Dodaj do ulubionych

Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono Li...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:28
Co to za muzyka leci podczas tego filmiku z meczu z roku 2005?
Obserwuj wątek
    • Gość: kot Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono Li.. IP: *.crowley.pl 18.10.06, 20:29
      nooo super ze jestescie
      Visca el Barca (wiem, ze wy trzymacie z REALem, ale coz...)
    • morfeusz_1 Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono Li.. 18.10.06, 20:31

Tylko Barca
      • Gość: joj Re: Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:36
        ja trzymam kciuki za Gudjohnsena, zeby bramkę strzelił, a czy macie reklame typu "eto atakuje małych piłkarzy" bez cenzury, albo z innymi sportowcami?:D
    • wazzka Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono Li... 18.10.06, 20:38
      czyżby zczubowcy byli fanami druzyny z londynu? pokazuja mecz gdzie chelsea
      wygrywa, później lampart w blasku fleszy i eto'o strzelajacy w male
      dziewczynki...
      • Gość: joj hymny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:43
        moim zdaniem hymn Chelsey jest podobny do przebojów fasolek, a barcy na pewno nie!
    • admin.php Fanklub(y) "Z czuba" 18.10.06, 20:47
      Ja myślę(!), że takich fanklubów to jest dziesiątki. Chociaż w większości
      jednoosobowe i nieformalne, to jednak istnieją!
      • ashton Re: Fanklub(y) "Z czuba" 18.10.06, 20:58
        Jest ich więcej niż gwiazd na niebie... oraz na boisku ;-)
    • Gość: pa koszulki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:15
      a czy jak Polska dostanie sie do ME to też będzie grala w pomarańczowych
      koszulkach?
    • Gość: pa Gio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 21:20
      Na szpaka mozna stawiać i pieniadze zrobić. Dobrze wiecie, ze powie. On też wie.
      • jaguar666 Re: Gio 18.10.06, 21:33
        Jak narazie wg SzpaQa Zambrotta to Messi, a Messi to Deco. Dziwne, że mu się nie myli Xavi z Deco. Ja czekam aż usłyszę, że Ronaldinho do Puyol (albo odwrotnie), bo Eto'o już prawie widział na boisku (skapnął się po powiedzeniu E).
        Zczuby a graliście w nową FIFĘ? Dokładnie z/przeciwko Borussi Dortmund? Szpaq tak pięknie wymawia nazwisko Nalsona Valdeza: "Nelson Aaaeedo Valdez" (i jeszcze tak pięknie akcentuje). :)
    • br311 A wiecie ze po boisku biega Ballack? 18.10.06, 21:34
      Niektorzy sadza, ze to najbardziej przereklamowany pilkarz na swiecie i jest
      gwiazda tylko dlatego, ze Niemcy potrzebuja jakiegos idola. Zlosliwcy... Na
      mundialu byl "bez formy" no to teraz tez jest pewnie "bez formy". Forma kiedys
      przyjdzie, moze nasze wnuki doczekaja.
    • Gość: widz Szpakoski jest gupi!!! IP: *.ghnet.pl 18.10.06, 21:41
      KOmantaz taki jak jedo komentowanie:
      Messi to Deco
      Ballack to Carvalho
      Xavi to tez Deco
      A szpakosky to Szaranowicz!!!
    • Gość: ja-ania Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono Li.. IP: *.chello.pl 18.10.06, 21:44
      dlaczego "dowcipniś"?!
    • dymiacy_piecyk zagadka 18.10.06, 21:52
      Który z piłkarzy weług klasyka nazywa się "Ziuli"? Dla ułatwienia dodam, że nie
      chodzi o "Boskiego Zizu".
    • Gość: fefe żona Szewczenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:02
      ma polskie korzenie a wygląda tak www.chinadaily.com.cn/sports/2006-
      03/23/content_550535.htm
      • Gość: fefe2 Re: żona Szewczenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:03
        www.chinadaily.com.cn/sports/2006-03/23/content_550535.htm
        • Gość: fefeznów Re: żona Szewczenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:04
          www.francesfarmersrevenge.com/stuff/images1/kristenpazik1.htm
    • macbar001 Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono Li.. 18.10.06, 22:13
      zwróćcie uwagę, jeśli oglądacie relację w tvp, że skutecznść Redaktora
      Szpakowskiego w rozpoznawaniu zawodników w rozpoznawaniu zawodników Barcelony
      wynosi ok.10%- zna się facet, nieprawdaż?????????
      • Gość: fefe Red. Szpakowski i inny mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:18
        red Szpakowski to nic red Sitnicki w TVNTurbo na meczu Inter-Spartak nie
        przerywa swojej opowieści nawet jeśli akcja jets podbramkowa a kto jest przy
        piłce tez nie do końca wiadomo
    • Gość: jaknka73 muzyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 22:15
      to jest muzyka z Matrixa Reanimacja albo Rewolucje
    • bartoszcze Chelsea - Barcelona na żywo. Po to wymyślono Li.. 18.10.06, 23:10
      Ta Szewczenkowa strasznie chuda jakaś.
      A co do popisów słownych komentatorów - do dzisiaj nie mogę wyjść z podziwu dla
      któregoś komentatora sprzed lat (chyba była to relacja radiowa z Mundialu'90):
      "Maradona podaje do Caniggii, ale utrzymuje się przy piłce"
    • Gość: muka! Hymn Barcelony? IP: *.aster.pl 19.10.06, 00:01
      Moim zdaniem to co słyszymy po kliknięciu na link o nazwie "hymn Barcelony" jest
      tak naprawdę hymnem Ligi Mistrzów. Głowy za to nie dam ale w końcu słyszymy go w
      czołowce każdej transmisji meczu, nie tylko wtedy, gdy gra Barca, a to jest
      jakaś poszlaka, prawda?

Poszlaka numer 2 jest tutaj:
      youtube.com/watch?v=55REdJo6E9Q
      i rzeczywiście brzmi jak przebój Fasolek ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka