nikalaj ju ken dens 30.04.08, 22:18 ...teraz zadzwoniła teściowa i dyskutują mi nad uchem o tej kiecce Rusin. Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. 30.04.08, 22:19 Czy Darek pojechał po Pennancie per "palant" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. 30.04.08, 22:20 ...a sędzia to jakieś dożynki odstawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yangus Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.sanetja.pl 30.04.08, 22:33 Cały świat wie ile minut arbiter doliczył tylko Pan Darek nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Gmoch IP: *.dka.pl 30.04.08, 22:38 Gmochu stwierdzil, ze Grant zasnal pod koniec meczu, bo gra stala sie pasywna. W takim razie co robil caly mecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yangus Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.sanetja.pl 30.04.08, 22:39 Dogrywkę też zaczęli wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra TVP to bagno. Szambo. 30.04.08, 22:39 Banda niekometentnych, podlych, chciwych fiutow. Kiedy znajdzie sie ktos kto to zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: met Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 22:42 pytanie: ile razy Szpakowski wypowiedział dziś frazę "w poszukiwaniu Drogby"? Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. 30.04.08, 22:43 OMG ale jaja ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derreck Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.aster.pl 30.04.08, 22:47 rzeczywiście niezła ta reklama piłkarska...szczególnie rzyg;) czy w dziesiątej sekundzie nie pokazują arsene wengera? myślałem, że jest twarzą castrola, a tutaj także nike. kontrakcik nie na wyłączność? Odpowiedz Link Zgłoś
comorro1 Re: Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mi 01.05.08, 01:33 to nie tylko dziesiąta sekunda, ale tak, owszem, to Wenger. najwyraźniej obok Castrol Performance Index ma także inne kontrakty reklamowe. nic nowego pod słońcem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubica_fan Hyypia to zostanie wywalony :D IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.08, 22:50 Najpierw samobój, teraz karny :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papeć zw danielsem Re: Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mi IP: *.multimo.gtsenergis.pl 30.04.08, 22:53 'To nie kara, tylko nieubłagana redakcyjna logistyka. Jeden z nas ma komputer bliżej telewizora z TVP, drugi telewizora z nsportem.' zamieńcie się ;] ja jednak wolę darka niż SR Ps. lol... co za brameczka :] Ps2. i czemu taki krótki nick można wpisać? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Naszczerano na gruzina Kałnawardze!! 30.04.08, 22:54 Powiedział Szczydoniecki do Dutka jak wisiał mu Hiszpan Posampas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 22:56 A pamiętacie mecz Getafe - Bayern?? Po 1 dogrywce był taki sam wynik jak teraz........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yangus Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.sanetja.pl 30.04.08, 22:55 To co mamy klasycznego gola do szatni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boba222 Reina to kiepas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 22:56 Reina to jeden wielki kiepas. Dudek by je wszystkie wyjal - karnego przede wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrb Uszaszowski Reina to nieslubny syn... IP: *.VIC.netspace.net.au 30.04.08, 23:49 tego spuchlaka Beniteza. Odpowiedz Link Zgłoś
nikalaj Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. 30.04.08, 22:56 Szpak wyciągnął finał ze Stambułu... To też jest niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Ile jest Drógbb? IP: *.chello.pl 30.04.08, 22:59 Według szpakowskiego jest trzydziesta trzecia drogba, może jest i sto dwudziesta? No właśnie, Drógb czy Drógbb? Bo w Polszcze Dróg B jest więcej niż Dróg A, to na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o_!_o Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 23:02 obra kościan prowadzi intensywne rozmowy z Benitezem. Kością niezgody o dziwo jest pozycja bramkarza... działacze z Kosiana nie chcą coraz lepszych bramkarzy, zwłaszcza takich którzy puszczają bramki w tzw. krótki róg. Murinnho odpowiada: Potrafię doprowadzić obrę do finału Ligi Mistrzów bez bramkarza. Działacze obry mają zatem spory orzech do zgryzinia... brak bramkarza, czy Pepe Reyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 23:02 masakra,CH.w finale mam nadzieje,że M.im dokopie Odpowiedz Link Zgłoś
jackdaniels5 Re: Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mi 30.04.08, 23:06 nie mów hop... babel :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 23:13 jak sędzia nie widzi dwóch spalonych jednego karnego i faulu to trudno się dziwić żeby liverpool wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketonal Chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 23:15 Juz sobie wyobrazam placz Beniteza w mediach jak to ich skrzywdzili sędziowie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
jackdaniels5 Re: Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mi 30.04.08, 23:16 gemba: strzelają bramkę kontaktową na 3:2 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Szpaku IP: *.aster.pl 30.04.08, 23:15 Czy tylko ja słyszałem że tuż po gwizdku kończącym mecz Szpakowski mówiąc o dzisiejszych bohaterach Chelsea wymienił też "Franka Rijkarda po rodzinnej tragedii"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LiliyMey Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.cable.ubr12.newt.blueyonder.co.uk 30.04.08, 23:18 jessssssssssssssu ale sie ciesze!!! tylko teraz trzeba pokazać ser gum żujowi...trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiker Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.chello.pl 30.04.08, 23:29 W finale i tak Manchester wyrga, a chealsey polegnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cultus Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.pcz.pl 30.04.08, 23:39 i tak wszyscy wiedza ze murzyny z Chelsea trenowani przez Zyda sa najgorszym zespolem na swiecie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mash Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: 89.171.40.* 30.04.08, 23:40 Dobra. Mogę wybaczyć Maszczerano, Skrytela, Kejta itd. Ale żeby "PO CO NIE STRZELAŁ" i "DWUTYSIĘCZNY CZWARTY"? Odpowiedz Link Zgłoś