Gość: Chlip IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:07 "Rodzice przytulą"...? Kurde, facet, ty masz 25 lat. Pensję też pewnie jeszcze tatuś pobiera. A mógł być dobry. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maniek No co ty sebek, nie świruj IP: *.elpos.net 22.03.07, 08:08 do pracy leniuchu śmierdzący!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bacon Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:12 Sebek ty sie nic nie martw :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: 195.205.44.* 22.03.07, 10:16 Jaki to jest goguś to strach. Mam nadzieje że już nigdy nie schańbi koszulki z orzełkiem i jej nie założy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodziak Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:24 CO wy chcecie od Sebka. On jest debeściak. Płaczek , lamus i w ogóle primadonna. Jest takim gamoniem dlatego nikt go nie akceptował bo są lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.5.12.vie.surfer.at 22.03.07, 08:29 po prostu cienki jest, w austrii nic nie pokazal, to i nie gral, proste.tylko wywracac sie umie wzorowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kotkameleon Krytykujecie bezsensu 22.03.07, 08:34 nie twierdze ze mila to pilkarz wielki, zreszta blizej mu do nijakiego bo niewiadomo jakim jest grajkiem na czas dzisiejszy. nalezy pamietac ze trenerzy maja swoja ulubionych zawodnikow i nie tacy jak mila siedzieli zamiast biegac. ja osobiscie posunalbym sie krok dalej i zastanowil sie nad faktem, ze austria to austria i napewno zyja tam ludzie ktorzy, zzalozenie polakow nie lubie albo jeszcze gorzej (ale to juz teoria spiskowa troszke jest). pytanie do samego mili, na ile jest mezczyzna a na ile chlopcem, ktory ostateczne decyzje, wazna dla swego zycia zostawia innym a nie sobie. a tak na koniec...z noerwegii blizej do anglii np. niz z austri, czego mu zycze, bo jeszcze dzieki pracy moze cos osiagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aust-ryjak Re: Krytykujecie bezsensu IP: *.echostar.pl 23.03.07, 19:33 jeśli polaków w austrii się nie lubi to po co ich sprowadzają? chyba nie po to by ich niszczyć, a przykłady gilewicza, ledwonia, brzęczka, sidorczuka mówią zupełnie co innego, trzeba po prostu chcieć i coś umieć Odpowiedz Link Zgłoś
sowizdrza Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno 22.03.07, 08:40 nie rozumiem zarzutu Mili nikt się nim nie interesował a ko miał się interesować???? chyba jego menago jest od tego a nie stary klub Groclin chłopak musi zmienić mentalność no i odciać sie od prasy i zacząć porzadnie trenować kto wie może kiedyś Valerenga trafi w pucharach na austrię wiedeń i wtedy piłkarksa złość pozwoli Mili pokazać co potrafi inny sprawa że Austria wiedeń to marny klubik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viator sebek, nie wiesz czemu cię naławę sadzali? IP: *.crowley.pl 22.03.07, 08:44 to obejrzyj choć jeden mecz ze swoim udziałem. policz ile razy się wywaliłeś dotykając piłki i wszystko stanie się jasne. facet jest cienki jak sik pająka, piłka mu niestety przeszkadza w grze. w polskiej lidze miałby kłopot z załapaniem się do podstawowej 11 Odpowiedz Link Zgłoś
80ty Re: sebek, nie wiesz czemu cię naławę sadzali? 22.03.07, 08:55 typowa mentalnośc polskiego kopacza! Nie udało mi sie bo trener mnie nie lubił, gdyby był dobry to by nie siedział na ławie zwłaszcza, zwłaszcza że Austria zaczęła po jego przyjściu stopniowo grac coraz gorzej. A w takiej sytuacji nikt by nie oslabiał składu sadzajac na ławie dobrego zawodnika. w ogole dziwna sprawa z tym Milą, jak grał w Polsce to wydawalo sie ze cos z niego jednak bedzie, a teraz... w sumie życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.csm.pl 22.03.07, 09:05 Mila podkreśla też, że czuł się w Wiedniu samotny - "tylko ja i Playstation". W Norwegii odżył - mieszka z narzeczoną Ulą i psem Rudolfem. łehehehehehe, przynajmniej teraz ma z kim grać na pleju :D Tylko nie wiadomo czy z narzeczoną czy z psem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kon Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: 212.244.177.* 22.03.07, 09:06 Chlip, niestety nie mógł nigdy być dobry, bo zawsze był najgorszy (w szczególności jego gra w reprezentacji powodwała u mnie " podwyzszone stany agresji") Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANKA Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.e-wro.net.pl 22.03.07, 09:07 ODCZEPCIE SIE OD SEBUSIA. TU SUPER PILKARZ!! ZARABIA DURZO KASY A WY MU PEWNIE ZAZDROSCICIE. ON WAM JESZCZE POKARZE CO POTRAFI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.sopot.wirt.pl 22.03.07, 09:22 To prawda Sebek.... Wracaj do mamy - krupnik czeka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.ap221.ftth.ucom.ne.jp 22.03.07, 09:32 Sebek sebusiu ty a gdzie ty ta dziewczynke poznales ? przeciez ty Mamsysnek jeste cycus..25 lat a ty glupiutki Cycus zakochaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomahawk Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 09:35 Wyjątkowo zadufany mięczak! Tak w Polsce ludzie marnują swoje talenty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisniew Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.chello.pl 22.03.07, 09:44 Sebek, a może zmienisz dyscyplinę na judo - pady opanowałeś do perfekcji ;) Z drugiej strony, kto przejeżdżał przez austriacką granicę, wie, że my Polacy nie jesteśmy tam, delikatnie mówiąc, kochani. Nie wróżę Mili kariery w Norwegii, chociaż mam nadzieję, że się mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.5.15.vie.surfer.at 22.03.07, 10:04 Gość portalu: wisniew napisał(a): "Z drugiej strony, kto przejeżdżał przez austriacką granicę, wie, że my Polacy nie jesteśmy tam, delikatnie mówiąc, kochani." Pier.d.lisz synku,Mila byl marny,i widzialem to pare razy na wlasne oczy,czego ty chyba powiedziec nie mozesz.Zapytaj kibicow Austrii co sadza o Gilewiczu,czy tez Radomskim,a potem tworz teorie spiskowe... A jak przemycasz fajki i amfetamine to sie nie dziw ze cie cmoku nie kochaja... Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Ile jeszcze o tym beznadziejnym buraku? 22.03.07, 09:41 Przecież on poza narzekaniem niczego nie potrafi. Co to za temat dla mediów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriss [...] IP: 62.233.164.* 22.03.07, 09:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:04 Ten Mila to zwykla rozmamlana ci.. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Opinia bęcwała 22.03.07, 10:10 Gość portalu: Chlip napisał(a): > "Rodzice przytulą"...? (...) A co, facet nie ma prawa lubić swoich starych? Według Ciebie powinien kopnąć starego i matce dać w dziób? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja-leń Re: Opinia bęcwała IP: *.aster.pl 22.03.07, 17:28 ten bęcwał nawet czytac porządnie nie umie, bo tam nie ma nic o przytulaniu tylko o przylatywaniu w odwiedziny na święta, a poza tym że czytać nie umie to ten chlip pewnie frustrat zyciowy z jakiejś rodziny w której ojciec napirzal go od malego imadlem i dlatego ma takie zdanie o ludziach ktorzy maja normalny kontakt ze swoimi starszymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio14 Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:16 Najlepiej jest wyciągać wnioski, nie znając wszystkich faktów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Po pierwsze facio to ty jestes słaby IP: 212.244.156.* 22.03.07, 10:31 tzn. słabo grasz w piłkę nożną ( max 2 liga polska ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedektyw Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.aster.pl 22.03.07, 10:52 co złego w tym że starsi odwiedzą go na wielkanoc? a ty co, matkę pod łóżkiem trzymasz do 18stki, a ojca przegnałeś, tak? albo jesteś z domu dziecka (bez urazy) skoro prostych spraw nie rozumiesz, albo jesteś patolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juras Spadłem na dno!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:54 Sebek co ty gadasz????? Zawsze byłeś na dnie popierdółko jeden, nawet biegać nie potrafisz, z Rasiakiem mogliście sobie ręce podać takie z was ofiary były, ale teraz Rasialdo wyszedł na ludzi, niestety tyni, go home!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirania45 Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:59 Oj ludzie, ludzie... Czytajcie, zanim zaczniecie pisać. W tekście nie ma "rodzice przytulą", tylko PRZYLATUJĄ. A że Sebastian rozmienił talent na drobne, to inna sprawa. Bo to był naprawdę utalentowany chłopak. Jak wielu innych naszych piłkarzy z jego pokolenia (mistrzowie Europy do lat 18). Dlaczego tak ułożył sobie karierę? Tego nigdy się pewnie tak naprawdę nie dowiemy. Mało to jednak młodych ludzi, którzy sami, w obcym środowisku, nie dają sobie rady? Bo tacy po prostu są. Trzeba ich od razu obrażać? Zwłaszcza, że piszący te obraźliwe posty (jak wiele niżej) sami oczywiście są bez najmniejszych wad. A ich największą zaletą jest tolerancja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proktor Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:59 "Przylatują" a nie "przytulą". Taka mała różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyfus Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.era.pl 22.03.07, 11:11 GW specjalnie zamieszcza artykuły o tym nieudaczniku aby prowokowac dyskusję. Kogo oprócz rodziny obchodzi co się dzieje z tym mamisynkiem ?!?!?!? Żałosny cienias nic więcej - jak przeczytam jeszcze raz jaki to on jest biedny to zarzygam klawiaturę !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 11:14 Szkoda, chłopaku, że nie wiesz, dlaczego Cię trener na ławę sadzał. Gdybyś właśnie to wiedział, byłbyś całkiem gdzie indziej. Całkiem, bo możliwości były. A tak masz Playstation, też służy do grania. Odpowiedz Link Zgłoś