Gość: gooner IP: *.stegny.2a.pl 10.05.07, 00:40 bulszit. brukowiec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Henry w Barcelonie, Eto'o w Milanie? 10.05.07, 00:42 i bradzo dobrze..Arsenal kupil go za bezcen..wykorzystal najlepiej jak sie dalo a teraz kiedy juz Henry ma z gorki sprzedadza go kiedy jeszcze moga na tym zrobic kokosy..a Henry bedzie niczym Szewczenko i dobrze mu tak jak nie chce zestarzec sie w klubie w ktorym jest ubostwiany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: airAFC Re: Henry w Barcelonie, Eto'o w Milanie? IP: 71.194.54.* 10.05.07, 01:53 ale on chce sie zestarzec w londynie i powtarzal to setki razy tylko te hiszpanskie poj#by nie potrafia tego zrozumiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Henry w Barcelonie, Eto'o w Milanie? IP: *.hrz.uni-siegen.de 10.05.07, 09:23 Tak samo pisales jak Reina przechodzil do Liverpool? albo Szwwczenko do Chelsa? Tez zaczynalo sie od mocno naciaganych spekulacji i jednak cos z tego wyszlo. Wyraznie jesz podane zrodlo informacji wiec jak Ci sie nie podobaja takie artykuly to ich po prostu nie czytaj. Ja wychodze z zalozenia ze kazda plotka ma cos w sobie prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooner Re: Henry w Barcelonie, Eto'o w Milanie? IP: 80.50.34.* 10.05.07, 09:38 Ja wychodze z zalozenia ze kazda plotka > ma cos w sobie prawdy... na miescie mowia, ze jestes pedofilem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: airAFC zrodlo informacji IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 10.05.07, 14:31 to radio ma dla mnie (z perspektywy czasu) taka sama wartosc jak (pardon my french) [tfu] "marca" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Henry w Barcelonie, Eto'o w Milanie? - bzdura IP: *.KREDKA.ds.uni.wroc.pl 10.05.07, 02:02 Nie potrafie zrozumieć, dlaczego gazeta.pl idzie w ślady faktu itp. I kogo ona zatrudnia, chyba że taki ma styl plotek itd. Henry`emu po ok. 10 razach kiedy musiał dementować plotki chyba się już to znudziło. Nie warto powielać tego co piszą w gazetach typu the Sun, ponieważ oni poprosu muszą coś napisać, żeby istnieć, tylko czy polskie portale muszą robić to samo ? Odpowiedz Link Zgłoś