Dodaj do ulubionych

Sebastian Mila: Spadłem na dno

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:07
"Rodzice przytulą"...? Kurde, facet, ty masz 25 lat. Pensję też pewnie
jeszcze tatuś pobiera. A mógł być dobry.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maniek No co ty sebek, nie świruj IP: *.elpos.net 22.03.07, 08:08
      do pracy leniuchu śmierdzący!!!!!
    • Gość: bacon Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:12
      Sebek ty sie nic nie martw :)
      • Gość: Ja Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: 195.205.44.* 22.03.07, 10:16
        Jaki to jest goguś to strach. Mam nadzieje że już nigdy nie schańbi koszulki z
        orzełkiem i jej nie założy.
    • Gość: mlodziak Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:24
      CO wy chcecie od Sebka. On jest debeściak. Płaczek , lamus i w ogóle primadonna.
      Jest takim gamoniem dlatego nikt go nie akceptował bo są lepsi.
      • Gość: rex Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.5.12.vie.surfer.at 22.03.07, 08:29
        po prostu cienki jest, w austrii nic nie pokazal, to i nie gral, proste.tylko
        wywracac sie umie wzorowo.
    • kotkameleon Krytykujecie bezsensu 22.03.07, 08:34
      nie twierdze ze mila to pilkarz wielki, zreszta blizej mu do nijakiego bo
      niewiadomo jakim jest grajkiem na czas dzisiejszy. nalezy pamietac ze trenerzy
      maja swoja ulubionych zawodnikow i nie tacy jak mila siedzieli zamiast biegac.
      ja osobiscie posunalbym sie krok dalej i zastanowil sie nad faktem, ze austria
      to austria i napewno zyja tam ludzie ktorzy, zzalozenie polakow nie lubie albo
      jeszcze gorzej (ale to juz teoria spiskowa troszke jest). pytanie do samego
      mili, na ile jest mezczyzna a na ile chlopcem, ktory ostateczne decyzje, wazna
      dla swego zycia zostawia innym a nie sobie. a tak na koniec...z noerwegii blizej
      do anglii np. niz z austri, czego mu zycze, bo jeszcze dzieki pracy moze cos
      osiagnac.
      • Gość: aust-ryjak Re: Krytykujecie bezsensu IP: *.echostar.pl 23.03.07, 19:33
        jeśli polaków w austrii się nie lubi to po co ich sprowadzają? chyba nie po to
        by ich niszczyć, a przykłady gilewicza, ledwonia, brzęczka, sidorczuka mówią
        zupełnie co innego, trzeba po prostu chcieć i coś umieć
    • sowizdrza Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno 22.03.07, 08:40
      nie rozumiem zarzutu Mili
      nikt się nim nie interesował
      a ko miał się interesować????

chyba jego menago jest od tego a nie stary klub Groclin

chłopak musi zmienić mentalność
      no i odciać sie od prasy
      i zacząć porzadnie trenować

kto wie może kiedyś Valerenga trafi w pucharach na austrię wiedeń i wtedy
      piłkarksa złość pozwoli Mili pokazać co potrafi

inny sprawa że Austria wiedeń to marny klubik
    • Gość: viator sebek, nie wiesz czemu cię naławę sadzali? IP: *.crowley.pl 22.03.07, 08:44
      to obejrzyj choć jeden mecz ze swoim udziałem.
      policz ile razy się wywaliłeś dotykając piłki i wszystko stanie się jasne.

facet jest cienki jak sik pająka, piłka mu niestety przeszkadza w grze.
      w polskiej lidze miałby kłopot z załapaniem się do podstawowej 11
      • 80ty Re: sebek, nie wiesz czemu cię naławę sadzali? 22.03.07, 08:55
        typowa mentalnośc polskiego kopacza!
        Nie udało mi sie bo trener mnie nie lubił, gdyby był dobry to by nie siedział na
        ławie zwłaszcza, zwłaszcza że Austria zaczęła po jego przyjściu stopniowo grac
        coraz gorzej. A w takiej sytuacji nikt by nie oslabiał składu sadzajac na ławie
        dobrego zawodnika.
        w ogole dziwna sprawa z tym Milą, jak grał w Polsce to wydawalo sie ze cos z
        niego jednak bedzie, a teraz...
        w sumie życze powodzenia
    • Gość: nmno Pora sprzedać BMW?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 08:55
      ...
    • Gość: ziomek Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.csm.pl 22.03.07, 09:05
      Mila podkreśla też, że czuł się w Wiedniu samotny - "tylko ja i Playstation". W
      Norwegii odżył - mieszka z narzeczoną Ulą i psem Rudolfem.

łehehehehehe, przynajmniej teraz ma z kim grać na pleju :D Tylko nie wiadomo czy
      z narzeczoną czy z psem :D
    • Gość: kon Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: 212.244.177.* 22.03.07, 09:06
      Chlip, niestety nie mógł nigdy być dobry, bo zawsze był najgorszy (w
      szczególności jego gra w reprezentacji powodwała u mnie " podwyzszone stany
      agresji")
    • Gość: FANKA Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.e-wro.net.pl 22.03.07, 09:07
      ODCZEPCIE SIE OD SEBUSIA. TU SUPER PILKARZ!! ZARABIA DURZO KASY A WY MU PEWNIE
      ZAZDROSCICIE. ON WAM JESZCZE POKARZE CO POTRAFI.
    • Gość: ja Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.sopot.wirt.pl 22.03.07, 09:22
      To prawda Sebek.... Wracaj do mamy - krupnik czeka :)
    • Gość: Piotrek Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.ap221.ftth.ucom.ne.jp 22.03.07, 09:32
      Sebek sebusiu ty a gdzie ty ta dziewczynke poznales ?
      przeciez ty Mamsysnek jeste cycus..25 lat a ty glupiutki Cycus zakochaj sie
    • Gość: tomahawk Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 09:35
      Wyjątkowo zadufany mięczak! Tak w Polsce ludzie marnują swoje talenty.
      • Gość: wisniew Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.chello.pl 22.03.07, 09:44
        Sebek, a może zmienisz dyscyplinę na judo - pady opanowałeś do perfekcji ;) Z
        drugiej strony, kto przejeżdżał przez austriacką granicę, wie, że my Polacy nie
        jesteśmy tam, delikatnie mówiąc, kochani. Nie wróżę Mili kariery w Norwegii,
        chociaż mam nadzieję, że się mylę...
        • Gość: www Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.5.15.vie.surfer.at 22.03.07, 10:04
          Gość portalu: wisniew napisał(a):
          "Z drugiej strony, kto przejeżdżał przez austriacką granicę, wie, że my Polacy nie jesteśmy tam, delikatnie mówiąc, kochani."

Pier.d.lisz synku,Mila byl marny,i widzialem to pare razy na wlasne oczy,czego ty chyba powiedziec nie mozesz.Zapytaj kibicow Austrii co sadza o Gilewiczu,czy tez Radomskim,a potem tworz teorie spiskowe...

A jak przemycasz fajki i amfetamine to sie nie dziw ze cie cmoku nie kochaja...
    • wraczek Ile jeszcze o tym beznadziejnym buraku? 22.03.07, 09:41
      Przecież on poza narzekaniem niczego nie potrafi. Co to za temat dla mediów?
    • Gość: kriss [...] IP: 62.233.164.* 22.03.07, 09:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Facet Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:04
      Ten Mila to zwykla rozmamlana ci..
    • ukos Opinia bęcwała 22.03.07, 10:10
      Gość portalu: Chlip napisał(a):

> "Rodzice przytulą"...? (...)

A co, facet nie ma prawa lubić swoich starych? Według Ciebie powinien kopnąć
      starego i matce dać w dziób?
      • Gość: ja-leń Re: Opinia bęcwała IP: *.aster.pl 22.03.07, 17:28
        ten bęcwał nawet czytac porządnie nie umie, bo tam nie ma nic o przytulaniu
        tylko o przylatywaniu w odwiedziny na święta, a poza tym że czytać nie umie to
        ten chlip pewnie frustrat zyciowy z jakiejś rodziny w której ojciec napirzal go
        od malego imadlem i dlatego ma takie zdanie o ludziach ktorzy maja normalny
        kontakt ze swoimi starszymi
    • Gość: henio14 Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:16
      Najlepiej jest wyciągać wnioski, nie znając wszystkich faktów!!!!
    • Gość: no Po pierwsze facio to ty jestes słaby IP: 212.244.156.* 22.03.07, 10:31
      tzn. słabo grasz w piłkę nożną ( max 2 liga polska )
    • Gość: tedektyw Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.aster.pl 22.03.07, 10:52
      co złego w tym że starsi odwiedzą go na wielkanoc? a ty co, matkę pod łóżkiem
      trzymasz do 18stki, a ojca przegnałeś, tak? albo jesteś z domu dziecka (bez
      urazy) skoro prostych spraw nie rozumiesz, albo jesteś patolo
    • Gość: Juras Spadłem na dno!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:54
      Sebek co ty gadasz????? Zawsze byłeś na dnie popierdółko jeden, nawet biegać nie
      potrafisz, z Rasiakiem mogliście sobie ręce podać takie z was ofiary były, ale
      teraz Rasialdo wyszedł na ludzi, niestety tyni, go home!!!!!
    • Gość: pirania45 Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:59
      Oj ludzie, ludzie... Czytajcie, zanim zaczniecie pisać. W tekście nie
      ma "rodzice przytulą", tylko PRZYLATUJĄ.

A że Sebastian rozmienił talent na drobne, to inna sprawa. Bo to był naprawdę
      utalentowany chłopak. Jak wielu innych naszych piłkarzy z jego pokolenia
      (mistrzowie Europy do lat 18).

Dlaczego tak ułożył sobie karierę? Tego nigdy się pewnie tak naprawdę nie
      dowiemy. Mało to jednak młodych ludzi, którzy sami, w obcym środowisku, nie
      dają sobie rady? Bo tacy po prostu są. Trzeba ich od razu obrażać? Zwłaszcza,
      że piszący te obraźliwe posty (jak wiele niżej) sami oczywiście są bez
      najmniejszych wad. A ich największą zaletą jest tolerancja...
    • Gość: Proktor Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 10:59
      "Przylatują" a nie "przytulą". Taka mała różnica.
      • Gość: tyfus Re: Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.era.pl 22.03.07, 11:11
        GW specjalnie zamieszcza artykuły o tym nieudaczniku aby prowokowac dyskusję.
        Kogo oprócz rodziny obchodzi co się dzieje z tym mamisynkiem ?!?!?!? Żałosny
        cienias nic więcej - jak przeczytam jeszcze raz jaki to on jest biedny to
        zarzygam klawiaturę !!!!!
    • Gość: jaja Sebastian Mila: Spadłem na dno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 11:14
      Szkoda, chłopaku, że nie wiesz, dlaczego Cię trener na ławę sadzał. Gdybyś właśnie to wiedział, byłbyś
      całkiem gdzie indziej. Całkiem, bo możliwości były. A tak masz Playstation, też służy do grania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka