Gość: kolega IP: *.rosele01.nj.comcast.net 07.09.03, 00:25 Hajto o kaluznym powiedz koreanczykom.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SEVEN Re: Wypowiedzi piłkarzy po meczu Polska - Łotwa IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 00:42 taaak, na srodek kaluzny, swierczewski, na flance iwan, bo chyba hajto nie wymienil wszystkich swoich kolegow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bombardier HAJTO ZAJMIJ SIE GRANIEM... IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 07.09.03, 00:46 a nie doradzaniem trenerowi jakikowliek by on nie byl. Nie wymadrzaj sie chlopie bo do ciebie nalezy zeby wyjsc na boisko i dobrze grac a tez masz nad czym pracowac bo do najwiekszych asow sie nie zaliczasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RayterZ Re: HAJTO ZAJMIJ SIE GRANIEM... IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 16:47 No pewnie... Moze mi powiesz ze Hajto jest jednym z gorszych zawodnikow w naszej reprezentacji? Popatrz na innych a nie na Niego, bo on dobrze wie co robi! Gdyby nie nalezal do asow to by nie gral w Schalke! A w komentarzu po meczu wyrazil swoja opinie i wiedzial co mowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hajto trenerem? Re: Wypowiedzi piłkarzy po meczu Polska - Łotwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 00:48 Lepiej niech Hajto zajmie się graniem w piłkę, a nie zaczyna mieszać trenerowi... Powinien cieszyć się, że ciągle jest w kadrze. Jaki Kałużny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powsinoga Re: Wypowiedzi piłkarzy po meczu Polska - Łotwa IP: *.client.attbi.com 07.09.03, 01:31 "Przed nami teraz konfrontacja ze Szwecją, nie możemy z nimi przegrać." a czemu nie " z nimi tez musimy wygrac i zrobimy wszystko w naszej mocy zeby wygrac" ...a hajto juz presje wywoluje na Janasie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Wypowiedzi piłkarzy po meczu Polska - Łotwa IP: 213.155.178.* 07.09.03, 01:35 Nie wiem jak między Tomkiem a Radkiem ale może w tym więcej polityki jak czego więcej, inspirowanej nawet przez Janosika. W końcu jest kapitanem drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... A niby za kogo mialby wejsc Kaluzny..?!? IP: *.acn.pl / 10.67.2.* 07.09.03, 02:05 A niby za kogo mialby wejsc Kaluzny..?!? Napewno nie za Sobolewskiego i Szymkowiaka..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc Re: A niby za kogo mialby wejsc Kaluzny..?!? IP: *.client.attbi.com 07.09.03, 03:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sttt Hajto ty damski bokserze IP: *.client.attbi.com 07.09.03, 03:09 i zlodzieju. Zamknij morde raz na zawsze. Wyrok masz w Krakowie. Wiem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omo Re: Hajto ty damski bokserze IP: *.ras12.calan-e.alerondial.net 07.09.03, 06:13 Gość portalu: sttt napisał(a): > i zlodzieju. Zamknij morde raz na zawsze. Wyrok masz w Krakowie. > Wiem o tym. ???????...DAMSKI?????????dziecko, czy ty aby nie jestes chory???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Donald Re: Hajto ty damski bokserze IP: none:* / 192.168.1.* 07.09.03, 13:22 do omo. Latwo jest kłapać gębą z dala od kogoś. Ciekawe jak byś ty się zachował w tej samej sytuacji. Aby nazwać kogoś złodziejem trzeba mieć jakieś dokumenty potwierdzające to. Masz je. Dodaj do swojej jak narazie durnej opinni to ci wszyscy uwierzą. Jak narazie to wierzą Ci tylko tacy sami debile jak ty. Cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omo Re: Hajto ty damski bokserze IP: *.ras12.calan-e.alerondial.net 07.09.03, 19:03 Gość portalu: Kaczor Donald napisał(a): > do omo. > Latwo jest kłapać gębą z dala od kogoś. Ciekawe jak byś ty się > zachował w tej samej sytuacji. Aby nazwać kogoś złodziejem > trzeba mieć jakieś dokumenty potwierdzające to. Masz je. Dodaj > do swojej jak narazie durnej opinni to ci wszyscy uwierzą. Jak > narazie to wierzą Ci tylko tacy sami debile jak ty. Cześć. do donalda; przepraszam Donald nie zrozumiales lub nie przeczytales do konca mojego komentarza:stwierdzilem tylko ze osoba ktora pisze ze Tomasz Hajto to zlodziej i damski bokser to kretyn i potrzebny mu lekarz.Tez mnie to oburzylo,zastanawiam sie jak mozna tak oceniac bez faktow i ....wstydu za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Donald Re: Hajto ty damski bokserze IP: none:* / 192.168.1.* 07.09.03, 13:15 Jak jesteś taki mądry i o wszystkich i wszystkim wiesz to czemu nie podasz swojego imienia i nazwiska. Czy jesteś jednak tchurzem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Hajto ty damski bokserze IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 08.09.03, 01:36 a ty dlaczego nie podasz swojego imienia i nazwiska "tchurzu"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selekcjoner Re: A niby za kogo mialby wejsc Kaluzny..?!? IP: 217.98.54.* 07.09.03, 10:35 Gość portalu: ... napisał(a): > A niby za kogo mialby wejsc Kaluzny..?!? Napewno nie za > Sobolewskiego i Szymkowiaka..!!! za Hajtę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: A niby za kogo mialby wejsc Kaluzny..?!? IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 08.09.03, 01:37 ehehehehehe... czad :)))))). może jednak ten hajto wie co mówi :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: Wypowiedzi piłkarzy po meczu Polska - Łotwa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 07:39 hajto (chui-to po koreansku) to typowy głupek wioskowy i on sobie niech gada a my potakujmy głowami i nie zwracajmy zbytniej uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Placek Re: Wypowiedzi piłkarzy po meczu Polska - Łotwa IP: *.net / 10.0.10.* 07.09.03, 07:58 Profesor Hajto wszystko ci wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james11 Re: Wypowiedzi piłkarzy po meczu Polska - Łotwa IP: *.telefony.com.pl 07.09.03, 09:16 nareszcie nasi piłkarze zaczynają dobrze grać. oby tak dalej. brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUDI Najlepszy zawodnik meczu JACEK BĄK IP: *.jedrzejow.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 10:48 Oczywiste jest ze najlepszym zawodnikiem meczu byl Jacek Bąk. To on w dużej mierze przyczynił się do tego że nie przegralismy tego meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flapjack Re: Najlepszy zawodnik meczu JACEK BĄK IP: *.dabnet.pl / 192.168.1.* 07.09.03, 12:22 Gość portalu: RUDI napisał(a): > Oczywiste jest ze najlepszym zawodnikiem meczu byl Jacek Bąk. To > on w dużej mierze przyczynił się do tego że nie przegralismy > tego meczu. Najlepszym zawodnikiem meczu był bezsprzecznie Szymkowiak. Owszem, dzięki Bąkowi być może nie przegralibyśmy ale gdyby nie Szymek to na pewno byśmy nie wygrali. Czyli byłoby 0:0 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazek Re: Wypowiedzi piłkarzy po meczu Polska - Łotwa IP: *.chello.pl 07.09.03, 12:17 zupa knorra zamiast mózgu Tomek nieżle kopiesz ale świrem też jeste niezłym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane Hajto, stara miłość nie rdzewieje IP: *.compower.pl 07.09.03, 13:24 Ja wiem kto by ci jeszcze przydał. Może Świerczewski, Iwan i reszta z waszej ekipy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek DG Nareszcie cos pokazali IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.03, 13:25 Nie powiem ze wczorajszy mecz to bylo porywające widowisko, ale wreszcie zagrali cos. Miejmy tylko nadzieje ze to cos sie polepszy bo w obecnym stanie obawiam sie ze moze nie wystarczyc na Szwedow. Gratuluje zwyciestwa i zycze rowniez wygranej ze Szwecją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Nareszcie cos pokazali IP: *.sunsh1.vic.optusnet.com.au 07.09.03, 13:53 Nie bylo to piekne ani wspaniale, ale i tez nie musi byc, Brazylia nie jestesmy. 3 punkty mamy i ja przynajmniej sie z tego ciesze, moze a moze sie cos nareszcie ruszy. Trzymam kciuki za naszych.. Pozdrawiam cala reprezentacje .... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyx SZYMKOWIAK!!! IP: *.acn.pl 07.09.03, 15:08 W meczu z Łotwą Szymkowiak pokazał klasę. Wiele razy móił, że jego mocną stroną są rzuty wolne, ale jakoś nie zawsze potrafił to udowodnić. Wczoraj zrobił to w 100%. Ponadto na plus zaskoczył mnie Krzynówek. Uważałem, że Kosowski jest od niego lepszy, ale teraz nie wiem na kogo bym postawił. Zresztą Kosa nieźle sobie poradził na prawej stronie, więc problem jest chyba rozwiązany. Co do pomysłu Hajty to Kałużny rzeczywiście mógłby się przydać. Tę kwestię pozostawmy jednak trenerowi. Na koniec muszę oddać honor Saganowskiemu. Przed meczem pisałem, że on się nie nadaje do kadry. Jak widać myliłem się, co mnie zresztą bardzo cieszy, bo kadrze przybył świetny napastnik. Zyczę szczęścia w meczu ze Szwecją i wierzę w awanś do Euro 2004. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Kaluzny niech lepiej w domu zostanie, IP: *.dip.t-dialin.net 08.09.03, 08:59 bo sie nie bede wkurzal jak zacznie znowu przegrywac kazdy pojedynek glówkowy (patrz n.p. MS Korea-Polska). Tomek Hajto: trenerem jest Janas nie Ty. Zadnych "ukladów", bo bedzie znowu zdziwienie jak na MS. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś