Dodaj do ulubionych

Kostaryka musi wygrać dla Polski

• Gość: kibol Re: Kostaryka musi wygrać dla Polski IP: 83.238.145.* 15.06.06, 16:27
      Możemy się pakować, dzięki Janasowi.
      • Gość: to ja zrobcie mi przyjemnosc, kibicujcie Australii. IP: *.nsw.bigpond.net.au 15.06.06, 16:29
        Z Brazylia bedzie ciezko, ale z Chorwacja, moze sie uda?
        • Gość: nie Re: zrobcie mi przyjemnosc, kibicujcie Australii. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:30
          Nigdy. Kangury do domu, bo grają "z siekiery".
        • Gość: goldi Re: zrobcie mi przyjemnosc, kibicujcie Australii. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:02
          Ja jako mieszkaniec Warszawy i zawiedziony kibic orłów Ku...Janasa obiecuje
          kibicowac Aussi!!!AUSSSI GOLA!!!Maja szanse na awans!
      • Gość: janko Cudow nie ma..... IP: 12.150.181.* 15.06.06, 16:30
        Trzeba grac a nie liczyc na innych i cuda i jeszcze nie wiadomo na co.
    • Gość: krisku071 Skandaliczni komentatorzy na TVP2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:31
      Dlaczego komentatorzy wyzywaja sie na Kostaryce, dlaczego na Ekwadorze. Czemu
      winne sa te reprezentacje, a juz najbardziej Ekwador??? Polska miala swoja
      szanse i pokazala na co ja stac.
      Wywalic tych pseudokomentatorow na zbity pysk.
      • Gość: darek35 Re: Skandaliczni komentatorzy na TVP2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:38
        Jak najbardziej za trzeba popatrzeć na wszystko spokojnie P Z P N jest winna
        naszej kompromitacji i tak jest od lat rozumiem ze nie widzą tego kibice ale
        dziennikarze powinni
        • Gość: krisku071 Polska - Kostaryka mecz outsiderow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:52
          Smutna prawda. Mecz o 31 miejsce na mundialu.
      • Gość: krisku071 Re: Skandaliczni komentatorzy na TVP2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:39
        Trzeciak cyt: Jak druzyna z tak slaba obrona mogla zakwalifikowac sie na
        Mundial.
        A ja pytam a jak my zagralismy z Ekwadorem? Podobnie zalosnie!!!!!!!!!!!!!!!

Kostaryka przynajmniej strzelila bramki!!!
      • Gość: BoBI Re: Skandaliczni komentatorzy na TVP2 IP: *.autocom.pl 15.06.06, 16:40
        Według mnie nie ma znaczenia kto wygra ten mecz. Wiadomo, że Ekwador ma
        niesamowitą okazje. Ale myślę że i my w tym składzie raczej nie mielibyśmy
        szans z Kostaryką. Po prostu Janas nie jest dobrym trenerem, nie zabrał dobrych
        zawodników na mistrzostwa. Od początku nie miał żadnej koncepcji. To po prostu
        trener widmo, któremu nie wiem dlaczego tak ufał Listkiewicz. A być może razem
        mieli w tym interes? Może by tak powołać komisję śledczą (to jest modne
        ostatnio). A może by tym zainteresowało się CBŚ. Chyba by coś znaleźli. W
        każdym razem czs dla Janasa i Listkiewicza nareszcie się skończył. Panowie czas
        już odejść. Szkoda, że jnie zrobiliście tego 2 lata wcześniej.
    • Gość: Garfield Re: Kostaryka musi wygrać dla Polski IP: 218.246.74.* 15.06.06, 16:37
      Boluś, Ty już wiesz, czego masz nie robić - dla własnego dobra...
    • Gość: Garfield To my mielismy być Ekwadorem... IP: 218.246.74.* 15.06.06, 16:37
      Szkodaaaa..., ale za 4 lata Polska znowu może być mistrzem świata... lol!
      • Gość: darek35 Re: To my mielismy być Ekwadorem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:41
        Ja nie wiem czemu sie tak denerwuje w końcu jestem niemcem to mi to powinno zwisac
        • Gość: darek35 Re: To my mielismy być Ekwadorem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:45
          Polacy jestescie wspaniałym narodem wymagajcie troche wiecej od tych którzy Was
          reprezentują
          • Gość: darek35 Re: To my mielismy być Ekwadorem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:55
            Poacy! Nie musicie w koło udowadniać ze niejsce w europie sie wam nalezy
            .Jestescie wspaniaqłym doswiadconym przez los narodem uwiezcie w siebie nie
            jestescie gorsi a moze lepsi po tym co przezyliscie mało który kraj by sie
            podniósł wasze miejsce jest na czołówce gazet jako wzór do nasladowania
            jestescie WIELCY z powazaniem niemiec z małej litery n
            • Gość: hanys Re: To my mielismy być Ekwadorem... IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.06, 17:15
              > Poacy! Nie musicie w koło udowadniać ze niejsce w europie sie wam nalezy
              > .Jestescie wspaniaqłym doswiadconym przez los narodem uwiezcie w siebie nie
              > jestescie gorsi a moze lepsi po tym co przezyliscie mało który kraj by sie
              > podniósł wasze miejsce jest na czołówce gazet jako wzór do nasladowania
              > jestescie WIELCY z powazaniem niemiec z małej litery n

TY Niemiec ... tylko sie nie posikaj
              Zaraz Ci przypi..dola od Volksdeutscha i slusznie

Z Kaczek jeszcze nikt labedzi nie zrobil
              dlatego my mamy prezydenta a oni KACZOROW :-)
              • prophets_of_doom Re: To my mielismy być Ekwadorem... 15.06.06, 17:49
                Gość portalu: hanys napisał(a):

> > Poacy! Nie musicie w koło udowadniać ze niejsce w europie sie wam nalezy
                > > .Jestescie wspaniaqłym doswiadconym przez los narodem uwiezcie w siebie n
                > ie
                > > jestescie gorsi a moze lepsi po tym co przezyliscie mało który kraj by si
                > e
                > > podniósł wasze miejsce jest na czołówce gazet jako wzór do nasladowania
                > > jestescie WIELCY z powazaniem niemiec z małej litery n
                >
                > TY Niemiec ... tylko sie nie posikaj
                > Zaraz Ci przypi..dola od Volksdeutscha i slusznie
                >
                > Z Kaczek jeszcze nikt labedzi nie zrobil
                > dlatego my mamy prezydenta a oni KACZOROW :-)

Widzisz hanysie są tacy Niemcy jak Darek35
                są też tacy jak ty
                Ja jestem dumny że jestem Polakiem
                zwłaszcza jak czytam ciebie
                i jeszcze jedno szwabie
                my mamy historię z której jesteśmy i zawsze będziemy dumni
                a wy?
                • Gość: adi polska historia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.06, 20:20
                  prophets_of_doom napisał:
                  >... i jeszcze jedno szwabie my mamy historię z której jesteśmy i zawsze będziemy
                  > dumni, a wy?

widocznie nie znasz waszej wlasnej zbrodniczej historii. jakie to smutne...
                  • prophets_of_doom Re: polska historia 15.06.06, 20:53
                    Gość portalu: adi napisał(a):

> prophets_of_doom napisał:
                    > >... i jeszcze jedno szwabie my mamy historię z której jesteśmy i zawsze bę
                    > dziemy
                    > > dumni, a wy?
                    >
                    > widocznie nie znasz waszej wlasnej zbrodniczej historii. jakie to smutne...

No smutne to jest to niemcu że chcielibyście spróbować wymigać się od
                    odpowiedzialności za jedne największych zbrodni na ludzkości taka jest wasza
                    zbrodnicza historia a my zawsze będziemy wam o tym przypominać
        • Gość: Garfield Kolego - znaczy, że nie całkiem zniemczałeś! IP: 218.246.74.* 15.06.06, 16:48
          Mimo wszystko licz na cud...
        • Gość: Garfield Kolego - znaczy, że nie całkiem zniemczałeś! IP: 218.246.74.* 15.06.06, 16:48
        • Gość: hanys Re: To my mielismy być Ekwadorem... IP: *.dip.t-dialin.net 15.06.06, 16:48
          > Ja nie wiem czemu sie tak denerwuje w końcu jestem niemcem to mi to powinno
          zwi
          > sac

Dobrze robisz ze sie denerwujesz -
          jak Poldi i Miro nie robili nas w balona ,
          tylko to ich PRAWDZIWA skutecznosc pod bramka
          to z Eqadorem chyba bedziemy mieli problem ( twuuu... wypluc )
      • Gość: endi Re: To my mielismy być Ekwadorem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:42
        NO to się szykuje niezłe widowisko z Kostaryką, będziemy walczyć o miejsce na
        pudle w grupie:)
    • sven_b Re: Kostaryka musi wygrać dla Polski 15.06.06, 16:41
      Tak sie konczy liczenie, ze ktos za nas odwali całą robotę.
    • asimek A my wczoraj graliśmy na remis. A co! 15.06.06, 16:42
      Tylko co by on nam teraz dał? Wiarę w to, że Ekwador wysoko pokona Niemcy? Żałosne.
    • Gość: Blood Re: Kostaryka musi wygrać dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:44
      ciesze sie ze dostalismy w dupe i wracamy do domu bo mecz z kostaryką nic nie
      pokaze a moze nawet przegramy.
      moze to nas nauczy zeby nie ignorowac i olewac innych zespołów (ekwador), po raz
      kolejny pokazano nam ze nie jestesmy pępkiem swiata... bardzo dobrze hahaha

jestesmy najsłabszym zespołem w turnieju, przeciętnym europejskim zespołem który
      nawet w rozgrywkach pucharowych i ligowych nic nie znaczy.

a polska piłka nożna to amatorstwo. do domu szmaciarze!!!
    • Gość: Y_Sam Powtórka z historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:45
      Podobnie jak w meczu z Polską Ekwadorczycy odpuścili końcówkę i już jakiś
      kostarykański Jeleń przymierzył w poprzeczkę :)
      • Gość: Ecuatoriano Zabraklo nam Grzegorza Piechy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 16:47
        www.ecuador.pl
    • Gość: Garfield No to po zawodach - a szkoda... IP: 218.246.74.* 15.06.06, 16:51
      • sven_b Re: No to po zawodach - a szkoda... 15.06.06, 16:55
        Nos do gory. Jest jeszcze nadzieja ze Niemcy zrezygnuja z dalszego udzialu w
        mundialu :-)
    • Gość: sympatyczny77 Kostaryka musi wygrać dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:53
      Adijos Polacos, Adijos Janasos
      • Gość: gogo Re: Kostaryka musi wygrać dla Polski IP: *.kolonianet.pl 15.06.06, 17:03
        W dniu losowania napisałam na tym forum, że nie wyjdziemy z grupy.
      • Gość: he Re: Kostaryka musi wygrać dla Polski IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:03
        nie adijos tylko witojcie!!!
        Kibice zapewne jak 4 lata temu zrobią komitet powitalny : "nic się nie stało"
        i "sto lat", to poprawi humor misiowi listkiewiczowi znowuż cep będzie w
        telewizorze cieszył michę:)
      • Gość: markast Re: Kostaryka musi wygrać dla Polski IP: 216.154.3.* 15.06.06, 17:05
        no se dice adijos, se dice adios.
        Ganaron porque son mejores que nosotros. La verdad duele.
    • Gość: krisku071 Polska - Kostaryka Mecz Outsiderow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:53
      Smutna prawda. Mecz o 31 miejsce na mundialu.

• Gość: komitet wyzwolenia Ekwador - STEC I GW 3:0 IP: *.net81-67-217.noos.fr 15.06.06, 16:55
      • Gość: Klaus Re: Polska - Kostaryka Mecz Outsiderow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:58
        ale nasze media będa trąbic że honor, duma, chłopcy pokazali klase i gryźli
        trawę, potem wymienia trenera i za 4 lata będzie pewnie to samo...

gó.. gó.. gó..!!!

a prawda jest taka ze na światowej arenie jestesmy cieńcy jak barszcz, to będzie
        mecz dwóch kogucików o 31 miejsce.

• Gość: darek35 Re: Polska - Kostaryka Mecz Outsiderow. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:02
          Aco to za media które nie mają dumy narodowej wypnijcie sie na nie
    • Gość: eres WOW Nie jestesmy na ostatnim miejscu w grupie !!! IP: *.hsd1.ct.comcast.net 15.06.06, 16:55
      :)))))))))))))))))))))
      • Gość: ecuador Ale Tylko do meczu z Kostaryką ;) IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.06.06, 17:04
    • Gość: krisku071 Do domu POLSKO OOO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:57
      Brawo za szybka zmiane opinii panie gmochu, wczesnie mowil pan ze Ekwador to
      cieniasy, slabizna fizyczna... dzis to zajebisci Gladiatorzy... RYCHLO W CZAS.
      Ekwadorowi zycze POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I GRATULUJE.
    • Gość: Fasol Winne są Niemcy, Ekwador i Kostaryka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 16:57
      Niemcy i Ekwador, bo z nami wygrały, a Kostaryka - bo nie wygrała z Ekwadorem.
      Układ jakiś, czy co? Wskazuje na to fakt, że te wydarzenia zbiegły się z Mistrzostwami Świata w piłce nożnej. Ta zbieżność z pewnością nie jest przypadkowa.
      • Gość: Insider Winny jest Franek, zeby nie on -nie bylo tej farsy IP: *.nycmny83.covad.net 15.06.06, 17:04
        Franek cos ty narobil ?
    • wiarusstary Re: Kostaryka musi wygrać dla Polski 15.06.06, 17:01
      Wracamy ....przez tych cholernych Kostarykańczyków.
      Dupki przegrali z Ekwadorem!!!
      • Gość: Lili Re: Kostaryka musi wygrać dla Polski IP: *.w83-202.abo.wanadoo.fr 15.06.06, 17:10
        Obawiam sie niestety ze tylko do siebie mozemy miec pretensje... gdyby nie ten
        Ekwador...
        A tak przyjemnie bylo wczoraj pomarzyc o wyjsciu z grupy przez 91 minut...
    • Gość: hwd Fuksem, na krzywy ryj, do niczego sie nie dojdzie IP: *.tor.primus.ca 15.06.06, 17:01
      pracowac trzeba, i to pracowac ciezko, o czym przekonal osttatecznie wczorajszy
      mecz, gdyby Polska podeszla rownie powaznie do meczu z Ekwadorem, nie byloby
      dzisiaj wstydu, ale tak jest gdy szuka sie okazji zamiast rzetelnie pracowac.
      Polacy wylatuja z Mundialu z innymi smieciami, bo olewczo i glupio traktuja
      kibicow i prace. Ale to juz nasza wada narodowa...
      Czekac 4 lata, aby dac tylka Ekwadorowi, nie mam ochoty ogladac takiego
      Mundialu nigdy wiecej. W Mundialu pozostana tylko dobre zespoly, A Polska po
      prostu na to nie zasluguje.
      • Gość: darek35 Re: Fuksem, na krzywy ryj, do niczego sie nie doj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:08
        Polacy nie szukajcie w zachodnich mediach ze was ktos doceni miejcie dumę w
        sobie i nie bądzcie przeciwko sobie nie ma do czego równac myslicie ze tu sa
        ludzie bardziej szczesliwi witamy w swiecie pogrązonym w chaosie
      • Gość: goldi Re: Fuksem, na krzywy ryj, do niczego sie nie doj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 12:17
        99% polaczkowa myslalo tak jak Janas i jego druzyna i takie tego efekty!!!
        Trzeba miec ambicje,a nie tylko patrzec na honoraria za udział w
        meczu!Krzynowekj i Zurawski zenada!!! Jeleń,Zewlakow,Boruc brawa za wkład w ten
        mecz.Pozdrawiam Marcina Z.z (LUX)
    • Gość: f Re: Kostaryka musi wygrać dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:03
      JANAS musi odejsc
    • zablokowany W cuda to wierzyć mogą wielbiciele Janasa czyli 15.06.06, 17:04
      najgłupszego trenera świata. Jego następcą ma być Henryk Kasperczak. Piłka
      nożna to prosta gra w której wygrywa ten kto strzela więcej bramek. Ekwadorowi
      gratuluję pierwszego miejsca w grupie.
      • Gość: Y_Sam Re: W cuda to wierzyć mogą wielbiciele Janasa czy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:06
        Kasperczak??! Przecież on się z białymi nie umie dogadać ;-)
        • Gość: ecuador Re: W cuda to wierzyć mogą wielbiciele Janasa czy IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.06.06, 17:08
          To w takim razie kogo proponujesz? Carlo Ancelottiego, Alexa Ferguona ? Czekam
          na sensowne propozycje...
          • zablokowany Według mnie 15.06.06, 17:13
            alternatywą dla Kasperczaka może być Wdowczyk. Jeśli nie może być trener z
            Polski to proponuję poszukać w dwóch krajach , a mianowicie Holandia lub Czechy.
            Wymienieni przez Ciebie trenerzy są poza zasięgiem finansowym polskiego związku.
            • Gość: ecuador Re: Według mnie IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.06.06, 17:17
              Oczywiscie te dwa nazwiska wymieniłem w kontekście ironicznym. Doskonale zdaję
              sobie sprawę, że są oni poza zasięgiem naszego kochanego związku (jak i wielu
              innych trenerów z zachodu Europy). Jeśli chodzi o posadkę selekcjonera Bolandy -
              zapewne obsadzi ją kolejny "zasłużony" dla naszej (s)kopanej. Na trenera z
              zagranicy (choćby i z Czech) raczej za bardzo nie mamy co liczyć...
          • Gość: Y_Sam Re: W cuda to wierzyć mogą wielbiciele Janasa czy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:18
            A jakim budżetem dysponujesz? Chodzi mi o wysokość rocznego kontraktu dla
            selekcjonera. :)
            • Gość: Klinsman Re: W cuda to wierzyć mogą wielbiciele Janasa czy IP: 83.70.199.* 15.06.06, 17:21
              Obilo mi sie o uszy (nie wiem czy to prawda) ze nasz trenejro dostaje 10 tys
              euro na miesiac
              • j-iii-s Re: W cuda to wierzyć mogą wielbiciele Janasa czy 15.06.06, 18:58
                Ja jako niemiec proponuje tego pana:

pl.wikipedia.org/wiki/Winfried_Schäfer
                praktycznie z miejsca zrobil mistrza afryki in kwali do ms 2002 z kamerunem.

wiem ze mu sie w dubaju nie za bardzo podoba. a pozatym zrobil by ta fuche za 9.500 € !!!!!!!!!!!

;)))))))))))))))
        • zablokowany Trener Kasperczak 15.06.06, 17:11
          Oj potrafi, potrafi...
    • Gość: realista Ile goli wbije orłom Janasa Kostaryka? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 17:07
      Niemcom wbili 2.
      • Gość: ecuador Co najmniej DWA IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.06.06, 17:09
        • Gość: trener Re: Co najmniej DWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:11
          ekwador-polska 2:0
          niemcy-polska 1:0

więc

kostaryka-polska 0:0
          • Gość: Klinsman Re: Co najmniej DWA IP: 83.70.199.* 15.06.06, 17:25
            Gość portalu: trener napisał(a):

> ekwador-polska 2:0
            > niemcy-polska 1:0
            >
            > więc
            >
            > kostaryka-polska 0:0

ekwador-polska 2:0
            niemcy-polska 1:0
            kostaryka-niemcy 2:4
            ekwador-kostaryka 3:0

wiec
            kostaryka-polska 1:0
            ekwador-niemcy 5:0?

• Gość: Górnik Zabrze Nie spoczywajmy na laurach!!!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 15.06.06, 17:10
      Trzeba przygotowac druztne na mistrzostwa europy!!!
      I do Boju Polska!!!
    • Gość: yellowman Re: Kostaryka musi wygrać dla Polski IP: *.sebastiana.ceti.pl 15.06.06, 17:11
      wracamy do domu
      • Gość: Klaus Re: Kostaryka musi wygrać dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:13
        i bardzo dobrze, wystarczy juz osmieszania sie na światowym forum.
    • Gość: Kefir Jakim cudem Polska jest 26 w rankingu FIFA? IP: *.cable.mindspring.com 15.06.06, 17:13
      Wczoraj z Niemcami było widać jak na dłoni, że Polscy piłkarze są conajmniej o dwie klasy gorsi od
      Niemców i tylko dzięki ogromnemu szczęściu zawdzięczamy, że nie przegraliśmy 4:0. Cały mecz
      Niemcy robili z nami co chcieli, rozgrywali piłkę na naszej połowie i non stop atakowali. Pojechaliśmy
      na te mistrzostwa przegrywać, z Kostaryką też piłkarze wyprują sobie żyły i wywalczą może
      bezbramkowy remis, który będzie ich sukcesem. Niestety, ale piłkarsko świat nam już uciekł, kiedyś to
      Polacy mogli uczyć innych gry w piłkę, a teraz taki Ekwador może udzielić nam lekcji. Ale Listkiewicz i
      spółka powiedzą, że wszystko jest ok, że tak miało być. Ja się pytam jakim cudem my jesteśmy
      sklasyfikowani w pierwszej 30 FIFA? Przecież realnie patrząc my powinniśmy być gdzieś koło miejsca
      50. Wszystko wskazuje na to, że na tych mistrzostwach meczu nie wygramy, bo nie wierze, że nagle
      reprezentacja Polski zacznie zdobywać gole jak do tej pory stworzyli może 2 dogodne sytuacj do
      strzelenia gola.
      • zablokowany Re: Jakim cudem Polska jest 26 w rankingu FIFA? 15.06.06, 17:14
        To miejsce w rankingu wywalczyliśmy innym składem osobowym niż mamy obecnie.
      • Gość: Blood Re: Jakim cudem Polska jest 26 w rankingu FIFA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:16
        "taki ekwador" jak napisałes złoił w eliminacjach "taką brazylię i taką
        argentynę"...

nasi olali "taki ekwador" i oto efekty.
      • Gość: ecuador Re: Jakim cudem Polska jest 26 w rankingu FIFA? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.06.06, 17:21
        Chciałem zauważyć, że "taki Ekwador" to trzecia drużna eliminacji Ameryki
        Południowej!!! To raczej oni o nas moga powiedzieć "ot, jakaś tam Polska"
        Wyższość trzeba umieć udowodnić na boisku i oni to własnie w meczu z nami
        uczynili w sposób nie budzący jakichkolwiek wątpliwoci.
    • Gość: krzycho Listkiewicz! IP: *.sulechow.net 15.06.06, 17:13
      Rozliczyć Listkiewicza. Mam nadzieję, że to ostatnie podrygi tego pana. A co do
      zmiany trenera, to nic nie da póki w/w i spółka będą dalej zarządzać polską
      piłką. Listkiewicz out!
      • Gość: hainz Re: Listkiewicz! IP: *.versanet.de 15.06.06, 17:18
        Na trenera proponuje Otto Rehagla !!!
      • Gość: krzycho Re: Listkiewicz! IP: *.sulechow.net 15.06.06, 17:19
        Dodam jeszcze jedno zdanie. Nasi piłkarze powinni rozmyślnie zagrać z Kostaryką
        żenująco słabo, przegrywając np. 5:0 dając wyraz swojej dezaprobacie
        pseudodziałaczom z PZPN-u. Dość pozornych działań albo wręcz szkodzeniu.
      • Gość: JotKa Re: Listkiewicz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:42
        Jeśli dobrze pamiętam, Listkiewicz zapowiadał, że bierze pełną odpowiedzialność
        za decyzje Janasa. Czekam na realizację tych zobowiązań (i znikinięcie tego
        idiotycznego uśmieszku z twarzy pana prezesa).
    • Gość: Hurra! Polska na 3 miejscu ! IP: *.gam.gbg.bostream.se 15.06.06, 17:15
      Hurra ! Awansowalismy na 3 miejsce. teraz jeszcze remisik 0:0 z Kostartyka i
      sukces mozna oglosic. Jako ze miejsce lepsze niz w Korei.
      • Gość: ecuador Re: Polska na 3 miejscu ! IP: *.kom / *.os1.kn.pl 15.06.06, 17:24
        lepsze? Tyle że w Korei były 3 pkt i 3 strzelone bramki. W tych finałach na to
        się nie zanosi...
        • Gość: Y_Sam Re: Polska na 3 miejscu ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:27
          Ale przynajmniej radykalnie poprawiliśmy grę obronną. Teraz mamy średnią 1,5
          straconej bramki na mecz, 4 lata temu wyszło 2,33.
    • Gość: reksio Re: Kostaryka musi wygrać dla Polski IP: *.aster.pl 15.06.06, 17:17
      zenujacy komentarz w TVP Jeszcze moglem sluchac Trzeciaka, ktory ma cos do
      powiedzenia i zna sie na pilce Ale ten drugi matol komentator ktory nigy w pile
      nie gral i jego szybkosc kojarzenia i myslenia po "pilkarsku" jest zenujaca Ale
      moze jednyna pociecha z czystek PISu to bedzie wyrzucenie tego Pana
      • Gość: trener Re: Kostaryka musi wygrać dla Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 17:20
        wszystko sie zgadza, w MŚ mamy 31 miejsce i w rankingu FIFA tez gdzies koło
        tego, będzie dobrze.

0:0 z costa rica i pełen sukces!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka