kataryna.kataryna 09.07.06, 19:43 Jak obstawiacie dzisiejszy mecz? Ja tradycyjnie za Włochami, mam nadzieję, że się odegrają za finał Euro sprzed 6 lat. 2-1 dla Włochów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
camille_pissarro Sercem za Francją Zidane'a ale rozum 09.07.06, 19:44 mówi , że wygraja pragmatyczni i skuteczni do bólu Włosi Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Sercem za Francją Zidane'a ale rozum 09.07.06, 19:46 Tak, Zidane powinien odejść w Wielkim Stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 19:45 Ja tradycyjnie przeciwko Włochom i za Francją. Niech Włosi wracają grzecznie do domu i rozliczają się ze sprzedawania całej ligi. Ostatnie co jest im teraz potrzebne to sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 19:47 goniacy.pielegniarz napisał: > Ja tradycyjnie przeciwko Włochom i za Francją. > Niech Włosi wracają grzecznie do domu i rozliczają się ze sprzedawania całej > ligi. Ostatnie co jest im teraz potrzebne to sukces. Finał to już wielki sukces więc puchar wtę czy wewtę i tak nic nie zmieni. A ze sprzedawania ligi i tak się będą musieli rozliczyć i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ppppp7 Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 19:56 kataryna.kataryna napisała: > Finał to już wielki sukces więc puchar wtę czy wewtę i tak nic nie zmieni. A ze sprzedawania ligi i tak się będą musieli rozliczyć i tak. Nie wiadomo. Jeden z ich ministrów już zapodał, że ewentualne zdobycie pucharu to świetny czas na ogłoszenie amnestii Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 19:47 Jak zawsze, za Włochami. I, jak zawsze, nie wierzę, że się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 19:48 zalogowany.franek napisał: > Jak zawsze, za Włochami. I, jak zawsze, nie wierzę, że się uda. O! Cześć Franek, byłam pewna, żeś w Berlinie. Wiedziałam, że Ty jeden mnie zrozumiesz. Ale ja też nie wierzę, że się uda. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 19:54 kataryna.kataryna napisała: > > O! Cześć Franek, byłam pewna, żeś w Berlinie. Wiedziałam, że Ty jeden mnie > zrozumiesz. Ale ja też nie wierzę, że się uda. Prawie byłem już w Rzymie, ale okazało się, że muszę zostać w Warszawie - więc stąd kibicuję. Ech, niech im dowalą, za '98, za finał w Holandii; przecież naprawdę są lepsi! Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Kibicuję słabszej Francji 09.07.06, 19:50 Kiedy nie gra Polska, zawsze kibicuję teoretycznie słabszym :-) Nieraz się cuda zdarzają, więc może Francja?.. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Mam nadzieję, że Włochy wygrają :) 09.07.06, 19:53 i raczej mają więcej atutów. A gdy Zidane i Henry zagrają jak z Portugalią - to nie mają większych szans. Włochom się należy sukces za równą dobrą grę przez całe mistrzostwa. I tylko trochę szkoda, że tak wielcy gracze jak Maldini czy Baggio nigdy tytułu się nie doczekali. Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Póki co nie jest źle:)) 09.07.06, 22:13 Mogło już być 2:1 gdyby sędzia podyktował ewidentny karny Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 20:07 początek jak u hitchcock'a: najpierw trzęsienie ziemi a potem emocje rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 21:02 JA zazwyczaj jestem za Francją, ale bardziej zasługują tym razem Włosi. Pozsdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Nie jest dobrze. 09.07.06, 21:53 Włosi strasznie spuchli. Zanosi się na koszmarny koniec. Jasna cholera, mogliby wygrać wszyscy, tylko nie Francuzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Nie jest dobrze. 09.07.06, 21:56 zalogowany.franek napisał: > Włosi strasznie spuchli. Zanosi się na koszmarny koniec. Jasna cholera, mogliby > wygrać wszyscy, tylko nie > Francuzi. To samo miałam napisać :( Nie jest dobrze :( Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Na oko sądząc... 09.07.06, 21:58 Na oko sądząc, to Włosi kopsają się z jakąś afrykańską drużyną. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.szfajcner Re: Nie jest dobrze. 09.07.06, 21:59 kataryna.kataryna napisała: > zalogowany.franek napisał: > > > Włosi strasznie spuchli. Zanosi się na koszmarny koniec. Jasna cholera, m > ogliby > > wygrać wszyscy, tylko nie > > Francuzi. > > > > To samo miałam napisać :( Nie jest dobrze :( Jest dobrze!. Wlosi od zawsze prezentowali fatalny antyfutbol. Francja grala ofensywnie i z polotem ( jak Polacy Gorskiego ). Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Boże, co zrobił Zidane???? 09.07.06, 22:22 A szło tak dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
capitalissimus Re: Boże, co zrobił Zidane???? 09.07.06, 22:24 Materazzi powiedział mu, że wygląda jak Gosiewski. nie dziwię się, że dostał z bańki. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Boże, co zrobił Zidane???? 09.07.06, 22:30 I jak, naprawdę chcesz, żeby takie bydlaki zdobywały mistrzostwo świata? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Boże, co zrobił Zidane???? 09.07.06, 22:31 zalogowany.franek napisał: > I jak, naprawdę chcesz, żeby takie bydlaki zdobywały mistrzostwo świata? Yes!Yes!Yes! A Ty co, wolisz, żeby skorumpowana mafia zdobyła tytuł:)? Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: Boże, co zrobił Zidane???? 09.07.06, 22:32 Kuurczę..jeden wybryk i plama na karierze. Ale to Francja powinna wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Boże, co zrobił Zidane???? 09.07.06, 22:33 goniacy.pielegniarz napisał: > A szło tak dobrze! Nic straconego, niestety :( Włosi mają pecha do karnych :( Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Boże, co zrobił Zidane???? 09.07.06, 22:34 kataryna.kataryna napisała: > Nic straconego, niestety :( > Włosi mają pecha do karnych :( Tym razem może być inaczej. Tym bardziej, że jak powiedział niezawodny Wojtek Kowalczyk na temat Bartheza w bramce Francji - tam w bramce nic nie ma, może najwyżej jakiś ręcznik. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot walnął z byka mafiozę 09.07.06, 22:34 Szkoda, trzymam kciuki za karne dla Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: walnął z byka mafiozę 09.07.06, 22:37 leszek.sopot napisał: > Szkoda, trzymam kciuki za karne dla Francji. Ja też. Ale czarno to widzę. Buffon jest lepszym bramkarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: walnął z byka mafiozę 09.07.06, 22:42 goniacy.pielegniarz napisał: > leszek.sopot napisał: > > > Szkoda, trzymam kciuki za karne dla Francji. > > > Ja też. Ale czarno to widzę. Buffon jest lepszym bramkarzem. Bramkarze nie mieli nic do gadania. Przegrała Francja o 1 poprzeczkę:( Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Re: walnął z byka mafiozę 09.07.06, 22:43 Zidan by strzelił...buuu Ale gratulacje dla Italii też :-) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: walnął z byka mafiozę 09.07.06, 22:46 Trzeba by sprawdzić najpierw, czy Włosi tego przypadkiem nie kupili:) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: walnął z byka mafiozę 09.07.06, 22:49 goniacy.pielegniarz napisał: > Trzeba by sprawdzić najpierw, czy Włosi tego przypadkiem nie kupili:) O! Ja przypuszczam, że obraził Allaha. Musiała to być odzywaka specjalnie przygotowana na tę okazję. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Boże, co zrobił Zidane???? 09.07.06, 22:48 Zidanowi doping zaszkodził. Podobno się doprawiał przed Mundialem. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 22:44 Jest, jest, jeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!! Hahahahahaha!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 22:47 zalogowany.franek napisał: > Jest, jest, jeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!! > Hahahahahaha!!!!!!! Ilu z tych mistrzów wsadzi prokurator za kratki? Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 22:51 Wierzysz, że Włosi coś teraz ostro rozliczą? Może gdyby to chodziło o inny kraj to jeszcze bym uwierzył. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 22:58 goniacy.pielegniarz napisał: > Wierzysz, że Włosi coś teraz ostro rozliczą? Może gdyby to chodziło o inny kraj to jeszcze bym uwierzył. Oni tam mają kilku takich nszych Ziobrów, może więc i nie pójdą na układ. Ha!! Teraz słyszę, że ma być przez RZĄD ogłoszona amnestia! Też mi sprawiedliwość:( Widocznie we Włoszech, jak i w Polsce, wszystko można kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 22:54 leszek.sopot napisał: > Ilu z tych mistrzów wsadzi prokurator za kratki? > A jakie to ma znaczenie? Italia, Italia, Italia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 22:59 zalogowany.franek napisał: > leszek.sopot napisał: > > > Ilu z tych mistrzów wsadzi prokurator za kratki? > > > > A jakie to ma znaczenie? Italia, Italia, Italia!!!!! Cóż, ładny kraj - ukochany przez moją córkę. Ona pewnie się cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 22:47 zalogowany.franek napisał: > Jest, jest, jeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!! > Hahahahahaha!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Strasznie się cieszę, że to jeszcze ta ekipa, która jeszcze pamięta porażkę z Euro. Szkoda tylko, że Nesta nie grał. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowany.franek Re: Z innej beczki - Włochy czy Francja? 09.07.06, 22:57 Nam też się to należało - za te wszystkie upokorzenia, za te wszystkie porażki Juventusu i Milanu :-))) Wreszcie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jaa_ga Klose królem strzelców :-) 09.07.06, 22:58 Mały polski akcent chociaż...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Mecz był świetny 09.07.06, 23:13 A uroczystość zakończenia znakomita. Szkoda, że następne mistrzostwa dopiera za 4 lata i to na drugim końcu świata. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Mecz był świetny 09.07.06, 23:39 Uroczystości wokół wszelkich imprez sportowych to zawsze największa katorga. Nie wiedziałem, że ktoś to ogląda i ocenia poza tymi, którzy muszą to komentować:) Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.sopot Re: Mecz był świetny 10.07.06, 00:25 a ja lubię oglądać jak się ludzie cieszą:) Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: tragedia 09.07.06, 23:53 potworny żal trawi mą omamioną duszę !!!!! znowu banda wyżelowanych panienek specjalizujaca sie w pluciu,obrzucaniu inwektywami i innymi tego typu zagraniami wpajanymi kazdemu włoskiemu juniorowi od kołyski pokonała prawdziwych piłkarzy.... na miejscu Zidana przypier...łbym z byka każdemu włoskiemu śmieciowi z osobna (moze poza Buffonem bo jest dobry) me serce krwawi,świat jest kurna niesprawiedliwy - w Polsce rządzą największe buraki jakie kiedykolwiek pojawiły się między Bugiem a Odrą czyli kwaczące pierdoły a mistrzami świata w futbolu zostają mordercy piłki nożnej i jeszcze Szanowny Franek jest cały happy dżizys kulwa ja pitolę,zrobie se chiba krzywdę :))) pozdrawiam serdecznie wszystkich Forumowiczów WIW LA FRANS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MICHNIK RULEZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ITALIA VA FANCULLO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOTTI IS CAZZO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KACZORY NA MADAGASKAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RAZEM Z WŁOSKIMI CIOTAMI PIŁKARSKIMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciupazka Re: tragedia 09.07.06, 23:56 Co ty wypisujesz, fuj... Lepsi wygrywają , udowodnili to i o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: tragedia 09.07.06, 23:59 ciupazka napisała: > Co ty wypisujesz, fuj... Lepsi wygrywają , udowodnili to i o co chodzi? a tam wciskasz kit :) pissujące badziewie też wygrało i co sprawiedliwe to jest ??? Panu B. cos nic ostatnio nie wychodzi i tyle :) Italia Putana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: tragedia 10.07.06, 00:04 Cześć Omamiony! Łączę się z Tobą w bólu. To straszny dzień. A miało być tak pięknie. Wielki Piłkarz miał zakończyć Wspaniałą Karierę w Wielkim Stylu. Wielka szkoda. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
omamiony.wiedzmin Re: tragedia 10.07.06, 00:12 Dzięki za słowa otuchy Drogi Pielo Zizou i tak jest wielki ! wpadnę moze kiedys na dłuzej,jak kaczki wyautujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrowienia dla wszystkich ,dla wielbicieli makaroniarzy duzo mniej serdeczne muszę spadać,trzymajcie się :) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm niezła jazda :) 10.07.06, 00:05 Włosi od drugiej połowy praktycznie zepchnięci do defensywy poza pojedynczymi kontrami. Ale w karnych zagrali jak Niemcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: niezła jazda :) 10.07.06, 00:23 Przegrać w karnych z Włochami to już prawdziwy wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: niezła jazda :) 10.07.06, 00:26 goniacy.pielegniarz napisał: > Przegrać w karnych z Włochami to już prawdziwy wstyd... z Anglią teraz chyba już większy byłby Odpowiedz Link Zgłoś