Gość: miquel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 12:49 Mirosław Stasiak. To naturalna kolej rzeczy, skoro wcześniej zatrzymali Łaskiego, kierownika drużyny. Cały czas czekam na Boguslawa Baniaka,specjaliste od awansów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabriel Re: Policja zatrzymała właściciela KSZO 20.09.06, 12:56 A kiedy prasa i media poinformują o zatrzymaniu Michała L. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: Policja zatrzymała właściciela KSZO IP: *.streamcn.pl 20.09.06, 13:15 a jak ma na nazwisko Ryszard F. ps FRYZJER?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wobo1704 Re: ... mnie to obchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 13:29 Proszę znawców o wyjaśnienie mi skąd biorą sie pieniędze w klubach. Jeżeli sa to pieniądze przekazane z budżetu, to rozumiem zainteresowanie prokuratury. Jednak tu jest mowa o prywatnym właścicielu -co to obchodzi prukuraturę? Pewnie się tym interesuje, bo pominięto ją w interesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP40 Re: ... mnie to obchodzi IP: 80.50.255.* 20.09.06, 13:56 Przeczytaj sobie odpowiednie przepisy w kodeksie karnym,dotyczące korupcji w sporcie zawodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wobo1704 Re: ... mnie to obchodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 15:17 Dopóki to nie są moje (podatkowe) pieniądze to nadal ... mnie to obchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP40 Re: ... mnie to obchodzi IP: 80.50.255.* 20.09.06, 15:33 Pewnie gościu sam dajesz łapówki i myślisz,że prywatnym osobom wolno,a co do pieniędzy podatników w polskiej piłce to wiele klubów jest dofinansowywanych publicznymi środkami np.na budowę stadionów,ale nie tylko. Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: ... mnie to obchodzi 20.09.06, 16:27 MP40 napisał(a): > Pewnie gościu sam dajesz łapówki i myślisz,że prywatnym osobom wolno,a co do > pieniędzy podatników w polskiej piłce to wiele klubów jest dofinansowywanych > publicznymi środkami np.na budowę stadionów,ale nie tylko. Nie dawałem i nie daję. Łączenie pieniędzy publicznych z prywatnymi (prywatny klub ?) zawsze m u s i prowadzić do korupcji. Ps. Na meczu nigdy nie byłem. Z piłkarzy znam tylko Blackendackera i Dodę (chyba?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi do wobo1704 IP: 150.254.85.* 20.09.06, 15:42 a poza tym. Jak kibic kupuje bilet na mecz za SWOJE pieniądze to tą droga wspomaga klub, żądając w zamian UCZCIWEJ rozrywki. Bo inaczej mamy do czynienia z oszustwem na skalę kilkutysięczną (w zależności od frekwencji) proste? Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: do wobo1704 20.09.06, 16:18 kiwi napisał: > a poza tym. Jak kibic kupuje bilet na mecz za SWOJE pieniądze to tą droga > wspomaga klub, żądając w zamian UCZCIWEJ rozrywki. Bo inaczej mamy do czynienia > > z oszustwem na skalę kilkutysięczną (w zależności od frekwencji) No właśnie : to jest rola dla prokuratury *z oskarżenia prywatnego*. Chyba, że tam sa umoczone pieniądze publiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon Re: Policja zatrzymała właściciela KSZO 20.09.06, 13:57 F=Forbrich czy sedzia Marek Olech z Gorzowa juz zostal zatrzymany? Bo nie przypominam sobie... Jesli nie, to mysle ze na niego przyjdzie niedlugo kolej - wystarczy przejrzec wyniki Polkowic w 2002/3 i mecze które on sedziowal... ----------------------------------------------------------> pilkazzaklawiatury.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Policja zatrzymała właściciela KSZO IP: *.tpnet.pl 20.09.06, 13:29 "Mirosław S. został zatrzymany w swoim domu w Łódzkiem". A dokładniej w Bełchatowie. To BARDZO znamienne Odpowiedz Link Zgłoś
marek_solon a czytaliście w ostatniej Piłce Nożnej + wyznania 20.09.06, 14:45 a czytaliście w ostatniej Piłce Nożnej + wyznania skruszonego piłkarza Świtu? Kto to jest? Ruta? Krzętowski? czy Różański? bo w zasadzie tylko oni pasują do tego opisu, który tam jest. Ale ten artykuł pokazuje też, jak bardzo mało profesjonalnie to było robione, jakies telefony do Francji, piłkarze nie wiedza czy grać normalnie czy sie podłożyć... W końcu i tak nie dostają forsy... Śmiech przez łzy;) ---------------------------------------------------> pilkazzaklawiatury.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tootti Re: a czytaliście w ostatniej Piłce Nożnej + wyzn 20.09.06, 14:58 to Rafał Ruta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiellonia Fan Wlasciciel KSZO zatrzymany, prezes Hydrobudowy tez IP: 217.116.110.* 20.09.06, 16:24 ... i staje sie jasne jakim cudem te druzyny graly lub graja o awans... Forza JAGA, my nikogo nie kupujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś