Dodaj do ulubionych

Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 12:39
Niech nie będzie taki pewny. Liverpool wygrał 2 lata temu, wygra i teraz.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.05.07, 12:43
      gupi gupek sam nie ma szans z milanem
      gupek gupek gupek
      liverpool - milan 3:0 (6-2, 6-3, 7-6)
      • Gość: szym Re: Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: *.padjas.com.pl 09.05.07, 12:54
        szacuneczek! :D
        • Gość: Wodz niestety ... ale Liverpool wygra 4:0 ....... IP: *.0.251.72.1dial.com 09.05.07, 14:14
          Mysle ze Liverpool ponownie wygra, bo jakos tak jest w futbolu ze pewniak lub
          samochwala to przegrywa.
          • indy.m Re: niestety ... ale Liverpool wygra 4:0 ....... 09.05.07, 14:20
            > Mysle ze Liverpool ponownie wygra, bo jakos tak jest w futbolu ze pewniak lub
            > samochwala to przegrywa.

Rozumiem więc iż wypisywanie iż drużyna wygra 4:0 to pokorne wyczekiwanie meczu
            z pozycji niefaworyta?
          • Gość: emer Re: niestety ... ale Liverpool wygra 4:0 ....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 19:32
            może i 4:0 ale pomylił ci sięzwycieżca
      • mac_szpikulec Re: Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu 09.05.07, 14:12
        Bardzo ladnie to Wacpan ujal, same rzeczowe argumenty, no, no no!!!! Ja tez nie
        przepadam za Fergusonem, ale to, ze Milan wygra, to jest dla mnie
        oczywiste.Zrobmy zaklady, ale honorowe, jak sie przegra, to sie placi, co????
        Moze ktos ma jakis pomysl?
        • Gość: Gosciniak Re: Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.07, 14:53
          Nie mac szpikulec a mac idiota pwinienes sie podpisywac.
    • indy.m Re: Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu 09.05.07, 12:44
      "Niech nie będzie taki pewny. Liverpool wygrał 2 lata temu, wygra i teraz."

Nie bądź taki pewny.

Poza tym mam małe pytanko - czy uważasz że skoro jedna drużyna wygrywa z drugą,
      to oznacza to iż za dwa lata znów z nią wygra?
      • Gość: LFCfan Re: Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: *.aster.pl 09.05.07, 12:54
        ale to kompletnie nie o to chodzi! co za roznica kto jest leszy. facet musi tak
        mowic... co niby ma powiedziec? druzyna ktora nas rozgromila 3:0 wcale nie jest
        najlpesza i pokona ja druzyna z naszej ligi? przeciez on tym samy tlumaczy swoja
        porazke! "wygrali z nami tylko daltego ze sa najlepsi i teraz wygraja w finale."
        ot cala dywagacja a nie kto ma lepsza druzyne. przypominam tez nieustajaca
        milosc miedzy Man U i LFC!
        • indy.m Re: Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu 09.05.07, 13:50
          Tłumaczenia Fergusona to ja rozumiem. Gorzej z "carlosem"...
    • Gość: qibidz Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: *.mofnet.gov.pl 09.05.07, 12:50
      Gość portalu: carlos napisał(a):

> Niech nie będzie taki pewny. Liverpool wygrał 2 lata temu, wygra i teraz.

Ale Milan wyciągnie z tego wnioski i nie odpuści tym razem.
    • Gość: jarro Re: Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 12:56
      szanuje druzyne z liverpoolu ale final z przed 2 lat to milan przegral sam z
      saba bo myslal ze jest juz pozamiatane taraz tago bledu nie zrobi ciekawe
      pierwszy raz z fargusonem sie zgadzam anglicy zostana zdeptani juz nie moge sie
      doczekac
      • Gość: znak zapytania Re: Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: *.aster.pl 09.05.07, 13:02
        a gdybyscie mogli wybrac do ktorej grupy ma isc druzyna ktorej kibicujecie? co
        wybieracie? Man U, Celtic, Bayern czy Chelsea, Barcelona, PSV
        • Gość: loker Re: Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:11
          Frustrat i tyle:)
          • Gość: kol@ Re: Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: 212.30.22.* 09.05.07, 14:38
            ament o that! ;))

LIVERPOOL FOREVER!!!
        • Gość: Ur-city Jeden to za mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:35
          Grupa z PSV jest w chwili obecnej znacznie silniejsza niż ta z Celtic G.

Po letnim oknie to się może zmienić, ale równie dobrze może pogłębić. Stąd
          dalsze wnioski.

Milan odkrył wszystko, co może w obecnej chwili zaprezentować. To sporo, ale
          może nie wystarczyć. Jeden Kaka nie wygra im meczu w finale Ligi Mistrzów.

Może być niespodzianka, lecz uważam odwrotnie niż buki: to Liverpool jest
          faworytem.
        • indy.m Re: Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu 09.05.07, 13:55
          Przypomnę że Liverpool z Barceloną wygrał dzięki golom wyjazdowym a z Chelsea w
          karnych. Milan pokonał zarówno Bayern jak i Manchester przewagą dwóch goli.
      • Gość: NYR Re: Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: 150.254.105.* 09.05.07, 14:18
        oj to, naprzod milanisci! foraza Maldini. mam nadzieje ze Milan skopie im tylki,
        liverpool gra wielka smete.
    • Gość: Darek Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: *.ik-pan.krakow.pl 09.05.07, 13:11
      Ten Pan chyba przestał znać się na piłce.
      • Gość: daro Żalosny Ferguson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 13:20
        Żalosna wypowiedź, coś "a la murinio" (wiem jak się to pisze)....
        • indy.m Re: Żalosny Ferguson 09.05.07, 13:58
          Hmmm, przyznanie się iż się zostało zdeklasowanym i zasłużenie przegrało (3-0)
          to wypowiedź a la zwalanie winy na arbitra pecha itp.????
    • Gość: rem Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: *.aster.pl 09.05.07, 13:20
      cóż, wygrana Liverpoolu byłaby ciosem w serce Fergusona:)
    • Gość: boguc forza forza Milan!!! IP: *.chello.pl 09.05.07, 13:34
    • sveterki Ferguson sie nie zna.. 09.05.07, 13:53
      To że jego słabiaki przegrali z Milanem nie znaczy że Liverpool też przegra.. Akurat Liverpool ma drużynę która spokojnie może nawiązać walkę z Milanem.
      • indy.m Re: Ferguson sie nie zna.. 09.05.07, 13:59
        "Akurat Liverpool ma drużynę która spokojnie może nawiązać walkę z Milanem"

A Manchester nie?
        • Gość: g Re: Ferguson sie nie zna.. IP: *.aster.pl 09.05.07, 14:05
          wydawaloby sie ze tak i pierwszy mecz potwierdzal ta opinie ale jak pokazal 2 to
          nie bardzo!
          • indy.m Re: Ferguson sie nie zna.. 09.05.07, 14:08
            Wg mnie Manchester miał taki zespół iż mógł nawiązać walkę z Milanem (o dziwo
            wszyscy bukmacherzy faworyzowali Man Utd). W drugim meczu tej walki NIE
            NAWIĄZAŁ, ale wciąż uważam iż MÓGŁ ją nawiązać. No ale ja tam się nie znam...
    • Gość: fan Lfc!!!!!!!!!!!!We are the champions!!!!!!!!! IP: *.4web.pl 09.05.07, 14:10
      • indy.m champions, tylko że czego? 09.05.07, 14:22
        bo na razie to ani Europy, ani Anglii, ani nawet Liverpoolu...
    • Gość: Daniel Fergie, nie bądź dzieckiem... IP: *.tktelekom.pl 09.05.07, 14:35
      To MU nie ma szans z Milanem. Zresztą nigdy nie miało. Nigdy nawet nie wygrało i nie zremisowało na San Siro. Manchester United nigdy nie STRZELIŁ MILANOWI JEDNEGO GOLA na wyjeździe.

Tak więc Fergie... strzel sobie szkocką z lodem i przestań płakać.

• Gość: Konik Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: 213.199.214.* 09.05.07, 14:42
      to nie liver wygrał lecz milan przegrał 2 lata temu.
    • Gość: kibic Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: *.icpnet.pl 09.05.07, 14:43
      Sir Alex ma rację. Milan to dojrzała piłka, Liverpool to bieganina + dobry
      trener. Forza Milan.
    • Gość: Pit Ferguson Zdrajca !!! IP: *.dip.t-dialin.net 09.05.07, 14:49
      Tyle tylko mozna powiedziec o facecie ktory jest pelny zawisci.
    • Gość: fan Live Re: Ferguson: Puchar Mistrzów dla Milanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.07, 12:21
      Dobrze mówisz:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka