Gość: gosc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:22 Ronaldinho to leszcz, boiskowy oszust i najwiekszy nurek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gortop Straszna głupota Węgrów i Chorwatów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:25 Słyszał kto by przegrany żądał od sędzi pieniędzy, bo przegrał? Nonsens. A Polska z Ukrainą dostały Euro, bo mają słabą rozwiniętą infrastrukturę i taki kop może pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JCK Re: Straszna głupota Węgrów i Chorwatów IP: *.biol.us.edu.pl 24.04.07, 13:26 Polsce tez odszkodowanie sie nalezy, ale za wygranie organizacji Euro2012 Odpowiedz Link Zgłoś
balbec Re: Straszna głupota Węgrów i Chorwatów 24.04.07, 15:22 Nie wiem kto to u nich wymyślił, ale w ten sposób ostatecznie się kompromitują i pracują na to, by nikt nigdy nie przyznał ani Chorwacji ani Węgrom żadnej poważnej imprezy. Zupełnie jak dziecko w piaskownicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Chachacha!!! Raczej chusteczki żeby się wysmarkali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 16:31 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esen2 Re: Chachacha!!! Raczej chusteczki żeby się wysma IP: *.aster.pl 24.04.07, 16:44 Węgrzy są żałośni. Najpirew grać w piłkę się nauczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seroo1 Myślałem, że Węgrzy mnie już niczym nie zaskoczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 19:51 kiedy dwa lata temu spędziłem tam trochę czasu stwierdzając ze zgrozą, że zatrzymali się społecznie, politycznie i gospodarczo na połowie lat osiemdziesiątych. Znaczy - pogarsza się i bezradny rząd szuka jakiegokolwiek wroga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibbol Test na inteligencję dla gimnazjalistów IP: *.compi.net.pl 24.04.07, 16:52 Jak brzmiałoby następujące zdanie, gdyby organizację Euro 2012 powierzono Węgrom i Chorwatom? "To jasne, że decyzja o przyznaniu turnieju Polsce i Ukrainie była politycznej natury. Podjęło ją, w tajnym głosowaniu, polityczne ciało - Komitet Wykonawczy UEFA." Odpowiedzi proszę nadsyłać na adresy federacji piłkarskich w/w krajów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polewam Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:25 Jak pajace, przegrali a teraz smród robią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey123 Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowania IP: *.acn.waw.pl 24.04.07, 13:27 Pocałujta nas w dupe i tak powiem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ultravox Re: Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowan 24.04.07, 13:32 Jak mawiał Petar Popara Crni w filmie "Underground" "Ku...a ich mać Faszystowska" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DYm [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
efc2012.eu Wyrzucili pieniądze w błoto. 24.04.07, 13:42 Zapał naszych "bratanków" pogrzebał szanse tej kandydatury:) To, że nie zdobyli ANI JEDNEGO głosu o czymś świadczy. Węgrzy włączyli na krótko zapłon i sądzili, że dojadą do mety siła inercji. Tak się nie da:) Nasi i ukraińscy kibice są głównymi sprawcami sukcesu :) W naszych krajach football to sport nr 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wookash Chętnie oddam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:48 Niech sobie lepiej wezmą to Euro 2012 od nas. Będzie kłopot z głowy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivulspirit Te 2 mln to łapówki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:50 Jeśli tak to słusznie domagają się ich zwrotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muppetThinker Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:50 Kupiłem 1000 kuponów LOTTO, wydałem kupę kasy, a nie wygrałem NIC! Żądam odszkodowania za to, że nie wygrałem milionów! Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w niech sie .... 24.04.07, 13:58 frajerzy z wwegier i chorwacji :) zadnego odszkodowania bo za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 14:00 a niby za co?!? to co zainwestowali to przecież im zostanie na dłużej; poza tym mogli zrobić tak jak Polacy - nic nie budować ale za to przygotować ładną prezentację i czekać na wynik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowan 24.04.07, 14:25 Dowcip polega na tym, ze Chorwaci i Wegrzy tez nie maja ani jednego stadionu, tak jak my. Kandydatura Polski i Ukrainy byla o tyle lepsza, ze przynajmniej u nas i u naszych wschodnich przyjaciol juz sie cos buduje (zwlaszcza u tych drugich, bo stadion w Poznaniu to troche archaiczny jest). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 16:47 archaiczne to jest Twoje pojęcie o stadionie w Poznaniu. Mieszkam w P-niu, kibicuje Ległej i tym co dobrze grają, ale na stadionie Kolejorza jest OK i robi sie jeszcze bardziej Ok no i klimat na meczach jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowan IP: *.tvk.torun.pl 24.04.07, 18:13 xs550 napisał: > Dowcip polega na tym, ze Chorwaci i Wegrzy tez nie maja ani jednego stadionu, prawda druga prawda jest taka ze my nie mamy ani jednej drogi a oni maja trzecia prawda jest taka ze oni maja mozliwosc przyjecie kibicow a my nie mamy wiec w 1 tercji 0:0 druga tercja 0:1 trzecia tercja 0:2 nie dziwie sie im ze sa zli. przegrali z gorszym, kazdy by sie wkur.... swoja droga smiesza mnie ci co tu tak bucznie wypowiadaja sie o polskiej pilce i polskich mozliwosciach organizacji Euro To i to to kompletne gowno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowan IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.04.07, 19:59 Gość portalu: kibic napisał(a): > druga prawda jest taka ze my nie mamy ani jednej drogi a oni maja Ani jednej? Bez przesady. Do Wrocka i Poznania autostrady juz doszly a do Gdanska i Wawy maja dojsc przed 2012. Nie widze powodow dla ktorych nie moglibysmy zbudowac autostrady od Lodzi do Warszawy, to przeciez raptem jakies 150 km... > trzecia prawda jest taka ze oni maja mozliwosc przyjecie kibicow a my nie mamy Baza hotelowa jaka jest taka jest i mozna ja rozszerzyc. Po to jest ta pieciolatka aby nad tym popracowac. > nie dziwie sie im ze sa zli. przegrali z gorszym, kazdy by sie wkur.... Jakos nie widze tej przewagi Chorwatow i Wegrow. Wybacz ale wydaje mi sie, ze chwalimy ich na zasadzie "wszedzie jest lepiej niz u nas" ale tak naprawde to te kraje reprezentuja mniej wiecej ten sam poziom co my i Ukraina. Chorwaci moze sa i lepsi jezeli chodzi o hotele ale za to Ukraina jest lepsza jezeli chodzi o stadiony. > To i to to kompletne gowno Wybacz ale to samo mozna powiedziec o jakimkolwiek innym kraju wschodnioeuropejskim. Ja po prostu nie widze tych drastycznych dysproporcji o ktorych piszesz. Stosujac Twoj tok myslenia to mistrzostwa zawsze powinny byc rozgrywane na zachodzie kontynentu bo przeciez tam wszystko jest do przodu. Ale czy to byloby fair? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: treppus Zazdrość straszna rzecz :> IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 24.04.07, 14:02 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 14:13 To jest dobry żart, ale dzisiaj już minęło 24 dni od dnia w którym opowiada się dowcipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesio Re: Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 14:18 ale całkiem w kitke pyka w piłę :P Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Przegrac tez trzeba umiec... 24.04.07, 14:23 Wyglada na to, ze Wegrzy i Chorwaci zrezygnowali juz zupelnie z ubiegania sie o Euro w najblizszych latach. Prawdopodobnie UEFA bedzie ich po tym "numerze" traktowac z lekkim przymrozeniem oka. Rozumiem, ze fakt nie otrzymania nawet jednego glosu musi bolec ale przegrywac tez trzeba umiec. Jak dla mnie to kompromitacja tych krajow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowan IP: 212.244.156.* 24.04.07, 14:30 Gość portalu: gosc napisał(a): > Ronaldinho to leszcz, boiskowy oszust i najwiekszy nurek. Oszukiwać to jeszcze trzeba umieć Odpowiedz Link Zgłoś
dopanamariana Oddaj za lody, bo nie zrobiłaś loda :))) 24.04.07, 14:32 Wegrzy i Chorwaci zachowują sie dokładnie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
hobbitfrodo było nie startować 24.04.07, 14:52 żal im dupę ściska to sobie odszkodowanie wymyślili!!!!!!! na drzewo!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 14:54 jak dla mnie niepowazne i upokorzajace dla Węgrów i Chorwatów zachowanie oficjeli - jak widać nie tylko Polacy kompromitują się na arenie między narodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
evident no to już mistrzostw nie powąchają ! 24.04.07, 14:58 przez najbliższe 50 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Żądanie Madziarów i Hrvatów to sugestia, że... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 15:04 ...wybór Polski i Ukrainy był jakąś anomalią. Działaniem tak nieuzasadnionym, że Komisja UEFA musi za to zapłacić. Przykro to słyszeć. Ciekawe jak Włosi to skomentują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troche to zalosne Re: Żądanie Madziarów i Hrvatów to sugestia, że.. IP: *.devs.futuro.pl 24.04.07, 15:15 Nie rozumiem zamyslu tych lamentow. Jest to zalosne, ponadto kompromituje zarowno Chorwatow jak i Wegrow. Jest to wyrazna sugestia ze uznaliby, ze wszystko jest okey tylko jesli oni, lub zapewne Wlosi wygrali. Czy to ma oznaczac, ze czuja sie lepsi? Ze uwazaja ze cos im sie nalezy, ot dlatego bo sa? Przeciez to obraza Polska i Ukraine. Kto tam podejmuje decyzje o tak desperackich krokach? Ja na miejscu obu narodow czulbym sie upokorzony, ze przedstawiciele zachowuja sie jak ostatnie dziady:( Proponuje, aby Chorwaci i Wegrzy zostali ukarani zakazem wystepowania o podobne imprezy przez najblizsze 20 lat, ze wzgledu na nieetyczne i niezgodne z duchem fair play zachowanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.07, 15:10 cóż, przegrywać też trzeba umieć... Odpowiedz Link Zgłoś
reja36 Casus Wroclawia 24.04.07, 15:43 Kilka lat temu Wroclaw staral sie o EXPO (wygral Szanghaj). Wiele osob bylo w to zaangazowanych, miasto wydalo mnostwo kasy na prezentacje. W glosowaniu W-w przepadl z kretesem (na bodajze 100 osob za Wroclawiem bylo ~4). Okazalo sie jednak, ze nie kazda przegrana jest przegrana. W tym przypadku przegrana stala sie bardzo dobra reklama dla miasta, od tamtej pory przyjezdza znacznie wiecej turystow, latwiej jest o inwestorow. Chorwaci i Wegrzy moga w podobny sposob wykorzystac fakt starania sie o Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackob Euro 2012: Węgry i Chorwacja chcą odszkodowania IP: *.76.classcom.pl 24.04.07, 15:56 Włosi jakoś przeżyli porażkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś