Dodaj do ulubionych

Sprzedasz bilet dostaniesz zakaz stadionowy

16.04.07, 16:45
i na bank bedzie remis albo wygrana gospodarzy
Obserwuj wątek
    • Gość: Szparek Re: SprzedaŻ bilet dostaniesz zakaz stadionowy IP: 195.117.90.* 16.04.07, 18:06
      No bez jaj, sprzedasz ? Fajny ort ;)
      • Gość: skarab Re: SprzedaŻ bilet dostaniesz zakaz stadionowy IP: *.acn.waw.pl 16.04.07, 19:15
        i to na głównej :)
      • Gość: titta Re: SprzedaŻ bilet dostaniesz zakaz stadionowy IP: *.botany.gu.se 16.04.07, 21:38
        Taaa...polska jezyk trudna jezyk. Radze najpierw powtorzyc koncowki koniugacji
        a potem poprawiac.
    • jaguar666 SprzedaŻ, Szkoci to mają problem 16.04.07, 19:53
      Polak to by od razu wpadł na rozwiązanie, taniej by wyszło nawet dać parę funtów kibicom gospodarzy i stanąć zamiast nich w kolejce po bilety, wtedy będzie wszystko zgodnie z prawem.
    • Gość: x Sprzeda"sz"ż bilet dostaniesz zakaz stadionowy IP: 62.148.80.* 16.04.07, 20:23
      Orłem z ortografii nie jestem i nigdy nie byłem ale żeby sprzedaż pisać przez
      "sz" Ja rozumiem że bez matury można być kierowcą F1 ale żeby pracować w gazecie
      i to w dodatku jako "redaktor" jednej z rubryk ??
      • Gość: Mat Re: Sprzeda"sz"ż bilet dostaniesz zakaz stadionow IP: *.c31.msk.pl 16.04.07, 20:32
        Przecież dobrze jest napisane w tytule. To "Czy sprzedaż mi twój bilet" powinno
        sie według was pisać?
        • Gość: Mat Re: Sprzeda"sz"ż bilet dostaniesz zakaz stadionow IP: *.c31.msk.pl 16.04.07, 20:35
          Co do mojego wcześniejszego posta to sprzedasz jest od sprzedawać a nie od
          sprzedaży. Jak wam coś nie pasuje to włączcie sobie słownik języka polskiego ;)
          • Gość: madi Re: Sprzeda"sz"ż bilet dostaniesz zakaz stadionow IP: *.chello.pl 17.04.07, 15:42
            HAHAHAHAHA to się uśmiałem z was

pomyślmy nad innymi przykładami
            może z piłkarska - podaj mi piłkę
            odmiana: czy podaż mi tę piłkę? a może popyt?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka