Gość: ble IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:28 Co to za muzyka leci podczas tego filmiku z meczu z roku 2005? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kot Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono Li.. IP: *.crowley.pl 18.10.06, 20:29 nooo super ze jestescie Visca el Barca (wiem, ze wy trzymacie z REALem, ale coz...) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono Li.. 18.10.06, 20:31 Tylko Barca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:36 ja trzymam kciuki za Gudjohnsena, zeby bramkę strzelił, a czy macie reklame typu "eto atakuje małych piłkarzy" bez cenzury, albo z innymi sportowcami?:D Odpowiedz Link Zgłoś
wazzka Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono Li... 18.10.06, 20:38 czyżby zczubowcy byli fanami druzyny z londynu? pokazuja mecz gdzie chelsea wygrywa, później lampart w blasku fleszy i eto'o strzelajacy w male dziewczynki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj hymny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:43 moim zdaniem hymn Chelsey jest podobny do przebojów fasolek, a barcy na pewno nie! Odpowiedz Link Zgłoś
admin.php Fanklub(y) "Z czuba" 18.10.06, 20:47 Ja myślę(!), że takich fanklubów to jest dziesiątki. Chociaż w większości jednoosobowe i nieformalne, to jednak istnieją! Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Fanklub(y) "Z czuba" 18.10.06, 20:58 Jest ich więcej niż gwiazd na niebie... oraz na boisku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa koszulki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:15 a czy jak Polska dostanie sie do ME to też będzie grala w pomarańczowych koszulkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Gio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:20 Na szpaka mozna stawiać i pieniadze zrobić. Dobrze wiecie, ze powie. On też wie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Gio 18.10.06, 21:33 Jak narazie wg SzpaQa Zambrotta to Messi, a Messi to Deco. Dziwne, że mu się nie myli Xavi z Deco. Ja czekam aż usłyszę, że Ronaldinho do Puyol (albo odwrotnie), bo Eto'o już prawie widział na boisku (skapnął się po powiedzeniu E). Zczuby a graliście w nową FIFĘ? Dokładnie z/przeciwko Borussi Dortmund? Szpaq tak pięknie wymawia nazwisko Nalsona Valdeza: "Nelson Aaaeedo Valdez" (i jeszcze tak pięknie akcentuje). :) Odpowiedz Link Zgłoś
br311 A wiecie ze po boisku biega Ballack? 18.10.06, 21:34 Niektorzy sadza, ze to najbardziej przereklamowany pilkarz na swiecie i jest gwiazda tylko dlatego, ze Niemcy potrzebuja jakiegos idola. Zlosliwcy... Na mundialu byl "bez formy" no to teraz tez jest pewnie "bez formy". Forma kiedys przyjdzie, moze nasze wnuki doczekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Szpakoski jest gupi!!! IP: *.ghnet.pl 18.10.06, 21:41 KOmantaz taki jak jedo komentowanie: Messi to Deco Ballack to Carvalho Xavi to tez Deco A szpakosky to Szaranowicz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-ania Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono Li.. IP: *.chello.pl 18.10.06, 21:44 dlaczego "dowcipniś"?! Odpowiedz Link Zgłoś
dymiacy_piecyk zagadka 18.10.06, 21:52 Który z piłkarzy weług klasyka nazywa się "Ziuli"? Dla ułatwienia dodam, że nie chodzi o "Boskiego Zizu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fefe żona Szewczenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:02 ma polskie korzenie a wygląda tak www.chinadaily.com.cn/sports/2006- 03/23/content_550535.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fefe2 Re: żona Szewczenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:03 www.chinadaily.com.cn/sports/2006-03/23/content_550535.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fefeznów Re: żona Szewczenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:04 www.francesfarmersrevenge.com/stuff/images1/kristenpazik1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
macbar001 Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono Li.. 18.10.06, 22:13 zwróćcie uwagę, jeśli oglądacie relację w tvp, że skutecznść Redaktora Szpakowskiego w rozpoznawaniu zawodników w rozpoznawaniu zawodników Barcelony wynosi ok.10%- zna się facet, nieprawdaż????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fefe Red. Szpakowski i inny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:18 red Szpakowski to nic red Sitnicki w TVNTurbo na meczu Inter-Spartak nie przerywa swojej opowieści nawet jeśli akcja jets podbramkowa a kto jest przy piłce tez nie do końca wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaknka73 muzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:15 to jest muzyka z Matrixa Reanimacja albo Rewolucje Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono Li.. 18.10.06, 23:10 Ta Szewczenkowa strasznie chuda jakaś. A co do popisów słownych komentatorów - do dzisiaj nie mogę wyjść z podziwu dla któregoś komentatora sprzed lat (chyba była to relacja radiowa z Mundialu'90): "Maradona podaje do Caniggii, ale utrzymuje się przy piłce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Hymn Barcelony? IP: *.aster.pl 19.10.06, 00:01 Moim zdaniem to co słyszymy po kliknięciu na link o nazwie "hymn Barcelony" jest tak naprawdę hymnem Ligi Mistrzów. Głowy za to nie dam ale w końcu słyszymy go w czołowce każdej transmisji meczu, nie tylko wtedy, gdy gra Barca, a to jest jakaś poszlaka, prawda? Poszlaka numer 2 jest tutaj: youtube.com/watch?v=55REdJo6E9Q i rzeczywiście brzmi jak przebój Fasolek ;) Odpowiedz Link Zgłoś