Dodaj do ulubionych

Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski?

• annajedi Anglikom, Portugalczykom, Czechom 21.06.06, 13:05
      Anglikom dlatego że Anglię lubię w ogóle...
      Portugalczykom bo mają ładnych graczy (choć Figo się postarzał a Nuno Gomes nie
      gra)
      Czechom bo Czesi są zawsze fajni...
      oraz
      każdemu kto gra przeciwko Brazylii ;-)
      Alme
      wierszykialme.blox.pl
    • Gość: Roman Giertych Niemcom IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.06, 13:06
    • Gość: adaqus ja będę kibicował Trynidadowi i Tobago! IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 21.06.06, 13:09
      bo to nasza była kolonia:):):):):) (tak... pośrednio;))
      • Gość: Hetman Re: ja będę kibicował Trynidadowi i Tobago! IP: *.comarch.com 21.06.06, 13:20
        za późno, już odpadli! :-)
        • Gość: Nie-kibic Re: ja będę kibicował Trynidadowi i Tobago! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:02
          Ja będę kibicowałA dwóm pozostałym drużynom z naszje grupy A (Niemcy&Ekwador)
    • Gość: lesteer Polakom!!! :) IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 21.06.06, 13:11
      w barwach niemieckich
      :)
    • Gość: a. Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.06.06, 13:13
      Argentynie :))) no i trzymam kciuki za Ekwador :)
      • Gość: crooklyn Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:16
        forza italia!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))forza de rossi , a ten kto mowi o
        bandytyzmie i o tym ze powinno sie go ukarac na cale mistrostwa nie uprawial
        nigdy zadnego sportu:)
      • Gość: Australia&Ghana Australia & Ghana IP: *.VIC.netspace.net.au 21.06.06, 13:17
        Australia bo...tu mieszkam...

A Ghana bo...moja kolezanka jest w polowie z Ghany a wiec razem kibicujemy:)
    • cover_wielki Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? 21.06.06, 13:15
      Czechom, Holandii, Chorwacji, Ghanie, Anglikom, Wybrzeżu Kosci Słoniowej... i
      chyba wystarczy. Kolejnośc przypadkowa.
    • Gość: Łodzianin Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.getinbank.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:16
      Argentyna, Anglia, Holandia i Hiszpania !!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Gastarbeiter Najlepszym - Niemcom - od poczatku IP: *.adsl.alicedsl.de 21.06.06, 13:18
      Szkoda nerwow na kibicowanie slabym
      • Gość: Majkel Re: Najlepszym - Niemcom - od poczatku - NIGDY!!! IP: *.polcard.com.pl / *.polcard.com.pl 21.06.06, 13:40
        Szkoda że się urodziłeś!
        Niemcom? Nigdy! Jak słysze coś takiego zbiera mi się na pawia!!!
    • Gość: Hetman Oczywiście Niemcom! IP: *.comarch.com 21.06.06, 13:19
      Deutschland, Deutschland ueber alles! :-)
      • Gość: Majkel Re: Oczywiście Niemcom! - Nigdy w życiu szwabom!!! IP: *.polcard.com.pl / *.polcard.com.pl 21.06.06, 13:38
        Nigdy przenigdy Niemcom!!!
        Co za tragedia żeby im kibicować.
        Aż mnie mdli...
      • wiosna88 Re: Oczywiście Niemcom! 21.06.06, 14:23

NIEMCOM to już chyba dziękujemy.Tym z Opola również. Angole kochani,musicie
        zwyciężyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Pawel Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:20
      Ja kibicuję Meksykowi i Czechom.
    • Gość: netix Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: 213.195.139.* 21.06.06, 13:35
      Tylko Ukraina. Synio - Żowti!!!
    • Gość: Lukazus Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.jmdi.pl 21.06.06, 13:37
      Liczy się tylko Argentyna! :D
    • Gość: oli26 Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:39
      wkońcu dzięki nim graliśmy na tym mundialu
      • Gość: Holenderka Re: Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:05
        Holendrzy grają pięknie, ale nigdy nie wygrywają...

-------
        Kibicuję Holendrom!
        • Gość: Carrie Re: Holandia IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.06.06, 14:07
          Ile ja łez przez nich wylałam :(
    • Gość: banderas Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:47
      Argentyna i Brazylia ! Troche Hiszpania
      • Gość: F1lemon Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: 217.96.15.* 21.06.06, 14:02
        1. Ghana
        2. Chorwacja
        3. Anglia
        4. Szwecja
        5. Czechy
        6. Holandia
        7. Australia
        8. Ukraina
        9. Serbia i Czarnogóra
        10. Brazylia
    • audrey_horne Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? 21.06.06, 14:03
      UKRAINA, Hiszpania, Anglia, USA. W takiej kolejnosci.
    • pompompom Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? 21.06.06, 14:09
      Szwedom (Finowie i Norwegowie nie grają, więc ze Skandynawów zostaję mi Szwedzi)
      I jak zwykle Francji.
      Angoli nie lubię, Niemców też (to znaczy nie lubie ich footballu)
      • Gość: planete Czechy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:34
        Potym co pokazali na Euro 2004 tylko Czesi!!!
    • Gość: RJ Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 21.06.06, 14:13
      Absolutnie AUSTRALIA
    • Gość: campeon Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:15
      HISZPANIA! Viva Espana! Espana campeone! Vamos!
    • agusia393 Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? 21.06.06, 14:16
      A ja lubię piłkę południową, więc kibicuję Argentyńczykom. Mam nadzieję, że w
      dzisiejszym meczu z Holandią pokażą swoją klasę :))
    • Gość: Apasz Polsce a pozniej to Serbia , Szczajcaria , Ukraina IP: 62.29.170.* 21.06.06, 14:16
      • manitoba_moose Niemcom - od lat 21.06.06, 14:27
        (Oczywiscie gdy nie mozna kibicowac Polsce) - kibicuje Niemcom przez sentyment
        do wielkiej reprezentacji z 1974 i wielkiego Bayernu z Cesarzem Beckenbauerem i
        najgenialniejszym bramkarzem Seppem Maierem (choc Toniego Schumachera tez
        nadzwyczaj cenilem w latach 80.).

Kibicuje tez Niemcom (a bardzo antykibicuje Brazylii) z powodu mdlących tekstow
        komentatorow, ktorzy przez lata powielali zenujace schematy typu ''brazylijscy
        wirtuozi'' i ''niemiecki walec''. Nawet gdy Brazylia brala lanie od kogo
        popadnie, modne bylo gledzenie, ze to szkoda, bo tak pieknie graja, ze zasluguja
        na zwyciestwo i nasza milosc. Tak jakby w pilce liczyly sie punkty za styl, a
        nie zelazna zasada: strzel o jedna bramke wiecej niz rywal.
        I oczywiscie do Niemcow zniechecano publike nawet wtedy, gdy grali szybko,
        ladnie i z polotem. Wiec kibicuje (poza wyzej wymienionymi wzgledami
        sentymentalnymi) Niemcom wbrew kalkom myslowym zaszczepianym przez media publice
        interesujacej sie futbolem tylko od wielkiego dzwonu.

Inni moi (sentymentalni) ulubiency:
        Szwedzi, Anglicy, Holendrzy, a z powodu sympatii dla ambitnego outsidera:
        Amerykanie i Australijczycy.
    • Gość: Daria Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.06, 14:21
      Holandii i Argentynie !!! Dzisiaj będę rozdarta :|
    • Gość: Mariuszzzambrowa Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 21.06.06, 14:23
      Ja kibicuje Holandiii...
      • wiosna88 Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? 21.06.06, 14:26
        Gość portalu: Mariuszzzambrowa napisał(a):

> Ja kibicuje Holandiii...
        A ja wraz z synem, Anglikom.
        • wiosna88 Niemcom już serdecznie dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.06, 14:29
          Rule, rule Britannia................
    • yavorius Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? 21.06.06, 14:27
      Czechom, Argentynie, Hiszpanii, Brazylii i Portugalii.

NIE kibicuję: cienkim jak piwo islandzkie Szwedom, Włochom (za brutalny mecz z
      USA) i Anglikom.
    • Gość: nanook Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.pronet.lublin.pl 21.06.06, 14:33
      Brazyyyyyylii !
    • Gość: muminka Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:41
      kibicuje brazyli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka