Gość: Mach IP: 82.146.247.* 21.06.06, 20:46 Skrotem WKS nazywa się wiele klubow w Polsce :) np. Ślask WKS Wrocław i WKS Zawisza Bydgoszcz. Mamy Polski akcent!! :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kobalt Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC na ... IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 21.06.06, 20:49 klikam odsniez i co sie pojawia? relacja z meczu Arabia S.- Ukraina czary jakies czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mach Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: 82.146.247.* 21.06.06, 20:50 Ja mam to samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumin Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:29 Ale jak borek mówi na AYALE - AZIALA to jest szyt!!!! i to KRAUFboze co za wieś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobalt Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 21.06.06, 20:51 w czeskiej tv mowia na nich Pobreżi Slonowiny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towdiii Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:57 argentynczycy podczas hymnu wygladali jakby mieli sie zaraz rozplakac :P nie wiem co im trener nagadal :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serg holenderki IP: *.sie.vectranet.pl / 81.15.177.* 21.06.06, 20:58 prosimy fotoedytorke o jakies kandydatki z Holandii, na miss oczywiscie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caerme Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.2.rev.vline.pl 21.06.06, 21:00 A co to za gracz, który się nazywa "KokI"? Gratuluje panu komentatorowi z Polsatu niderlandzkiego akcentu. Odpowiedz Link Zgłoś
skotipl Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 21:06 Ja dzisiaj nie oglądam mimo, że fajny mecz się szykuje. Zniechęciły mnie rezerwowe składy. Wrzuciłem na dvd "Brudne Sprawy". Wróce po filmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mach Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: 82.146.247.* 21.06.06, 21:07 Aguero super, ale Ci obroncy i bramkarze poziom jak w Polskiej A klasie :D Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:27 skotipl napisał: > (...) Wrzuciłem na dvd "Brudne Sprawy". (...) Ja też zrobiłem pranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja. Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: 195.116.125.* 21.06.06, 21:26 a ja nie wiem skolei jak dlugo zniosę Borka wymawiającego nazwiska holendrów z holenderskim (???)/angileskim akcentem.. ŻĄŁOSNE!!!! crajf,wen nistel(r)ój i takie tam..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: 195.116.125.* 21.06.06, 21:26 a ja nie wiem skolei jak dlugo zniosę Borka wymawiającego nazwiska holendrów z holenderskim (???)/angileskim akcentem.. ŻĄŁOSNE!!!! crajf,wen nistel(r)ój i takie tam..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towdiii Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:29 idzcie ogladac WKS bo chce zeby w meczu hol-arg bramki padly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM A ja mam pytanie formalne... :o) IP: *.216.41.6.conversent.net 21.06.06, 21:32 Skoro w naszej grupie eliminacyjnej do Euro 2008 jest Serbia i Czarnogora, ktora juz nie istnieje, to z kim bedziemy grac? Ja bym tam wolal z Czarnogora. Albo jeszcze lepiej z Kosowem. :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
askakielb Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 21:33 Jak to jest ze w Barcelonie Maxi Rodriguez byl blondynem, przystojnym na dodatek, a teraz ma czarne wlosy i jest brzydki:)))) chyba ze to jest inny Maxi Rodriguez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.aster.pl 21.06.06, 21:40 mecz wks bardzo fajnie sie oglada, sugeruje zebyscie komentowali wlasnie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobalt Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.Net.pl / *.crowley.pl 21.06.06, 22:42 w Barcelonie gra( a raczej nie gra) Maxi Lopez Odpowiedz Link Zgłoś
h8red zdjęcia 21.06.06, 21:40 Aż się normalnie zalogoawałem. Ta mama z córą to czemu? Was dwóch i one dwie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfv Re: zdjęcia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.06.06, 21:44 wow, zolta kartka dla wks, ale za co? to jest BARDZO fajny mecz Odpowiedz Link Zgłoś
h8red o, a Borek to powiedział 21.06.06, 21:46 Powiedział, że Argentyna była lepsza jeno nic nie strzeliła. Ja się z Nim zgadzam. Argentyńczycy potrafili pobawić się piłką i to było ładne i dawało im sytuacje... ale nic im z tego nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
latolatolato Re: o, a Borek to powiedział 22.06.06, 09:20 borek w ogole cos glupio gadal wczoraj, po kilka razy powtarzal te same informacje o zawodnikach! a kolton jak zawsze yyyyyyyy eeeeee! przeciez oni wcale tak duzo nie koemntuja, skad wiec u nich takie zmeczenie materialu i slaba forma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Przepraszam ale może ktoś wie dlaczego IP: *.toya.net.pl 21.06.06, 21:48 Van Basten nie wziął na Mundial Walczaka? Tym bardziej, że w Holandii jest ich co najmniej dwóch - Walczaków znaczy. Tak w każdym razie mówili kolesie z Polsatu komentujący mecz. A może ktoś "Z Czyba" wie dlaczego Van Basetn nie wziął co najmniej jednego Walaczaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.cmts.powersurf.li 21.06.06, 21:52 nie moge patrzec na riquelme.... gosc gra jakby chcial a nie mogl, wszystkie pilki podaje identycznie (fakt, ze calkiem dokladnie), do tego mine ma taka, jakby jeg mozg wyslal do kupy wiadomosc, ze spotkanie jest w spodniach, i staral sie to spotkanie odsunac w czasie chociaz do przerwy... masakryczny jest. a mecz - troche jak wystep mandaryny w sopocie... Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Jajeczko częściowo nieświeże :-( 21.06.06, 22:08 Do kitu gra "moja" Holandia... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Jajeczko częściowo nieświeże :-( 21.06.06, 22:16 Dzisiaj kibicuje pomarańczowym i to w obu meczach, biali pomarańczowi grają nude i remisuja zero-zero, czarni pomarańczowi ciągle są w ataku i przegrywają 1:2, w dodatku żółty kaktus dmucha w fifke mało przekonująco i zamiast karnego pokazał żółta kartke pomarańczowym. Dobrze że pokazał też czerwoną niebieskim. Drugi zółty dmucha wi pokazuje przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
askakielb Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 21:53 No to co to byl za blondynek Maxi, co rok temu strzelil gola Chelsea?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:18 "Messi i pomaranczowa sciana":) Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:23 forum nie umarło tylko strasznie długo loguje i wogóle jakos dziadosko działa. Poza tym ekipo z czuba musicie być bardzie interaktywni z forum. Za dużo pytań olewacie i tak to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:25 cover_wielki napisał: > Poza tym ekipo z czuba musicie być bardzie interaktywni z forum. Za dużo pytań > olewacie i tak to jest. O to to. Właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:27 Nie wierzyliście w Dindana ha ha ha, plame to dajecie regularnie czubaki :) Biali pomarańczowi nie grają nudy, grają chałe, czarni pomarańczowi to jest to !! Odpowiedz Link Zgłoś
h8red no i po relacjach na żywo :-/ 21.06.06, 22:24 22:18 Na Roberto Abbondanzieriego w Argentynie wołają "Kaczka". Kiedyś ten facet będzie prezydentem. Za coś takiego to jutro będziecie się gęsto tłumaczyć. A tak was polubiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak "forum umarło" IP: *.toya.net.pl 21.06.06, 22:28 Nie bądźcie tacy wymagający! To, że nic się nie dzieje na boisku (na boiskach) to wcale nie znaczy, że macie iśc na łatwizne. Możecie zawsze pisać o innych dyscyplinach. Na przyklad taki, nie przymierzając - curling. "Curling należy do sportów zespołowych, podobnych do gry kulami czy bocce. Jest on rozgrywany na prostokątnej tafli lodu przez dwie drużyny liczące sobie po 4 zawodników. Do gry używa się ciężkich granitowych kamieni, które są wypuszczane na lodzie w kierunku celu zwanego domem. Liczba przyznanych punktów zależy od ilości kamieni znajdujących się najbliżej środka domu. Poziom umiejętności, precyzji i złożoności wykonywanych zagrań, a do tego odpowiednia strategia sprawia, że curling jest często nazywany „szachami na lodzie”." "Curling powstał prawdopodobnie w późnym średniowieczu w Szkocji. Pierwsza odnaleziona wzmianka, w której znajduje się opis konkursu w puszczaniu kamieni po lodzie, jest autorstwa Paisley'a Abbey pochodzącego z Renfrew. Dokument ten datuje się na luty 1541 roku. Sport ten fascynował nie tylko pisarzy, ale także malarzy. Dowodem tego są dwa obrazy [1] Pietera Bruegela (starszego) przedstawiające holenderskich wieśniaków rzucających kamienie (w tamtym okresie Szkocję i Niderlandy łączyły silne kontakty handlowe oraz wymiana kulturowa; innym tego przykładem jest historia golfa). Powiększ Samo słowo curling pojawiło się w zapisach z 1620 w szkockim Perth jako przedmowa i część poematu Henry'ego Adamsona. Sport ten już wtedy był znany (wciąż jest w Szkocji) jako „rycząca gra”, a to z powodu dźwięku jaki wydają kamienie szorujące po lodzie (dokładnie to kropelkach wody wcześniej rozpryskanych na nawierzchnię pola do gry). Sama nazwa wywodzi się od szkockiego czasownika curr [2] i oznacza nisko brzmiący gwar (podobnie w języku angielskim istnieje słowo purr – mruczeć). Jednakże wyraz „curling” nie pochodzi od ruchu kamienia, którego tor „zakręca” (z angielskiego – „curl”)." Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ach ten van der Saar... / nt 21.06.06, 22:35 na curling zapraszam tutaj : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23816 niebieskim z białymi pomarańczowymi chyba znudziło się juz nudzić, czarni pomarańczowi powinni jeszcze cos strzelić Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: ach ten van der Saar... / nt 21.06.06, 22:37 Mam wrażenie, że on jest niezniszczalny. Prawie jak Chuck Norris. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kałach Re: "forum umarło" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:35 nawet mi nie piszcie "z czuba" na samą myśl już mnie boli;( Jak grałem dziś w nogę to na nierówności niefortunnie zaryłem czubem - ała ______________ ODRA WODZISŁAW ŚLĄSKI!!!! 2006/2007 MISTRZ POOOLSKI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tob Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.chello.pl 21.06.06, 22:29 a właśnie - jak będzie po niemiecku "reprezentacja Argentyny"? Argentinen szportferajn? Odpowiedz Link Zgłoś
skotipl Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:34 No dobra brudne sprawy już nie są takie brudne więc czas na końcówkę meczu. Przeczytałem relację i widzę, że nic nie straciłem :). No to jak z tymi zdjęciami pani Fotoedytor - będą czy nie?? :). Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:37 skotipl napisał: > No to jak z tymi zdjęciami pani Fotoedytor - będą czy nie?? :). Nie będzie, bo po ilości wpisów Zczuby stwierdzili, że forum is dead, więc zpewne go nie czytają już. Odpowiedz Link Zgłoś
skotipl Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:39 No wiesz forum przymarło, bo trudno się ekscytowac meczami rezerw. To tak jakbyśmy emocjonowali się grą szachistów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Orly Janasa? IP: *.hsd1.ca.comcast.net 21.06.06, 22:35 Witaliscie (ci "Z dzioba") "Orly" Janasa? Moze lepiej "pingwiny", ze o Kaczkach juz nie wspomne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Simon Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.orange.pl 21.06.06, 22:36 forum zamarło...na wielka uczte pewnie wszyscy zakupili piwka , które sie juz nadmiernie zmroziły w oczekiwaniu na gola...argentyńskiego...holenderskiego ganz egal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julobubi nuuuda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:37 Rzeczywisce nudnawy ten mecz "na szczycie"..Chyba zaraz zasne..szczegolnie,ze duchota jeszcze ogromna.. Odpowiedz Link Zgłoś
h8red już mniej 10 minut 21.06.06, 22:42 i kolejny "fajny" mecz skończy się płasko van der Vaart koło bramki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: już mniej 10 minut IP: *.torun.mm.pl 21.06.06, 22:46 ktos wie jak fonetycznie zapisac rokokowe r? głał łobben nie oddaje klimatu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krat Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:43 czy zarówno sędzia jak i ZWŁASZCZA komentatorzy meczu Holandia - Argentyna mogą dostać dożywotni zakaz wykonywania zawodu??? Matko takiej pary kaloszy jak Ci dwaj komenatorzy to jeszcze nie spotkałam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
skotipl Re: Wielka uczta: Argentyna - Holandia, WKS-SiC n 21.06.06, 22:45 No cóż chyba wszystkie telewizje się pomyliły i transmitują nudę, zamiast Wybrzeże z Serbią. Tam przynajmniej się dużo dzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś