Dodaj do ulubionych

Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę

• Gość: Carioca Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: 200.219.168.* 15.06.06, 18:35
      Janas, jestes pan zenujacy ! Bez mozgu, umiejetnosci, charyzmy. Znikaj, i to
      najlepiej ze wszystkimi swoimi bosami i kolesiami.
    • Gość: elmmon Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:36
      panie listkiewiczu blagam niech chociaz pan sie opamieta i go nie zwalnia
      • Gość: m Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:05
        a ty kto ? synek janasa?
    • Gość: Marcin Zostawić!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:36
      Po pierwsze to nie Janas spaprał 1 mecz i nie jego wina, że piłkarze grali tak
      zachowawczo, żeby nie powiedzieć bez jaj i walki!!
      Po drugie, co jest za sens zwalniać Janasa, żeby tylko zatrudnić Kasperczaka?!
      Następny kurna fachowiec od siedmiu boleści!!
      • Gość: Futbolista potrzebny trener IP: 192.43.99.* / *.cst.lightpath.net 15.06.06, 18:38
        Polskiej kadrze potrzebny jest trener co sie zna na pilce. A to oznacza, ze w
        gre wchodzi jedynie trener z zagranicy. Janas to glupia kutwa, a reszta
        trenerow na podobmym poziomie.
      • Gość: kibic pijany jestes ? IP: *.206.100.208.1dial.com 15.06.06, 18:39
        Jak nie Janas winien to pewno Indianie lub trawa.
        Ty chyba pijany.
        • Gość: Marcin Re: pijany jestes ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:41
          Nie, nie jestem!! Chłopie, czy to trener w 1 meczu NIE biegał, NIE walczył, NIE
          gryzł gleby?!?! To wina piłkarzy, a nie jego!!
          Może niech ktoś jeszcze powie, że w meczu z Niemcami źle zrobił, że postawił w
          bramce Boruca, a nie Dudka?!
          • kate-gun Re: pijany jestes ? 15.06.06, 18:55
            ale Janas odpowiadal za spóźnione zmiany w trakcie meczu z Niemcami, meczu w
            którym jak widac realnie bylismy w stanie zremisowac.

a co do braku motywacji, to kto, jesli nie trener jest od tego, zeby motywowac
            pilkarzy - zeby im sie CHCIAŁO biegac i CHCIAŁO walczyć?

Jesli sam tego nie potrafil, to mogl zatrudnic psychologa sportowego.

Nie oszukujmy sie - Janas dal ciala na calej linii, ale przynajmniej Rasiak
            mial dzieki niemu fajne wakacje.
            • Gość: realista A skąd wiesz, że za późno? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 19:09
              Ilu piłkarzy (na świecie, nie tylko w Polsce) potrafi skutecznie kryć Ballacka?
              I co - zmieniłby Sobolewskiego po żółtej kartce na jakąś jełopę i Ballack
              wbiłby nam dwa gole - fajnie by było?
              • Gość: kibic idz wytrzezwiej, nie gadaj glupot IP: *.206.100.208.1dial.com 15.06.06, 22:25
                trener niewinny, pilkarz niewinny, to chyba kibice zawalili sprawe, co nie ?

glupoty gadasz, idz wytrzezwiej
                • Gość: Marcin Re: idz wytrzezwiej, nie gadaj glupot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:24
                  Nie umiesz czytać?! Piłkarze są WINNI pierwszego meczu!! Nie biegali, nie
                  podawali, nie strzelali... wszystko na NIE!
            • Gość: Marcin Re: pijany jestes ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:30
              > a co do braku motywacji, to kto, jesli
              > nie trener jest od tego, zeby motywowac
              To prawda, ze trener powinien zmotywowac zaodnikow, ale skoro przed meczem w
              szatni pojawia sie Premier, to nawet jakby byl mega poeta, albo mial worek
              pieniedzy, to nie da rady - zbyt wielki szok ;-)
              Po drugie, jak widzialem naszych pilkarzy w 1 meczu, to mialem wrazenie, ze boja
              sie o swoje nogi, albo cos w tym stylu... W drugim meczu oczywiscie
              rehabilitacja, ale co z tego, skoro statystyki nie klamia - kto przegrywa 1
              mecz, ten nie wychodzi z grupy!!
              Dziekuje.
    • Gość: wk.ksg Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: *.debacom.pl 15.06.06, 18:37
      Panie (arogancki) Janasie ogladałem konferencje prasowa i szanujac wszystkich
      dziejnikazy to nikt nie zadał podstawowego pytania JAKA ODPOWIEDZIALNOSC PAN
      PONOSI BO POWIEDZIAL PAN ZE TO PAN JO PONIESIE JEZELI NIE WYJDZIEMY Z GRUPY I
      CO...... I jeszcze taka mała uwaga jezeli ktos zadaje pytanie to sie nie
      przerywa a juz nie mowiac ze ktos starszy niz pan jak naprzykład pan NIESTETY Z
      NERWOW ZAPOMNIAŁEM NAZWISKA
    • hardy01 Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę 15.06.06, 18:38
      Janas nie kompromituj się dalej.... Słabe przygotowanie to tylko Twoja wina...
      Zamęczenie zawodników przed samym turniejem to Twoja wina.... A skoro Twoim
      zdaniem kadrowicze nie grają w swoich klubach to Twoją pracą i obowiązkiem było
      znaleźć takich co grają i Twoja wina, że wybrałeś takich jakich wybrałeś! Więc
      podaj się do dymisji chłopie i nie wracaj, albo jedź do tego lasu z dubeltówką
      jak mówiłeś w reklamie i wypoczywaj, zatrudnij się w klubie ligowym ale nie
      zabieraj się już więcej za selekcjonerkę, proszę.

I co tu dużo mówić - niektórzy z zawodników się sprawdzili jak Jeleń czy
      Bosacki, Smolarek, a inni mniej... Gdzie jest Franek łowca bramek, gdzie jest
      Dudek (choć Boruc bronił wczoraj jak natchniony). Gdzie jest Mauro Cantoro -
      dlaczego nie dostał polskiego obywatelstwa i nie może grać dla Naszej
      reprezentacji, choć bardzo chce?

Listkiewicz podaj się do dymisji i zrezygnuj z członkostwa w PZPN.
      • bezatu7 Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę 15.06.06, 18:41
        Jak pan śmie panie Janas jeszcze takie bzdury wypowiadać. Pan i tylko pan
        ponosi winę za klęskę polskiej pilki nożnej. Jest pan złym trenerem a swoim
        poprzednikom do pięt pan nie dorasta. Miej pan honor i zrezygnuj.
        Wstyd mi za pana!
    • Gość: Mirko Nic dziwnego, w końcu nieźle płacą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:39
      .
      • Gość: gość Re: Nic dziwnego, w końcu nieźle płacą. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:45
        ile?
        • Gość: kol@ Re: Nic dziwnego, w końcu nieźle płacą. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:55
          50 tys. PLN mies.
    • baba60 Janas-ty bezczelna swinio... 15.06.06, 18:39
      Kibice powinni cie odwiedzic w domu i rozliczyc.
    • Gość: dobrze Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: *.versanet.de 15.06.06, 18:40
      dobrze jak zostanie no !!!! on wie jakie bledy popelnil zobaczycie jak bedzie
      ME !!!! jak nic to wtedy zwolnic i zatrudnic Guus Hidding albo Ottmar
      Hitzfeld!!!
    • Gość: PELESKI Nieeeeeee tylko nie to ... ja chce KasperczakA !!! IP: *.dyn.sprint-hsd.net 15.06.06, 18:40
      listkiewicz mam nadzieje ze juz dzwoniles do Kasperczaka ... Heniek to ostatnia
      nadzieja polskie pilki ... dlaczego czesi narod mniejszy, biedny jak my ma tak
      wspanialom reprezentacje w pilce ? wspanilaych hokeistow, tenisistow
      dlaczegoooooooooooo ??? bo u nas prywata zamiast umiejetnoscki ... ja chce
      Kasperaczkaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!
      • Gość: outsider Re: Niech idzie Janasisk wolny jak konik polny IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 16.06.06, 02:01
        i wara od odpowiedzialnosci za innych, bo brakiem tejze juz sie wykazal. Juz
        wiemy kim jest, i dziekujemy. Dac mu rente i niech teraz nauczy sie kibicowac.
    • Gość: ekskibic Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: *.pl / 80.51.191.* 15.06.06, 18:41
      janas do kitu oddaj kase iwracaj wstydu nie masz podaj się do dymisji igotuj
      kluchy
    • Gość: Robert Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: 199.64.72.* 15.06.06, 18:41
      Każdy chciałby, tylko nie każdy potrafi panie Janas! Zatrudnić trenera z
      zagranicy!
      • Gość: romano Trener Janas udowodnił, że po Mundialu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:45
        powinien zostać ministrem sportu. Prezentuje poziom godny ministra tego rządu.
      • Gość: Futbolista Przekrety w PZPN IP: 192.43.99.* / *.cst.lightpath.net 15.06.06, 18:47
        Celem tych mistrzostw nie byla wcale wygrana Polakow. Po prostu Janas sie
        spotkal z tym ch.ujem Listkiewiczem i ten mu powiedzial. Janas czy ty widzisz
        sklad, ktory mialby szanse na przynajmniej wyjscie z grupy? Janas mu na to, nie
        mam mowy, napewno nie z tymi patalachami. No to mu Listkiewicz na to: wiec
        pier.dolmy te cale mistrzostwa i osiagnijmy cos dla siebie. Wezmy sie za
        promocje, niektorych pilkarzy... a tutaj jest kasa od ich menadzerow. Do
        zobaczenie w lesniczowce stary.
        No to juz chyba wiecie o co chodzi, bo ku.rwa dziwie sie, ze nikt tego nie
        widzi.
        • Gość: ja Listkewicz grabarzem polskiej pilki IP: *.206.100.208.1dial.com 15.06.06, 19:03
          Ten facet to sie chyba przyspawal do fotela, przezyl kompromitacje w Korei i
          teraz tez ma sie dobrze, zawsze taki usmiechniety.
      • Gość: zarz Ja(NAS) na mistrzostwach nie widzę IP: 82.139.47.* 15.06.06, 18:53
        w telewizji od poczatku trąbili: kto przegrywa 1 mecz nie awansuje do nastepnej
        rundy. tak mowia statystyki. mielismy wygrac, ale Ekwador był LEPSZY!!!! szkoda
        mi kibiców, którzy fantastycznie dopingowali. kibice, dziękuje Wam :)
    • Gość: mee... janas...musi odejsc...to chyba naturalne... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 15.06.06, 18:45
      ...trampkarze...tez pilkarze...
      • Gość: Czeskifilm Re: janas...musi odejsc...to chyba naturalne... IP: *.chello.pl 15.06.06, 18:46
        Jeżeli ten złowiek nie odejdzie to trzeba go będzie...
      • Gość: ukk98 Re: janas...musi odejsc...to chyba naturalne... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:50
        zenada. wierzycie we wszystko co pisza dziennikarzyny-populczyny. to ze plakali
        ze nie dano im ogladac treningow etc. A kto dawal ogladac ? Mozna sobie
        rozgrzewke obejrzec ale juz przygotowanie taktyki to chyba raczej nie jest
        wskazane bo i po co ? Dajcie spokoj gosciowi. Zrobil co mogl ale sam za pilka
        biegac nie moze. Nie ma wplywu na Zurawia-pomylke czy Szymka-porazke. Powolal
        takich co sie u nas wybijali. moze prawda jest taka ze jestesmy slabiznami ?
        Moze wreszcie czas popatrzyc na to pod katem przygotowania juz od mlodzikow a
        nie liczyc na takich Smolarkow ? Dno. Najpierw popatrzcie z czego On mial cos
        zrobic a pozniej zacznijcie krytykowac. Fakt dal ciala ale wstawki o honorze to
        chyba mozemy sobie podarowac bo nie wiem czego by mialy one dotyczyc. U nas jak
        zwykle 90% spoleczenstwa to najlepsi z najlepszych selekcjonerow. A moze prawda
        jest taka ze to co bylo kiedys to moze przypadek ? A moze wtedy byla kasa na
        szkolenie ludzikow juz od najmlodszych etc ? 9999 zmiana selekcjonera nic nie
        da. Czas posprzatac to bagno.
        • Gość: mee... Re: janas...musi odejsc...to chyba naturalne... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 15.06.06, 18:56
          ...posprzatac to bagno...to druga sprawa...moze boniek pomoze...moze powolac
          nowy PZPN...zaczac od opcji zerowej...to tylko polskiej pilce noznej wyjdzie na
          dobre...
        • Gość: m Re: janas...musi odejsc...to chyba naturalne... IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:09
          Gość portalu: ukk98 napisał(a):

> zenada. wierzycie we wszystko co pisza dziennikarzyny-populczyny. to ze
          plakali
          > ze nie dano im ogladac treningow etc. A kto dawal ogladac ?

n.p. Ekwador.
    • dagma15 Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę 15.06.06, 18:45
      ale my ciebie nie chcemy!!!
    • Gość: Ecuatoriano Re: tez sp...dalaj IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 18:46
      i tym sposobem odpowiedziales mi na pytanie...
      odnosnie spoleczenstwa...DNO
      zabij Janasa zabij mnie ...
      ulzy ci... troche jeszcze ponarzekaj...
      i szukaj kolejnej ofiary...
      Serdecznie pozdrawiam...:)
      www.ecuador.pl
      • Gość: kibic wypiles sobie ? IP: *.206.100.208.1dial.com 15.06.06, 19:01
        jak ty Janasa uwazasz ze sie spisal jak nalezy
        to chyba jestes pijany

i co do tego ma polityka, spoleczenstwo, kolor trawy i Indianie ?
        o czym ty opowiadasz ?
        • Gość: Zdenek ej kibic czy to Twoje pierwsze MŚ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 19:09
          kultury troche
          wiem ze gdybysmy wszli z grupy
          nosilibyscie go na rekach
          w innym przypadku mieszacie czlowieka z blotem
          polskie piekielko
          • Gość: m Re: ej kibic czy to Twoje pierwsze MŚ? IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:09
            bo nie wyszliśmy z gruopy przez niego, proste?
      • Gość: bodzio Re: tez sp...dalaj IP: *.014-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 16.06.06, 00:27
        gratuluje uwag w temacie spoleczenstwa. Jesli jest tak kiepsko, to co tu
        jeszcze robisz?
        Wypie..j.
      • Gość: rza Re: tez sp...dalaj ECuatoriano IP: *.dyn.iinet.net.au 16.06.06, 05:00
        Gość portalu: Ecuatoriano napisał(a):
        > i tym sposobem odpowiedziales mi na pytanie...
        > odnosnie spoleczenstwa...DNO
        ...
        > www.ecuador.pl
        -----------------
        zalosna konkluzja, sporo mowiaca o autorze, nic o przedmiocie.
    • Gość: kibic Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: *.pl / 80.51.191.* 15.06.06, 18:47
      janas wstydu oszczedż możesz byc trenerem na balamutach to ci wypali chyba
      tylko sierozlicz
    • Gość: PELESKI Tylko Heniek Kasperczak !!! IP: *.dyn.sprint-hsd.net 15.06.06, 18:47
      Ostatnia nadzieja polskiej pilki noznej !!!
      • asimek Re: Tylko Heniek Kasperczak !!! 15.06.06, 18:52
        Nadzieja pokazała kilka ładnych wpadek. Moim zdaniem nikt z Polski. Przypatrz
        się człowieku co zrobił Benhaker z amatorami z Traynidadu.
        Ps. Kasperczak, kiedy go brał Cupiał, nie miał roboty. Żaden francuski klub go
        już nie chciał. Mówi to Wam coś?
    • Gość: flexibl Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:48
      układziki,układziki, do dymisji się nie poda a szef wszystkich szefów mr.L go
      nie zwolni, no bo czemu? brak podstaw! :) WON BETONY
    • Gość: :O) Zwolnic go natychmiast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.server.ntli.net 15.06.06, 18:49
      Zwolnic go natychmiast!!!!! Nastepnie wsadzic go na woz drabinowy, przywioazac
      go do niego i przez kilka mieseicy obwozic go po wioskach we wschodniej Polsce!
      Tam rodzajac chlopskim dzieciom slodycze, namawiac je aby rzucaly w niego
      zdechlymi ptakami i krowim gownem...
    • asimek Kadra nie jest taka zła! Trener-bałwan! 15.06.06, 18:50
      co za jełop, tak spieprzyć zespół. Nie wierzę, że mamy graczy gorszych od
      Trynidadu. Z tych naszych kopaczy można było stworzyć ekipę, która chociaż
      strzelałaby bramki komuś innemu oprócz wysp owczych. Jeżeli zatrudnią kolejnego
      Polaka (wytrzymam tylko Wdowczyka, nie - Kasperczaka) to chyba szlag mnie trafi.
      Ale jak tu kogoś wziąć spoza układu.
      Ps. Czy ktoś wie ile kosztuje Leo Benhaker?
      • Gość: realista Kadra jest słaba - ale to nie ich wina IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 18:53
        I nie Janasa. Po prostu, w Polsce mało który dzieciak gra dziś w piłkę
        amatorsko - to skąd mamy brać piłkarzy? Janas jest OK, jak się gra z mocnym
        przeciwnikiem, to trzeba grać najlepiej jak się umie (to było) i liczyć na fart
        (tego zabrakło - czerwona kartka, pechowy gol w doliczonym czasie).
        • Gość: m Re: Kadra jest słaba - ale to nie ich wina IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 19:16
          Gość portalu: realista napisał(a):

> I nie Janasa. Po prostu, w Polsce mało który dzieciak gra dziś w piłkę
          > amatorsko - to skąd mamy brać piłkarzy

TaK , w amatorach cała nadzieja, żenada.
          W każdej większe gminie jest MOSiR, w każdej wsi klub piłkarski.
          Nie narzekają na brak chętnych do gry.
          Z niemcami nie było pecha, nie zagroziliśmy ich bramce, a musieliśmy wygrać,
          remis to to samo co porażka.
          Tak naprawdę to mieliśmy szczęście, ze przegraliśmy tylko 1-0, mogło być 5-0,
          gdyby Niemcy byli skuteczniejsi.
        • yola13 Re: Kadra jest słaba - ale to nie ich wina 15.06.06, 20:52
          no wiesz, ja nie wierzę ze Janas nie wiedział ze Sobolewski jest faulujacym
          zawodnikiem, wiec mógł go zdjac po pierwszej żółtej kartce
      • Gość: bolek Re: Kadra nie jest taka zła! Trener-bałwan! IP: *.eranet.pl 15.06.06, 21:07
        Warto pamietac co powiedzial Benhaker kilka dni temu. Mniej wicej cos takiego:

"Tylko 6-7 druzyn przyjechalo na mistrzostwa po to, zeby mistrzostwo zdobyc.
        Cala reszta tzn jakies 25 druzyn przyjechao, po to zeby sie jak najlepiej na
        tych mistrzostwach pokazac".

Postawcie sobie pytanie: czy tak samo mysli/myslal PZPN?
        Czy tak samo mysla/mysleli polscy kibice?

Janas nie mial pokazac dobrej gry, bo nikt tego od niego nie wymagal. A ze
        wynikow tez nie osiagnal. To jest sport.

Trynidad tez nie wyjdzie z grupy.
    • zablokowany Najgłupszy trenerze świata możesz prowadzić kadrę 15.06.06, 18:51
      Przygłupów i Syfilisu. Na więcej sierżancie Janasie nie zasługujesz. Ucz się od
      T & T jak nalreży grać w piłkę nożną.
    • Gość: Rodrigo polacy jestescie wiecznymi ofiarami i malkotentami IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 18:53
      i niestety...co poniektorzy sa hamami...
      Zenujace sa niektore wypowiedzi...
      Nie dziwie sie ze Polska nic nie moze osiagnac...
      majac takie spoleczenstwo...frustratow...
      trudno nawet bramke strzelic...
      zmienicie sobie Janasa na Kacperczaka...
      i tak to nic nie da...

cieszmy sie z 3 miejsca...poki jeszcze mozemy... :)
      choc do meczu z kostaryka...
      • Gość: amator Można by zapytać, ilu z tych malkontentow grało IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 18:55
        choćby w drużynie szkolnej, a nie tylko kibicowalo z piwkiem na kanapie przed
        telewizorem.
        • Gość: Tomi_78 Re: Można by zapytać, ilu z tych malkontentow gra IP: *.chello.pl 16.06.06, 03:16
          a zatem nie-inzynier budowlany, nie moze sie wypowiadac o stanie drog w Polsce,
          zgodnie z twoja logika. Nie trzeba w nic grac wystarczy spojrzec chocby na
          naszych i Trynidad i Tobago.
      • kate-gun Re: polacy jestescie wiecznymi ofiarami i malkote 15.06.06, 19:02
        > Zenujace sa niektore wypowiedzi...
        > Nie dziwie sie ze Polska nic nie moze osiagnac...

aha, rozumiem, ze powinnismy sie cieszyc, moze wtedy cos osiagniemy
        • Gość: . haha, dobrze mu odpowiedziales IP: *.206.100.208.1dial.com 15.06.06, 19:07
        • Gość: Rodrigo Re: polacy jestescie wiecznymi ofiarami i malkote IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.06.06, 19:13
          cieszyc z 3 miejsca poki jeszcze je mamy
          do meczu z Costa Rica juz niewiele czasu
          no chyba ze wolisz plakac i katowac winnych
      • Gość: bodzio Zenujace jest to, ze podpisujesz sie 2 nickami... IP: *.014-68-6c736b1.cust.bredbandsbolaget.se 16.06.06, 00:29
        Pojebator...
    • piotr33k2 Re: Janas: Chcę dalej prowadzić kadrę 15.06.06, 18:55
      nie no ten facet nie dołsyc że neptyk i głupi jak but to jeszcze wyjątkowo
      bezczelny,totalną kleske chce przekuć na sukces a tyle błedów co popełnił
      począwszy od niepowołania frankowskiego skonczywszy na nagłej niczym nie
      uzasadnionej taktyce skonczywszy, a paszoł ty won do wronieckiego lasu!.
    • Gość: kljuy Re: Janas: Jestem głupi IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:55
      Spieprzaj, dziadu.
    • Gość: marcin ale my nie chcemy !!!!!! IP: *.zab.nat.hnet.pl 15.06.06, 18:56
    • Gość: zwolnić janasa Zwolnić janasa!!! IP: *.framuga.net / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 18:56
      ZWOLNIĆ JANASA

BURAK CHOLERNY, NIEUDACZNIK
      • Gość: JANAS PRECZ!!!!!!! zwonić janasa, klejdinsta i skorżę!!! natychmiast! IP: *.chello.pl 15.06.06, 18:59
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka