Dodaj do ulubionych

Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist...

• nikalaj ju ken dens 30.04.08, 22:18
      ...teraz zadzwoniła teściowa i dyskutują mi nad uchem o tej kiecce Rusin.
    • nikalaj Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. 30.04.08, 22:19
      Czy Darek pojechał po Pennancie per "palant" ???
    • nikalaj Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. 30.04.08, 22:20
      ...a sędzia to jakieś dożynki odstawia.
    • Gość: yangus Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.sanetja.pl 30.04.08, 22:33
      Cały świat wie ile minut arbiter doliczył tylko Pan Darek nie wie.
    • Gość: Max Gmoch IP: *.dka.pl 30.04.08, 22:38
      Gmochu stwierdzil, ze Grant zasnal pod koniec meczu, bo gra stala sie pasywna. W
      takim razie co robil caly mecz?
    • Gość: yangus Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.sanetja.pl 30.04.08, 22:39
      Dogrywkę też zaczęli wcześniej?
    • zat4ra TVP to bagno. Szambo. 30.04.08, 22:39
      Banda niekometentnych, podlych, chciwych fiutow.
      Kiedy znajdzie sie ktos kto to zmieni?
    • Gość: met Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 22:42
      pytanie: ile razy Szpakowski wypowiedział dziś frazę "w poszukiwaniu Drogby"?
    • nikalaj Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. 30.04.08, 22:43
      OMG ale jaja ! :D
    • Gość: derreck Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.aster.pl 30.04.08, 22:47
      rzeczywiście niezła ta reklama piłkarska...szczególnie rzyg;)

czy w dziesiątej sekundzie nie pokazują arsene wengera? myślałem, że jest twarzą
      castrola, a tutaj także nike. kontrakcik nie na wyłączność?
      • comorro1 Re: Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mi 01.05.08, 01:33
        to nie tylko dziesiąta sekunda, ale tak, owszem, to Wenger. najwyraźniej obok
        Castrol Performance Index ma także inne kontrakty reklamowe. nic nowego pod
        słońcem:)
    • Gość: kubica_fan Hyypia to zostanie wywalony :D IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.08, 22:50
      Najpierw samobój, teraz karny :P
    • Gość: papeć zw danielsem Re: Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mi IP: *.multimo.gtsenergis.pl 30.04.08, 22:53
      'To nie kara, tylko nieubłagana redakcyjna logistyka. Jeden z nas ma komputer
      bliżej telewizora z TVP, drugi telewizora z nsportem.'

zamieńcie się ;] ja jednak wolę darka niż SR

Ps. lol... co za brameczka :]
      Ps2. i czemu taki krótki nick można wpisać? :P
    • kozaczek3 Naszczerano na gruzina Kałnawardze!! 30.04.08, 22:54
      Powiedział Szczydoniecki do Dutka jak wisiał mu Hiszpan Posampas.
      • Gość: xyz Wynik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 22:56
        A pamiętacie mecz Getafe - Bayern?? Po 1 dogrywce był taki sam wynik
        jak teraz...........
    • Gość: yangus Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.sanetja.pl 30.04.08, 22:55
      To co mamy klasycznego gola do szatni :)
    • Gość: boba222 Reina to kiepas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 22:56
      Reina to jeden wielki kiepas. Dudek by je wszystkie wyjal - karnego przede wszystkim!
      • Gość: hrb Uszaszowski Reina to nieslubny syn... IP: *.VIC.netspace.net.au 30.04.08, 23:49
        tego spuchlaka Beniteza.
    • nikalaj Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. 30.04.08, 22:56
      Szpak wyciągnął finał ze Stambułu... To też jest niespodzianka.
    • Gość: P Ile jest Drógbb? IP: *.chello.pl 30.04.08, 22:59
      Według szpakowskiego jest trzydziesta trzecia drogba, może jest i
      sto dwudziesta?
      No właśnie, Drógb czy Drógbb?
      Bo w Polszcze Dróg B jest więcej niż Dróg A, to na pewno.
    • Gość: o_!_o Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 23:02
      obra kościan prowadzi intensywne rozmowy z Benitezem. Kością niezgody o dziwo
      jest pozycja bramkarza... działacze z Kosiana nie chcą coraz lepszych bramkarzy,
      zwłaszcza takich którzy puszczają bramki w tzw. krótki róg. Murinnho odpowiada:
      Potrafię doprowadzić obrę do finału Ligi Mistrzów bez bramkarza. Działacze obry
      mają zatem spory orzech do zgryzinia... brak bramkarza, czy Pepe Reyna...
    • Gość: aga Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 23:02
      masakra,CH.w finale mam nadzieje,że M.im dokopie
      • jackdaniels5 Re: Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mi 30.04.08, 23:06
        nie mów hop... babel :>
    • Gość: gość Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 23:13
      jak sędzia nie widzi dwóch spalonych jednego karnego i faulu to
      trudno się dziwić żeby liverpool wygrał
      • Gość: ketonal Chelsea! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 23:15
        Juz sobie wyobrazam placz Beniteza w mediach jak to ich skrzywdzili sędziowie hehe
      • jackdaniels5 Re: Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mi 30.04.08, 23:16
        gemba: strzelają bramkę kontaktową na 3:2

:D
    • Gość: muka! Szpaku IP: *.aster.pl 30.04.08, 23:15
      Czy tylko ja słyszałem że tuż po gwizdku kończącym mecz Szpakowski mówiąc o
      dzisiejszych bohaterach Chelsea wymienił też "Franka Rijkarda po rodzinnej
      tragedii"?
    • Gość: LiliyMey Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.cable.ubr12.newt.blueyonder.co.uk 30.04.08, 23:18
      jessssssssssssssu ale sie ciesze!!! tylko teraz trzeba pokazać ser gum żujowi...trzymam kciuki
    • Gość: kiker Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.chello.pl 30.04.08, 23:29
      W finale i tak Manchester wyrga, a chealsey polegnie.
    • Gość: cultus Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: *.pcz.pl 30.04.08, 23:39
      i tak wszyscy wiedza ze murzyny z Chelsea trenowani przez Zyda sa najgorszym
      zespolem na swiecie. Amen.
    • Gość: mash Najmniej zaskakujący rewanż półfinału Ligi Mist.. IP: 89.171.40.* 30.04.08, 23:40
      Dobra. Mogę wybaczyć Maszczerano, Skrytela, Kejta itd.
      Ale żeby "PO CO NIE STRZELAŁ" i "DWUTYSIĘCZNY CZWARTY"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka