Dodaj do ulubionych

Lech - Legia o Puchar Intertoto

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:13
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba dziś na stadionie Lecha IP: *.icpnet.pl 19.05.07, 13:31
      15 tysiecy prawdziwych kibiców z Lechem na dobre i złe i 10 tys. jednomeczowców
      co raz w roku idą "na Legię". Właśnie tak mówią: idziemy "na legie". A cały rok
      nie pamietają gdzie jest stadion.
      • mariuszekc Re: dziś na stadionie Lecha 19.05.07, 13:48
        Do boju LECH! Powodzenia!!!
        • Gość: Madziaaaaaa Re: dziś na stadionie Lecha IP: *.icpnet.pl 20.05.07, 16:18
          BRAWO LECH !!! DALIŚCIE POPIS !!! OBY TAK DALEJ :**

Ps. Kuba wypraszam sobie! Co prawda ja na mecze nie chodze ale moi kumple mimo
          ze są w 6 klasie podstawówki są niemal na kazdym meczu Lecha na Bułgarskiej ! A
          ci co chodzą tylko "na legie" też są fanami choć mniejszymi . Ważne to wiedzieć
          kto jest odwiecznym wrogiem Lecha no nie ?
      • Gość: kitek Re: dziś na stadionie Lecha IP: 213.17.223.* 19.05.07, 14:47
        dokladnie - tak jest! i czesto zdarza sie tak ze biletow dla "weteranow"
        sezonowych juz nie ma :( wlasnie przez to jezdzac czesto na mecze nie mam biletu
        mecz obejrze w barze badz na lechtv online ale zal ze pierwszy raz od kilku
        ladnych lat opuszcze legie na bulgarskiej - pociesza mnie fakt ze w tym sezonie
        bylam na lazienkowskiej - choc to i tak nie to samo - w Poznaniu czuc atmosfere :)
        Pozdrawiam wszystkich kibiców KOLEJORZA i trzymam kciuki za naszego Leszka :)
        • Gość: ruud Re: dziś na stadionie Lecha IP: *.acn.waw.pl 19.05.07, 19:36
          Jak jesteś taki weteran to kup sobie karnet.
          Pokładam się ze śmiechu czytając takie wpisy.
          Wielki kibic - śmiech!!!
          I jeszcze masz żal do "pikników " ? - klasyczne pierdy.
          • Gość: arbeit Re: dziś na stadionie Lecha IP: *.ghnet.pl 20.05.07, 12:51
            Z czytania ze zrozumieniem pała! ruudjak umiesz czytać to przeczytaj jeszcze
            raz posta kitka: to jest kobieta. Pozdrawiam
        • Gość: Lukas(J) Re: dziś na stadionie Lecha IP: *.elpos.net 20.05.07, 01:32
          Graty od kibica Jagiellonii. Legia na kolanach. I oto c`mon.
      • Gość: kibic lecha rulez Re: dziś na stadionie Lecha IP: *.icpnet.pl 19.05.07, 22:33
        No i dobrze że jest te 10 000 którzy idą na legię - przez to atmosfera na
        stadionie jest taka, a nie inna. Inni nie mają nawet 10 000 na ich najlepszym
        meczu. Niech żyje lech!
      • Gość: Hagi legla, legla warszawa!!!! IP: *.icpnet.pl 19.05.07, 22:49
        dobrze, ze mecz byl w Poznaniu, bo gdybysmy pojechali na wioske to by wypelnili
        po brzegi caly swoj ośmiotysięcznik, buhahahaha
      • Gość: emeryt Re: dziś na stadionie Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 23:34
        Lech wygrał i zamiast się cieszyć tradycyjnie zaczyna od nabijania się z Legii.
        Nie ma to jak kompleksy.
      • Gość: kikumiku Re: dziś na stadionie Lecha IP: *.dhcp.insightbb.com 19.05.07, 23:38
        No i co z tego, ze idą raz w roku? Płacą za bilety? Płacą. Zabawa jest? Jest.
        Klub się cieszy z kasy? Cieszy. Więc o co chodzi? Pewnie, ze nie sa kibolami i
        nie przychodzą rzucać sztachetami.
        • Gość: mentalek Re: dziś na stadionie Lecha IP: *.icpnet.pl 20.05.07, 11:08
          Ida raz w roku, a biletów dla prawdziwych kibiców brakuje. Ja obejrzałam mecz
          na mieście, a tam mnóstwo takich jak ja: są prawie na każdym meczu, a na klasyk
          biletów zabrakło. I naprawdę łezka ciśnie się do oka kiedy ktoś opowiada ci jak
          pod stadionem od jakiejs dziwczyny mówiącej do swojego chłopaka zasłyszał: "No
          nie wiem czy chce mi się iść na ten mecz". Ja mogłam poczuć tylko namiastkę
          atmosfery: w knajpie, a potem cudny spontan na starym rynku (przypuszczam, że
          tam juz jednomeczowców zabrakło) Brawo prawdziwi kibice!!!
          • Gość: Ubawiony Re: dziś na stadionie Lecha IP: *.icpnet.pl 20.05.07, 11:35
            Nie masz karnetu "prawdziwy" kibicu ? Buahahahhaha
      • pyra999 Re: dziś na stadionie Lecha 20.05.07, 00:48
        11 chłopaków ktorym nie chciało się uczyć i 25 tyśięcy naiwnych gości, którzy
        myślą, że w Poznaniu jest WIELKA DRUŻYNA... Żenada dla takiego pięknego miasta
        jak Poznań. Co osiągnął Lech? NIC!!! Co osiągnął Smuda? NIC!!! Poznan nie
        zasluguje na takiego trenera i takich kibicow.. Bulgarska to zascianek i
        miejsce spotkan ludzi, którzy mysla, ze piłkarsko sa w Europie! Lech nie
        pokazal nic ani dzisiaj ani w poprzednich meczach... Dlaczego? Bo, żeby wygrac
        trzeba mysleć... Zeby obejrzec mecz nie trzeba myslec.. i tak sie dzieje w
        naszym miescie. Jesteście żenujący...
        • Gość: ozzymobil Re: dziś na stadionie Lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 06:29
          Te frustrat !!! A może opwiesz wszystkim coś Ty osiągnął w tym swoim
          zasraniutkim życiu ?! Obrażać wszystko i wszystkich to mało emocjonujace
          zajęcie .Żenada :(
        • Gość: Żenujący Re: dziś na stadionie Lecha IP: *.icpnet.pl 20.05.07, 11:37
          Żenująca to jest Twoja wypowiedź. Nic nie wnosi, tylko bije z niej zazdrość i
          kompleksy.
      • Gość: obserwator Re: dziś na stadionie Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 07:14
        Jak sie przekonam,ze nie dostane po " ryju" i jest na stadionie klawo,to
        napewno bede chodzić.Jestem Poznaniak to jasne że za kolejorzem.Trzymac tak
        dalej,nawet kase dam jak będzie potrzeba.
      • walek_z_lasu mądralo... 20.05.07, 08:51
        siedź cicho. Gdy ktoś ma rodzinę, musi na nią zap...ć i nie ma czasu. Poza tym
        wielu ze wspomnianych przez Ciebie chodziło na Kolejorza gdy Ciebie jeszcze na
        świecie nie było.
      • Gość: madar Re: dziś na stadionie Lecha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 09:19
        całkiem niezły wynik, macie w Poznaniu 10.000 kibiców Legii? :)
      • Gość: TadekWKS Re: dziś na stadionie Lecha IP: 80.48.71.* 20.05.07, 09:41
        te 15 tys to i tak świetna liczba.
      • Gość: polski kibol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 10:30
      • Gość: jachu Re: dziś na stadionie Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 14:39
        15tys? ahahaha jasne. Chyba nie pamietasz jak przychodzilo 1.5tys gdy lech sie
        szlajal po koncach tabeli.
      • Gość: kkk Na Amice nie chodze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 15:13
        Co ty dzieciaku wiesz o Lechu Poznań? Byles na meczu jak lech gral z FC Barcelona? Pewnie nie bo jeszcze
        srales w pieluchy
      • Gość: klimaciarz Re: dziś na stadionie Lecha IP: 80.53.176.* 20.05.07, 16:31
        Zgadzam się. Ja należę do tych 15 tys., które są na każdym meczu i muszę
        przyznać, że to nie to. Było widać ze co trzecia osoba na meczu przyszła, bo w
        Poznaniu wypada być na Legii. Bardziej to przypominało mecz jakiejś
        reprezentacji niż Lecha. Wątpię, zęby większość tych ludzi potrafiła wymienić
        wszystkie drużyny naszej ligi. Choć z drugiej strony te 15 tys. chodzących na
        każdy mecz to dużo i przecież tyle chodziło na Kolejorza kiedy pare lat temu
        grał w drugiej lidze, co jest dla Poznania specyficzne i może być powodem do
        dumy. Ja już nie mogę doczekać się meczu z Odrą Wodzisław, takie mecze mają swój
        klimat: od lat te same pijane ryje, zapach słynnych kiełbasek, wtedy człowiek
        czuje się jak w domu :) Pozdrawiam tych, którzy wybierają się na Odrę Wodzisław.
        HEJ LECH!!!
    • Gość: Uzbr Lech - Legia o Puchar Intertoto IP: 82.177.7.* 19.05.07, 13:51
      Legia kolejny raz skopie tyłki zgniłym pyrom. Pozdrowienia dla Legionistów. Irak - Al Kut.
      • Gość: ja Re: Lech - Legia o Puchar Intertoto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 13:55
        idz skop dupe jakiemus terroryscie virtualny kozaku
        • Gość: Przemek Re: Lech - Legia o Puchar Intertoto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 14:04
          heja Forza Lech
          heja Forza Lech!!!
          • Gość: Master Re: Lech - Legia o Puchar Intertoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 14:06
            heja heja heja forza Lech!
            Do zobaczenia na Bułgarskiej.
          • Gość: kitek Re: Lech - Legia o Puchar Intertoto IP: 213.17.223.* 19.05.07, 14:49
            moj przyjaciel zawsze tak pisze w esach :) i imie sie zgadza -jesli to ty to
            pozdrawiam a mnie zczaisz po niku :)
      • mar018 Re: Lech - Legia o Puchar Intertoto 19.05.07, 14:19
        Jaka walka o intertoto?? Jak Legia wygra, to będzie miała 3 punkty mniej od
        Zagłębia, z którym gra w ostatniej kolejce. Jak wygra 2:0 to ma puchar UEFA a
        nie intertoto (pod warunkiem, że i Legia i Zagłębie wygrają w następnej kolejce)
        • Gość: leon Najwiekszy klasyk polskiej ligi! IP: *.sky24.pl 19.05.07, 15:14
          WYGRAMYYYYYY!!!!!! LEGIE POKONAMYYYYY!!!!

Bedzie sie dzialo dzis przu Bulgarskiej!!
          • Gość: mmm przepraszam bardzo, ale... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:51
            NAJWIĘKSZYM KLASYKIEM są DERBY KRAKOWA !!!
            rozgrywane 173 razy !!!
            oba zespoły mają w sumie 18 Mistrzostw Polski nakoncie... bez urazy !
            • Gość: fred [...] IP: *.chello.pl 19.05.07, 22:00
    • Gość: lech Lech - Legia o Puchar Intertoto IP: *.icpnet.pl 19.05.07, 17:39
      kto wygra mecz...???!!! LECH, LECH, LECH. - duma i tradycja.
    • Gość: KCK Puchar Intertoto - po co to?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 18:05
      szkoda czasu
      • Gość: kk Czas na aktualizacje IP: 88.199.70.* 19.05.07, 20:02
        7 bramka zająca
    • Gość: HUBERT Lech - Legia o Puchar Intertoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 20:17
      Cała Polska liga jest do kitu. A szczegulnie ten kopoter czy jakoś tam. Podoba
      mi się tylko Bełchatów ale jak odszedł Matusiak odejdzie:Garguła i Ujek to już
      będą ostatni.
      • Gość: mackich Re: Lech - Legia o Puchar Intertoto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 20:27
        HUBERT ty sie nie znasz na piłce nożnej, kibicuje drużynie bo tam grają
        zawodnicy!! :lol: Polska Piłka nożna jest jedną z najciekawszych w Europie bo
        liczą się co roku inne drużyny! Górnik Zabrze & Lech Poznań 4ever!
    • Gość: kasica Lech - Legia o Puchar Intertoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 20:29
      lech wygra! patafony z legii do domu!
      • Gość: lolek Re: Lech - Legia o Puchar Intertoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:11
        GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ZAKRZEWSKI 3:1 dla LECHA
      • Gość: lolek Re: Lech - Legia o Puchar Intertoto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:11
        LEGŁA LEGŁA LEGŁA WARSZAWKA
    • Gość: Malta [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:08
    • Gość: synciu Lech - Legia o Puchar Intertoto IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.05.07, 21:13
      Legia cieniasów.1hahahahaha
      • Gość: edie_997 Trochę szacunku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:21
        Jestem fanem Kolejorza, ale Panowie bez przesady! Takie teksty jak"fajnie że
        jest jednego legionistę mniej" to już żenada!

Ale żeby nie było- W górę serca, niech zwycięża Lech, Kolejorz!;)

Jestem dumny, że jestem kibicem Lecha:)

==================================================================================

3:1 :)
        • Gość: SyrenkaWaliRybą [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:24
    • Gość: Mario legia przegrywo a LECH wygrywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:25
      nielubia legii do boju Lech.
      • Gość: nic się nie stało ale sobie pyry kompleksy leczą IP: *.chello.pl 19.05.07, 21:32
        Legio dziękuję za dobry mecz następnym razem kartofle wykopiemy na
        Łazinkowskiej
        • Gość: Poznaniak Re: ale sobie pyry kompleksy leczą IP: *.icpnet.pl 19.05.07, 21:35
          Póki co, to pyry wykopały legię na Bułgarskiej.

P.S. "Kartofle" -to typowy germanizm, prawidłowe określenie w języku polskim, to
          "ziemniaki". Najwyraźniej szkoły podstawowe w Warszawie uczą na bardzo niskim
          poziomie.
          • Gość: nic się nie stało kartofel to germanizm pyro i jak najbardziej na IP: *.chello.pl 19.05.07, 21:43
            miejscu Wszyscy wiemy dlaczego w Posen nie było powstania? Bo wasz Fuhrer
            zabronił.
            A do szkoły podstawowej nie chodziłem w Warszawie, ale to już tak dawno było że
            nie warto o tym mówić.
            • Gość: ptrklm Re: kartofel to germanizm pyro i jak najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:47
              a teraz wez ksiazeczke do historii, zetrzyj zniej kurz i zobacz gdzie bylo
              jedyne zakonczone powodzeniem powstanie w polsce. chyba nie w stolycy... zamknij
              sie za murem swojego ograniczenia
              • Gość: Poznaniak Re: kartofel to germanizm pyro i jak najbardziej IP: *.icpnet.pl 19.05.07, 21:52
                Naprawdę uważasz, że on posiada chociażby jedną książkę? Myślę że go przeceniasz.
                • Gość: ptrklm Re: kartofel to germanizm pyro i jak najbardziej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:58
                  Faktycznie możesz mieć rację . Pewnie nawet jeśli ma to z czytaniem byłby problem.
            • Gość: Luke Re: kartofel to germanizm pyro i jak najbardziej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:50
              Masz rację lepiej się nie chwal bo wstyd! Nie pisz głupot tylko poczytaj trochę
              a dowiesz się że jedyne polskie powstanie zakończone sukcesem to powstanie
              wielkopolskie!
            • Gość: jac@ol Tylko w Poznaniu było Powstanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:53
              W Posen było jedyne udane polskie powstanie ty warszawski ignorancie.Wasze
              powstanie to była zwykła zawierucha która przerosła możliwości organizatorów.Do
              nauki!
              • peter_pan Re: Tylko w Poznaniu było Powstanie 19.05.07, 22:46
                Jestem z Warszawy. I nie przyjezdny, jak wiekszość dupków piszących z miast. Ty
                też nie sądzę, żebyś był związany z Poznaniem dalej niż od rodzinnej brony...
                Chociaż, piszesz "Posen". To może twoja rodzina była "wcielona", a teraz ma
                chęć powrotu... Nie czepiaj się chamie do (kolejnego) powstania organizowanego
                w Warszawie. Z historii, to Ci tylko pewnie zostały pamiątki po "Posen". A
                wygranej z Legią gratuluję. I nie sądzę, żeby te słowa zmieniły twój chory
                umysł. Idź się walnij z "koziołkami"...
                • Gość: Peter_Panner_Vuk Wawa-szacunek, Poznań-tryumf IP: *.icpnet.pl 20.05.07, 04:06
                  Peter-pan ma trochę racji, Powstanie Warszawskie, mimo że zorganizowane
                  nyndznie, zasługuje na nasz pyrlandzki szacunek, przynajniej walczyli chopoki.
                  Nikt inny oprócz nas i ich tego nie robil. Ale faktem jest, ze Powstanie
                  Warszawskie juz ma należną rangę, a duzo większe (ponad 90 tys. ludzi pod
                  bronią) i zwycięskie Powstanie Wlkp - nie ma. Warszawskie dzieci - pozdrawiamy
                  Was, ale gdzies w tym kraju ktos musi wiedzieć nie tylko jak przegrać z
                  godnością (Warszawa) ale również jak po prostu WYGRAĆ (Poznań). A historycznie,
                  Peter_pan, Poznań był drugą po Gnieźnie stolicą Polski, nawet teraz, PKB na
                  głowę macie najwyższe w Polsce, ale my jesteśmy tuż-tuż, oprócz tego - nikt się
                  nie liczy.
              • Gość: nic się nie stało skąd u pyr takie poczucie wyższości? IP: *.chello.pl 19.05.07, 23:48
                Zupełnie nie widzę do tego powodów.
                Na roku mieliśmy jednego poznaniaka ksywa francuz.
                Sadził się, ciągle jakiś głupie teksty o kongresówce i POZNANIU rzucał chyba
                musiał się leszczyk dowartościować.
                Zastanawiam się po co do Warszawy na studia przyjechał?
                A nawiązując do wcześniejszej mojej prowokacji to szkoda że nikt z poze(ne)rów
                nie zwrócił uwagi na wyraźnie zaznaczony kontekst historyczny.Chyba to było
                niewygodne.
                Wspominanie o powstaniach udanych (oba przeprowadzone w chwili gdy przeciwnika
                już prawie nie było) to chyba nadużycie. W Pradze też w 45 mieli powstanie.
                Również udane.
                • Gość: vuk Wawa to bohaterowie, Poznań - zwycięzcy IP: *.icpnet.pl 20.05.07, 04:21
                  Kolego z Wawy, Twoje miasto walczyło dzielnie i my tu prawdziwe Pyry mamy dla
                  Was za to szacuneczek, dlatego zupełnie niepotrzebnie próbujesz podbudować swoje
                  przegrane choć honorowe poczucie wartości umniejszając czyjeś inne zwycięstwo,
                  intensywność walk w Wlkp podczas Powstania Wlkp przewyższała najgorsze momenty
                  wielkiego i bohaterskiego (bez ironii) Powstania Warszawskiego. Fakt, że u nas
                  nie było Stalina, ale u Was ten psychopata też nie atakował tylko popełnił
                  grzech zaniechania. My znaliśmy Niemców od kilku dekad i wiedzieliśmy jak ich
                  skutecznie rozpracować. Tak jak Was dzisiaj, mimo, że teoretycznie byliście
                  silniejsi. Dlatego i tylko dlatego nasze Powstanie się powiodło. Powinniscie sie
                  razem z nami cieszyć, że jakby nie było Polacy w równej walce (albo nawet w
                  niedowadze) potrafili przynajmniej raz besprzecznie załatwić Niemców i to bez
                  jakiegokolwiek Cudu Nad Wartą.
                • Gość: M Stąd u pyr jest a u krawatów nie ma! IP: *.devs.futuro.pl 20.05.07, 22:36
                  Przenosząc ponownie dyskusję z historii na piłkę:
                  Podążając Twoją "filozofią" to: jeśli na łaziękowską przychodzi komplet widowni to znaczy, że warszawa
                  ma komplex wszystkich miejscowości w Polsce. Nawet tak niewielkich jak Grodziski, czy Bełchatów (z
                  całym szacunkiem do zespołów z tych miast - oba pokonały ległe). natomiast jeśli kompletów nie ma to
                  znaczy, że jest ok i tak powinno być bo wtedy znaczy, że warszawiak nie ma kompleksów. No i teraz nie
                  dziwię się, że z całej Polski zsyła się najgłupszych do warszawy.
                  Przenieś teraz to na grunt historii a zrozumiesz Poznaniaków!
        • Gość: Soc Re: ale sobie pyry kompleksy leczą IP: 80.53.176.* 19.05.07, 21:37
          Na pocieszenie powiem Ci że Lechowi II odebrali 3 punkty w meczu z Wartą

Warta Poznań górą!!!!
          • Gość: Egon Re: ale sobie pyry kompleksy leczą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:33
            Facet, daj spokój, nie będziemy przecież iść w ślady Krakowa. U nas nigdy nie
            było nienawiści między kibicami Lecha i Warty. Od dzieciństwa jestem kibicem
            Lecha, pamiętam też krótki czas, kiedy w I lidze razem były Lech, Warta i
            Olimpia. Czekamy więc na Wartę na miarę jej świetności z lat 1929 i 1947.

Pozdrowienia
            • Gość: Soc Re: ale sobie pyry kompleksy leczą IP: 80.53.176.* 20.05.07, 00:12
              Okej Cracow i Wawa to przypadki niezrozumiałe.
              Okej Lech i Warta razem ale...
              takich numerów niech nierobi Lech jak na meczu z Wartą w III lidze
              specjalnie mecz był w niedziele ażeby zagrali wyjątkowo w rezerwach np.
              "Kłinteros" czy inni z podstawowego składu Lecha. Warciarze walczą o awans a tu
              taki numer.
              Wytłumacz się z tego.
    • Gość: Egon Ale dzisiaj Lech górą, 3:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:48
      Cały artykuł poświęcony jest Legii, o Lechu parę słów i wrogo nastawionych
      kibicach z Poznania. Ale czy to poznańscy kibice robią takie burdy, jak
      chuligani z Łazienkowskiej ? A może warto byłoby się zastanowić dlaczego tyle
      miast i klubów nie lubi Legii. Najlepiej, dla dobrego własnego samopoczucia,
      tłumaczyć wszystko, wątpliwą zresztą, zawiścią (o co?) i kompleksami (jakimi ?).
      Pozdrowienia od ponad 40-letniego fana Lecha Poznań
      • Gość: fred [...] IP: *.chello.pl 19.05.07, 21:55
      • Gość: blq Re: Ale dzisiaj Lech górą, 3:1 IP: *.199.60.122.tesatnet.pl 20.05.07, 04:09
        Dlaczego wiekszosc miast nie lubi Legii? - Bo zazdroszcza. Za "moich czasow" (urodzilem sie w 1980, a pilka zaczalem interesowac sie duzo pozniej :)), to Legia wiecej osiagnela, Legie pamietam grajaca w Lidze Mistrzow (czy to jeszcze nie byla Liga Mistrzow; byl rok 1994 o ile pamietam, ale nietrzezwy jestem, wiec moge sie mylic). Nie pamietam Legii zagrozonej spadkiem z I ligi, zazwyczaj jest w czolowce, a Lech... Nawet bylem na meczu z Petrochemia Plock (w 2000 roku bodajze), ostatnim na Bulgarskiej w Poznaniu przed spadkiem Lecha do II ligi... Szanuje wiec Legie, a kibicuje Lechowi, a w drugiej kolejnosci wlasnie Legii, a kibolskie wasnie mam gleboko w d... Pozdro! LECH, KOLEJORZ!!!
    • Gość: KSP & KSC !!! Fryzjer w pierdlu: Legła 3-cia, Skisła 7-dma IP: *.chello.pl 19.05.07, 21:50
      widać jakie były źródła "sukcesów" tych dwóch komuszych klubów
    • mikolaj.plank 3 w torbę i wystarczy :) 19.05.07, 21:53
      Strzeliliśmy legii bramkę, ale redaktor błoński nie uznał gola :)
    • Gość: no nara warszawskie parówki IP: *.icpnet.pl 19.05.07, 21:54
      • Gość: uchachany a jak tam poznańskie słowiki? IP: *.chello.pl 19.05.07, 23:25
        abp dał do pieca?
        • Gość: kibic LECHA Re: a jak tam poznańskie słowiki? IP: *.199.53.218.tesatnet.pl 20.05.07, 00:17
          Czujemy się świetnie.UwaZaj na nas bo może ciebie d..... rozboleć.
    • Gość: felek usa Lech - Legia o Puchar Intertoto IP: 63.117.245.* 19.05.07, 22:13
      poznan poznan bravo tak trzymac 25 tys to jak na polske super
      a na lechie przychodzi 5 tys rozpacz a w gdansku mieszka 460 tys ludzi brak
      slow a stadion chca 40 tys dla kogo?
    • Gość: Roosevelt5 Lech-Legła 3-1 !!!!! IP: *.toya.net.pl 19.05.07, 22:20
      Gratulacje od Widzewa.
      Nam nic nie wyszło z wyjazdu do W-wy
      Może następnym razem nam się uda.
    • Gość: stilon5 Brawo Poznań,świetna publiczność, dobra piłka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:21
      Praktycznie Europa
      • Gość: telemaniak Re: Doping MIAZGA!!!! IP: *.sky24.pl 19.05.07, 22:44
        Przez caly mecz wszyscy na stadionie stali i dopingowali Kolejorza. Kibice Legii zupelnie nie istnieli. Takiego dopingu nie bylo jeszcze w Polsce, cos wspanialego.

A mecz... Ech co za tempo, caly czas sie cos dzialo, niesamowite!!!!
    • Gość: Razor Kibuce Legły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 22:26
      Znów pokazaliście na co was stać - wiele ekip już gościliśmy w Poznaniu ale
      takiego buraczaństwa żeby wrzucić podpaloną racę na 14 (sektor na środku) wprost
      na kibiców Lecha, to szczyt chamstwa. Mam nadzieję, że dostaniecie surową karę
      choć wątpię.
      Pozdrawiam prawdziwych kibiców
      • Gość: Legionista [...] IP: *.chello.pl 19.05.07, 22:27
      • Gość: Kibuc Tak, tak kibice Lecha, coś tam napisali IP: 82.177.11.* 19.05.07, 22:46
        że ITI, że WSI - dali im do przeczytania po raz pierwszy gazetą i coś tam
        przeczytali, a potem zrzucili się na spray i napisali. Może napiszecie aneks do
        raportu cieniasy z IV miejsca?
        • Gość: greg Lech sztandarowym klubem IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 23:23
          wszędzie wyznawcy kartofli

• Gość: KKS Fan Re: Tak, tak kibice Lecha, coś tam napisali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 17:56
          jak cieniasy, to dziwne ze was pyknęlismy!!! 2-0 do przerwy w Derbach Polski...a
          takie jeszcze jedno pytanko... widzieliscie na meczu czarna malpe biegajaca na
          boisku podczas rozgrzewki?? ja widzialem w zielono czarnym dresie adidasa z
          napisem Krolewskie na plecach :) duuuzo ich bylo, na meczu tez byly- chodzily
          sobie kolo bramki legły...
      • Gość: gościu Re: Kibuce Legły IP: *.111.192.213.cable.satra.pl 19.05.07, 23:03
        Oni są dobrzy tylko na gejów razem z LPRem
      • Gość: KKS FAN Re: Kibuce Legły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 17:53
        nie dosc ze wrzucili race na 14 sektor i na boisko(14 sektor - vipy,C+ itd), to
        jeszcze w przerwie spalili szalik Lecha i juz mieli uszykowany drugi ale akurat
        Lech strzelil na 3-1 :). A policja ... bawili sie telefonami zamiast zrobic
        porzadek z legionistami!!! Legła Legła Warszawa...a te debile jeszcze krzyczaly
        : "Zajebiscie, ze przyszliscie" LoL ich wyik meczu nie obchodzi ...
    • mikolaj.plank zieliński, niech ci błoński łzy obetrze 19.05.07, 22:58
      Miażdżąca przewaga i mecz przegrany 3:1, na następnym etapie będzie widział
      białe myszki hahahahaha -
    • Gość: gościu Brawo LEGIA, bissssssssssssss IP: *.111.192.213.cable.satra.pl 19.05.07, 23:00
      tak trzymać !!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: odra Re: Brawo LEGIA, bissssssssssssss IP: *.199.53.218.tesatnet.pl 20.05.07, 00:34
        Teraz czas na Odrę.
    • Gość: Kibice Lecha Kibicow Legii zamknieci w klatce heheh IP: *.icpnet.pl 19.05.07, 23:22
      zamkneli kibicow Legii w klatce hehe. zwierzeta przeciez zamyka sie w klatkach.
    • Gość: PZN Warszawa najżałośniejsza "stolica" europy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 23:24
      Macie tam taki syf i to w centrum, ze Tirana sie chowa, jeden wielki burdel z
      tandetnym jarmarkiem pośrodku i pretensjami do bycia europejskim miastem... Nic
      lepiej nie mów dziecko o wypasaniu krów....
    • Gość: Lee częstochowa gratuluje !! IP: 83.2.141.* 19.05.07, 23:55

ostatnio podobnie w pięknym stylu objechalismy atlas wrocąw z lidze żużlowej ach
      te piękne widowiska .. żałuje ze nie ogladałem :) może ktoś udostępni do
      ściągniecia ??

----------------------------------------------
      18-20 maja - spodek
    • Gość: nihil novi Poznań też ma w tym obszarze swoje osiągnięcia:) IP: *.chello.pl 19.05.07, 23:58
      słowiczku:)
      A poza tym tolerancja i akceptacja tych którzy mają inne pomysły na życie
      (dopóki nie szkodzą innym) jest normalne. Moim zdaniem geje i lesbijki mają
      prawo do życia i do praw takich jak wspólnota majątkowa dziedziczenie itd.
      Wrogość wobec innych to małomiasteczkowa pisoidalno-moherowa przypadłość.
      Szkoda mi Cię mimo wszystko.
      • Gość: kibic LECHA Re: Poznań też ma w tym obszarze swoje osiągnięci IP: *.199.53.218.tesatnet.pl 20.05.07, 00:32
        Zapewne jesteś ochrzczony, byłeś u komunii a pieprzysz 3 po 3.Pewnie chodzisz
        na Ległą a mówisz, że jesteś kibicem Lecha.
    • Gość: kris Piłkarze Legii znów zwalniaja trenera? IP: 62.233.164.* 20.05.07, 00:35
      Ostatnio szli jak burza po zwolnieniu Wdowczyka, to pewnie jednak była burza w
      szklance wody....

www.fototel.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka