Gość: Carioca Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: 200.219.168.* 15.06.06, 18:35 Janas, jestes pan zenujacy ! Bez mozgu, umiejetnosci, charyzmy. Znikaj, i to najlepiej ze wszystkimi swoimi bosami i kolesiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elmmon Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:36 panie listkiewiczu blagam niech chociaz pan sie opamieta i go nie zwalnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:05 a ty kto ? synek janasa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Zostawić!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:36 Po pierwsze to nie Janas spaprał 1 mecz i nie jego wina, że piłkarze grali tak zachowawczo, żeby nie powiedzieć bez jaj i walki!! Po drugie, co jest za sens zwalniać Janasa, żeby tylko zatrudnić Kasperczaka?! Następny kurna fachowiec od siedmiu boleści!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Futbolista potrzebny trener IP: 192.43.99.* / *.cst.lightpath.net 15.06.06, 18:38 Polskiej kadrze potrzebny jest trener co sie zna na pilce. A to oznacza, ze w gre wchodzi jedynie trener z zagranicy. Janas to glupia kutwa, a reszta trenerow na podobmym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic pijany jestes ? IP: *.206.100.208.1dial.com 15.06.06, 18:39 Jak nie Janas winien to pewno Indianie lub trawa. Ty chyba pijany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: pijany jestes ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:41 Nie, nie jestem!! Chłopie, czy to trener w 1 meczu NIE biegał, NIE walczył, NIE gryzł gleby?!?! To wina piłkarzy, a nie jego!! Może niech ktoś jeszcze powie, że w meczu z Niemcami źle zrobił, że postawił w bramce Boruca, a nie Dudka?! Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: pijany jestes ? 15.06.06, 18:55 ale Janas odpowiadal za spóźnione zmiany w trakcie meczu z Niemcami, meczu w którym jak widac realnie bylismy w stanie zremisowac. a co do braku motywacji, to kto, jesli nie trener jest od tego, zeby motywowac pilkarzy - zeby im sie CHCIAŁO biegac i CHCIAŁO walczyć? Jesli sam tego nie potrafil, to mogl zatrudnic psychologa sportowego. Nie oszukujmy sie - Janas dal ciala na calej linii, ale przynajmniej Rasiak mial dzieki niemu fajne wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista A skąd wiesz, że za późno? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 19:09 Ilu piłkarzy (na świecie, nie tylko w Polsce) potrafi skutecznie kryć Ballacka? I co - zmieniłby Sobolewskiego po żółtej kartce na jakąś jełopę i Ballack wbiłby nam dwa gole - fajnie by było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic idz wytrzezwiej, nie gadaj glupot IP: *.206.100.208.1dial.com 15.06.06, 22:25 trener niewinny, pilkarz niewinny, to chyba kibice zawalili sprawe, co nie ? glupoty gadasz, idz wytrzezwiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: idz wytrzezwiej, nie gadaj glupot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:24 Nie umiesz czytać?! Piłkarze są WINNI pierwszego meczu!! Nie biegali, nie podawali, nie strzelali... wszystko na NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: pijany jestes ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:30 > a co do braku motywacji, to kto, jesli > nie trener jest od tego, zeby motywowac To prawda, ze trener powinien zmotywowac zaodnikow, ale skoro przed meczem w szatni pojawia sie Premier, to nawet jakby byl mega poeta, albo mial worek pieniedzy, to nie da rady - zbyt wielki szok ;-) Po drugie, jak widzialem naszych pilkarzy w 1 meczu, to mialem wrazenie, ze boja sie o swoje nogi, albo cos w tym stylu... W drugim meczu oczywiscie rehabilitacja, ale co z tego, skoro statystyki nie klamia - kto przegrywa 1 mecz, ten nie wychodzi z grupy!! Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk.ksg Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: *.debacom.pl 15.06.06, 18:37 Panie (arogancki) Janasie ogladałem konferencje prasowa i szanujac wszystkich dziejnikazy to nikt nie zadał podstawowego pytania JAKA ODPOWIEDZIALNOSC PAN PONOSI BO POWIEDZIAL PAN ZE TO PAN JO PONIESIE JEZELI NIE WYJDZIEMY Z GRUPY I CO...... I jeszcze taka mała uwaga jezeli ktos zadaje pytanie to sie nie przerywa a juz nie mowiac ze ktos starszy niz pan jak naprzykład pan NIESTETY Z NERWOW ZAPOMNIAŁEM NAZWISKA Odpowiedz Link Zgłoś
hardy01 Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę 15.06.06, 18:38 Janas nie kompromituj się dalej.... Słabe przygotowanie to tylko Twoja wina... Zamęczenie zawodników przed samym turniejem to Twoja wina.... A skoro Twoim zdaniem kadrowicze nie grają w swoich klubach to Twoją pracą i obowiązkiem było znaleźć takich co grają i Twoja wina, że wybrałeś takich jakich wybrałeś! Więc podaj się do dymisji chłopie i nie wracaj, albo jedź do tego lasu z dubeltówką jak mówiłeś w reklamie i wypoczywaj, zatrudnij się w klubie ligowym ale nie zabieraj się już więcej za selekcjonerkę, proszę. I co tu dużo mówić - niektórzy z zawodników się sprawdzili jak Jeleń czy Bosacki, Smolarek, a inni mniej... Gdzie jest Franek łowca bramek, gdzie jest Dudek (choć Boruc bronił wczoraj jak natchniony). Gdzie jest Mauro Cantoro - dlaczego nie dostał polskiego obywatelstwa i nie może grać dla Naszej reprezentacji, choć bardzo chce? Listkiewicz podaj się do dymisji i zrezygnuj z członkostwa w PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
bezatu7 Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę 15.06.06, 18:41 Jak pan śmie panie Janas jeszcze takie bzdury wypowiadać. Pan i tylko pan ponosi winę za klęskę polskiej pilki nożnej. Jest pan złym trenerem a swoim poprzednikom do pięt pan nie dorasta. Miej pan honor i zrezygnuj. Wstyd mi za pana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Nic dziwnego, w końcu nieźle płacą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:39 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nic dziwnego, w końcu nieźle płacą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:45 ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kol@ Re: Nic dziwnego, w końcu nieźle płacą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:55 50 tys. PLN mies. Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Janas-ty bezczelna swinio... 15.06.06, 18:39 Kibice powinni cie odwiedzic w domu i rozliczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrze Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: *.versanet.de 15.06.06, 18:40 dobrze jak zostanie no !!!! on wie jakie bledy popelnil zobaczycie jak bedzie ME !!!! jak nic to wtedy zwolnic i zatrudnic Guus Hidding albo Ottmar Hitzfeld!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PELESKI Nieeeeeee tylko nie to ... ja chce KasperczakA !!! IP: *.dyn.sprint-hsd.net 15.06.06, 18:40 listkiewicz mam nadzieje ze juz dzwoniles do Kasperczaka ... Heniek to ostatnia nadzieja polskie pilki ... dlaczego czesi narod mniejszy, biedny jak my ma tak wspanialom reprezentacje w pilce ? wspanilaych hokeistow, tenisistow dlaczegoooooooooooo ??? bo u nas prywata zamiast umiejetnoscki ... ja chce Kasperaczkaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsider Re: Niech idzie Janasisk wolny jak konik polny IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 16.06.06, 02:01 i wara od odpowiedzialnosci za innych, bo brakiem tejze juz sie wykazal. Juz wiemy kim jest, i dziekujemy. Dac mu rente i niech teraz nauczy sie kibicowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekskibic Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: *.pl / 80.51.191.* 15.06.06, 18:41 janas do kitu oddaj kase iwracaj wstydu nie masz podaj się do dymisji igotuj kluchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: 199.64.72.* 15.06.06, 18:41 Każdy chciałby, tylko nie każdy potrafi panie Janas! Zatrudnić trenera z zagranicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romano Trener Janas udowodnił, że po Mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:45 powinien zostać ministrem sportu. Prezentuje poziom godny ministra tego rządu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Futbolista Przekrety w PZPN IP: 192.43.99.* / *.cst.lightpath.net 15.06.06, 18:47 Celem tych mistrzostw nie byla wcale wygrana Polakow. Po prostu Janas sie spotkal z tym ch.ujem Listkiewiczem i ten mu powiedzial. Janas czy ty widzisz sklad, ktory mialby szanse na przynajmniej wyjscie z grupy? Janas mu na to, nie mam mowy, napewno nie z tymi patalachami. No to mu Listkiewicz na to: wiec pier.dolmy te cale mistrzostwa i osiagnijmy cos dla siebie. Wezmy sie za promocje, niektorych pilkarzy... a tutaj jest kasa od ich menadzerow. Do zobaczenie w lesniczowce stary. No to juz chyba wiecie o co chodzi, bo ku.rwa dziwie sie, ze nikt tego nie widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Listkewicz grabarzem polskiej pilki IP: *.206.100.208.1dial.com 15.06.06, 19:03 Ten facet to sie chyba przyspawal do fotela, przezyl kompromitacje w Korei i teraz tez ma sie dobrze, zawsze taki usmiechniety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zarz Ja(NAS) na mistrzostwach nie widzę IP: 82.139.47.* 15.06.06, 18:53 w telewizji od poczatku trąbili: kto przegrywa 1 mecz nie awansuje do nastepnej rundy. tak mowia statystyki. mielismy wygrac, ale Ekwador był LEPSZY!!!! szkoda mi kibiców, którzy fantastycznie dopingowali. kibice, dziękuje Wam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... janas...musi odejsc...to chyba naturalne... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 15.06.06, 18:45 ...trampkarze...tez pilkarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeskifilm Re: janas...musi odejsc...to chyba naturalne... IP: *.chello.pl 15.06.06, 18:46 Jeżeli ten złowiek nie odejdzie to trzeba go będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukk98 Re: janas...musi odejsc...to chyba naturalne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:50 zenada. wierzycie we wszystko co pisza dziennikarzyny-populczyny. to ze plakali ze nie dano im ogladac treningow etc. A kto dawal ogladac ? Mozna sobie rozgrzewke obejrzec ale juz przygotowanie taktyki to chyba raczej nie jest wskazane bo i po co ? Dajcie spokoj gosciowi. Zrobil co mogl ale sam za pilka biegac nie moze. Nie ma wplywu na Zurawia-pomylke czy Szymka-porazke. Powolal takich co sie u nas wybijali. moze prawda jest taka ze jestesmy slabiznami ? Moze wreszcie czas popatrzyc na to pod katem przygotowania juz od mlodzikow a nie liczyc na takich Smolarkow ? Dno. Najpierw popatrzcie z czego On mial cos zrobic a pozniej zacznijcie krytykowac. Fakt dal ciala ale wstawki o honorze to chyba mozemy sobie podarowac bo nie wiem czego by mialy one dotyczyc. U nas jak zwykle 90% spoleczenstwa to najlepsi z najlepszych selekcjonerow. A moze prawda jest taka ze to co bylo kiedys to moze przypadek ? A moze wtedy byla kasa na szkolenie ludzikow juz od najmlodszych etc ? 9999 zmiana selekcjonera nic nie da. Czas posprzatac to bagno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee... Re: janas...musi odejsc...to chyba naturalne... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 15.06.06, 18:56 ...posprzatac to bagno...to druga sprawa...moze boniek pomoze...moze powolac nowy PZPN...zaczac od opcji zerowej...to tylko polskiej pilce noznej wyjdzie na dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: janas...musi odejsc...to chyba naturalne... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:09 Gość portalu: ukk98 napisał(a): > zenada. wierzycie we wszystko co pisza dziennikarzyny-populczyny. to ze plakali > ze nie dano im ogladac treningow etc. A kto dawal ogladac ? n.p. Ekwador. Odpowiedz Link Zgłoś
dagma15 Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę 15.06.06, 18:45 ale my ciebie nie chcemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ecuatoriano Re: tez sp...dalaj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 18:46 i tym sposobem odpowiedziales mi na pytanie... odnosnie spoleczenstwa...DNO zabij Janasa zabij mnie ... ulzy ci... troche jeszcze ponarzekaj... i szukaj kolejnej ofiary... Serdecznie pozdrawiam...:) www.ecuador.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic wypiles sobie ? IP: *.206.100.208.1dial.com 15.06.06, 19:01 jak ty Janasa uwazasz ze sie spisal jak nalezy to chyba jestes pijany i co do tego ma polityka, spoleczenstwo, kolor trawy i Indianie ? o czym ty opowiadasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdenek ej kibic czy to Twoje pierwsze MŚ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 19:09 kultury troche wiem ze gdybysmy wszli z grupy nosilibyscie go na rekach w innym przypadku mieszacie czlowieka z blotem polskie piekielko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ej kibic czy to Twoje pierwsze MŚ? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:09 bo nie wyszliśmy z gruopy przez niego, proste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: tez sp...dalaj IP: *.014-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 16.06.06, 00:27 gratuluje uwag w temacie spoleczenstwa. Jesli jest tak kiepsko, to co tu jeszcze robisz? Wypie..j. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rza Re: tez sp...dalaj ECuatoriano IP: *.dyn.iinet.net.au 16.06.06, 05:00 Gość portalu: Ecuatoriano napisał(a): > i tym sposobem odpowiedziales mi na pytanie... > odnosnie spoleczenstwa...DNO ... > www.ecuador.pl ----------------- zalosna konkluzja, sporo mowiaca o autorze, nic o przedmiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: *.pl / 80.51.191.* 15.06.06, 18:47 janas wstydu oszczedż możesz byc trenerem na balamutach to ci wypali chyba tylko sierozlicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PELESKI Tylko Heniek Kasperczak !!! IP: *.dyn.sprint-hsd.net 15.06.06, 18:47 Ostatnia nadzieja polskiej pilki noznej !!! Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Re: Tylko Heniek Kasperczak !!! 15.06.06, 18:52 Nadzieja pokazała kilka ładnych wpadek. Moim zdaniem nikt z Polski. Przypatrz się człowieku co zrobił Benhaker z amatorami z Traynidadu. Ps. Kasperczak, kiedy go brał Cupiał, nie miał roboty. Żaden francuski klub go już nie chciał. Mówi to Wam coś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flexibl Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:48 układziki,układziki, do dymisji się nie poda a szef wszystkich szefów mr.L go nie zwolni, no bo czemu? brak podstaw! :) WON BETONY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Zwolnic go natychmiast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.server.ntli.net 15.06.06, 18:49 Zwolnic go natychmiast!!!!! Nastepnie wsadzic go na woz drabinowy, przywioazac go do niego i przez kilka mieseicy obwozic go po wioskach we wschodniej Polsce! Tam rodzajac chlopskim dzieciom slodycze, namawiac je aby rzucaly w niego zdechlymi ptakami i krowim gownem... Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Kadra nie jest taka zła! Trener-bałwan! 15.06.06, 18:50 co za jełop, tak spieprzyć zespół. Nie wierzę, że mamy graczy gorszych od Trynidadu. Z tych naszych kopaczy można było stworzyć ekipę, która chociaż strzelałaby bramki komuś innemu oprócz wysp owczych. Jeżeli zatrudnią kolejnego Polaka (wytrzymam tylko Wdowczyka, nie - Kasperczaka) to chyba szlag mnie trafi. Ale jak tu kogoś wziąć spoza układu. Ps. Czy ktoś wie ile kosztuje Leo Benhaker? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Kadra jest słaba - ale to nie ich wina IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 18:53 I nie Janasa. Po prostu, w Polsce mało który dzieciak gra dziś w piłkę amatorsko - to skąd mamy brać piłkarzy? Janas jest OK, jak się gra z mocnym przeciwnikiem, to trzeba grać najlepiej jak się umie (to było) i liczyć na fart (tego zabrakło - czerwona kartka, pechowy gol w doliczonym czasie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Kadra jest słaba - ale to nie ich wina IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:16 Gość portalu: realista napisał(a): > I nie Janasa. Po prostu, w Polsce mało który dzieciak gra dziś w piłkę > amatorsko - to skąd mamy brać piłkarzy TaK , w amatorach cała nadzieja, żenada. W każdej większe gminie jest MOSiR, w każdej wsi klub piłkarski. Nie narzekają na brak chętnych do gry. Z niemcami nie było pecha, nie zagroziliśmy ich bramce, a musieliśmy wygrać, remis to to samo co porażka. Tak naprawdę to mieliśmy szczęście, ze przegraliśmy tylko 1-0, mogło być 5-0, gdyby Niemcy byli skuteczniejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: Kadra jest słaba - ale to nie ich wina 15.06.06, 20:52 no wiesz, ja nie wierzę ze Janas nie wiedział ze Sobolewski jest faulujacym zawodnikiem, wiec mógł go zdjac po pierwszej żółtej kartce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Kadra nie jest taka zła! Trener-bałwan! IP: *.eranet.pl 15.06.06, 21:07 Warto pamietac co powiedzial Benhaker kilka dni temu. Mniej wicej cos takiego: "Tylko 6-7 druzyn przyjechalo na mistrzostwa po to, zeby mistrzostwo zdobyc. Cala reszta tzn jakies 25 druzyn przyjechao, po to zeby sie jak najlepiej na tych mistrzostwach pokazac". Postawcie sobie pytanie: czy tak samo mysli/myslal PZPN? Czy tak samo mysla/mysleli polscy kibice? Janas nie mial pokazac dobrej gry, bo nikt tego od niego nie wymagal. A ze wynikow tez nie osiagnal. To jest sport. Trynidad tez nie wyjdzie z grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
zablokowany Najgłupszy trenerze świata możesz prowadzić kadrę 15.06.06, 18:51 Przygłupów i Syfilisu. Na więcej sierżancie Janasie nie zasługujesz. Ucz się od T & T jak nalreży grać w piłkę nożną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrigo polacy jestescie wiecznymi ofiarami i malkotentami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 18:53 i niestety...co poniektorzy sa hamami... Zenujace sa niektore wypowiedzi... Nie dziwie sie ze Polska nic nie moze osiagnac... majac takie spoleczenstwo...frustratow... trudno nawet bramke strzelic... zmienicie sobie Janasa na Kacperczaka... i tak to nic nie da... cieszmy sie z 3 miejsca...poki jeszcze mozemy... :) choc do meczu z kostaryka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Można by zapytać, ilu z tych malkontentow grało IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 18:55 choćby w drużynie szkolnej, a nie tylko kibicowalo z piwkiem na kanapie przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomi_78 Re: Można by zapytać, ilu z tych malkontentow gra IP: *.chello.pl 16.06.06, 03:16 a zatem nie-inzynier budowlany, nie moze sie wypowiadac o stanie drog w Polsce, zgodnie z twoja logika. Nie trzeba w nic grac wystarczy spojrzec chocby na naszych i Trynidad i Tobago. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: polacy jestescie wiecznymi ofiarami i malkote 15.06.06, 19:02 > Zenujace sa niektore wypowiedzi... > Nie dziwie sie ze Polska nic nie moze osiagnac... aha, rozumiem, ze powinnismy sie cieszyc, moze wtedy cos osiagniemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . haha, dobrze mu odpowiedziales IP: *.206.100.208.1dial.com 15.06.06, 19:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodrigo Re: polacy jestescie wiecznymi ofiarami i malkote IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 19:13 cieszyc z 3 miejsca poki jeszcze je mamy do meczu z Costa Rica juz niewiele czasu no chyba ze wolisz plakac i katowac winnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Zenujace jest to, ze podpisujesz sie 2 nickami... IP: *.014-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 16.06.06, 00:29 Pojebator... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę 15.06.06, 18:55 nie no ten facet nie dołsyc że neptyk i głupi jak but to jeszcze wyjątkowo bezczelny,totalną kleske chce przekuć na sukces a tyle błedów co popełnił począwszy od niepowołania frankowskiego skonczywszy na nagłej niczym nie uzasadnionej taktyce skonczywszy, a paszoł ty won do wronieckiego lasu!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kljuy Re: Janas: Jestem głupi IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:55 Spieprzaj, dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwolnić janasa Zwolnić janasa!!! IP: *.framuga.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:56 ZWOLNIĆ JANASA BURAK CHOLERNY, NIEUDACZNIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANAS PRECZ!!!!!!! zwonić janasa, klejdinsta i skorżę!!! natychmiast! IP: *.chello.pl 15.06.06, 18:59 Odpowiedz Link Zgłoś