seth_pl Stadion Lecha pechowy jest 27.09.07, 10:47 No to jak piłkarze są tacy zabobonni, to przed każdą wypłatą niech losują karty. Wyciągną Asa - dostaną kasę, wyciągną coś innego - minimalna płaca w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrek kwestia układów, a nie zabobonów… IP: *.cache.pol.co.uk 27.09.07, 11:29 Listkiewicz to mistrz języka, a decyzje o wyborze stadionu to raczej kwestia układów, a nie zabobonów… Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Zabobon to przewodnia mysl... IP: *.VIC.netspace.net.au 27.09.07, 12:08 dziadkow lesnych Z PZPN.Taki Lazarek to na miotle latal w Sudanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Stadion Lecha pechowy jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 15:47 Jeżdżę na mecze reprezentacji już 12 lat i byłem 2 razy w Poznaniu. Wszsytkie te mecze były beznadziejne pod względem dopingu. Na meczu z Finlandią w 2000 roku, spiker nawoływał kibiców do okrzyków typu: "Lech, Lech kolejorz...", natomiast kibice sami z siebie śpiewali "A Legia stara k...". Oglądałem na tym stadionie także, mecz z Kamerunem dwa lata później i sytuacja się powtórzyła. Wiadomo, że wiele rzeczy się zmienia, dlatego warto by dac szansę Poznaniowi i rozegrac tam mecz towarzyski z niezłym przeciwnkiem. Jeśli kibice będą zachowywac się tak samo jak na opisanych wcześniej spotkaniach, to jestem jak najbardziej przeciwny rozgrywaniu tam spotkań kadry, jeśli wszystko będzie w porządku, jestem jak najbardziej za bo sam stadion zasługuje na to by grała tam Reprezentacja Polski. Odpowiedz Link Zgłoś