Dodaj do ulubionych

Dobry pomysł, zły pomysł: po ćwierćfinałach, pr...

IP: 212.244.41.* 12.04.07, 10:05
Ligę Mistrzów wygra Liverpool. Mistrzostwo Anglii MU, a Czelsi oba puchary
Obserwuj wątek
    • skaflok Re: Dobry pomysł, zły pomysł: po ćwierćfinałach, 12.04.07, 10:17
      w sumie to LM manu, liga chelsea :] puchary 50:50
      • Gość: LoRd QulaG zczuba jesteście żenujący.... IP: *.centertel.pl 12.04.07, 12:42
        "Zły pomysł: Nie doceniać Romy."

mocno kibicowaliście Romie i nawet te lanie próbujecie przekuć w jakiś sukces
        rzymian... doceniać Romę za to co pokazała w rewanżu? to był poziom polskiej IV
        ligi!!! cała drużyna nic nie grała zarówno w defensywie jak i ofensywie,
        bramkarz bronił fatalnie, sam C.Ronaldo wygrałby ten mecz...

"Z Manchesterem grającym w takim stylu jak we wtorek każda drużyna świata
        przegrałaby 1:7. Taki mecz zdarza się raz na tysiąc."

taaaa jakoś sobie nie wyobrażam Chelsea czy Liverpoolu a nawet Milanu
        przegrywającego 1:7... bujacie w obłokach panowie...

"Żal nam Francesco Tottiego. Tyle razy mógł odejść i kolekcjonować puchary w
        lepszym klubie. Mógł być legendą futbolu, będzie legendą Romy. Szkoda, bo
        stracił on i cała europejska piłka."

mi nie żal tego piłkarza... jest na pewno super graczem ale jego charakter nigdy
        mi się nie podobał... był buńczuczny w wypowiedziach przed rewanżem i dobrze, że
        wylano mu kubeł zimnej wody na głowę... a legendą jednak chyba będzie - w końcu
        zdobył MŚ ;)

no więc zczuby jakże jestem szczęśliwy, że wy jesteście smutni i wasza Romka
        dostała zasłużone baty... macie za swoje za nabijanie się z ManU :D

• Gość: lolo Dobry pomysł, zły pomysł: po ćwierćfinałach, pr.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:35
    • Gość: lolo Dobry pomysł, zły pomysł: po ćwierćfinałach, pr.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:38
      dobry pomysł to nie czytać tych bzdur, zły pomysł to czytanie tych bzdur, a
      autor jakos czesto zmienia swoje zdanie, bo przeciez co pisał po pierwszych
      meczach ćwierfinału LM, poprostu chorągiewka na wietrze
    • jaguar666 Re: Dobry pomysł, zły pomysł: po ćwierćfinałach, 12.04.07, 10:38
      Dla mnie LM zrobiło się nudne. Powód? Są 4:
      - Manchester - nigdnie nie czułem do nich kibicowskiej sympatii
      - Liverpool - jestem Juventino, chyba starczy za powód :)
      - Milan - j/w
      - Chelsea - wolałem tą z przed ery Abramowicza, niby teraz jest silna, ale zamiast woni sportu nad Stanford unosi się tylko zapach pieniędzy.

I tylko zastanawia mnie, co to jest ten Watfrod ("Ale ten Watfrod...")?
      • Gość: divad Re: Dobry pomysł, zły pomysł: po ćwierćfinałach, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 12:27
        a dla mnie tegoroczna edycja LM jest najciekawsza od 2-3 sezonow. Jestem kibicem
        Realu i wolalbym zeby dalej grali Królewscy ale skoro odpadli mozna sie
        ekscytowac meczami innych druzyn. a te dostarczaja sporo emocji! powody:
        ManU - rewanz z Roma byl kosmiczny w ich wykonaniu. Nie lubie ich ale doceniam
        to co wyprawiali na boisku. Pierwszy mecz w Rzymie tez byl swietny pod wzgledem
        pilkarskim.
        Liverpool - tez ich nie lubie:) ale ogladanie tak fantastycznie taktycznie
        zorganizowanego zespolu to czysta przyjemnosc.
        Milan - to co zrobili Bayernowi bardzo mi sie spodobalo (rewanz za
        wyeliminowanie Realu. przy okazji w swietnym stylu!)
        Chelsea - ich zaangazowanie i kondycyjne przygotowanie spowodowalo u mnie opad
        szczeki. Przy okazji z tej calej czworki chcialbym zeby wygrali - nalezy im sie
        triumf w Europie wreszcie:) a to czy wpompowano w te druzyne duzo czy malo
        pieniedzy malo mnie interesuje. wazne jest dla mnie jak graja w pilke.
      • Gość: Głos rozsądku. Re: Dobry pomysł, zły pomysł: po ćwierćfinałach, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 18:40
        To już się staje idiotyczne wypominanie tych pieniędzy czelsi, każdy mocniejszy
        klub w Europie może sobie pozwolić na takich samych graczy, a dużo drużyn ma o
        wiele lepszy skład, tylko po prostu czelsi to drużyna, a nie zgraja gwiazdorów.
    • Gość: Prati Oj, Zczubaki, Wam tylko Anglia w głowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 11:41
      Manchester United, Manchester United i Manchester United. Niby chcielibyście,
      żeby Puchar wzniósł Paolo Maldini (jako wierny milanista wierzę święcie, że się
      uda - Milan zagrał wczoraj naprawdę wielkie spotkanie i ma szanse w półfinale),
      ale tak naprawdę marzycie tylko o tym, by całować stopy Aleksa Fergusona. Na
      szczęście piłka na Anglii się nie kończy, choć oczywiście trzeba docenić świetną
      formę angielskiej piłki.

Ale i tak na stadionie w Atenach Puchar wzniesie wielki Paolo!
      • Gość: Prati Jeszcze jedno - co do Tottiego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 11:56
        Piszecie, że na jego wyborze straciła europejska piłka... ale to był jego
        świadomy wybór - może wolał zostać legendą Romy? Da się tu zauważyć ciekawe
        zjawisko - nigdzie tak jak we Włoszech nie ma takiej lojalności wobec barw.
        Totti odmawiający przejścia do "wielkich" klubów europejskich, Tommasi
        podpisujący najniższy możliwy kontrakt, by tylko grać w Romie, Bergomi, Baresi,
        Facchetti, Rivera, Gentile, Lucarelli, no i last but not least - Paolo Maldini,
        który kiedyś stwierdził że wolałby zjeść swoje buty, niż grać w barwach Interu...

Jakie to miłe porównanie z typami w stylu Wayne'a "Nigdy nie odejdę z Goodison
        Park" Rooneya (notabene całującego godło nowego klubu po pierwszej bramce dla
        Man U), Ashleya "W życiu nie przejdę do Chelsea" Cole'a czy Harry'ego "Judasza"
        Redknappa... Choć trzeba przyznać, że zdarzają się chlubne wyjątki w stylu
        Keane'a, Shearera czy Cantony...
        • Gość: free Ale nie zapomnij... IP: *.icpnet.pl 12.04.07, 12:02
          Albo Thierrego Henry... =]
        • Gość: LoRd QulaG srutu tutu IP: *.centertel.pl 12.04.07, 12:22
          piszesz tak, bo jesteś kibicem Milanu - a w każdej lidze są piłkarze wierni
          barwom i we Włoszech nie ma ich wcale więcej...

choćby w takim ManU - Giggs, Scholes, Solskjaer, Fletcher, O'Shea czy Smith
          oddadzą życie za ten klub i wątpię, by gdziekolwiek z własnej woli woleli
          odejść... a przykład Rooney'a jest bez sensu - chłopak odchodząc z Evertonu był
          jeszcze juniorem, większą część prawdziwej kariery spędził w ManU i dam sobie
          rękę uciąć, że czuje się prawdziwym Czerwonym Diabłem już od dawna - on jest
          stworzony dla ManU ;) pomijam fakt, że dzięki Roo Everton skasował ogromną sumę
          pieniedzy...

i tak samo jest w każdym innym klubie - czy w Realu (Raul, R.Carlos, Helguera,
          Guti czy Casillas - wszyscy już tyle lat w Królewskich...) Arsenalu (Henry,
          Ljungberg czy taka legenda jak Bergkamp) czy Barcelonie (Xavi, Puyol)...
        • Gość: marcin Shearer??? IP: *.chello.pl 12.04.07, 12:29
          No ja cię proszę... Southampton, potem Blackburn (pamiętne mecze w LM z Legią) i
          na koniec Newcastle. To ma być wierność barwom klubowym? To taki Rooney jest jak
          na razie 2 razy wierniejszy. To już mogłeś podać Johna Terry'ego, Paula Scholesa
          albo wspomnianego już Henry'ego.
    • konwis W półfinale zagra Roma!!! 12.04.07, 12:58
      Tylko u nas najświeższe i najbardziej wiarygodne informacje!
    • Gość: - Będzie finał Man U - Liverpool... niestety.... IP: *.acn.waw.pl 12.04.07, 13:10
      Szkoda, że nie da się Man U - Milan, bo trafiają na siebie już w półfinale...
    • Gość: Artur ZŁY POMYSŁ IP: *.zicom.pl 12.04.07, 14:33
      Brak wtorkowych transmisji półfinałów LM w Telewizji Publicznej. Może Zczuba.pl
      jakoś wpłynie na Publiczną Organizację Telewizyjną, aby zamiast trzech,
      oglądnąć jeszcze pięć meczy Ligi Mistrzów na żywo w telewizji otwartej i z
      niczego sobie komentatorami (bez aluzji w stronę nSportu)?
    • Gość: Shamus Dobry pomysł, zły pomysł: po ćwierćfinałach, pr.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:58
      Ligę Mistrzów wygra Milan! Powód jest prosty - nie mają po co spinać się we
      własnej lidze. LM jest dla nich jedynym trofeum w zasięgu w tym sezonie i w
      dodatku jedynym dającym nadzieję na lepszy przyszły sezon (tylko wygrana
      pozwoli im na puchary). Milan gra najmniej meczów do końca sezonu i może w nich
      oszczędzać wszystkich najlepszych. Liczba kontuzji podstawowych graczy też jest
      w Milanie najmniejsza spośród tej czwórki. Milan ma największe doświadczenie
      (wie, że nie można odpuścić nawet prowadząc 3:0 do przerwy). Milan ma najlepszą
      (co z tego że najstarszą) obronę, świetną pomoc (tu tylko Chelsea może się
      równać) i w sumie niezły atak (szkoda tego Ronaldo). Pozostałe kluby mają
      jednak więcej indywidualności, ale indywidualnościami wygrywa się pojedyńcze
      mecze - Ligę Mistrzów trzeba wygrać zespołowo. Życzyłbym sobie powtórki finału
      sprzed 2 lat, finał Liverpool-MU mógłby być w sumie nawet znośny, ale
      jakiekolwiek zestawienie finału z Chelsea będzie nieoglądalne!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka