Gość: kibic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:59 Radosława Cierzniaka nie sposób ocenić, bo wkleiliście dwa razy tę samą interwencję Bodzia W. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: woj Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część pie... IP: *.aster.pl 28.05.07, 11:59 Majdan! Bicie sędziego bramkarzem jednak bezkonkurencyjne. Co do zestawienia obrońców, proponuje przyznać nagrode specjalną Wasilewskiemu. Juz wy wiecie za co:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część pie... IP: *.aster.pl 28.05.07, 12:02 poprawcie filmiki, 2 razy jest bodzio w. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część pie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 12:06 Robert Gubiec hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klops Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część pie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 12:08 najlepszy był Jarosiński z Wisły Kraków.. dlaczego nie można na niego głosować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marjan Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część pie.. IP: 212.160.236.* 28.05.07, 12:21 Wybieramy najlepsza interwencje czy najlepszego bramkarza? Wg mnie było ich dwóch - Emilian Dolha i Cabaj - obaj z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część p IP: *.aster.pl 28.05.07, 12:24 wybieramy najbardziej zczubowatego bramkarza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)OTFL Emilian Dolha IP: *.ghnet.pl 28.05.07, 13:46 A gdzie Dolha? W pale mi sie nie miesci, ze najlepszy bramkarz ekstraklasy sie nie zmiescil w ankiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS Jacek Wiśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:36 Jacek Wiśniewski to chyba najlepszy zawodnik naszej ligi:) nigdy nie zapomne jego wypowiedzi np. Górnik to nie ogórki! , Graliśmy jak pipki i sie zesraliśmy na tej poloni:) Strzeliłem bramk, okej ale przy tej drugiej zachowałem się jak pipka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_jedrzejak Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część pie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:13 Bezdyskusyjnie najlepszym bramkarzem sezonu (a już na pewno rundy wiosennej) był Skaba z Odry Wodzisław. Głównie dzięki niemu odra miała najlepszą passe z wszystkich drużyn w tym sezonie (7wygranych i 11 meczów bez porażki).Nieraz wychodził z beznadziejnych sytuacji obronną ręką. Dziwie sie,że zamiast naprawde dobrych bramkarzy na liście istnieją osoby średniej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
gottmituns Robert Gubiec! 28.05.07, 15:15 Tylko Robert Gubiec! Interwencja z meczu z Górnikiem - pierwszorzędna (przypominam, że piłka nie leciała nawet w światło bramki), no i jej waga zdecydowanie większa niż np. zwycięstwo Groclinu w meczu o pietruche z Koroną. Poza tym Panowie Redaktorzy Z Czuba przyznajcie się z ręką na sercu - nie ulżyło Wam, że Wisła Płock po tylu latach męki poleciała wreszcie do II ligi? Robert G. miał w tym 50 % udziału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew tylko Mielcarz !!! IP: 62.87.168.* 28.05.07, 16:53 To on zlamal ducha druzyny swoimi interwencjami. Na pewno bramkarz kwietnia i maja. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 No i mam problem 28.05.07, 16:56 Jeśli miałbym wybrać najlepszego bramkarza ligi, to pewnie byłby to Skaba, ale gdy mam oddać głos na bramkarza zCzuba, to jest problem. Sławik, Cierzniak i Witkowski napewno nie, ale Majdan i Wyparło z całą pewnością byli zCzuba. (Czemu nie ma Gubca? On też był zCzuba :) ). Chyba jednak wygra "bicie sędzięgo Majdanem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpajki Re: Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część p IP: *.chello.pl 28.05.07, 23:04 a gdzie Tytoń!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś