Dodaj do ulubionych

Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC na ...

IP: 82.146.247.* 21.06.06, 20:46
Skrotem WKS nazywa się wiele klubow w Polsce :) np. Ślask WKS Wrocław i WKS Zawisza Bydgoszcz. Mamy Polski akcent!! :D
Obserwuj wątek
    • Gość: kobalt Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC na ... IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 21.06.06, 20:49
      klikam odsniez i co sie pojawia? relacja z meczu Arabia S.- Ukraina
      czary jakies czy co?
      • Gość: Mach Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: 82.146.247.* 21.06.06, 20:50
        Ja mam to samo :(
      • Gość: mumin Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:29
        Ale jak borek mówi na AYALE - AZIALA to jest szyt!!!! i to KRAUFboze co za wieś
    • Gość: kobalt Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 21.06.06, 20:51
      w czeskiej tv mowia na nich Pobreżi Slonowiny :D
    • Gość: Towdiii Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:57

argentynczycy podczas hymnu wygladali jakby mieli sie zaraz rozplakac :P nie
      wiem co im trener nagadal :P
    • Gość: serg holenderki IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 21.06.06, 20:58
      prosimy fotoedytorke o jakies kandydatki z Holandii, na miss oczywiscie ;]
    • Gość: Caerme Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.2.rev.vline.pl 21.06.06, 21:00
      A co to za gracz, który się nazywa "KokI"? Gratuluje panu komentatorowi z
      Polsatu niderlandzkiego akcentu.
    • skotipl Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 21:06
      Ja dzisiaj nie oglądam mimo, że fajny mecz się szykuje. Zniechęciły mnie rezerwowe składy. Wrzuciłem na dvd "Brudne Sprawy". Wróce po filmie :)
      • Gość: Mach Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: 82.146.247.* 21.06.06, 21:07
        Aguero super, ale Ci obroncy i bramkarze poziom jak w Polskiej A klasie :D
      • h8red Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:27
        skotipl napisał:

> (...) Wrzuciłem na dvd "Brudne Sprawy". (...)

Ja też zrobiłem pranie.
    • Gość: ja. Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: 195.116.125.* 21.06.06, 21:26
      a ja nie wiem skolei jak dlugo zniosę Borka wymawiającego nazwiska holendrów z
      holenderskim (???)/angileskim akcentem.. ŻĄŁOSNE!!!!
      crajf,wen nistel(r)ój i takie tam..:/
    • Gość: ja Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: 195.116.125.* 21.06.06, 21:26
      a ja nie wiem skolei jak dlugo zniosę Borka wymawiającego nazwiska holendrów z
      holenderskim (???)/angileskim akcentem.. ŻĄŁOSNE!!!!
      crajf,wen nistel(r)ój i takie tam..:/
    • Gość: Towdiii Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:29
      idzcie ogladac WKS bo chce zeby w meczu hol-arg bramki padly
    • Gość: MM A ja mam pytanie formalne... :o) IP: *.216.41.6.conversent.net 21.06.06, 21:32
      Skoro w naszej grupie eliminacyjnej do Euro 2008 jest Serbia i Czarnogora, ktora
      juz nie istnieje, to z kim bedziemy grac? Ja bym tam wolal z Czarnogora.
      Albo jeszcze lepiej z Kosowem. :o))))
    • askakielb Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 21:33
      Jak to jest ze w Barcelonie Maxi Rodriguez byl blondynem, przystojnym na
      dodatek, a teraz ma czarne wlosy i jest brzydki:)))) chyba ze to jest inny Maxi
      Rodriguez.
      • Gość: i Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.aster.pl 21.06.06, 21:40
        mecz wks bardzo fajnie sie oglada, sugeruje zebyscie komentowali wlasnie to
      • h8red eee? 21.06.06, 21:44
        Rodriguez w Barcelonie? Od kiedy?
      • Gość: kobalt Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 21.06.06, 22:42
        w Barcelonie gra( a raczej nie gra) Maxi Lopez
    • h8red zdjęcia 21.06.06, 21:40
      Aż się normalnie zalogoawałem. Ta mama z córą to czemu? Was dwóch i one dwie? ;)
      • Gość: dfv Re: zdjęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.06, 21:44
        wow, zolta kartka dla wks, ale za co? to jest BARDZO fajny mecz
    • h8red o, a Borek to powiedział 21.06.06, 21:46
      Powiedział, że Argentyna była lepsza jeno nic nie strzeliła. Ja się z Nim
      zgadzam. Argentyńczycy potrafili pobawić się piłką i to było ładne i dawało im
      sytuacje... ale nic im z tego nie wyszło.
      • h8red a Borek to powiedział 21.06.06, 22:18
        "Messi i pomarańczowa ściana"
      • latolatolato Re: o, a Borek to powiedział 22.06.06, 09:20
        borek w ogole cos glupio gadal wczoraj, po kilka razy powtarzal te same
        informacje o zawodnikach! a kolton jak zawsze yyyyyyyy eeeeee! przeciez oni
        wcale tak duzo nie koemntuja, skad wiec u nich takie zmeczenie materialu i
        slaba forma?
    • Gość: ak Przepraszam ale może ktoś wie dlaczego IP: *.toya.net.pl 21.06.06, 21:48
      Van Basten nie wziął na Mundial Walczaka? Tym bardziej, że w Holandii jest ich
      co najmniej dwóch - Walczaków znaczy. Tak w każdym razie mówili kolesie z
      Polsatu komentujący mecz. A może ktoś "Z Czyba" wie dlaczego Van Basetn nie
      wziął co najmniej jednego Walaczaka?
    • h8red była czerwona kartka dla WKS czy SiC? / nt 21.06.06, 21:49

• h8red zczuby wyjaśnili / sęks 21.06.06, 21:51

• Gość: bartek Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.cmts.powersurf.li 21.06.06, 21:52
      nie moge patrzec na riquelme.... gosc gra jakby chcial a nie mogl, wszystkie
      pilki podaje identycznie (fakt, ze calkiem dokladnie), do tego mine ma taka,
      jakby jeg mozg wyslal do kupy wiadomosc, ze spotkanie jest w spodniach, i staral
      sie to spotkanie odsunac w czasie chociaz do przerwy... masakryczny jest.
      a mecz - troche jak wystep mandaryny w sopocie...
      • ashton Jajeczko częściowo nieświeże :-( 21.06.06, 22:08
        Do kitu gra "moja" Holandia...
        • cover_wielki Re: Jajeczko częściowo nieświeże :-( 21.06.06, 22:16
          Dzisiaj kibicuje pomarańczowym i to w obu meczach, biali pomarańczowi grają
          nude i remisuja zero-zero, czarni pomarańczowi ciągle są w ataku i przegrywają
          1:2, w dodatku żółty kaktus dmucha w fifke mało przekonująco i zamiast karnego
          pokazał żółta kartke pomarańczowym. Dobrze że pokazał też czerwoną niebieskim.
          Drugi zółty dmucha wi pokazuje przyzwoicie.
    • askakielb Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 21:53
      No to co to byl za blondynek Maxi, co rok temu strzelil gola Chelsea??
    • Gość: julobubi Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:18
      "Messi i pomaranczowa sciana":)
      • cover_wielki Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:23
        forum nie umarło tylko strasznie długo loguje i wogóle jakos dziadosko działa.
        Poza tym ekipo z czuba musicie być bardzie interaktywni z forum. Za dużo pytań
        olewacie i tak to jest.
        • h8red Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:25
          cover_wielki napisał:

> Poza tym ekipo z czuba musicie być bardzie interaktywni z forum. Za dużo pytań
          > olewacie i tak to jest.

O to to. Właśnie.
          • ashton Forum ostrzy zębiska na jutro ;-) 21.06.06, 22:27

• cover_wielki Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:27
          Nie wierzyliście w Dindana ha ha ha, plame to dajecie regularnie czubaki :)
          Biali pomarańczowi nie grają nudy, grają chałe, czarni pomarańczowi to jest
          to !!
      • h8red no i po relacjach na żywo :-/ 21.06.06, 22:24
        22:18 Na Roberto Abbondanzieriego w Argentynie wołają "Kaczka". Kiedyś ten facet
        będzie prezydentem.

Za coś takiego to jutro będziecie się gęsto tłumaczyć. A tak was polubiłem...
    • Gość: ak "forum umarło" IP: *.toya.net.pl 21.06.06, 22:28
      Nie bądźcie tacy wymagający!
      To, że nic się nie dzieje na boisku (na boiskach) to wcale nie znaczy, że macie
      iśc na łatwizne. Możecie zawsze pisać o innych dyscyplinach. Na przyklad taki,
      nie przymierzając - curling.

"Curling należy do sportów zespołowych, podobnych do gry kulami czy bocce. Jest
      on rozgrywany na prostokątnej tafli lodu przez dwie drużyny liczące sobie po 4
      zawodników. Do gry używa się ciężkich granitowych kamieni, które są wypuszczane
      na lodzie w kierunku celu zwanego domem. Liczba przyznanych punktów zależy od
      ilości kamieni znajdujących się najbliżej środka domu. Poziom umiejętności,
      precyzji i złożoności wykonywanych zagrań, a do tego odpowiednia strategia
      sprawia, że curling jest często nazywany „szachami na lodzie”."

"Curling powstał prawdopodobnie w późnym średniowieczu w Szkocji. Pierwsza
      odnaleziona wzmianka, w której znajduje się opis konkursu w puszczaniu kamieni
      po lodzie, jest autorstwa Paisley'a Abbey pochodzącego z Renfrew. Dokument ten
      datuje się na luty 1541 roku. Sport ten fascynował nie tylko pisarzy, ale także
      malarzy. Dowodem tego są dwa obrazy [1] Pietera Bruegela (starszego)
      przedstawiające holenderskich wieśniaków rzucających kamienie (w tamtym okresie
      Szkocję i Niderlandy łączyły silne kontakty handlowe oraz wymiana kulturowa;
      innym tego przykładem jest historia golfa).
      Powiększ

Samo słowo curling pojawiło się w zapisach z 1620 w szkockim Perth jako
      przedmowa i część poematu Henry'ego Adamsona. Sport ten już wtedy był znany
      (wciąż jest w Szkocji) jako „rycząca gra”, a to z powodu dźwięku jaki wydają
      kamienie szorujące po lodzie (dokładnie to kropelkach wody wcześniej
      rozpryskanych na nawierzchnię pola do gry). Sama nazwa wywodzi się od szkockiego
      czasownika curr [2] i oznacza nisko brzmiący gwar (podobnie w języku angielskim
      istnieje słowo purr – mruczeć). Jednakże wyraz „curling” nie pochodzi od ruchu
      kamienia, którego tor „zakręca” (z angielskiego – „curl”)."
      • h8red ach ten van der Saar... / nt 21.06.06, 22:31

• cover_wielki Re: ach ten van der Saar... / nt 21.06.06, 22:35
          na curling zapraszam tutaj :

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23816
          niebieskim z białymi pomarańczowymi chyba znudziło się juz nudzić, czarni
          pomarańczowi powinni jeszcze cos strzelić
        • ashton Re: ach ten van der Saar... / nt 21.06.06, 22:37
          Mam wrażenie, że on jest niezniszczalny. Prawie jak Chuck Norris.
      • Gość: Kałach Re: "forum umarło" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:35
        nawet mi nie piszcie "z czuba" na samą myśl już mnie boli;(
        Jak grałem dziś w nogę to na nierówności niefortunnie zaryłem czubem - ała

• Gość: tob Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.chello.pl 21.06.06, 22:29
      a właśnie - jak będzie po niemiecku "reprezentacja Argentyny"? Argentinen
      szportferajn?
      • skotipl Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:34
        No dobra brudne sprawy już nie są takie brudne więc czas na końcówkę meczu. Przeczytałem relację i widzę, że nic nie straciłem :).
        No to jak z tymi zdjęciami pani Fotoedytor - będą czy nie?? :).
        • h8red Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:37
          skotipl napisał:

> No to jak z tymi zdjęciami pani Fotoedytor - będą czy nie?? :).

Nie będzie, bo po ilości wpisów Zczuby stwierdzili, że forum is dead, więc
          zpewne go nie czytają już.
          • skotipl Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:39
            No wiesz forum przymarło, bo trudno się ekscytowac meczami rezerw. To tak jakbyśmy emocjonowali się grą szachistów :)
      • Gość: jajacek Orly Janasa? IP: *.hsd1.ca.comcast.net 21.06.06, 22:35
        Witaliscie (ci "Z dzioba") "Orly" Janasa?

Moze lepiej "pingwiny", ze o Kaczkach juz nie wspomne.
    • Gość: Simon Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.orange.pl 21.06.06, 22:36
      forum zamarło...na wielka uczte pewnie wszyscy zakupili piwka , które sie juz
      nadmiernie zmroziły w oczekiwaniu na gola...argentyńskiego...holenderskiego
      ganz egal
    • Gość: julobubi nuuuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:37
      Rzeczywisce nudnawy ten mecz "na szczycie"..Chyba zaraz zasne..szczegolnie,ze
      duchota jeszcze ogromna..
    • h8red już mniej 10 minut 21.06.06, 22:42
      i kolejny "fajny" mecz skończy się płasko

van der Vaart koło bramki...
      • Gość: nic Re: już mniej 10 minut IP: *.torun.mm.pl 21.06.06, 22:46
        ktos wie jak fonetycznie zapisac rokokowe r?
        głał łobben nie oddaje klimatu :(
    • Gość: Krat Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:43
      czy zarówno sędzia jak i ZWŁASZCZA komentatorzy meczu Holandia - Argentyna mogą
      dostać dożywotni zakaz wykonywania zawodu??? Matko takiej pary kaloszy jak Ci
      dwaj komenatorzy to jeszcze nie spotkałam!!!
      • skotipl Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:45
        No cóż chyba wszystkie telewizje się pomyliły i transmitują nudę, zamiast Wybrzeże z Serbią. Tam przynajmniej się dużo dzieje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka