obserwatorpl2005 Stop krytykantom!! 14.10.06, 10:32 Zadalem sobie trud zeby wynotowac co bardziej trafne opinie na temat Beenhakkera i reprezentacji. Wszystkie opinie do wgladu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=88&w=47933725&v=2&s=1 -away !!! IP: *.try.wideopenwest.com "To był poroniony pomysł !!! brać na trenera faceta, który nie zna polskich graczy i nie ma pojęcia o polskich problemach za to umie cwaniaczek cenić się jak gwiazda holyłudzka !!! ten pier...ony holender powinien być natychmiast wykopany !!!! facet kosztuje gigantyczne pieniądze a nie ma zielonego pojęcia o doborze kadry !!!!"" bej_80169 (zalogowany)"Tej "drużynie" najlepszy trener w świecie (gdyby taki był)nie pomoże.Taka jest prawda. Pieniądze na trenera to pieniądze wyrzucone w błoto. Jedyne co należy zrobić w tej chwili to wycofać polską drużynę z eliminacji do mistrz Europy.I tyle ! zbig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl "no kiedy wpadnie ten optymizm do bramki finów" 3xm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl "no ladnie. gdzie ci wszyscy co uwazali, ze trener z zagranicy pstryk i rewolucji dokona? pierwsi zaczna krytkowac pewnie. MISTRZOSTWA SWIATA PRZEGRALI SLABI PILKARZE a nie trener janas. reprezentacja gra beznadziejnie. jak grala. i nic zgrupowania we wronkach nie pomoga, optymizm i to ze trener wiecej rozmawia z kopaczami. i oco z tego?" 3xm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl "I co sie zmienilo poza tym, ze trener sie usmiecha i jst pelen optymizmu? Dwa mecze za nami, dwa zgrupowania. Jaka zmiana jest w grze polskiej reprezentacji? Malo czasu, ale jakies zalazki nowego stylu powinny byc widoczne. Niestety nie ma nic. A wczoraj gra pzypominala mi mecz z MS w Korei i Japonii. " wz IP: *.internetdsl.tpnet.pl "Za Janasa gra wyglądała kiepsko ale chociaż z takimi jak Finlandia wygrywaliśmy wszystko. A teraz tego gówna się nie da oglądać no i wynik niesamowity u siebie w plecy z finami" lucjan IP: *.54.86.* "Benhaker czy jak mu tam ,niech juz sie pakuje ,mamy duzo takich trenerow i ..........nawet lepszych.........mecz ten pokazuje ze winien trener ktorym steruje pzpn...." Rob IP: *.dial10.evenlink.com "Calkowicie popieram mojego przedmowce. Pisalem, ze trzeba "olac" eliminacje do ME i budowac druzyne na MS 2010 od poczatku; nawet z samych debiutantow, ktorzy chca cos osiagnac i maja otwarte umysly na nauke. Ci kopacze juz nic nie osiagna NIGDY! Taka jest prawda (niestety)!" rumah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl "tak się zarazili tym optymizmem, że aż się pochorowali i pomarli... cheer up! i tak nigdy nie awansujemy do ME z eliminacji ;)" kiks IP: *.catv.net.pl "Co do tego ma Janas, albo Benhaker. Piłkarz na boisku nie potrzebuje trenera. Kopaczowi i Maurinho nie pomoże. po prosu wyżej dupy poskoczyć się nie da. Taki Dudek, czy Franek powinni sami odejść z repry. Żuraw, szymek nie powinni być powoływani. To już historia." rivo IP: *.chello.pl "leo ty ku.. .. w pizde wypierdddaaaaaallllaajjjjjjjjjjjjj" szatan-8a (zalogowany) "Szkoda ze niemoge tego zobaczyc.Leos byl dobry na Afryke bo tam chca w pilke grac a nie unas .Leos jedz do Holandi i nie wracaj bo tu i tak nic nie zrobisz z tym dnem." wiking Temat:Przeproscie janasa, P: *.24.202.* "Leo miej honor, nawet Boniek nie stworzył tak tragicznej drużyny. " "niech sie palna w czolo wszyscy, ktorzy totalnie krytykowali janasa. fakt, jest gburem i prostym czlowiekem, nie jest takim bajerantem i luzaczkiem jak leo, ale za jego kadencji przynajmniej wygrywalismy w eliminacjach. awans do imprezy mistrzowskiej to jest maksimum tego, co polacy moga osiagnac, bo pilkarzy mamy bardzo slabych. janas osiagnal ten sukces, a ze w niemczech nie wyszlismy z grupy nie zdziwilo mnie," "TO jest paranoja -trenera odeslac od razu na ksieżyc niech tam ufoludy szkoli taktycznie -Dudek oraz Franek wogóle nie grali wiec co robią w reprezentacji - gdzie LEWANDOWSKI ????pytam - szok " Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Krytykantom stop!! (2) 14.10.06, 10:33 Pozwole sobie rowniez zacytowac swoja opinie po meczu z Finlandia: "Melduje sie. Bylem zdecydowanie za trenenerem z zagranicy i nie mam mu nic do zarzucenia. Eliminacje sie zaczely. Beenhakker mogl obejrzec tylko pare mecz i pomyslec nad tym w co sie wpakowal. Trener Janas przegral mistrzostwa, jak i pilkarze. Przy czym najbardziej przegral Janas. A wiesz dlaczego? Dlatego ze byl z tymi chlopakami juz dobre dwa lata a mimo to przy trzecim meczu z kostaryka zawialo mi najwiekszymi koszmarami pilkarskimi mojego dziecinstwa. Watpie zeby ten mecz byl tak slaby jak slaby byl mecz z kostaryka. Przy czym tak jak mowie ten mecz nie odzwierciedla kompletnie pracy Beenhakkera. Bo nie moze. To jest za krotki czas. Tak samo bedzie z Serbia. Moga przegrac 10:0 a mimo to zatrudnienie zagranicznego trenera bylo posunieciem dobrym. Zdecydowanie wierze w to ze reprezentacja awansuje do finalow. Najbardziej zalosni jestescie wszyscy Wy, ktorzy tak krytykujecie, podobnie jak Andrzej Janisz z polskiego radia, ktorego sluchalem na zywo. Po prostu masakra. Co ten chlop wygaduje to sie w pale nie miesci. Powiedzcie mi kto zmieni popieprzona mentalnosc polska w piec minut??? Dziwicie sie ze Beenhakker nie dopuszcza dziennikarzy do pilkarzy? Ja sie nie dziwie. Bo jak przyjdzie taki jeden z drugim to od razu zapyta czy sa w lepszej formie niz na mistrzostwach swiata. A takie male szczegoly odgrywaja duza role! Poziom komentowania w polskim radiu - ZENUJACY. MASAKRA. TRAGEDIA. Forza Polonia!!" Waldas (IP: *.icpnet.pl) odpowiedzial: "ty jełopie. masz takie pojecie o piłce jak ja o rozszczepianiu atomów. z tymi popaprańcami NIKT nic nie osiągnie. zrozum to baranie. polski futbol to DNO TOTALNE !!! Jesteśmy 100 lat za murzynami, a co dopiero finlandią czy serbią !!!??" Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Celem uzupelnienia 14.10.06, 10:58 Musze tez z satysfakcja zauwazyc ze wielu kibicow po fatalnym meczu z Finami wypowiedzialo bardzo wywazone opinie. Naprawde, jak czytalem te opinie przy przegladaniu forum o meczu z Finami, to rosla we mnie nadzieja ze i w Polsce powoli przybywa ludzi normalnych, ktorzy umieja docenic profesjonalizm, ktorzy nie sa zawistni i z ktorymi mozna podyskutowac na wysokim poziomie. Chwala za to Wam wszystkim!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warka z Tych Re: Celem uzupelnienia IP: 195.117.234.* 14.10.06, 11:59 obserwatorpl2005 napisał: > ...rosla we mnie nadzieja ze i w Polsce powoli przybywa ludzi normalnych, > ktorzy umieja docenic profesjonalizm, ktorzy nie sa zawistni i z ktorymi > mozna podyskutowac na wysokim poziomie....... Obserwator zrobił "kawał dobrej roboty" lecz szkoda że w tym kontekscie nie umieścił swoich opini. Czy były stałe czy zmienne, czy trafiał w ocenach w "10" czy w "3"? Jestem ogromnie zainteresowany stanowiskiem "obserwatora" przed meczem z Belgią: trenera prosze nie ruszac bo jest profesjinalistą lecz tylko zawodowców! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Re: Celem uzupelnienia 14.10.06, 12:56 W tym kontekscie umiescilem swoje opinie (2posty wyzej). Pisalem to WTEDY, a znalazlem te swoje opinie przypadkiem bo zaczynajac czytac swoj wlasny tekst zdziwilem sie ze juz na poczatku koles ma tyle racji ;)) Jesli chodzi o wyniki meczow, to musze Cie rozczarowac. Nie jestem wrozka i nie podam Ci wyniku. Nie o to jednak tutaj chodzilo. Chodzilo tylko o to ze Beenhakkera kibice opluli po paru meczach! Wysmiewano jego cwaniactwo i zarozumialstwo. W momencie zatrudniania Beenhakkera niewiarygodnie cieszylem sie z tego ze zacznie pracowac w Polsce. Umiescilem zreszta wtedy opis na gg: ze dla Polski nadchodza nowe czasy. Mecz z Portugalia, po raz pierwszy od bardzo dawna dal polskim kibicom powod do dumy. To byl najlepszy mecz od 24 lat!!! Przeczytalem kilkanascie wywiadow z Leo i ze sposobu w jaki mowil od razu nabralem do niego ogromnego szacunku. U nas sie ciagle wysmiewa jego optymizm. To jest wedlug mnie nasz glowny problem. Nie potrafimy docenic ze gosc zdobyl 3 razy mistrzostwo hiszpanii z Realem!! przeciez to nie przypadek. Zamiast pomoc, to mu sie przeszkadza. Dlaczego polscy trenerzy sa tacy zawistni??? Polska moze przegrac z Belgia, to nie ma znaczenia. Jesli bedzie dobra gra, to nie ma znaczenia. Bo chodzi o pozytywne emocje, o to jak druzyna sie prezentuje, czy dala z siebie wszystko i tak dalej. W moich komentarzach chodzilo mi tylko i wylacznie o to ze Beenhakker jest profesjonalista W KAZDYM CALU. Przeciez oczywistym jest ze nasi pilkarze sa slabi jak wyplata. To jest zbieranina pilkarzy, ktorzy chodza na rynku za maks. sumy do 2 mln euro, kiedy glupie Wybrzeze kosci ma gracza ktory kosztuje 40 mln. Beenhakker potrafil zupelnie inaczej podejsc do zawodnikow. Ustawienie tez jest wazne, ale wazna jest takze psychika. W Polsce my sami siebie dolujemy. Wszyscy drza przed Angolami, Francuzami, Wlochami. Przed meczem z Niemcami w mistrz. swiata naokolo slyszalem pytanie: no i co ile dzisiaj dostaniemy? CO TO KUR.. MA ZNACZYC? Dlaczego mielibysmy dostawac? Dostawalem odpowiedz: tak zawsze bylo. To jeszcze nie znaczy ze tak zawsze ma byc! Jak slysze tutaj ze Beenhakker duzo zarabia "lesny dziadek", to mnie pusty smiech ogarnia. Ludzie! To ze on zarabia tak zeby godnie zyc, nie ulega kwestii. NIe bedzie sie godzil na zarobki w okolicach 50 Tys Euro miesiecznie, bo nie po to tyle w zyciu pracowal zeby teraz sie ponizac. Ale jest jeszcze cos wiecej do tych zarobkow. To WYZWANIE. Ono zagralo w przypadku zgody na prowadzenie repr. Polski duza role. Czy Wy myslicie ze Beenhakker nie moglby zarabiac wiecej? Moglby! Gwarantuje! Proponuje podniesc glowy i zaczac ostro pracowac, to nasze miedzynarodowe sukcesy nie beda tak rzadkie. (p.s. Beenhakker odejdzie, przyjdzie polski trener, ktory sie zacznie klocic z zawodnikami i znowu beda tragiczne mecze). Nie moge z pewnoscia ocenic ze awansujemy z Beenhakkerem. Natomiast z pewnoscia moge powiedziec ze ten mecz z Portugalia nie bedzie jedynynm ktory przysporzy nam wielu pozytywnych emocji, a tych warte sa znacznie wieksze sumy niz 600 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Polscy'trenerzy', poza dwoma czy trzema... IP: 61.68.161.* 14.10.06, 18:51 wyjatkami,NIGDY prawdziwymi trenerami nie byli, a ich krolem jest ENGEL- MOTYWATOR: - "Ku...a chlopaki, na srodku boiska lezy kupa kasy i co,dacie sobie ja zabrac?..."Tak ten pacan nad pacanami motywowal do gry pilkarzy 'Wisly' Krakow przed meczem eliminacyjnym do LM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Engel i tak pod nim dół wykopie... IP: *.server.ntli.net 14.10.06, 10:59 Engel to szuja i zlodziej Chyba rok temu w jednej z gazet opisane byly przekrety jakie on robil w czasie sprawowania swojej funkcji jako selekcjoner i juz po tym. Nie pamietam jak to byla gazeta ale moze ktos tez to czytal i przypomni. Warto by bylo by prokurator sie teraz tym zajal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Re: Engel i tak pod nim dół wykopie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 12:59 Engela nawet na Cyprze nie chcą - to mówi samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Gmoch: Beenhakker lepszy od Scolariego 14.10.06, 10:57 Jacek Szczęka-jedyny sprawiedliwy wśród tych różnych speców "od wyszkolenia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beenewbeniu Gmoch: Beenhakker lepszy od Scolariego IP: 80.51.247.* 14.10.06, 11:11 scolari to małe brzydkie kaczątko przy beenhakkerze. może mu co najmniej kawę na ławkę rezerwowych albo do biura przynosić a skład portugalscy na treningu POLAKÓW mogą co najwyżej piłki podawać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Gmoch: Beenhakker lepszy od Scolariego IP: *.it-net.pl 14.10.06, 11:32 Fakt że 600 tys. to ogromna suma, ale patrząc na mecz z Portugalią Beenhakker zasłużył na każdą złotówkę! Przecież to zupełnie nie ma porównania jak graliśmy chociażby z Finami, a jak zagraliśmy teraz! Wreszcie mamy porządnego trenera który zna sie na piłce a nie tylko opowiada na wywiadach jak to nasza drużyna jest przygotowana świetnie po czym tłumaczy sie że "mieliśmy za mało czasu na przygotowania ale przecież poszło nawet nieźle" i to z kretyńskim usmiechem na twarzy! Ale Listkiewiczowi ,Engelowi i reszcie PZPN mógłby ktoś wreszcie powiedzieć Goodbye! Oni nic nie robią poza knuciem intryg, wyciąganiem pieniędzy i mydleniem oczu na konferencjach prasowych! Bez tych oszustów, i z trenerem z prawdziwego nareszcie zdarzenia naprawdę nasza drużyna może być jedną z lepszych (bo do najlepszych troche nam dalej brakuje) i że wreszcie będą mówić o polskiej piłce z przynajmniej odrobiną szacunku, a nie tylko opowiadać głupie dowcipy o Kuszczaku i Rasiaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Holender trenujący Izrael zarabia 4 mln rocznie. IP: 80.50.255.* 14.10.06, 12:04 To chyba my nie przepłacamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ManRex zasluzyl zasluzyl zasluzyl!!! IP: 80.51.199.* 14.10.06, 12:34 miejmy nadzieje ze nie spoczna na laurach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Panie Jacku czyżby skleroza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 12:37 Przecież doskonale pamiętam jak on sam kilka miesięcy temu w studio TV był sceptycznie nastawiony do pomysłu zatrudnienia zagranicznego trenera i mocno kręcił nosem po wyborze holendra. Wspominał, że my też mamy znakomitych trenerów i wymienił nazwisko jakiegoś Białasa z Cracovi bodajże hehehe. Nie był w swoich opiniach tak dosadny jak Engel czy Apostel podstawowi krytykanci i miłośnicy polskiej myśli szkoleniowej ale jednak zadowolony za bardzo nie był więc skąd taka nagła zmiana ? A po drugie to w wywiadzie powtórzył dokładnie to samo za co nie wiadomo czemu krytykowany jest Jan Tomaszewski- holender nie znał na początku polskiego zespołu to i straciliśmy 5 punktów - przecież to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Re: Panie Jacku czyżby skleroza ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 13:01 Gmoch potrafi chociaż ocenić uczciwie.Inni,jak Tomaszewski,uparcie się trzymają tej samej negatywnej opinii,choćby juz nie było jak i czym jej obronić. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Re: Panie Jacku czyżby skleroza ? 14.10.06, 13:07 "Gmoch potrafi chociaż ocenić uczciwie.Inni,jak Tomaszewski,uparcie się > trzymają tej samej negatywnej opinii,choćby juz nie było jak i czym jej obronić" Zgadza sie, a to jest duza roznica w porownaniu do partaczy w stylu Apostela Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorpl2005 Re: Panie Jacku czyżby skleroza ? 14.10.06, 13:04 "A po drugie to w wywiadzie powtórzył dokładnie to samo za co nie > wiadomo czemu krytykowany jest Jan Tomaszewski- holender nie znał na początku p > olskiego zespołu to i straciliśmy 5 punktów - przecież to fakt." Czy chcesz przez to powiedziec ze zatrudnienie Holendra bylo zla decyzja??? Innym faktem jest takze ze przyszedlby Smuda, Kasperczak czy nie wiem kto jeszcze, ktory znalby Polska reprezentacje, to i tak stracilibysmy piec punktow. Roznica polega jedynie na tym ze z Beenhakkerem ta reprezentacja idzie caly czas do przodu, a w pozostalych przypadkach by tak nie bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
gagapapa Re: Panie Jacku czyżby skleroza ? 14.10.06, 15:35 pewnie stracilibyśmy 3 punkty z Portugalią, bo gralibyśmy na remi no i jak zwykle byłoby tłumaczenie, ze niewiele brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek.nou Gmoch( i Ja):pseudofachowcom mówimy WON! IP: *.aster.pl 14.10.06, 12:39 Przeczytałem pierwsze zdanie z tego, co tam Trzeciak się wypowiada tutaj, dla GAZETY i szlag mnie trafia, bowiem widać, że pan Mirek jest jednym z nich(pseudofachowców). PRAWDA JEST TAKA PANIE HAITO ORAZ TRZECIAK, ŻE PESYMIŚCI W SPORCIE DO NICZEGO NIE DOCHODZĄ!!!W ZWYCIĘSTWO TRZEBA WIERZYĆ I W AWANS RÓWNIEŻ, JEŚLI MAJĄ SIĘ SPEŁNIĆ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Trzeciak to ulubiony super-ekspert GW. IP: 61.68.161.* 14.10.06, 19:04 TRENER TRAMPKARZY , a taki Hajto to zwykly cham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Gmoch: Beenhakker lepszy od Scolariego IP: *.adsl.alicedsl.de 14.10.06, 13:23 BRAWO GMOCH ! NARESZCIE KTOS POWIEDZIAL COS O PSEUDOFACHOWCACH Odpowiedz Link Zgłoś
grzespiecu1 Gmoch: Beenhakker lepszy od Scolariego 14.10.06, 13:44 Tym razem zgadzam sie z wywodami Jacka Gmocha. To prawda, ze niektórym "Panom" żal ściska cztery litery, ale oni mieli swoje szanse i nic nie zrobili poza eufemistycznymi i pustymi zapowiedziami. Także Hajto wystrzelił ni z gruszki ni z pietruszki, facet, który umie robić tylko pyskiem a szczyt swoich możliwości pokazał w Korei na mundialu. Dajmy trenerowi czas i wolną rękę, nie pokazujmy mu polskiego piekiełka. Leo, tak trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś Respect dla Jacka Gmocha IP: *.torun.mm.pl 14.10.06, 14:46 ja powiem O Jacku Gmochu tyle. Uwielbiam go w studiu. Po MŚ 2002 stał się moim ulubieńćem. Gość w tak komiczny sposob analizuje mecze ze naprawde warto go ogladac, ale.... Jacek Gmoch jest świetnym trenerem, i posiada ogromną wiedzę, Ja wiem, ze wielu ludzi nie rozumie tego co mówi w TV, ale pomimo tego że ma problemy ze składaniem zdań ;) doskonale można zrozumieć o co mu chodzi. I w porównaniu z bełkotem Engela to Jacek Gmoch jest bogiem. A w tym wywiadzie powiedział po prostu prawdę, i w 100% się z nim zagdzam. Reasumując. FULL RESPECT MR. GMOCH !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Gmoch: Beenhakker lepszy od Scolariego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.06, 15:30 A może tak ocenimy czy Beenhaker wart jest tych pieniędzy po mistrzostwach??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UEFA insider Polska miala szczescie ze Leo sie zgodzil IP: *.nwrknj.east.verizon.net 14.10.06, 17:26 Leo jest wart jeszcze wiecej ale czy pilkarze sa warci zeby na nich stawial ? Jedno jest pewne Polska reprezentacja nie zagrala takiego meczu z przeciwnikiem z gornej polki od co njmniej pietnastu lat. Holender powoli ale systematycznie wybija im z glowy asekuranctwo, lewnistwo, strach i kompleksy. Przu okazji wyeliminowal pare skndalicznych bledow taktycznych ktore reprezentacja robila od niepamietnych czasow. Dodal do tego ambicje i wole walki i postawil na mlodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
draggy Zazdrosnicy jedni... 14.10.06, 17:37 No jak dla mnie to on jeszcze nie pokazal, ze na taka kase zasluguje. Porazka z Finami u siebie, remis z Serbia u siebie, wymeczona wygrana z Kazachami i najwiekszy fart tego roku w Chorzowie - wyniki za nim nie przemawiaja. A jak slysze o 'historycznym zwyciestwie' z Portugalia to odechciewa sie ogladac mecze reprezentacji. Dopoki nie zobacze trzech meczy w takim wykonaniu Polakow to bede uwazal, ze to byl wyjatek od reguly a nie 'narodziny druzyny'. Jedyny Smolarek, ktory Polakiem jest tylko duchem i sercem ale mentalnie jest europejskim pilkarzem, nadrabia za innych [glownie Zurawskiego]. Wracajac do zarobkow - Janas ponoc zarabial 25 tys zl/ miech. Skoro taki 'specjalista' tyle zarabial, wiec czemu na naprawde trenera z osiagami PZPN mialby oszczedzac? I cos mi tu mowi, ze najwiekszym jego przeciwnikiem jest Jan Tomaszewski, przeciwnik wszystkiego notabene... Odpowiedz Link Zgłoś
studomir To Zurawski robił głównie ważne akcje 15.10.06, 18:47 > to bede uwazal, ze to byl wyjatek od reguly a nie 'narodziny druzyny'. Jedyny > Smolarek, ktory Polakiem jest tylko duchem i sercem ale mentalnie jest > europejskim pilkarzem, nadrabia za innych [glownie Zurawskiego]. To Żurawski robił akcje na gole. Oglądnij jeszcze raz mecz. www.youtube.com/watch?v=HoU3mhes07w A z reszta sie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
evident Gmoch masz rację 14.10.06, 17:42 tylko co teraz powiedzą koledzy po fachu Odpowiedz Link Zgłoś
tramonto Leo Mistrz 14.10.06, 18:07 to jest genialne. ten facet to profeska swiatowej klasy. co za szczescie, ze ktos taki zajął się naszą reprezentacją. Takiego kuku, jakie zrobilismy Portugalii, tego nie bylo od dawna... co za radosc! a krytyka, ktora slychac, to z najnizszych pobudek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudek Wszyscy oczekiwali porazki z Portugalia! IP: *.bredband.comhem.se 14.10.06, 19:15 Jezeli udalo mu sie wytrnowac pilkarzy z malenkiego Trynidad Tobago,ktorzy chyba mieli blade pojecie o pilce noznej.To jak nikt mu nie bedzie przeszkadzal moze zrobi cud z nasza reprezentacja.On im wpaja zespolowa gre,wole walki,taktyke.Janas preferowal pilke silowa ,bez polotu oparta na kondycji i forsowaniu tempa.Tylko ze pilkarzom starczalo sil na 15 minut. Ta metamorfoza moze nie jest jeszcze pelna,ale juz widac ze ten trener ma posluch u pilkarzy.Co wiecej ze ma pojecie co z nich mozna wydobyc.Moze inni tenerzy podejrzeliby jak on to robi i przeniesli to do klubow ligowych. Odpowiedz Link Zgłoś
studomir Odezwal sie "spec" w sam raz na Wyborczą. 14.10.06, 19:35 Gmoch to przeciez jeden z najbardziej krytykowanych trenerów frajerów. Ten jego jedyny tekst na obrone Benia jest żenujacy: "Gdy zobaczył, że Kazachstan to co najwyżej trzecia liga, wprowadził korekty w składzie. To bardzo dobrze o nim świadczy." To raczej źle swiadczy o trenerze, że nie zna potencjału przeciwnika. Jakie sa inne pozytywy? Co Benio zmienił przed meczem z Portugalia? Nic. To pilkarze zagrali bardzo dobrze plus mieli sporo szczescia, bo dwie akcje i od razu dwa gole. Zwykle Polacy mieli odwrotnie. Jak grali dobrze, to mieli pecha i to oni tracili szybko gola. Moze Benio bedzie lepszy, ale robienie takiego krzyku, że Benio nagle cos w piłce odmienił to zwyczajny przejaw dziennikarskiego dyletantyzmu. Zeby po jednym meczu cos takiego twierdzic, to trzeba byc idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illmatador Re: Odezwal sie "spec" w sam raz na Wyborczą. IP: *.011-184-6c756e10.cust.bredbandsbolaget.se 14.10.06, 19:50 Mozna byc idiotom i nie twierdzic takich zceczy tesz studomir, jestes o ty dowodem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał leooooo IP: 85.134.166.* 14.10.06, 20:25 Strona o Polskich KIBICACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek perspektywy IP: *.ny325.east.verizon.net 16.10.06, 03:48 Po Portugalii mamy lepsze samopoczucie.Ale nalezy patrzec przed siebie. Za konieczne uwazam podyskutowac jak ten BURDEL PZPN w tym osobowym skladzie zlikwidowac? Osobiscie szanuje tylko jedna osobe- Andrzeja Strejlau, ktory jest na najlepszedj drodze w uporzadkowaniu sedziowskigo cyrku. Ale Liskiewicxz,Engel,Apostel,Piechniczek i ich poplecznicy PRECZ,PRECZ,PRECZ. Podajmy nazwiska osob ktore powinny byc za sterem.Na dzis cicho a ENGEL juuz chce byc prezesem PZPN i montuje siatke "fachowcow" na nastepne lata.......... warto o tym podyskutowac.Pytac Ministra Lipca - co z komisarzem w PZPN itd.itd. Odpowiedz Link Zgłoś