Dodaj do ulubionych

Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi...

IP: *.adsl.alicedsl.de 17.10.07, 18:02
lenygelország
Obserwuj wątek
    • Gość: www Brożek IP: 213.199.198.* 17.10.07, 18:03
      nie rozumiem promocji tego grajka, jego brat jest o wiele lepszym
      zawodnikiem

jedyne w czym Brożek jest dobry to patrzenie w niebiosa gdy straci
      piłkę- zero ambicji i woli walki- gwiazdorzyna
    • Gość: Ravenshade W połowie hymnu Szaq wspomina Wembley. Nieźle. IP: 83.238.209.* 17.10.07, 18:03
      j.w.
    • jaguar666 Kadra B 17.10.07, 18:05
      zCzubaki, nie wiecie co się stało z polską kadrą "B"? Przydałaby się teraz,
      Leo miałby gdzie sprawdzać takich Głołosiów i Zahorskich na pęczki.
      • Gość: Lengyel magyar Lengyel magyar IP: *.adsl.alicedsl.de 17.10.07, 18:08
        Lengyel magyar két jó barát együtt harcol, s issza borát

1:1
    • Gość: TECHNICZNA UWAGA Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: 81.210.22.* 17.10.07, 18:18
      czy celowo guzik ma napis "Odśnież" zamiast "Odśwież" ?
      • jaguar666 Re: Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o 17.10.07, 18:20
        To już tradycja, od igrzysk olimpijskich w Turynie.
        • mikolaj.plank Re: Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o 17.10.07, 18:25
          bratanki, bratanki, a kto jest wujem?
          • Gość: grigorrij Rosja wygrywa i awansuje zamiast Anglii do euro IP: *.adsl.alicedsl.de 17.10.07, 18:38
            przeciez nie po to wydali miliony $$$ na Guusa zeby nie awansowac
            Brawo Rosja !!!!
            Rooney & kamanda angielskich oferm : moze awansujecie za 4 lata . bye bye
    • Gość: mm Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 18:37
      takie nudy ze chyba czas na spodenki wasilewskiego.. konkretnie
    • Gość: kocik co za glupie wideo.... IP: *.range217-44.btcentralplus.com 17.10.07, 18:51
      gillette football jest super. musza pokazac i skomentowac 8 lig
      naraz. jesli tylko sie cos dzieje powiedzmy na fulham(jak tutaj)
      musza nadac szybka relacje. tutaj akurat chris camara opowiadal co
      sie dzieje i wtedy padla bramka... zebyscie wy mieli chociaz
      checi... a tak to mamy gowniane, przepisywane relacje i durnych
      komentatorow
    • Gość: bobi Re: Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 18:56
      ekipo wyborczej anglii nic nie da nawet 10:0 z chorwacją policzcie raz jeszcze
      przeciez chorwacja wygra z macedonią i po ptakach
    • Gość: chris Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 18:59
      Nie prawda to co napisaliscie jesli rosja wygra dwa mecze a chorwacja zdobedzie
      choc punkt z macedonia to nawet anglia moze wygrac i 30:0 i odpada
    • Gość: Łukasz Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:00
      Uspokójcie się z tym euro!! Najpierw trzeba zapewnić sobie awans, a dopiero
      później walczyć o miejsce w kadrze. Tyle.
    • Gość: adas To ten sam Kosowski? IP: *.c196.msk.pl 17.10.07, 19:02
      Pierwsze minuty meczu. Starcie tuż przy linii środkowej. Polacy tracą piłkę.
      Odzyskuje ją Kosowski... wślizgiem. Cuda jakieś.

Biega, nie stroi fochów, a jak gestykuluje to nie dlatego, że ma pretensje, ale
      bo mu zależy. Jedyne akcje do zapamiętania w tej połowie - z jego udziałem.

To chyba odnaleziony po latach brat Pana Kamila?
      • jaguar666 Re: To ten sam Kosowski? 17.10.07, 19:11
        Może i jakiś brat, jest lepszy w defensywie, choć to tej stary Kosowski grał
        nawet w obronie, jednak w ataku jest słabszy - nie ma tego ciągu na bramkę
        rywala, wzdłuż linii bocznej, nie ma tego błysku. Cóż, nie można mieć wszystkiego.
    • Gość: KML Dzsudzsak!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:02
      wszyscy zapomnieli dodać o jego światowej sławie... przynajmniej jeżeli chodzi o
      jego drugie życie w Football manager 07- najwieksza gwiazda, heh:D
    • Gość: maks Chorwaci nawet nie beda musieli jechac do Anglii IP: *.mmj.pl 17.10.07, 19:03
      a i tak awansuja z pierwszego miejsca ... a Anglia ... no coz
      nastepne Euro za 4 lata hahahaha zapraszamy do POlski :)
    • jaguar666 Zmany w przerwie 17.10.07, 19:12
      "Przerwa Kaźmierczak, Brożek i Gołoś na boisku." - Gołoś zszedł, gra Zieńczuk.
    • Gość: aaaa Łódź to żenada - puste trybuny... IP: *.chello.pl 17.10.07, 19:13
      w Warszawie na Włochach był komplet mimo ujemnej temperatury....
      • jaguar666 Re: Łódź to żenada - puste trybuny... 17.10.07, 19:17
        Ale z Włochami Polska nie grała o 18. Mamy środę, ludzie o 18 dopiero pracę
        kończą, a że to tylko mecz towarzyski, to im się nie chce i nie opłaca się
        zasuwać na drugą połowę.
        Jakby to był mecz o stawkę, to w Łodzi nawet w poniedziałek rano byłby komplet,
        ale to tylko mecz towarzyski.
        • Gość: Jastzrąb Wasilewski IP: *.chello.pl 17.10.07, 19:22
          Nie wiem, czy widzicie,ale Wasilewski Marcin ma jeden but czerwony, a drugi
          niebieski :)
          • Gość: Maurycy Zenada IP: *.bb.sky.com 17.10.07, 19:27
            wspoczuje tym co przyszli na to "widowisko"...
            • Gość: elibre Re: Zenada IP: *.leed.cable.ntl.com 17.10.07, 19:48
              a ja znam Węgra, który poleciał na ten mecz z UK :D
    • Gość: stratny_warius 34 lata minęły... IP: *.w86-214.abo.wanadoo.fr 17.10.07, 19:37
      ...od pamiętnego remisu na Wembley (co do dnia!). Obawiam się, że
      dzisiejszy mecz ma nieco mniej szans na odegranie tak ważnej roli w
      historii naszego futbolu...
    • Gość: huwil Karny IP: *.klc.vectranet.pl 17.10.07, 19:46
      Nie Lewandowski a Jop kopnął bratanka w twarz. Chyba zasnęliście w tej redakcji.
      Koniec z piwem.
    • Gość: ja Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.dip.t-dialin.net 17.10.07, 19:46
      Jop nie Lewandowski!!!
    • nowicka7 Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. 17.10.07, 19:47
      No kurna, ale przynajmniej coś się dzieje. A jeżeli wierzyć Juskowiakowi, to
      teraz się dopiero ożywi...

Niedaleko ławki Leo tez leży jakiś but, a przynajmniej leżał jakieś 10 minut
      temu. Nie wiem, przysnęło mi się. A jak się obudziłam, był karny.
      Ma się to wyczucie.

Btw, śniło mi się dzisiaj że Polska wygrała Euro 08. Jeżeli ktoś postawi u buka
      i wygra, niech pamięta, żeby mi coś fajnego kupić, okej?

Brożek-Pierożek! Sory, nudzi mi się.

;/
    • Gość: Stajls Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:47
      No tak, oczywiście! Mogli dać Boruca niż tego ciote i bicza Fabiańskiego!!!
    • Gość: Janusz Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 19:49
      Jakie z nich cioty! Nie mówiąc o Kłosowskim...
    • stajls Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. 17.10.07, 19:59
      To są cioty a nie piłkarze! Nie powinni występować na meczu w mistrzostwach
      Europy! Oprócz Kłosowskiego!
      • Gość: mscan Re: Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o IP: *.aster.pl 17.10.07, 20:03
        Panowie, błagam - nie przegrywajcie z takimi patałachami, nawet gdy
        gracie towarzysko i w rezerwowym składzie. To nam psuje reputację i
        przynosi wstyd...
      • Gość: g764f6 jak mozna przegrac z tymi ciotami z wegier IP: *.adsl.alicedsl.de 17.10.07, 20:05
        rozumiem ze towarzyski ale przegrac ?
        przeciez wegry to poziom wysp owczych czy luksemburgu
        co za cioty
        ci co grali nie powini juz wystepowac w kadrze bo bedzie w plecy z belgia
    • Gość: rastamen55 Re: Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o IP: *.kaskada.net 17.10.07, 20:07
      wiem dlaczego przegralismy!!! bo polacy sie przestraszyli ze graja z vice-mistrzem swiata z 1938 i 1954 roku
    • Gość: ad Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 20:08
      przeciez to byla tragedia normalnie, tylko kosowski probowal cos
      robic ale potem juz nie mial sil. reszta do dupy. i nie wiem jak ten
      kazmierczak mogl trafic do fc porto, przeciez on jest ostro cienki.
    • Gość: qq Polska - Węgry, czyli rozpoczyna się walka o mi.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 20:10
      A najlepszy Szpaku, po strzale chyba Kaźmierczaka: "Tu nie ma czego komentować". Powiedział tym jednym zdanie wszystko na temat tego meczu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka