Dodaj do ulubionych

Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl

IP: *.icpnet.pl 05.10.07, 19:55
Ojej, czuję się w jakiś sposób wyróżniona tą relacją meczu z mojego
miasta ;-) Miałam zamiar wybrać się na Bułgarską osobiście, ale
oczywiście bilety rozeszły się w jeden dzień na przedsprzedaży, więc
pozostaje mi Wasza relacja. Komu będziecie kibicować?

P.S. Nie przesadzacie przypadkiem z tą Formułą 1 i Zientarskimi? Jak
Kubica zacznie wygrywać (bo zacznie...?) to nawet Zientarscy Wam
straszni nie będą, tylko z wypiekami na twarzy będziecie siadać
przed TV.
Zresztą, z Zientarskich to można się jeszcze pośmiać. Wolę to
niż "studio ekspertów" w telewizji publicznej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Speedway Fan Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 22:49
      A meczyk Anioły vs Byki w niedzielę to gdzie?
      Wielki finał najlepszej polskiej ligi sportowej!
    • Gość: sam nie wiem Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.chello.pl 05.10.07, 23:06
      Ehh jak można pisać że straszny film 4 jest dobry? Ten film jest tak nędzny że
      szkoda gadać, jedynka i dwójka zjada 4. Trójka, nie powiem, dobra, no ale 4
      panowie..... Zucker strasznie u mnie stracił przez tą 4. To taka moja mała
      opinia apropo filmów. Pozdrawiam.
      • Gość: lis Re: Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.07, 10:31
        Zgadzam się z czubakami - jedynka i dwójka są nieoglądalne.
    • Gość: Mani Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.chello.pl 06.10.07, 09:08
      Zczubasy po raz kolejny lecą w kulki z żużlem... Jak można nie zauważyć
      sportowego wydarzenia, które na żywo obejrzy pewnie ponad 20 000?!?!?!

No ale w sumie to kogo obchodzi finał drużynowych mistrzostw Polski w jednej z
      najpopularniejszych dyscyplin w Polsce, co nie zczubki?
      WSTYD!!!!!
    • Gość: lukasz Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl IP: *.torun.mm.pl 06.10.07, 10:52
      apator toruń - unia leszno, finał ligi żużlowej, polsat sport niedziela godz.18
      - i wszystko jasne, w toruniu juz dawno wszystkie bilety sprzedane. Apel do
      autorów Z czuba! obejrzyjcie i oceńcie...
    • arrowhead Zaplanuj weekend ze Z czuba.pl 06.10.07, 12:12
      Panowie. W niedzielę odbędzie się FINAŁ!!! ekstraligi żużlowej. Ligi na którą przychodzi średnio więcej kibiców niż na orange ekstraklasę. Często na 4 meczach żużlowych jest więcej kibiców niż na 8 stadionach piłkarskich. To że w Warszawie nie można obejrzeć dobrego żużla, nie znaczy że taka dyscyplina w ogóle nie istnieje. Trwacie w swoim uporze o nierelacjonowaniu żużla na przekór racjonalnym przesłankom (pewnie też po to by "sprowokować" kibiców żużla :)? Obejrzyjcie finał w niedziele o 18.00. Może choć odrobinę docenicie ten sport oraz kibiców. Pozdrawiam. P.S. A w ogóle to was lubię.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka