczu
      nie wygrają.

ps.Dla kibiców p.Janasa głaskajcie go dalej to następne mistrzostwa za ~
      lat.Polska piłka potrzebuje zmian ,a Janas jest nr1 na liscie.Nie piszcie
      farmazonów ze Janas nas wprowadził do MS,wprowadzili nas zawodnicy których on
      olał.Cały swiat sie z nas smieje,więcej treningów zamkniętych HA HA.Prawda jest
      taka jestesmy słabo przygotowani kondycyjnie i taktycznie , a to nie jest wina
      kibiców ze sląskiego.Mam nadzieje ze w 2 statnich meczach troche honoru i
      walecznosci pokazą bo na taktyke to juz za pózno.
      • Gość: można_tu_bez_nicka Re: Polacy zaczęli mundial! Trwa mecz w Gelsenkir IP: *.spokonet.com / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.06, 00:46
        fajnie, ale czy w polsce jest ktos kto sie nadaje na trenera?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka