Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:04 jak dla mnie to Maciej Żurawski właśnie potwierdził że jednak jest konflikt między nim a Janasem. A Wy jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
at_work Jak dla mnie, to już i tak po ptokach 20.06.06, 20:09 _ Złoto, srebro, brąz dla naszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi Janas do lasu! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.06, 20:17 Janasowi dziękujemy. Pokazał na co go stać, pokazał poziom swojej mysli szkoleniowej i jak dla mnie nie jest to wystarczajace żeby być selekcjonerem kraju z centrum Europy. Ba - anawet chyba by to nie wystarczyło żeby trenować Trynidad i Tobago (gdziekolwiek się one znajdują... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Janas do lasu? IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.06, 20:18 Nie sadze zeby Janas ponosil 100% wine, powiedzmy szczerze 50:50. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: Janas do lasu? IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:28 Tak, zgadzam się 50% za Frankowskiego i 50% za Dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek A Zurawski na wczasy IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 20.06.06, 22:19 Zurawski powinien pojechac na 2 tygodnie na wczasy zamiast trenowac z reprezentacja. Za to co pokazal na mistrzostwach i za jego postawe przed powinien wyleciec z kadry. I co panie Maciusiu jednak redaktorek mial racje obawiajac sie, ze nnic nie strzelisz. To jest kpina z kibicow, reprezentacji i Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -------- --- cykorstwo niektorych pilkarzy ? ----- IP: *.207.100.208.1dial.com 20.06.06, 22:27 zaczyna mnie to juz wkurzac bo slysze po raz 3-ci w wywiadach z pilkarzami ze niektorzy po prostu bali sie grac co to kurde jest ?! to po groma oni pojechali na MS jesli tacy wrazliwi ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slon Re: A Zurawski na wczasy IP: *.tor.primus.ca 21.06.06, 03:17 panie Zurawski oswiadczam ze juz nigdy nie bede ogladal spotkania kadry jezeli pan bedzie w skladzie AFE AKIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLON Re: Janas do lasu! IP: *.tor.primus.ca 21.06.06, 03:14 Poraz pierwszy w moim zyciu nie zyczylem Polakom zwyciestwa i sie tego nie wstydze Wstydzilem sie ze jestem polakiem A doprowadzil do tego Janas Bardzo bolalo to ze nie moglem jezdzic z polska flaga na samochodzie Mieszkam w Toronto w Kanadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOLS Re: Janas do lasu! IP: *.sympatico.ca 21.06.06, 04:51 Trzeba bylo jezdzic z kanadyjska - oni sie nawet nie zakwalifikowali. Idiot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:11 między nogami Boruca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.06, 20:13 Druzyna prawdopodobnie byla ze soba bardzo sklocona, tak pisaly zachodnie media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tre Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:11 Zachodnie media to akurat miały interes w tym aby tak pisac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.06, 21:15 Nie mialy interesu, gdyby mialy wnikaly by w sytuacje, jednak tylko wymieniono ale nic konkretnego nie powiedziano. Zachodnie media nie bawia sie w plotki jak polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melchior Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.chello.pl 20.06.06, 23:53 Że niby co? Że zachodnie media nie bawią się w plotki? Buahhaahaha.... Media przestały "wnikać" w sprawy naszej kadry gdy przegraliśmy z Niemcami - potem nie miały w tym interesu. Zresztą, w sukurs przyszły im media polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.lodz.msk.pl 21.06.06, 00:51 bzdury piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.gl.digi.pl 21.06.06, 01:28 BUEHEHEHEHEHE! Szczegolnie taki na przyklad bild tudziez the sun. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta15 Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.sympatico.ca 21.06.06, 04:53 Zachodnie media uwielbiaja plotki a polskie sie tylko od nich ucza Odpowiedz Link Zgłoś
helguera Bezczelna''panienka'' Żurawska 20.06.06, 20:14 Zurawski najwiekszy cienias w kadrze nie ma pretensji że zszedł z boiska,prawdziwy cynik.Ale jemu dziennikarze wbili do glowy że jest świetny bo strzela bramki piwożłopom w Szkocji.Rasiak przez parę minut gry w jednym meczu mial wiecej udanych zagrań niż Zuraw trzech meczach.Zurawski to gwiazda co nie ma pojecia o grze glową,co nie potrafi wygrac pojedynku jeden na jeden,co centruje jakby mial zaawansowaną zacme. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: Bezczelna''panienka'' Żurawska IP: 209.251.94.* 20.06.06, 20:17 Beznadziejnie zagral, dla mnie to najwieksze rozczarowanie wsrod naszych pilkarzy na tych mistrzostwach. Wkur... mnie strasznie, bo mu sie nie chcialo, wogole nie bylo po nim widac woli walki. Moze rzeczywiscie "zrugal" Janasa ze zostawia Frankowskiego. Wszystko sie wyjasni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Żurawski - prawie jak gwiazda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 07:57 j.w. ___ Podwojenie depozytu w Betandwin! 140zł gratis! bukmacherzy.250free.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Bezczelna''panienka'' Żurawska IP: *.bannerhealth.com 20.06.06, 20:29 Zgadzam sie. Wydaje mi sie ze pan Zurawski jest dosyc sporo przereklamowany. Forma pana Zurawskiego byla grubo ponizej oczekiwan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: California Re: Bezczelna''panienka'' Żurawska IP: *.telepacific.net 20.06.06, 21:11 Zgadzam sie z Rasiakiem. Nadal nie rozumie czemu nie gral...po co on tam pojechal? Facet umnie grac, stwarzac...moze nie ladnie to wyglada...ale cos sie dzieje, i to potrafi spowodowac bledy u przeciwnika. Facet tez ma mocna noge...a nie bylo komu mocno kopac. Lubie np Smolarka, ale on musi troche sily nabrac...grac twardziej. Zurawski ma swoje atuty, ale jesli nie potrafi grac glowa to powinien grac z kims kto potrafi. A to tez nie Smolarek. Rasiak by sie przydal...przecierz Bosacki gra podobnie...my z takimi druzynami jak Ekuador i Costa Rica nie mozemy sie za duzo kiwac (za szybcy) ale grac glowo...jak niemcy. To jeden z naszych atutow...wzrost. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: Bezczelna''panienka'' Żurawska IP: *.strong / *.strong-pc.com 21.06.06, 09:11 Nie zgodze się z tobą. To nie wina Zurawsiego że Słabo grał na MŚ. Jak to powiedział kiedyś Borek na konferencji Janas piłkarzy zajechał przed mistrzostwami i byli jako drużyna w kiespkiej formie. A żuraw jest napastnikiem i sam bez pomocy cudów nie będzie na boisku robił. Potrzebna obrona i dobra pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f. Re: Bezczelna''panienka'' Żurawska IP: *.riz.pl 21.06.06, 12:03 człowieku, to wytłumacz mi dlaczego Jeleń i Smolarek jakoś nie byli zajechani ?? A jeszcze Żurawski był na wczasach i nie brał udziału w niektórych przygotowaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :O) Rasiakowi sie udalo IP: 170.65.192.* 21.06.06, 10:15 Piszesz ze Rasiak mial wiecej asyst przez kilka minut niz Zurawski przez caly mundial. To prawda, natomiast Rasiak jest pilkarzem beznadziejnym i to co pokazal to byl czysty(!!!) przypadek. Wierz mi ze gdyby dostal szanse przez kolejne 10 meczow nei pokazalby nic, wzbudzajac tylko agresje prasy i rozjuszajac kibicow. To ze Zurawski gral jak lajza to inna sparwa, nie pisz jednak ze Rasiak jest dobry czlowieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaca Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: 209.251.94.* 20.06.06, 20:14 Wszystko sie wyjasni niedlugo. Dowiemy sie kto w kadrze co mieszal. Czy byly jakies konflikty itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zMI_ Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.dyn.optonline.net 20.06.06, 23:56 Dla mnie to wyglada tak: Zuraw dostal zasluzony opierdlo za opie..wlasnie(w zasadzie opie..nie sie na boisku) i o to sie na trenera straszliwie obruszyl. A skoro tak, to niczym kazdy srednio-edukowany przedszkolak zaczal rzucac co mu tam na jezyk wpadlo - a wpadl Frankowski. ps. Jesli zas chodzi o tego ostatniego, to moim zdaniem nie tylko jemu, Dudkowi i Klosowi powinno sie bylo podziekowac za gre dla repry. Brazykli nie zabrala kiedys na mistrzostwa Romario - chociaz wowczas rowniez sie pisalo, ze to on wlasnie zapewnil kanarkowym awans...tak... siegneli po puchar wowczas; tyle, ze gdzie Rzym, a gdzie Krym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiszert co. gral slabiej bo nie lubil trenera? IP: *.centertel.pl 20.06.06, 20:15 lepiej zeby nie, ale przy naszych profesjonalnych gwiazdach bym sie nie zdziwil, moze zamiast trenowac rzucal k****ami na Janasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.W. Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:17 Bosacki, Jeleń i kilku innych zagrali nienajgorzej w jednym czy dwóch meczach i juz chcą grac za granicą ( a własciwie grzać ławę jak pozostali nasi wielcy reprezentanci.)Panowie zostańcie w swoich klubach w Polsce to moze zagracie na Mistrzostwach Europy i uda się wam wyjść z grupy.W.W. Odpowiedz Link Zgłoś
kielbasakrakowska Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać 20.06.06, 20:30 Tez mnie to smieszy ;-) Juz sie w glowkach poprzewracalo - 2ga liga angielska czeka! ;-))) Bedzie o nich tak samo glosno jak teraz o Kaluznym czy Kosowskim ;- ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Malkysz Czyli jednym slowem - luzik... IP: *.chello.pl 20.06.06, 20:17 nie chce po nich jechac ale pieprza bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dix Jacek Bąk: Zastanawiam się, czy dalej grać w repre IP: 195.217.52.* 20.06.06, 20:20 "Jacek Bąk: Zastanawiam się, czy dalej grać w reprezentacji" No taaak ... a jesli gwiazdeczka jednakowoz nie zechce dalej grac to bedzie zaloba narodowa. Cos ty synu sie zajaral, naprawde łaske robisz ze tu grasz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Jacek Bąk: Zastanawiam się, czy dalej grać w IP: *.gl.digi.pl 21.06.06, 01:31 Wzruszylo mnie jego wyznanie. Dostalem Kataru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Jacek Bąk: Zastanawiam się, czy dalej grać w IP: *.chechlo.net / 80.53.51.* 21.06.06, 08:17 Panie BĄKU pan już tylko w reprezentacji grasz,jak nie tam to nigdzie.....jaka szkoooooda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Jacek Bąk: Zastanawiam się, czy dalej grać w IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.06, 10:04 Bąk był najgorszym graczem- już jak wychodzi na mecz wygląda na zmęczonego, nie mówiąc o grze gdzie wygląda jakby zaraz miał mieć zawał . tragedia, nigdy więcej Bąka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klakson A co? Uważasz że BYŁ świetny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:28 Bo Żurawski akurat przyznał że nie, z tego co wyczytałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandada Janas Żurawskiego wystawiał IP: *.ceron.pl / *.ceron.pl 20.06.06, 20:22 a przecież Magic zagrał trzy beznadziejne mecze. Brożek, Rasiak, Jeleń - pokazali, ze aż tak słabi jak Żurawski nie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W.W. Re: Janas Żurawskiego wystawiał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:25 Jakby nie patrzeć Poznań i Kolejorz uratowali honor polskiej kopanej. W.W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapuch Nowa Moda IP: *.4web.pl 20.06.06, 20:54 No i wszystko jasne.Po 3 meczach na mundialu teraz wszyscy będą: 1) Wrzucać na Żurawskiego bo nie miał formy - teraz Rasiak będzie chwalony za to, że raz dośrodkował.Mamy nowego chłopca do bicia przez frustratów.Umarł król niech żyje król. 2) Chwalić Jelenia za to, że troche musieli za nim obrońcy drużyn przeciwnych nabiegać, co rzeczywiście sprawiało piorunujące wrażenie na tle pozostałej dziesiątki-ale jako napastnik oddał chyba ze dwa strzały na bramkę a w meczu z Kostaryką ślizgał sie jak na lodowisku-co chwila leżał jakby miał zamiast korków 10-letnie trampki bez bieżnika-płakać sie chce,że wszyscy traktują go jak obiawienie. 3)Chwalić Boruca za to, żę wybiczował sie przed dziennikarzami-a to,żę grał w kratkę nie ma już żadnego znaczenia. Czasem mam wrażenie, że my, jako społeczeństwo nie mamy za grosz zdrowego rozsądku.Przed mundialem Janas był wychwalany, teraz jest persona non grata w Polsce, 3 mecze wystarczyły,żeby Żurawski zajął miejsce chłopca do bicia, a wszyscy chca trenera z zagranicy.Jakoś niepotarfi dotrzeć do wszystkich, że facet z obco brzmiącym nazwiskiem nie oznacza dla nas gry w finale na wszelkich imprezach-popatrzcie na siatkarzy-większych sukcesów nie odnieśli, a slychać o nich ostatnio tylko gdy terner lata za nimi z alkomatem.Potrzeba nam trenera który ZNA SIE NA FACHU-takiego Niemczyka piłki nożnej.A czy on bedzie z Marsa to juz mnie nie obchodzi.Wiem jedno- dopuki mamy Michasia szefującego w najpopularniejszym sporcie w Polsce, taki trener sie nie znajdzie.To bedzie ostatni czynnik decydujacy o wyborze na stanowisko trenera reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: California Re: Nowa Moda IP: *.telepacific.net 20.06.06, 21:17 Chlopie...zauwaz ze duza czesc Polakow (ci co sie troszke znaja na pilce) zawsze byli za Rasiakiem. Czy jest taki drugi ktory potrafi wkopac troche goli nawet w II lidze angielskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
pjuk Kapuch - przeczytaj co do Boruca 20.06.06, 21:20 Gość portalu: Kapuch napisał(a: Kapuch, ja Boruca nie chwale !!! przeczytaj tutaj : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=272&w=43654917&v=2&s=0 to ze gral Boruc dowodzi tezy iz w polskiej "11" nie bylo zawodnikow ktorzy aktualnie sa w najlepszej formie, tylko ci ktorzy byli w pozaboiskowym ukladzie z Janasem (nie twierdze ze wszyscy) ale wiekszosc ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tindersticks Zurawski ... IP: *.207.99-84.rev.gaoland.net 21.06.06, 10:41 Zurawski gral tak jak wymagal od niego Janas . Po meczu z Niemcami Janas powiedzial ,ze byl zadowolony z jego gry.Dlaczego? Bo rola Zurawskiego w tym meczu ,oprocz ataku bylo blokowanie i opoznianie wspolnie ze Smolarkiem akcji niemieckich obroncow.Problem polega na tym ,ze w ten sposob mase energii poswiecil on na destrukcje a w momencie gdy Polacy posiadali pilke albo byl zbyt daleko od niemieckiej bramki albo otrzymywal podania ale nie bylo zadnego wsparcia z pomocy i drugiego napastnika a sam nie byl w stanie przejsc trzech obroncow. Widzialem tego zawodnika wiele razy i dla mnie jest to typowy srodkowy napastnik , ktory potrzebuje wsparcia drugiego napastnika najlepiej kogos szybszego.Cofanie go do pomocy jest nieporozumieniem chocby ze wzgledu na to , ze Zurawski w tej strefie boiska slabo broni.Co innego jest opozniac akcje a co innego odbierac pilke przeciwnikowi. Zurawski nie strzelal wczesniej bramek po rajdach gdzie przechodzil po trzech zawodnikow byly to raczej wykonczenia lub strzaly spoza pola karnego. Zurawski nie zapomnial grac w pilke na MS jego slaba postawa wynika w duzej mierze ze slabej postawy calej druzyny i doboru taktyki z jednym napastnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek moze bosy i jelen lepsi od zurawia ale zeby tak IP: *.dfw1.dsl.speakeasy.net 21.06.06, 00:46 od razu za granice??? chyba na budowe?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nostradamus Czekaj - zaparzę kawe - wypiję - jak zostaną fusy IP: *.aster.pl 20.06.06, 20:25 to powróżę - i Ci odpowiem - będziesz miał jasność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Żurawski = kompromitacja! Won z kadry! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.06, 20:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaromir Janas zrobił łaskę Rasiakowi, ze dał pograć 10min. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.06.06, 20:27 P. Janas mówił, że Rasiak i Mila są w formie. No to czemu praktycznie NIE GRALI??? Nie rozumiem takiego podejścia. To już lepiej było zabrać G.Piechnę. Przynajmniej miałby chwlę szczęścia i nie oszczędzałby się. On po prostu chce strzelać bramki i taki zawodnik był nam teraz potrzebny. A tak, Janas zrobił łaskę Rasiakowi, że dał mu pograć 10min... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Janas zrobił łaskę Rasiakowi, ze dał pograć 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:29 No i Rasiak przez 7 minut miał dwie fajne asysty... A moim zdaniem wypowiedź Smolarka potwierdza po raz kolejny że Janas się do niczego nie nadaje, znowu kolejny piłkarz ustawiony nie tak jak normalnie gra, znowu eksperyment.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fankrk Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.bb.online.no 20.06.06, 20:30 Żurawski niech sie schowa największe rozczarowanie polskiej kadry!!! Odpowiedz Link Zgłoś
clansmen Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać 20.06.06, 20:30 Gdzie my kuzwa zyjemy.Ten sie musi zapytac zony,tamten to przemyslec.Co oni kurna nam lache robia.Wypierdzielic na zbity pysk razem z janasami,listkiewiczami i innymi dupolizami.Janas ewidentnie nie potrafi pracowac z ludzmi.Ewidentnie czlowiek to jego wrog.AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.06, 20:36 Skad to naprzod wiesz i osadzasz tak czlowieka nie znajac prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 20:37 gołym okiem widać, że w drużynie nie było atmosfery do wygrywania. dupowaty trener zabrał przypadkową zbieraninę i potem w głowach zawodników więcej żalu, deliberowania co by było gdyby z nami był... - zamiast koncentracji na grze. trener który z zawodników nie umie stworzyc drużyny to nie trener - to chodząca porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.06, 20:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=272&w=43901983&a=43912891 Chyba zawartosc tego linku odpowie ci na twoja wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
ed43 Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać 20.06.06, 20:39 Najpierw do B klasy uczyć się grać w piłkę od podstaw.Płacic czesne za naukę.Dla relaksu polecam naszym doskonałym piłkarza grać w cymbergaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walczak Ebi powiedz !!! Które pedały bały się grać ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:05 musimy to wiedzieć !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustawwielki Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:13 Bartosz Bosacki:Nie uważam, że byliśmy za słabi na mundial. W eliminacjach to pokazaliśmy, nie graliśmy nawet w barażach. WOW !! Ireneusz Jeleń:Dziś ciężko było się zmobilizować, bo wiedzieliśmy, że wracamy. MENTALNIE SA SILNI! Euzebiusz Smolarek:Sam już nie wiem, jaka jest moja rola w reprezentacji. PRZEPRASZAMY ZA KOLKA JANASA Arkadiusz Radomski: Nie wiem, czy dalej będę grał w reprezentacji, mimo że nie skończyłem nawet 29 lat. Dla mnie ważna jest rodzina. Muszę się skonsultować z żoną. MAMUSIU, MOGE SIE POBAWIC Z JACKIEM? Maciej Żurawski:traktuję to w kategorii „taka jest piłka”. Raz się wygrywa, raz trzeba przeżyć gorycz przegranej. WYGRANA? PRZEZYLES COS TAKIEGO NA MUNDIALU? BO WYGRANA TO WYJSCIE Z GRUPY A NIE GOWNIANY NIC NIEZNACZACY MECZ. MENTALNOSC ZALOSNA. Jacek Bąk: Zastanawiam się, czy dalej grać w reprezentacji. Rewolucję można w kadrze zrobić, ale czy mamy w Polsce lepszych siedmiu-ośmiu graczy od tych, którzy tu byli? MOZE SA TACY CO POTRAFIA MYSLEC INACZEJ I CHCA PLUC KRWIA?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubelski Ten Radomski to jakiś pi.eprzony laluś, pantoflarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:15 wywalić takiego tchórza!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Ten Radomski to jakiś pi.eprzony laluś, panto IP: *.gl.digi.pl 21.06.06, 01:32 Obrazalski, i to za kilka slow konstruktywnej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik9 Re: Ten Radomski to jakiś pi.eprzony laluś, panto 21.06.06, 08:18 Gość portalu: czytelnik napisał(a): > Obrazalski, i to za kilka slow konstruktywnej krytyki. Radomski gral kilka lat, bardzo przecietnie, w przecietnym klubie holenderskim, z ktorym nie dostal przedluzenia i teraz jest zdaje sie gdzies w Austrii. Nie wiem co Janas w nim widzi, wg mnie jest i byl beznadziejny, czy 19 lat czy 29. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.06, 21:18 Wypowiedzi mowia same za siebie!!! Jak mozna na takiej mentalnosci zbudowac cos konkretnego i jednosc w druzynie? Najlepszy trener pod sloncem tego nie osiagnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik9 Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać 21.06.06, 08:21 Gość portalu: Marta50 napisał(a): > Wypowiedzi mowia same za siebie!!! > Jak mozna na takiej mentalnosci zbudowac cos konkretnego i jednosc w druzynie? > Najlepszy trener pod sloncem tego nie osiagnie!!! Najlepszy nie. Z tego doskonale zdawal sobie sprawe prezes Listkiewicz i zaoszczedzajac na najlepszym wybral najgorszego. Efekt ten sam, a taniej.... :-DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Bali się grać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:25 "Raz się wygrywa, raz się przegrywa - bagatelizuje Maciej Żurawski." To dlaczego my wygrywamy jeden mecz a przegrywamy dwa ? Taki żart. PS. "Gwiazdor" powiedział co wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Bali się grać IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.06, 21:30 Przeanalizuj inne wypowiedzi one mowia same za siebie, wiec co oczekiwac od trenera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustawwielki Re: Bali się grać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:37 niestety to srodowisko jest hermetyczne. nie bez przekory porownuje sie je do pzpr'u. wyobrazacie sobie naszych medrcow (apostel, strejlau itp) majacych ocenic wyniki trenera np. takiego Leo Beenhakker'a ?? tak teoretyzuje gdybysmy zatrudnili obcokrajowca. naszym jest na reke brac kogos ze swojego grona bo nikt nie ma zadnych innych sukcesow (liga, puchary, inne reprezentacje) wiec sie grzecznie klania i wszystko zostaje w piekielku. a juz niedlugo taki bosacki bedzie zapraszany do studia tv jako expert jako ten, ktory swego czasu zdobyl 2 gole w MS. nikt juz nie bedzie pamietal w jakich okolicznosciach (mecz o pietruche). sukces po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Bali się grać IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.06, 21:41 Przyjzyj sie polskiemu zwiazkowi narciarskiemu i trenerowi Malysza, mowi wszystko za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik9 Re: Bali się grać 21.06.06, 08:30 Gość portalu: Marta50 napisał(a): > Przyjzyj sie polskiemu zwiazkowi narciarskiemu i trenerowi Malysza, mowi > wszystko za siebie. moze byc ten sam syf, ale kompromitacji nie oglada 3 miliardy ludzi na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik9 Re: Bali się grać 21.06.06, 08:28 Gość portalu: gustawwielki napisał(a): > a juz niedlugo taki bosacki bedzie zapraszany do studia tv jako expert jako ten > , > ktory swego czasu zdobyl 2 gole w MS. nikt juz nie bedzie pamietal w jakich > okolicznosciach (mecz o pietruche). sukces po polsku. Dokladnie! Listkiewicz pochwali chlopcow za "danie z siebie wszystko" i "walke z zaangazowaniem", przypominajac ze w calym Mundialu przegrali jedynie dwa mecze, wiec nie jest chyba tak zle. Skupmy sie teraz na czekajacych nas nowych wyzwaniach i dalej grzejmy stolki w PZPN nie zmieniajac nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starski Re: Bali się grać IP: *.lns5-c12.dsl.pol.co.uk 20.06.06, 23:21 Marta 50 - co ty tak bronisz tego trenera- przeciez to palant jakich malo. Udowodnil to juz niejednokrotnie. Przypominam; eliminacje zakonczyly sie szczesliwie, bo pod presja prasy i kibicow powolany zostal do kadry Frankowski.Przy powolaniach na Mistrostwa Janas zachowal sie jak cham, tchorz i prymityw.Mial prawo wyboru pilkarzy ale nie mial prawa informowania takich graczy jak Dudek, Franek, Klos czy Rzasa o swojej decyzji za posrednictwem Telewizji. Droga Marto50- mam nadzieje, ze wiesz co to takiego przyzwoitosc.Janas jest po prostu aroganckim glupkiem. To najgorsza mieszanka.Jest tez slabiutkim trenerem. Tego nie trzeba chyba udowadniac.Druzyna na najwazniejsze zawody przygotowana byla zalosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudio Janas do gnoju IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 21.06.06, 07:53 Masz racje Starski janas to burak jakich malo, ktoremu nie tylko brak klasy ,ale mowi wylacznie po polsku (ciezko sie nauczyc obcego jezyka ?)i prezentuje "polska mysl trenerska" .Obrazil sie na Franka bo On mu raz na konferencji przygadal ("maly wszedl na boisko i maly strzelil gola wiec moze tym razem sie przyda") .Mentalnosc wsioka -noz w plecy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cynik9 Re: Bali się grać 21.06.06, 08:22 Gość portalu: Marta50 napisał(a): > Przeanalizuj inne wypowiedzi one mowia same za siebie, wiec co oczekiwac od tre > nera? ze ma honor i ustapi. Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać 20.06.06, 21:43 nie mieliśmy tam prawdziwych napastników z instynktem strzeleckim; jedyne gole strzelił obrońca; gdzie był Franek, gdzie Piechna...? dlaczego nie graliśmy systemem 4-4-2, który najlepiej nam wychodzi...? Janas dał d... po całości - zarówno w zakresie selekcji, jak i taktyki; powoli przestaję wierzyć, że "już za 4`lata..." :( Odpowiedz Link Zgłoś
mike1976 Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać 20.06.06, 21:45 PS. last but not least: GDZIE BYŁ DUDEK...?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.sympatico.ca 20.06.06, 21:53 tak to pyrrusowe zwyciestwo! konflikt konfliktem,ale trzeba grac i pokazac i dac z siebie - niestety Zuraw byl slaby,Szymek biegal lub stal bez pilki; co to za taktyka jak sie gry unika? jesli w/g Janasa ta druzyna miala cos zdzialac,to trzeba bylo ja ustalic na pol roku wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: Smolarek: Niektórzy bali się grać IP: *.crowley.pl 20.06.06, 21:59 Zawsze mówię że będziemy mistrzami świata, nie mówię tylko kiedy. Trzeba wierzyć i wspierać drużynę. Może to już dno i wektor pójdzie w górę? Potwierdza się że zawodnicy mają słabe przgotowanie psychiczne, po wygranej z Ekwadorem przed losowaniem, "olali" inicjację na mistrzostwach, potem mobilizacja na Niemców i po przegranej, znowu dno, mimo wygranej. Może to teoria spiskowa ale sami zobaczcie czy tak to nie wygląda. Manipulacje słowne Janasa i działaczy od których robi się nie dobrze niczego nie tłumaczą a utwierdzają w przekonaniu że na pierwszym miejscu jest kasa a naród niech sobie znajdzie inny sport do kibicowania np. snooker w którym nasza zawodniczka w dniu wypocin z Niemcami została brązową medalistką. MINUTA MILCZENIA NAD OSIĄGNIĘCIAMI POLSKIEJ PIŁKI NA MISTRZOSTWACH ŚWIATA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizklin Bylem tam Radomski chrzani IP: 5.5R* / *.mh-hannover.de 20.06.06, 22:05 Bylem tam, Radomski chrzani Polacy grali w chodzonego ty do mnie, ja do Ciebie, az rece opadaly. Stadion huczal od dopingu, a oni stali przez pierwsze 25 minut. To ma byc zbyt duzo ruchu ? To juz Hibernatus wiecej sie ruszal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Bylem tam Radomski chrzani IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.06, 22:07 Wiec co tu jest wymagac od Janasa, skoro zawodnicy nie chca, moze obiecali im za malo premi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Bylem tam Radomski chrzani IP: *.pools.arcor-ip.net 20.06.06, 22:19 Powiedziawszy szczerze nawet z Kostaryka nie wygrali tylko zremisowali, analizy pokazaly jak polski pilkarz trzymal bramkaza z Kostaryki. Skoro Kostaryka wniesie protest, bedzie remis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Bylem tam Radomski chrzani IP: *.chello.pl 21.06.06, 00:08 o dżizas, głupszego postu dawno nie czytałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta15 Re: Bylem tam Radomski chrzani IP: *.sympatico.ca 21.06.06, 05:09 Gość portalu: X napisał(a): > o dżizas, głupszego postu dawno nie czytałem... zgadzam sie, dodam jeszcze ze ja glupszej baby Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: Bylem tam Radomski chrzani 21.06.06, 01:30 Bo na tym polega miedzy innymi rola trenera, zeby im sie grac chcialo. I z tego jest tez rozliczany. Odpowiedz Link Zgłoś