Gość: rad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 09:19 "To niespowita dyscyplina sportu"- a to ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tesc Re: The Beckhams (odcinek 7). Pierwsza porażka Be IP: *.171.87.196.crowley.pl 02.03.07, 09:23 troszke literowek sie wdalo do tekstu... tak po jednej w kazdym zdaniu :) Odpowiedz Link Zgłoś
inteligent-na Słup reklamowy stał się bogatszy od wieszających 02.03.07, 10:12 na nim reklamy. Taka pranoja nie mogła prowadzić do niczego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
konra2 sa ludzie dla ktorych jedyno wartoscio sa $$$$ 02.03.07, 18:40 i do takich pasozytow nalezy Beckham Odpowiedz Link Zgłoś
pm7303 Mogli sie Eastwooda poprosic ... 02.03.07, 10:15 zeby podal jakies zasady soccer'a - ciekawe czy chociaz wie ze sa bramki i bramkarze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boghart The Beckhams (odcinek 7). Pierwsza porażka Beck.. IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 02.03.07, 10:27 to przez was p;;;dziennikarzy spadacie na ryj , panie Mihnik przestaja was czytac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek_w1 "Ekolodzy" ;-) IP: *.lan.pop.pl 02.03.07, 10:37 Jak Beckham ma 15 samochodów to bardziej zatruwa środkowisko niż ktoś kto ma jeden? Jeździ 15 samochodami naraz? Zawsze podejrzewałem, że sympatycy Greenpeace'u są upośledzeni na rozumie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: "Ekolodzy" ;-) IP: 86.10.194.* 02.03.07, 11:44 tu raczej chodzi o to ile uszczerbku doznala przyroda na WYPRODUKOWANIU jego 15-tu samochodow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldez Ekolodzy wlaza na drzewa i je niszcza. IP: *.umcs.lublin.pl 02.03.07, 12:08 Ale czasem z nich spadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
elibre Re: Ekolodzy wlaza na drzewa i je niszcza. 03.03.07, 13:01 nie jestem ekologiem ale przyrode lubie. Samochod tez posiadam i niezazbytnio ekologiczny bo relatywnie stary. Ale nie wyrzucam papierkow za okno jadac nim i robie/nie robie jeszcze pare innych rzeczy, ktore przyrodzie sluza. jednakze zdaje sobie sprawe, ze przyczyniam sie rowniez do jej degradacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Kopiąc Beckhama w tyłek Amerykanie zyskają IP: 62.233.164.* 02.03.07, 11:01 Pierwszą rzeczą jaką powinien zrobić na owej lekcji za 70 tys. powinno być wystawienie swojego tyłka żeby Clint Eastwood mógł go kopnąć tak mocno że wyląduje nie tylko w Anglii ale dalej na Morzu Północnym i wreszcie nie będzie o czym pisać pierdół.... www.fototel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 ..i rodzina królewska na to jeszce nic? 02.03.07, 11:11 becks: NIE SKACZ TAK ZARAZ NA SZYNY JESZCZE NIE O TĘ GRASZ STAWKĘ W WESOŁYM MIASTECZKU DZIEWCZYNY CHCĄ Z TOBĄ IŚĆ NA HUŚTAWKĘ.... LEPIEJ CI BĘDZIE NIMI PACHNIE TAK MOCNO SIANO KWIATY SIĘ GNĄ OD MOTYLI, JEŹDZI SŁOŃCE PO NIEBIE ŚWIATŁO UCIEKA, ŚLAD MYLI MIASTECZKO CZEKA NA CIEBIE JEDEN JEST RYTM, JEDEN RYTM JEDEN JEST WYDECH I WDECH NASYĆ SIĘ RÓWNYM ODDECHEM NASYĆ SIĘ DZISIAJ ZA TRZECH NASYĆ SIĘ DZISIAJ ZA TRZECH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldez Ale ci ekolodzy to glupole IP: *.umcs.lublin.pl 02.03.07, 12:07 Przeciez on nie jezdzi jednoczesnie pietnastoma samochodami... Odpowiedz Link Zgłoś
konra2 ty tez, hi hi 02.03.07, 18:43 nie jezdzi 15 samochodami, ale produkcja tego niepotrzebnego zlomu to jednak dodatkowe zatrucie srodowiska, wystarczylby mu rower :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: i ty tez, hi hi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 00:05 wiadomo że chcąc przejechać z Dubaju do np. Madrytu rower wystarczy. co tam że to pół roku zajmie. nastepnym razem jak będziecie cchieli drodzy czytelnicy pojechac do londynu do roboty to rowerem obowiązkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p The Beckhams (odcinek 7). Pierwsza porażka Beck.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 14:55 Ten Clint E. zawsze potrafił być uprzejmy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 pilka nozna IP: *.devs.futuro.pl 02.03.07, 15:20 jest nudna, ale o wiele nudniejszy jest baseball i amerykanski football... ...za to maja doskonale transmisje. powieksza bramki i beda strzelac nad poprzeczka. i w kazdej przerwie beda reklamy. i Klint bedzie opowiadal. --------------- www.apple.com/trailers/sony/kung_fu_hustle.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a The Beckhams (odcinek 7). Pierwsza porażka Beck.. IP: 83.17.225.* 02.03.07, 19:50 Zapraszam na mojego bloga wozjir.blog.interia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as The Beckhams (odcinek 7). Pierwsza porażka Beck.. IP: 80.51.140.* 02.03.07, 19:54 Chciałam obejrzeć nową fryzurę i kolor włosów Viktorii ale bardziej wzrok przykuwa jej niesamowita chudość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Los Angeles Re: The Beckhams (odcinek 7). Pierwsza porażka Be IP: *.socal.res.rr.com 02.03.07, 20:56 oczywiscie ze wiekszosc Amerykanow nie wie o co chodzi w pilce noznej, ilu zawodnikow gra itp, za to cala Ameryka zna niuanse futbolu amerykanskiego, no po prostu tak tu jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podatnik Re: The Beckhams (odcinek 7). Pierwsza porażka Be IP: *.dwtele.pl 02.03.07, 22:13 Kolejna medialna BZDURA. Nie mają już o czym pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: The Beckhams (odcinek 7). Pierwsza porażka Be IP: *.chello.pl 03.03.07, 08:15 Amerykanie są rozkoszni,jak małe dzieci po prostu.Przez miesiąc po tym jak Becks podpisał umowę z Galaxy,każdy Brytyjczyk,który gościł u Lettermana,Kimmela,Leno i innych był pytany o to co sądzi o przejściu Beckhama.Jakby każdy Brytyjczyk był guru w sprawach futbolu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbertm The Beckhams (odcinek 7). Pierwsza porażka Beck.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 12:26 A propos cytatu: ja jak byłem młody to też byłem murzynem i gralem w koszykówkę. Z góry przepraszam wszystkich których mogłem obrazic Odpowiedz Link Zgłoś