Dodaj do ulubionych

Hat-trick Croucha rozbił Arsenal

IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.03.07, 16:18
Bledne decyzje Arsene i sromotna porazka, trzeba bylo wystawic Ljungberga i
Rosickiego od poczatku meczu. Szkoda, bo Liverpool nie zagral wcale wielkiej
pilki, ten mecz mozna bylo zermisowac. :(
Baptista do wyjebki, nie chce go widziec w Arsenalu w przyszlym sezonie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kx Hat-trick Croucha rozbił Arsenal IP: *.catv.net.pl 31.03.07, 16:22
      No proszę, a sporo było naśmiewaczy na tym forum:)
    • Gość: ☺Ů☺ Glory MU ... alez ten Arsenal slabiutki.... IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.03.07, 16:30
      ....jak w temacie...hehe
      • Gość: airAFC na was wystarczylo IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 31.03.07, 16:31
        i to dwa razy. hehe
        • Gość: james Crouch to taka angielska wersja Rasiaka IP: *.MAN.atcom.net.pl 31.03.07, 17:40
          Crouch to taka angielska wersja Rasiaka

• Gość: Drumcode Re: Glory MU ... alez ten Arsenal slabiutki.... IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.03.07, 16:32
        Ciekaw jestem jaki mocniutki bylby United bez Ronaldo, Rooney i Saha. Nie
        zapominaj ze w Arsenalu sa same kontuzje. Z reszta, pokazalismy wam jacy
        jestesmy slabiutcy 21ego Stycznia na Emirates. :-))))))))))))))))))))))
        • Gość: tmw Co by było gdyby... IP: *.icpnet.pl 01.04.07, 19:12
          Durne tłumaczenie
    • Gość: airAFC zal bylo na to patrzec IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 31.03.07, 16:32
      nie pozostalo nic innego jak bronic 3-4 miejsca i czekac na sierpien, na kolejny
      sezon.
      pozdrawiam kanoniera z illinois ;)
      • Gość: Drumcode Re: zal bylo na to patrzec IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.03.07, 16:36
        Oh, kolega swoj widze. ;) Z kad jestes? :)

• Gość: airAFC logan square IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 31.03.07, 17:39
          california at armitage
          • Gość: Drumcode Re: logan square IP: *.hsd1.il.comcast.net 31.03.07, 17:44
            Ja w Naperville, pozdrawiam. ;)
    • Gość: SEG Hat-trick Croucha rozbił Arsenal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 18:13
      fajnie wygrana LIVERPOOLU pokazali kto rządzi!! szkoda tylko że STEVEN nic nie
      strzelił !! jestem jego fanem!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka