annajedi Anglikom, Portugalczykom, Czechom 21.06.06, 13:05 Anglikom dlatego że Anglię lubię w ogóle... Portugalczykom bo mają ładnych graczy (choć Figo się postarzał a Nuno Gomes nie gra) Czechom bo Czesi są zawsze fajni... oraz każdemu kto gra przeciwko Brazylii ;-) Alme wierszykialme.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Giertych Niemcom IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.06, 13:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaqus ja będę kibicował Trynidadowi i Tobago! IP: *.univ.szczecin.pl / *.univ.szczecin.pl 21.06.06, 13:09 bo to nasza była kolonia:):):):):) (tak... pośrednio;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetman Re: ja będę kibicował Trynidadowi i Tobago! IP: *.comarch.com 21.06.06, 13:20 za późno, już odpadli! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie-kibic Re: ja będę kibicował Trynidadowi i Tobago! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:02 Ja będę kibicowałA dwóm pozostałym drużynom z naszje grupy A (Niemcy&Ekwador) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesteer Polakom!!! :) IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 21.06.06, 13:11 w barwach niemieckich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.tvsat364.lodz.pl 21.06.06, 13:13 Argentynie :))) no i trzymam kciuki za Ekwador :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crooklyn Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:16 forza italia!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))forza de rossi , a ten kto mowi o bandytyzmie i o tym ze powinno sie go ukarac na cale mistrostwa nie uprawial nigdy zadnego sportu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Australia&Ghana Australia & Ghana IP: *.VIC.netspace.net.au 21.06.06, 13:17 Australia bo...tu mieszkam... A Ghana bo...moja kolezanka jest w polowie z Ghany a wiec razem kibicujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? 21.06.06, 13:15 Czechom, Holandii, Chorwacji, Ghanie, Anglikom, Wybrzeżu Kosci Słoniowej... i chyba wystarczy. Kolejnośc przypadkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.getinbank.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:16 Argentyna, Anglia, Holandia i Hiszpania !!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gastarbeiter Najlepszym - Niemcom - od poczatku IP: *.adsl.alicedsl.de 21.06.06, 13:18 Szkoda nerwow na kibicowanie slabym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Najlepszym - Niemcom - od poczatku - NIGDY!!! IP: *.polcard.com.pl / *.polcard.com.pl 21.06.06, 13:40 Szkoda że się urodziłeś! Niemcom? Nigdy! Jak słysze coś takiego zbiera mi się na pawia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hetman Oczywiście Niemcom! IP: *.comarch.com 21.06.06, 13:19 Deutschland, Deutschland ueber alles! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majkel Re: Oczywiście Niemcom! - Nigdy w życiu szwabom!!! IP: *.polcard.com.pl / *.polcard.com.pl 21.06.06, 13:38 Nigdy przenigdy Niemcom!!! Co za tragedia żeby im kibicować. Aż mnie mdli... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna88 Re: Oczywiście Niemcom! 21.06.06, 14:23 NIEMCOM to już chyba dziękujemy.Tym z Opola również. Angole kochani,musicie zwyciężyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:20 Ja kibicuję Meksykowi i Czechom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: netix Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: 213.195.139.* 21.06.06, 13:35 Tylko Ukraina. Synio - Żowti!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukazus Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.jmdi.pl 21.06.06, 13:37 Liczy się tylko Argentyna! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli26 Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:39 wkońcu dzięki nim graliśmy na tym mundialu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holenderka Re: Holandia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:05 Holendrzy grają pięknie, ale nigdy nie wygrywają... ------- Kibicuję Holendrom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carrie Re: Holandia IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.06.06, 14:07 Ile ja łez przez nich wylałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banderas Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:47 Argentyna i Brazylia ! Troche Hiszpania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F1lemon Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: 217.96.15.* 21.06.06, 14:02 1. Ghana 2. Chorwacja 3. Anglia 4. Szwecja 5. Czechy 6. Holandia 7. Australia 8. Ukraina 9. Serbia i Czarnogóra 10. Brazylia Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? 21.06.06, 14:03 UKRAINA, Hiszpania, Anglia, USA. W takiej kolejnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? 21.06.06, 14:09 Szwedom (Finowie i Norwegowie nie grają, więc ze Skandynawów zostaję mi Szwedzi) I jak zwykle Francji. Angoli nie lubię, Niemców też (to znaczy nie lubie ich footballu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: planete Czechy!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:34 Potym co pokazali na Euro 2004 tylko Czesi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RJ Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 21.06.06, 14:13 Absolutnie AUSTRALIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campeon Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:15 HISZPANIA! Viva Espana! Espana campeone! Vamos! Odpowiedz Link Zgłoś
agusia393 Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? 21.06.06, 14:16 A ja lubię piłkę południową, więc kibicuję Argentyńczykom. Mam nadzieję, że w dzisiejszym meczu z Holandią pokażą swoją klasę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apasz Polsce a pozniej to Serbia , Szczajcaria , Ukraina IP: 62.29.170.* 21.06.06, 14:16 Odpowiedz Link Zgłoś
manitoba_moose Niemcom - od lat 21.06.06, 14:27 (Oczywiscie gdy nie mozna kibicowac Polsce) - kibicuje Niemcom przez sentyment do wielkiej reprezentacji z 1974 i wielkiego Bayernu z Cesarzem Beckenbauerem i najgenialniejszym bramkarzem Seppem Maierem (choc Toniego Schumachera tez nadzwyczaj cenilem w latach 80.). Kibicuje tez Niemcom (a bardzo antykibicuje Brazylii) z powodu mdlących tekstow komentatorow, ktorzy przez lata powielali zenujace schematy typu ''brazylijscy wirtuozi'' i ''niemiecki walec''. Nawet gdy Brazylia brala lanie od kogo popadnie, modne bylo gledzenie, ze to szkoda, bo tak pieknie graja, ze zasluguja na zwyciestwo i nasza milosc. Tak jakby w pilce liczyly sie punkty za styl, a nie zelazna zasada: strzel o jedna bramke wiecej niz rywal. I oczywiscie do Niemcow zniechecano publike nawet wtedy, gdy grali szybko, ladnie i z polotem. Wiec kibicuje (poza wyzej wymienionymi wzgledami sentymentalnymi) Niemcom wbrew kalkom myslowym zaszczepianym przez media publice interesujacej sie futbolem tylko od wielkiego dzwonu. Inni moi (sentymentalni) ulubiency: Szwedzi, Anglicy, Holendrzy, a z powodu sympatii dla ambitnego outsidera: Amerykanie i Australijczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.06, 14:21 Holandii i Argentynie !!! Dzisiaj będę rozdarta :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariuszzzambrowa Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 21.06.06, 14:23 Ja kibicuje Holandiii... Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna88 Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? 21.06.06, 14:26 Gość portalu: Mariuszzzambrowa napisał(a): > Ja kibicuje Holandiii... A ja wraz z synem, Anglikom. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosna88 Niemcom już serdecznie dziękujemy!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.06.06, 14:29 Rule, rule Britannia................ Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? 21.06.06, 14:27 Czechom, Argentynie, Hiszpanii, Brazylii i Portugalii. NIE kibicuję: cienkim jak piwo islandzkie Szwedom, Włochom (za brutalny mecz z USA) i Anglikom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanook Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.pronet.lublin.pl 21.06.06, 14:33 Brazyyyyyylii ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminka Re: Komu kibicujecie po odpadnięciu Polski? IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:41 kibicuje brazyli Odpowiedz Link Zgłoś