Gość: lenygelország IP: *.adsl.alicedsl.de 17.10.07, 18:02 lenygelország Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: www Brożek IP: 213.199.198.* 17.10.07, 18:03 nie rozumiem promocji tego grajka, jego brat jest o wiele lepszym zawodnikiem jedyne w czym Brożek jest dobry to patrzenie w niebiosa gdy straci piłkę- zero ambicji i woli walki- gwiazdorzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ravenshade W połowie hymnu Szaq wspomina Wembley. Nieźle. IP: 83.238.209.* 17.10.07, 18:03 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Kadra B 17.10.07, 18:05 zCzubaki, nie wiecie co się stało z polską kadrą "B"? Przydałaby się teraz, Leo miałby gdzie sprawdzać takich Głołosiów i Zahorskich na pęczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lengyel magyar Lengyel magyar IP: *.adsl.alicedsl.de 17.10.07, 18:08 Lengyel magyar két jó barát együtt harcol, s issza borát 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TECHNICZNA UWAGA Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: 81.210.22.* 17.10.07, 18:18 czy celowo guzik ma napis "Odśnież" zamiast "Odśwież" ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o 17.10.07, 18:20 To już tradycja, od igrzysk olimpijskich w Turynie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o 17.10.07, 18:25 bratanki, bratanki, a kto jest wujem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grigorrij Rosja wygrywa i awansuje zamiast Anglii do euro IP: *.adsl.alicedsl.de 17.10.07, 18:38 przeciez nie po to wydali miliony $$$ na Guusa zeby nie awansowac Brawo Rosja !!!! Rooney & kamanda angielskich oferm : moze awansujecie za 4 lata . bye bye Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 18:37 takie nudy ze chyba czas na spodenki wasilewskiego.. konkretnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocik co za glupie wideo.... IP: *.range217-44.btcentralplus.com 17.10.07, 18:51 gillette football jest super. musza pokazac i skomentowac 8 lig naraz. jesli tylko sie cos dzieje powiedzmy na fulham(jak tutaj) musza nadac szybka relacje. tutaj akurat chris camara opowiadal co sie dzieje i wtedy padla bramka... zebyscie wy mieli chociaz checi... a tak to mamy gowniane, przepisywane relacje i durnych komentatorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 18:56 ekipo wyborczej anglii nic nie da nawet 10:0 z chorwacją policzcie raz jeszcze przeciez chorwacja wygra z macedonią i po ptakach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 18:59 Nie prawda to co napisaliscie jesli rosja wygra dwa mecze a chorwacja zdobedzie choc punkt z macedonia to nawet anglia moze wygrac i 30:0 i odpada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:00 Uspokójcie się z tym euro!! Najpierw trzeba zapewnić sobie awans, a dopiero później walczyć o miejsce w kadrze. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas To ten sam Kosowski? IP: *.c196.msk.pl 17.10.07, 19:02 Pierwsze minuty meczu. Starcie tuż przy linii środkowej. Polacy tracą piłkę. Odzyskuje ją Kosowski... wślizgiem. Cuda jakieś. Biega, nie stroi fochów, a jak gestykuluje to nie dlatego, że ma pretensje, ale bo mu zależy. Jedyne akcje do zapamiętania w tej połowie - z jego udziałem. To chyba odnaleziony po latach brat Pana Kamila? Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: To ten sam Kosowski? 17.10.07, 19:11 Może i jakiś brat, jest lepszy w defensywie, choć to tej stary Kosowski grał nawet w obronie, jednak w ataku jest słabszy - nie ma tego ciągu na bramkę rywala, wzdłuż linii bocznej, nie ma tego błysku. Cóż, nie można mieć wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KML Dzsudzsak!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:02 wszyscy zapomnieli dodać o jego światowej sławie... przynajmniej jeżeli chodzi o jego drugie życie w Football manager 07- najwieksza gwiazda, heh:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maks Chorwaci nawet nie beda musieli jechac do Anglii IP: *.mmj.pl 17.10.07, 19:03 a i tak awansuja z pierwszego miejsca ... a Anglia ... no coz nastepne Euro za 4 lata hahahaha zapraszamy do POlski :) Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Zmany w przerwie 17.10.07, 19:12 "Przerwa Kaźmierczak, Brożek i Gołoś na boisku." - Gołoś zszedł, gra Zieńczuk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Łódź to żenada - puste trybuny... IP: *.chello.pl 17.10.07, 19:13 w Warszawie na Włochach był komplet mimo ujemnej temperatury.... Odpowiedz Link Zgłoś
jaguar666 Re: Łódź to żenada - puste trybuny... 17.10.07, 19:17 Ale z Włochami Polska nie grała o 18. Mamy środę, ludzie o 18 dopiero pracę kończą, a że to tylko mecz towarzyski, to im się nie chce i nie opłaca się zasuwać na drugą połowę. Jakby to był mecz o stawkę, to w Łodzi nawet w poniedziałek rano byłby komplet, ale to tylko mecz towarzyski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jastzrąb Wasilewski IP: *.chello.pl 17.10.07, 19:22 Nie wiem, czy widzicie,ale Wasilewski Marcin ma jeden but czerwony, a drugi niebieski :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maurycy Zenada IP: *.bb.sky.com 17.10.07, 19:27 wspoczuje tym co przyszli na to "widowisko"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Zenada IP: *.leed.cable.ntl.com 17.10.07, 19:48 a ja znam Węgra, który poleciał na ten mecz z UK :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stratny_warius 34 lata minęły... IP: *.w86-214.abo.wanadoo.fr 17.10.07, 19:37 ...od pamiętnego remisu na Wembley (co do dnia!). Obawiam się, że dzisiejszy mecz ma nieco mniej szans na odegranie tak ważnej roli w historii naszego futbolu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huwil Karny IP: *.klc.vectranet.pl 17.10.07, 19:46 Nie Lewandowski a Jop kopnął bratanka w twarz. Chyba zasnęliście w tej redakcji. Koniec z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.07, 19:46 Jop nie Lewandowski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowicka7 Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. 17.10.07, 19:47 No kurna, ale przynajmniej coś się dzieje. A jeżeli wierzyć Juskowiakowi, to teraz się dopiero ożywi... Niedaleko ławki Leo tez leży jakiś but, a przynajmniej leżał jakieś 10 minut temu. Nie wiem, przysnęło mi się. A jak się obudziłam, był karny. Ma się to wyczucie. Btw, śniło mi się dzisiaj że Polska wygrała Euro 08. Jeżeli ktoś postawi u buka i wygra, niech pamięta, żeby mi coś fajnego kupić, okej? Brożek-Pierożek! Sory, nudzi mi się. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stajls Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:47 No tak, oczywiście! Mogli dać Boruca niż tego ciote i bicza Fabiańskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:49 Jakie z nich cioty! Nie mówiąc o Kłosowskim... Odpowiedz Link Zgłoś
stajls Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. 17.10.07, 19:59 To są cioty a nie piłkarze! Nie powinni występować na meczu w mistrzostwach Europy! Oprócz Kłosowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mscan Re: Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o IP: *.aster.pl 17.10.07, 20:03 Panowie, błagam - nie przegrywajcie z takimi patałachami, nawet gdy gracie towarzysko i w rezerwowym składzie. To nam psuje reputację i przynosi wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g764f6 jak mozna przegrac z tymi ciotami z wegier IP: *.adsl.alicedsl.de 17.10.07, 20:05 rozumiem ze towarzyski ale przegrac ? przeciez wegry to poziom wysp owczych czy luksemburgu co za cioty ci co grali nie powini juz wystepowac w kadrze bo bedzie w plecy z belgia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rastamen55 Re: Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o IP: *.kaskada.net 17.10.07, 20:07 wiem dlaczego przegralismy!!! bo polacy sie przestraszyli ze graja z vice-mistrzem swiata z 1938 i 1954 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 20:08 przeciez to byla tragedia normalnie, tylko kosowski probowal cos robic ale potem juz nie mial sil. reszta do dupy. i nie wiem jak ten kazmierczak mogl trafic do fc porto, przeciez on jest ostro cienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 20:10 A najlepszy Szpaku, po strzale chyba Kaźmierczaka: "Tu nie ma czego komentować". Powiedział tym jednym zdanie wszystko na temat tego meczu Odpowiedz Link Zgłoś