Gość: ree IP: 192.168.1.* / 192.168.1.* 10.08.03, 16:18 do wisly moze? doswiadczony zawodnik... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zdzich oj pietrek pietrek!!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 10.08.03, 16:23 juz nawojowales w anglii, marsylia tez sie poznala, a w legii i wisle chyba raczej nie zagrasz bo za glupi, za bezczelny i po prostu za slaby jestes... piotrek jestes to moze w piotrkowi do emerytury pokopiesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re:Boże jaki on jest głupi IP: *.chello.pl 11.08.03, 21:05 Ten człowiek jest zjawiskiem,każy wywiad ze Świerczewskim jest rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisS Wara od SZCZAXY!!!!!!!!!!! IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 10.08.03, 21:36 Mamy juz lepszych rozgrywajacych - Wisniewski, Kompala, Czerwiec, Wolański, Jaromin i najlepszy piłkarz młodzieżówki IWAŃSKI!!!!!!!!! Wypad do Świtu tam organizuja emeryt party!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Pieknie. Zarabiać 50 x..... IP: *.stok.bial.pl 10.08.03, 16:46 50 x tyle co w polsce ? Dzizas niezle niezle. Czytaliscie to ? : www.samuraiwar.com/page.php?x=227028 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vt Re: Piotr Świerczewski dla Gazety: Legia mnie nie IP: *.limes.com.pl 10.08.03, 16:47 Nooo... to znaczy ze jest w zaaaajebistej formie. Siedzial na ławce. Pięknie, pięknie.... A ta frajerska pała, Janas, pewnie go weźmie do kadry... Co za kraj, co za ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzdenek Piotr Bufon Świerczewski IP: *.idzik.pl / 192.168.100.* 10.08.03, 16:48 Stegna Parchowo już czeka na takich jak "nasz" Pietrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Piotr Bufon Świerczewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.03, 16:58 nie mylić z Buffonem, bo to by było dla Gianluigiego obelgą ;), i wyrażenie i różnica w poziomie gry ;) a propos wywiadu ->> LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Piotrek mi sie podoba, taki meski, zawadiacki,muskular IP: *.bredband.skanova.com 10.08.03, 17:06 powinien pójsc do filmu, jest taki powabny, emmanuje z niego chlopieca ciekawosc i optymizm. Przydalby sie w naszej lidze, do lagodzenia obyczajów, nie mówiac o jego walorach pilkarskich, niezlomny charakter, zawsze gra twardo-mesko ale fer, mam przed oczami te jego opalone muskularne nogi, to majatek! Dlatego trerzy nie traccie czasu i przyjmujcie Piotrka, ja sam jestem trenerem mlodzików, wiec potrafie ocenic zawodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KrisS A fuuuuuuuuuuujjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.artcom.pl / 192.168.32.* 11.08.03, 09:26 Wspolczuje "Twoim" młodzikom!!!!!!!!!!!! Pewnie taki z Ciebie trener jak dyrygent w "Słowikach", pederasto!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: A fuuuuuuuuuuujjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 11.08.03, 12:49 widze że w szczakowej to sami idioci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hedszot Re: Piotr Świerczewski dla Gazety: Legia mnie nie IP: *.crowley.pl 10.08.03, 17:36 Piotrek wróć do gieksy wszyscy tu na ciebie czekamy pomoglbys nam w pucharze uefa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa CHAM IP: *.bater.net.pl / 192.168.3.* 10.08.03, 18:12 TAK PRZEMAWIA TYPOWY CHAM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzumb Re: CHAM IP: *.proxy.aol.com 10.08.03, 18:34 ten gosciu juz sie chyba nigdy nie nauczy... . zaczynam czytac i pierwsze odpowiedzi prawie ok. az tu nagle piotrus wypala - 50 razy wiecej- bardzo rozsadnie teraz koledzy w 4 lidze ( bo gdzie ten koles moze grac? ) beda dobrze z zawisci kopac po goleniach- a zawsze slyszalem ze gentelmani nie mowia o pieniadzach- no coz piotrus ani gentelman ani pilkarz zaden, za to moze do telewizji lub bajki pisac- pieknie mowi. inna sprawa ze chyba w gazecie ma chody, non stop o nim glosno czy to w glebokich rezerwach w anglii,gdzie mial rzadzic, czy we francji- troche pokory kolego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Piotr Świerczewski dla Gazety: Legia mnie nie IP: *.klik.bydgoszcz.pl 10.08.03, 18:51 co za niereformowalny buc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula z Lubina A paszoł w buraki !!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.08.03, 19:00 takich piłkarzy nasza liga powinna sie wystrzegać , starych emerytów mamy już dosyć którzy po zagranicznych wojażach wracają do kraju szukaćdobrej posadki. Marsylia sie na nim poznała to chce do wracać i szuka przytułku u Kożmińskiego !!!! tak dalej a Polska piłka dalej będzie schodzić na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZuluGula z Lubina Lepiej reklamuj rosołki !!! ;-)))) IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.08.03, 19:11 Historie trzeba pamiętać a ja pamiętam jak menadżerowie Polskiej piLki zapewniali że zawodnicy grający za granicami zdobędą doświadczenie i mistrzostwo świata a tymczasem wracają starzy, zarozumiali i oby niechciani . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyler Re: Piotr Świerczewski dla Gazety: Legia mnie nie IP: *.jota.digi.pl 10.08.03, 19:12 trudno powiedziec czy by sie przydał...gdyby mu sie chciało grac to pewnie tak ...ale jak ma robic takie numery jak matysek i wojciechowski w radomsku to niech idzie do legii ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boluo Re: Piotr Świerczewski dla Gazety: Legia mnie nie IP: *.telia.com 10.08.03, 19:12 Panie Piotrze,gdyby pan tak gral, jak pan mowi , tobysmy mieli gwiazde swiatowego formatu.A poki co, to proponuje pilkarska emeryture, albo gre w jednym zespole z druga gwiazda polskiej pilki A.Juskowiakiem ,gdzies w Afryce.To dla dobra polskiej pilki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN swierczewski, 3maj sie z dala od WISLY !!!! IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 19:18 jeden wariat /uche/ na sezon wystarczy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Piotr Świerczewski dla Gazety: Legia mnie nie IP: *.daminet.pl 10.08.03, 19:29 Brawo - co za forma!!!!!!! Niewielu ma taką kondycję, aby wysiedzieć 90 minut na ławce rezerwowych. I to nie byle gdzie - w OM. Ten człowiek musi byc naprawde rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mandalay Piotr Świerczewski na prezydenta!!!! IP: *.idzik.pl / 192.168.100.* 10.08.03, 20:20 Kandydował będzie z ramienia Samoobrony. Endriu Lepa wystawi swojego członka z ramienia na czoło! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Piotr Świerczewski dla Gazety: Legia mnie nie 10.08.03, 20:28 Piotr Świerczewski w wielkiej formie. Opowieści w stylu "Gdzie to mnie nie chcieli" - w Realu mnie nie chcieli, w Marsylii mnie nie chcieli, w Birmingham mnie nie chcieli. W Legii też go bidaka nie chcą bo Kubicki swój rozum ma. A jeszcze nie tak dawno czytaliśmy jak to będzie rządził z Dugarrym w Birmingham bo ma bajeczną technikę a koledzy z zespołu to leszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julo każdą kasę że świerszcz do ksg pójdzie a za rok współ IP: 80.55.183.* 10.08.03, 21:36 właściciel z m.koźmińskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Piotr Świerczewski dla Gazety: Legia mnie nie IP: 213.76.10.* 10.08.03, 22:21 Ja bym był za tym, żeby Piotrek do GieKSy wrócił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: Piotr Świerczewski dla Gazety: Legia mnie nie IP: 80.48.246.* 10.08.03, 23:18 Piotrus o jakiej ty reprezentacji myslisz ? tu nie ma nic takiego dla ciebie !! było mineło "to se newrati..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Piotr Świerczewski dla Gazety: Legia mnie nie IP: *.ipt.aol.com 11.08.03, 02:31 Proponuje Stany Zjednoczone Lige MLS wszystkie gwiazdy pilkarskie przyjezdzaja tu na emeryture . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przejrzysty BUC I TYLE IP: *.net37.samart.co.th 11.08.03, 04:59 "GW" chyba specjalnie zamieszcza wywiady z tym idiotą, bo ma gwarancję, że nasz czołowy kopacz znowu nagada głupot i ludziska będą mieli uciechę. We Francji zarabiał 50 razy tyle co inni. Ale, jak sam przyznaje, był rezerwowym rezerwowych. Premiership jakoś nie podbił, pomimo swojej "bajecznej" techniki. W polskiej lidze wyglądałby "nieźle". No a ostatnie zdanie powala z nóg: "Jestem do gry od zaraz. W pierwszej kolejce siedziałem na ławce rezerwowych Marsylii." Buc i tyle. Założę się, że w końcu wyląduje w Sandecji Nowy Sącz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: Piotr Świerczewski dla Gazety: Legia mnie nie IP: ipcop:* 11.08.03, 08:55 Wiadomo!Legia to zbyt mądry klub!Pewnie znów będzie daleki wschód albo za atlantyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soundsystem Ty BURAKU zapyziały, wont od polskiej ekstraklasy!!! IP: *.elektron.com.pl / 10.5.0.* 11.08.03, 09:30 ... najpierw robisz z siebie gwiazde porównywalna z Ronaldo czy Figo a teraz grasz w reazerwacg rezerw mistrza jednej ze średnich europejskich lig! Najpierw idz do szkoly dobrego wychowania moze to cie czegos nauczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kangur Re: Piotr Świerczewski dla Gazety: Legia mnie nie IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.03, 10:40 Oczarowal Birmingem, teraz chce oczarowac Warszawe. Odpowiedz Link Zgłoś