Gość: hes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 12:27 i już jest 79% Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sc Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 12:47 Netwars power:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manhu Polacy to oszuści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.07, 12:31 Nie ma się z czego śmiać! Nienawidzę cheaterów, co za hołota! Sfałszowali/scheatowali ankietę i się cieszą ze swojej głupoty. Akcja pewnie zakończy się "sukcesem" i tam o tym napiszą, a Włosi nabiorą wyjątkowej pogardy do takiego narodu i słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
sniperslaststand Ani nie oszalały, ani nie zapchały 21.11.07, 22:29 Mi komunikatory ani nie oszalały, ani skrzynki się nie zapchały. Za to zczuba się obes®ały pisząc tą notkę, stawiając na tanią sensację i histeryczny ton wypowiedzi. Po prostu kliknąłem i już po otrzymaniu jednego maila. Do zapchania skrzynki jeszcze trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)☺☻ Po północy: Numero votanti: 1109361 - 92,8 IP: *.dsl.mindspring.com 22.11.07, 00:23 Ciekawe ile z tego 1,1 mln głosów oddali Polacy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)☺☻ Po północy: Numero votanti: 1109361 - 92,8% IP: *.dsl.mindspring.com 22.11.07, 00:26 % oczywiście Gość portalu: :-)☺☻ napisał(a): > Ciekawe ile z tego 1,1 mln głosów oddali Polacy > ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-)☺☻ 20 min = ok.10tys głosów wynik wciąż 92,8% IP: *.dsl.mindspring.com 22.11.07, 00:45 W ciągu dwudziestu kilku minut (po północy) oddano już 11tys. głusów! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 12:49 Mam nadzieję ze tu nie chodzi o to "Z kim najbardziej chciałbys zagrać na EURO 2008 hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zyzmo Polak potrafi, Włoch się boi 20.11.07, 14:05 i bardzo ładnie :D zaraz dojedziemy do 80% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Re: Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.gprs.plus.pl 20.11.07, 14:51 Trochę żenująca ta akcja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baro Żenujaca akcja to malo powiedzane IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.07, 20:37 typowo polskie, wielkie poruszenie w idiotycznym celu, nie wiem kogo to ma przestraszyc bo kibice wloscy to sie raczej z tego smieja, przypomina mi bicie jakis bezsensownych rekordow guinessa byle tyle miec swoje 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petrk Twoje 5 min., to wypociny na forum IP: *.multimo.gtsenergis.pl 20.11.07, 22:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baro Re: Twoje 5 min., to wypociny na forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.07, 22:31 tak tak, jakbym nie mial w dupie co napiszesz. idz klikaj lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Twoje 5 min., to wypociny na forum IP: *.tsi.tychy.pl 20.11.07, 22:32 Nie rozumiesz, że dla La Gazzetta dello Sport to czysty zysk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baro Re: Twoje 5 min., to wypociny na forum IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.11.07, 22:34 no ale jaki my mamy w tym interes? sugerujesz ze to jakis wloch zapoczatkowal akcje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Twoje 5 min., to wypociny na forum IP: *.tsi.tychy.pl 20.11.07, 22:44 Chodzi mi o to, że Włosi na pewno na tym zyskają, a jest to fajna, chociaż oczywiście niepoważna, akcja, w której można zrobić coś wspólnie. Wszyscy są zadowoleni (no, oprócz tych, którzy narzekają zawsze). :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PH Re: Żenujaca akcja to malo powiedzane IP: 77.88.184.* 21.11.07, 02:45 Moze warto zebysmy sie tez z tego smiali.... wg mnie taka "akcja" to wlasnie objaw poczcia humoru, a kazdy kto odbiera to inaczej jest detym bufonem.... i bez pierdół poprosze... typowo polskie i zenujace to jest najwyzej podobne gledzenie i szukanie w tym czegokolwiek innego poza dobra zabawa.... na szczescie widac ze poczucie hunmoru w narodzie jest, a takich smedzacych nudziarzy mozna traktowac jak folklor.... Odpowiedz Link Zgłoś
ciamej Re: Żenujaca akcja to malo powiedzane 21.11.07, 18:21 szkoda tylko, że to poczucie humory objawia się w tak nielicznych sytuacjach mimo wszystko wygląda na to, że główną przyczyną tego zjawiska, są raczej nasze narodowe kompleksy, niż samo poczucie humoru takich akcji było już pełno, ale wszystkie w wykonaniu Polaków, nigdy nie słyszałem o czymś podobnym wykonanym np. przez francuzów, dlatego muszę ze smutkiem stwierdzić, że jest to nędzna próba dowartościowania się, do tego zupełnie niepotrzebna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hes Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 14:53 ..nie dojdziemy "Internal Server Error"...chyba przesadziliśmy i się zdenerwowali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do boju!!! ----------uwaga! chorwacja kontratakuje!--------- IP: 202.29.33.* 21.11.07, 09:11 nie możemy odpuścić!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez_przebaczenia 80,8% !!! :) IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.07, 16:39 Musimy zrobić 500% normy !!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: south Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.171.104.226.crowley.pl 20.11.07, 16:47 sondaggio tak jak u nas na wyborach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulisse Dokopcie Chlopcy makaroniarzom! IP: *.88-82-b.business.telecomitalia.it 20.11.07, 17:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Żałosne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.07, 17:18 Z cyklu "zabawmy się w PISowców": Nie boją się nas, więc przynajmniej sondaż będzie po naszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Sam jesteś żałosny. Dla tej strony to czysty zysk. IP: *.tsi.tychy.pl 20.11.07, 19:30 200.000 odwiedzin Polaków = wpływy z reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess Re: Żałosny Kibicu IP: *.toya.net.pl 20.11.07, 19:32 A w życiu codziennym też z ciebie taki smutas? Czy może wszędzie dorabiasz teorie do spontanicznej akcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoktorPewniak Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.chello.pl 20.11.07, 17:18 Zczubaki, jesteście genialni! Super akcja, super artykuł. Tak się uśmiałem, że szkoda gadać. Swoją drogą kiedyś w liceum robiliśmy takie akcje przy wyborze najlepszej szkoły... :-) Polak potrafi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.chello.pl 20.11.07, 17:42 nie bardzo widzę sens? że co niby ma Włochów przestraszyć? wyniki sondy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reject Re: Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.resetnet.pl 20.11.07, 17:50 Przecież to tylko zabawa. Trzeba mieć fantazję dziadku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jastrzab Re: Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.chello.pl 20.11.07, 17:53 82.8% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 83,2% Re: Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.ghnet.pl 20.11.07, 18:02 83,2% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elibre Re: Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.leed.cable.ntl.com 20.11.07, 18:54 pamiętam prawie identyczną akcję tylko, że jej bohaterem był Adam Małysz a rozgrzane do czerwoności byly serwery jakiejś niemieckiej gazeciny. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.subscribers.sferia.net 20.11.07, 18:33 w takich momentach jestem dumny z moich rodaków:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Polacy potrafią! :) IP: *.tsi.tychy.pl 20.11.07, 19:40 Pozdrawiam głosujących na nasz kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Dla mnie to wandalizm - niszczenie pracy innych. IP: *.autocom.pl 20.11.07, 18:38 Dla mnie to wandalizm - niszczenie pracy innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reject Re: Dla mnie to wandalizm - niszczenie pracy inny IP: *.resetnet.pl 20.11.07, 18:45 Dlaczego wandalizm? Sondaże internetowe są tylko zabawą. Ich wynik nigdy nie jest miarodajny i nie można traktować go poważnie. Jeżeli zapytasz na przykład: Która partię pan(i) popiera to wynik będzie zaburzony, bo na necie siedzą przede wszystkim osoby młode, lepiej wykształcone, z miast. Dlatewgo taki absurdalny wynik włoskiego sondażu jest tylko dowodem na to że wszelkie sondaże w necie to ZABAWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basz Re: Dla mnie to wandalizm - niszczenie pracy inny IP: *.serv-net.pl 20.11.07, 18:52 Gość portalu: reject napisał(a): > Dlaczego wandalizm? Sondaże internetowe są tylko zabawą. Ich wynik nigdy nie > jest miarodajny i nie można traktować go poważnie. Jeżeli zapytasz na przykład: > Która partię pan(i) popiera to wynik będzie zaburzony, bo na necie siedzą przed > e > wszystkim osoby młode, lepiej wykształcone, z miast. Dlatewgo taki absurdalny > wynik włoskiego sondażu jest tylko dowodem na to że wszelkie sondaże w necie to > ZABAWA. TAK, TAK, TAK - a na pytanie czy masz dostęp do internetu 100% odpowie TAK:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovian Bylbys wtedy w mniejszosci IP: *.bankofamerica.com 20.11.07, 19:18 Wiekszosc ludzi powiedzialaby wtedy "nie" Odpowiedz Link Zgłoś
drobny_rzezimieszek_niesiolek Nikt Francuzom i Niemcom nie broni głosować. 20.11.07, 19:32 A dla tej strony to czysty zyk. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Nikt Francuzom i Niemcom nie broni głosować. 21.11.07, 15:04 drobny_rzezimieszek_niesiolek napisał: > A dla tej strony to czysty zyk. Taki zysk, ze autorzy chcac poznac i opublikowac jakas tam opinie Wlochow, moga sobie teraz ten pol na smietnik wyrzucic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Dla mnie to wandalizm - niszczenie pracy inny IP: *.pc-help.com.pl 20.11.07, 18:50 Wandalizmem by było to, gdyby włoscy dziennikarze usunęli ten sondaż - praca blisko dwustu tysięcy Polaków poszłaby na marne :))))))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Dla mnie to wandalizm - niszczenie pracy inny IP: *.tsi.tychy.pl 20.11.07, 19:34 A dla La Gazzetta dello Sport kupa kasy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.nhs.uk 20.11.07, 18:39 jest ponad 82% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.chello.pl 20.11.07, 18:45 ponad 84% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kizer78 Re: Polak potrafi, Włoch się boi IP: 77.223.197.* 20.11.07, 18:51 Musimy zrobić by było 101 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD No to juz jasne... IP: 144.92.199.* 20.11.07, 19:00 ...dlaczego niedawno Kubica zajal 5 miejsce w plebiscycie na najlepszego kierowce F1 w historii... (wyprzedzil takich dziadow jak Niki Lauda). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Laudzie to on może opony zmieniać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 22:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raistlin Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 19:13 z tym "ha ha ha" może być problem, bo włosi nie wymawiają głoski "h" Odpowiedz Link Zgłoś
mielcz Polak potrafi, Włoch się boi i to mi się podoba 20.11.07, 19:24 Na prawdę uśmiałem się przednio.Jeśli tylko zarcik przejdzie to sie Włosi zdziwią :D Pomysł pierwszorzędny. I godny pochwały:) Może ten internet się ciekawszy zrobi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aidi Re: Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.aster.pl 20.11.07, 19:45 Kocham polskich kibiców :)) To samo było przed finałem w piłce ręcznej z Niemcami na stronie Bilda... BTW, ma ktoś screena? Bo mi gdzieś zapodziało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 19:45 O 19:44 jest już 87% :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja 88,8!!! :) IP: *.system-sat.pl 20.11.07, 20:18 Idziemy na 101%! :D Mi najbardziej podoba się zdjęcie z artykułu! :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Althor Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.ip.fastwebnet.it 20.11.07, 20:26 Juz dalem te wiesc do Striscia la Notizia, a noz widelec bedzie w telewizji ta akcja. Wloska Tv jest tak beznadziejna ze taka info moze znalezc sie w wydarzeniach dnia:) Pozdrowka z Mediolanu. Akcja wspaniala i fotka Husarzy tez. Pls wiecej tak wznioslych momentow, sa potrzebne:) Althor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtl Ale głupi ci Polacy ^^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 20:26 Gdybyśmy we wszystkim byli tak zwarci, jak w obronie wspólnego honoru :P Naturalnie zagłosowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochający patriota Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 20:36 Kocham Was wszystkich, którzy bierzecie udział w tej akcji!!!Jesteście wielcy!!! To są właśnie chwile kiedy jesteśmy dumni z przynależności do naszego narodu. Takie akcje dedykuję wszystkim MALKONTENTOM, którzy tak bardzo krytykują "naszość". Pokładam wielką nadzieję, iż takich akcji bedzie więcej i spotkamy się wreszcie u nas z symbolami, tak jak w innych "wzorowych" krajach:), "DUMA POLSKI". Polskaaaaa białoooooo-czerwoniiiii, Pol...... Odpowiedz Link Zgłoś
el.es Re: Polak potrafi, Włoch się boi 20.11.07, 20:45 Faktycznie niezly zart. Z pewnoscia juz kilka razy sprawdzali czy technika im nie padla. Ciekawe czy nastapi demaskacja naszej akcji, czy wloska prasa bedzie szumiec o kosmicznym strachu Wlochow przed Polakami. Bajecznie wyglata to 89% :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
orrajt Re: Polak potrafi, Włoch się boi 20.11.07, 20:51 administratorzy strony oczywiście widzą z jakich krajów przychodzą głosy. I na pewno bacznie śledzą ten sondaż, bo w innych jest po ok.15 tys. głosów a w tym już 320 tys. i wciąż rośnie:) Ciekawi mnie tylko, czy kilkakrotny głos z tego samego IP jest liczony. Wie ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chtr_ Re: Polak potrafi, Włoch się boi IP: *.chello.pl 20.11.07, 21:02 Można oddać ile się chce głosów z tego samego IP - sprawdzana jest tylko obecność pliku cookie, który po każdym głosie można skasować. A tak swoją drogą dodam, że ta gigantyczna ilość głosów w większości wynika z tego, że ktoś napisał program "głosujący" non-stop ;) Odpowiedz Link Zgłoś