Dodaj do ulubionych

Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część pie...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 11:59
Radosława Cierzniaka nie sposób ocenić, bo wkleiliście dwa razy tę samą interwencję Bodzia W.
Obserwuj wątek
    • Gość: woj Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część pie... IP: *.aster.pl 28.05.07, 11:59
      Majdan! Bicie sędziego bramkarzem jednak bezkonkurencyjne. Co do zestawienia
      obrońców, proponuje przyznać nagrode specjalną Wasilewskiemu. Juz wy wiecie za
      co:)
    • Gość: .... Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część pie... IP: *.aster.pl 28.05.07, 12:02
      poprawcie filmiki, 2 razy jest bodzio w. :)
    • Gość: Ja Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część pie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 12:06
      Robert Gubiec hehehehehe
    • Gość: klops Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część pie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 12:08
      najlepszy był Jarosiński z Wisły Kraków.. dlaczego nie można na niego głosować?
    • Gość: Marjan Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część pie.. IP: 212.160.236.* 28.05.07, 12:21
      Wybieramy najlepsza interwencje czy najlepszego bramkarza? Wg mnie było ich
      dwóch - Emilian Dolha i Cabaj - obaj z Krakowa.
      • Gość: woj Re: Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część p IP: *.aster.pl 28.05.07, 12:24
        wybieramy najbardziej zczubowatego bramkarza:)
    • Gość: muc a gdzie Skaba z odry??? IP: *.adsl.alicedsl.de 28.05.07, 13:43
      • Gość: (L)OTFL Gra w Playstation :P IP: *.ghnet.pl 28.05.07, 14:04
    • Gość: (L)OTFL Emilian Dolha IP: *.ghnet.pl 28.05.07, 13:46
      A gdzie Dolha? W pale mi sie nie miesci, ze najlepszy bramkarz ekstraklasy sie
      nie zmiescil w ankiecie...
      • Gość: KKS Jacek Wiśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:36
        Jacek Wiśniewski to chyba najlepszy zawodnik naszej ligi:) nigdy nie zapomne
        jego wypowiedzi np. Górnik to nie ogórki! , Graliśmy jak pipki i sie zesraliśmy
        na tej poloni:) Strzeliłem bramk, okej ale przy tej drugiej zachowałem się jak
        pipka:)
    • Gość: michal_jedrzejak Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część pie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:13
      Bezdyskusyjnie najlepszym bramkarzem sezonu (a już na pewno rundy wiosennej)
      był Skaba z Odry Wodzisław. Głównie dzięki niemu odra miała najlepszą passe z
      wszystkich drużyn w tym sezonie (7wygranych i 11 meczów bez porażki).Nieraz
      wychodził z beznadziejnych sytuacji obronną ręką. Dziwie sie,że zamiast
      naprawde dobrych bramkarzy na liście istnieją osoby średniej klasy.
    • gottmituns Robert Gubiec! 28.05.07, 15:15
      Tylko Robert Gubiec! Interwencja z meczu z Górnikiem - pierwszorzędna
      (przypominam, że piłka nie leciała nawet w światło bramki), no i jej waga
      zdecydowanie większa niż np. zwycięstwo Groclinu w meczu o pietruche z Koroną.
      Poza tym Panowie Redaktorzy Z Czuba przyznajcie się z ręką na sercu - nie
      ulżyło Wam, że Wisła Płock po tylu latach męki poleciała wreszcie do II ligi?
      Robert G. miał w tym 50 % udziału.
    • Gość: Andrew tylko Mielcarz !!! IP: 62.87.168.* 28.05.07, 16:53
      To on zlamal ducha druzyny swoimi interwencjami. Na pewno bramkarz kwietnia i
      maja.
    • jaguar666 No i mam problem 28.05.07, 16:56
      Jeśli miałbym wybrać najlepszego bramkarza ligi, to pewnie byłby to Skaba, ale gdy mam oddać głos na bramkarza zCzuba, to jest problem.
      Sławik, Cierzniak i Witkowski napewno nie, ale Majdan i Wyparło z całą pewnością byli zCzuba. (Czemu nie ma Gubca? On też był zCzuba :) ). Chyba jednak wygra "bicie sędzięgo Majdanem".
    • Gość: szpajki Re: Orange Ekstraklasa i Wiosenne Wybory. Część p IP: *.chello.pl 28.05.07, 23:04
      a gdzie Tytoń!!!???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka