Gość: s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 16:21 Leo to nie wystarczy,Wichniarek jest za bardzo blady na kadre... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hngnfn dopiero przerwa i wszystko sie moze jeszcze zdazyc IP: *.range86-137.btcentralplus.com 10.05.08, 16:22 th Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris36 Gol Wichniarka uratuje Arminię? IP: *.chello.pl 10.05.08, 16:25 Nie jestem jego fanem, ale kto tak naprawde błyszczy w kadrze Leo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żoga bonita to nie stetryczaly leo wybiera tylko bobo kaczmare IP: *.centrum.gliwice.pl 10.05.08, 18:21 k taka prawda. dziadzio pewnie kojarzy 5 nazwisk z tej kadry a reszte wybieraja sobie bobo i dziekanowski. oczywiscie nie bezinteresownie. a co do wichniarka - to bufon i atmosfera w kadrze jest wazniejsza. ogolnie graczy mamy daremnych wiec wszyscy sa na zblizonym pozimie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudinho Żal mi Wichniarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 16:33 a ja zawsze byłem fanem Wichniarka i denerwuje mnie, że kolejny trener go pominął. Najpierw Engel go nie wziął na MŚ, a zamiast niego tego ciecia Kryszałowicza, a potem Janas, teraz Leo, który tylko w przez pierwsze pół roku pracy z kadrą miał świeże spojrzenie, a potem już przywykł do tych samych nazwisk, co jest bezsensowne. Odpowiedz Link Zgłoś
dimebag11 Re: Żal mi Wichniarka 10.05.08, 16:50 Dokładnie to samo denerwuje mnie w pracy Leo. W początkowej fazie pracy z reprezentacją nie bał się postawić na nowych, młodych piłkarzy, wolał graczy regularnie grających w Orange Ekstraklasie niż siedzących na ławie w zagranicznych klubach i tym wyróżniał się od poprzednich trenerów. Potem jednakże coś się zmieniło i powtarza błędy panów Engela i Janasa, co nie wróży mu dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Gol Wichniarka uratuje Arminię? IP: *.68.70.129.kutno70.tnp.pl 10.05.08, 16:34 dokładnie , powołał do tego Matusiaka debila i Żurawskiego bez formy , dosyć że Rasiak nie jedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja A Matusiak strzela dziewczyną ? IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 10.05.08, 16:34 no i co wy na to ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Gol Wichniarka uratuje Euro ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 16:41 On jeszcze pojedzie na euro Odpowiedz Link Zgłoś
dimebag11 Re: Gol Wichniarka uratuje Arminię? 10.05.08, 16:43 Leo to nie wystarczy, bo ma przecież o wiele lepszych napastników grających w lepszych ligach niż niemiecka, występujących w podstawowym składzie i strzelających więcej bramek(chociażby Matusiaka w Orange Ekstraklasie, Żurawskiego w lidze greckiej, Saganowskiego w II lidze angielskiej)... Z końcową oceną poczekam jednak do zakończenia Euro 2008. Niestety, ale mam przeczucie, iż skończy się jak na dwóch ostatnich MŚ, czyli faza grupowa i do domu... Obym się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grey Re: Gol Wichniarka uratuje Arminię? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 17:09 a mi sie wydaje że Leo dobrym selekcjonerem jest i zna sie tak na piłce jak i na piłkarzach lepiej niz ja i kazdy kto tu wypisał i wypisze swoje mądrości z tego względu nie mam zamiaru z niego ironizować bo sam bym sie ośmieszył a wolę to to pospólstwu i dziennikarzom faktu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz arminia leci do 2 ligi co to za grajek IP: 78.52.226.* 10.05.08, 17:20 ten wichniarek, zeby gral w jakiejs druzynie zajmujacej miejsca 1-8 to ok, a tak reszta to cieniasy, arminia i dortmund moze spasc do 2 ligi i klops Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diablos Re: arminia leci do 2 ligi co to za grajek IP: *.chello.pl 10.05.08, 17:21 tu akurat nei masz racji... w lepszych zespolach latwiej strzelac gole niz grajac w slabszych!!! Co do wyboru leo i wyjscia z grupy. To dla mnie moga nawet nie wyjsc (chociaz mogliby i dojsc do finalu) byle pokazali ambitna gre a nie tak jak w Niemczech na MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: arminia leci do 2 ligi co to za grajek IP: *.echostar.pl 10.05.08, 21:10 jesteś kompletnym ignorantem. Myślisz że w armini łatwiej się strzela niż w bayernie?? myślisz że w bilefeld masz ribery'ego który Ci poda?? poza tym nie ważne dla kogo strzelasz tylko komu strzelasz. paweł brożek może strzelić 16 goli drużynom pokróju zagłębia sosnowiec lub legii ale 10 goli druzynom bundesligi jest 10 razy bardziej cenne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zet Re: Gol Wichniarka uratuje Arminię? IP: *.chello.pl 11.05.08, 09:38 Bardzo możliwe, że faza grupowa i do domu, ale pamiętajmy, że tu nie ma takich ogórków jak Kostaryka, czy Kolumbia. Na papierze to jesteśmy lepsi jedynie od Austrii, ale ta jest gospodarzem, więc i z nimi będzie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macias Gol Wichniarka uratuje Arminię? IP: *.toya.net.pl 10.05.08, 17:33 Najlepsza mozliwa odpowiedz na brak wlaczenia do kadry. Leo - zastanow sie! 10 goli w bundeslidze nie strzela sie przypadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manek Leo Ty frajerze! Piekny gol - zoabaczcie IP: *.markom.krakow.pl 10.05.08, 17:37 uefaeuro.pl/_nowa/aktualnosci/2309/Gol-i-asysta-Wichniarka-(wideo)/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdj sam zes frajer a bramka jak bramka IP: *.range86-137.btcentralplus.com 10.05.08, 17:42 nic szczególnego,błąd obrońców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: sam zes frajer a bramka jak bramka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 18:15 To daj link do takich nieszczególnych bramek Matusiaka, strzelonych w tym sezonie. Chętnie popatrzę na tą gwiazdę. Leo odnosił sukcesy, kiedy miał otwarty umysł. Teraz, tak samo jak Janas, kieruje sie sympatiami. Efekt też będzie taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df a ty najlepiej wiesz bo z leo rozmawiałes IP: *.range86-137.btcentralplus.com 10.05.08, 23:20 sory załuje ze cos pisałem bo to nie ma sensus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fffd Re: sam zes frajer a bramka jak bramka IP: *.range86-137.btcentralplus.com 10.05.08, 23:25 www.youtube.com/watch?v=cVduHKGcmrE tu masz ładna bramke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ererg wiesz co naprawde sie teraz dzieje IP: *.range86-137.btcentralplus.com 10.05.08, 23:29 nagonka dziennikarzy na trenera,psucie atmosfery i sianie zwątpienia. własnie tak samo było z engelem i janasemt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jah oto wideo z golem - bardzo ładny IP: *.markom.krakow.pl 10.05.08, 17:40 uefaeuro.pl/filmy/350/Arminia---Borussia-22;-Wichniarek-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 No proszę!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 17:43 A polski trener czyli stary ślepy holender skreślił go z listy kadry na EM.Gole strzela ale Polacy poco maja gole strzelac ..trzy mecze i polska ziemia czyli Okęcie.Zreszta jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakarot Re: No proszę!!!! IP: 83.238.201.* 10.05.08, 19:03 heh, przynajmniej wygramy z Chorawcją na pożegnanie w ostatnim meczu, to też już tradycja :) Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: No proszę!!!! 11.05.08, 12:41 No właśnie tutaj tradycja zostanie przełamana. Bo już w drugim meczu zdobędziemy pierwszy punkt (0:0), tylko że jednocześnie będzie ostatnim na tych mistrzostwach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIELCUN Z LUBINA Gol Wichniarka uratuje Arminię? IP: *.marsoft.net 10.05.08, 19:21 WISŁA KRAKÓW MISTRZEM POLSKI!!!!!!!! WISŁA KRAKÓW TO DUMA I CHLUBA POLAKÓW!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIELCUN Z LUBINA Wisła Kraków Mistrzem Polski!! IP: *.marsoft.net 10.05.08, 19:22 WISŁA KRAKÓW TO DUMA I CHLUBA POLAKÓW!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Człowieku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 19:34 Wyluzuj ,to forum o Wichniarku i jego golach.Kibol Wisły jeteś?? To wal na stronkę gdzie sobie o Wiśle- Kraków podyskutujesz.Ja o Bayern..moim klubie też tutaj nie dyskutuje.A mistrzem Niemiec zostali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: Człowieku!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.08, 21:42 twoim klubie haha a ty w Monachium mieszkasz i jesteś na każdym meczu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Re: Człowieku!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.08, 21:50 Tak.I zawsze im kibicuje i kazdy mecz ogladam.A Ty jestes cienias a nie kibol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ari Flikenstein Re: Człowieku!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.05.08, 01:46 Mam nadzieje ze w Petersburgu tez byles pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIELCUN Z LUBINA Wisła Kraków to chluba i duma Polaków!! IP: *.marsoft.net 10.05.08, 19:53 WISŁA KRAKÓW PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avenger piekny gol... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.08, 20:08 no naprawde piekny...takiego to ja jeszcze w zyciu nie widzialem:) ech... wezcie ludzie wyluzujcie. Jesli to jest piekny gol to powiedzcie mi jak wyglada normalny? taki na pusta bramke czy jak sie fartem odbije od czyjejs nogi?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: piekny gol... IP: *.net.euron.pl 10.05.08, 21:12 Albo jesteś ślepy albo udajesz... Widziałeś całą akcję? - przyjął podanie z połowy boiska z obrońcą na plecach i piłka nie odeszła mu nawet na 5 cm, odegrał, dostał z powrotem na głowę, strzelił tak, że bramkarz mógł popatrzeć. Kiepścizna i przypadek, prawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobek Re: piekny gol... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.05.08, 21:40 Michał Zieliński pięknie dzisiaj przyjął piłke i strzelił gola Legii . Do kadry go . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb brozka akcja była tez niezła. IP: *.range86-137.btcentralplus.com 10.05.08, 23:59 td Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo wichniarek to jeden z najlepszych polskic piłkarzy IP: *.echostar.pl 10.05.08, 21:03 To jedyny napastnik który regularnie gra w dobrej lidze, poza tym ma już na koncie 10 bramek. nawet jeśli leo(i tak bardzo mu ufam) nie widzi go w swojej koncepcji, powinien wziąć takiego zawodnika jako jokera który pod koniec meczu sam może wypracować gola. Nie wiem czy artur zasłużył na traktowanie go na równi z michałem golińskim i gorsze od pazdana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex ### Dobrze ze go nie wzial ### IP: *.unknown.vectranet.pl 10.05.08, 21:17 Skoro dzien pozniej po decyzji Leo zaczyna publicznie plakac, to wyobrazcie sobie, co by bylo, gdyby w pierwszych dwoch meczach nie zagral ani minuty. Pewnie by wszem i wobec plakal w ramie, obgadywal kolegow, ze grali gorzej i nosil nos na kwinte. A tego w kadrze nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex #### Jestescie nierozgarnieci czy jak? #### IP: *.unknown.vectranet.pl 10.05.08, 21:42 Wszyscy, ktorzy pluja na Leo za niepowolanie Wichniarka, powinni sie zastanowic nad tym, czy aby nie sa jacys nierozgarnieci czy jak. Leo wielokrotnie powtarzal, ze chodzi mu o to, zeby zbudowac najlepsza druzyne druzyne na jaka nas stac, a nie wybrac najlepszych pilkarzy. Nieraz mowil, ze najlepsza druzyna to wcale nie grupa najlepszych zawodnikow. Czy Dunczycy wygrali kiedys ME, bo mieli najlepszych pilkarzy? Nie, wygrali bo mieli najlepszy zespol, w ktorym byla kapitalna atmosfera i wiara, ze razem cos moga osiagnac. Inna kwestia, ktora Leo wiele razy tlumaczyl to fakt, ze gra w lidze a w reprezentacji to jest zupelnie inna para kaloszy i nie kazdy umie sie wzniesc na ten wyzszy poziom mentalnie. Sa tacy pilkarze, ktorzy w klubach zawsze sie wyrozniaja, a w reprezntacji nigdy nie potrafia sie odnalezc. Kiedys byl Warzycha, Podbrozny czy Koniarek, a teraz jest Zienczuk, Brozek czy Kuszczak. Nie drwijcie z Leo, bo Meksykanie wiedza co robia proponujac mu wieksza kase niz my i mozemy sobie jeszcze pluc w brode, zwlaszcza jak kadre po nim obejmie kolejny jakis Boniek z PZPR, tfu, PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: surogat Re: #### Jestescie nierozgarnieci czy jak? #### IP: *.acn.waw.pl 10.05.08, 22:28 zgadzam się z tobą w pewnym sensie, ale martwi mnie jednak "porażająca siła ognia" tych napastników, których powołał. a duńczycy w '92 mieli z przodu laudrupa. że niby nasz laudrup żurawski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex #### Jaki Laudrup? #### IP: *.unknown.vectranet.pl 10.05.08, 23:45 Jaka byla sila ognia Laudrupa, skoro w PIECIU meczach na turnieju nie strzelil ANI JEDNEJ bramki? Poszukaj w zrodlach: DANIA - ANGLIA 0:0 SZWECJA - DANIA 1:0 (0:0): Brolin (58.) FRANCJA - DANIA 1:2 (0:1): Papin (60.) - Larsen (8.), Elstrup (78.) HOLANDIA - DANIA 2:2 (1:2, 2:2): Bergkamp (23.), Rijkaard (85.) - Larsen (5., 32.), karne 4:5 DANIA - NIEMCY 2:0 (1:0): Jensen (18.), Vilfort (78.) Larsen - 3 gole Elstrup - 1 Jensen - 1 Vilfort - 1 Nie mam nic naprzeciwko, zeby nasz Maciek byl tak samo skuteczny skuteczny, jak Laudrup wtedy, jesli tylko wynik reprezentacji bedzie taki sam lub niewiele gorszy. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly gladiator Leo ma racje IP: *.nwrk.east.verizon.net 11.05.08, 01:42 Artur to gracz formatu Arminii lub Energie Cottbus. Gdy tydzien temu gral z Bayernem to g...o pokazal oprocz palu niecelnych podan i upadkow przez wlasne nogi. Taka bramke jak strzelil Borusii to nawet Brozek by strzelil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Gol Wichniarka uratuje Arminię? IP: *.poldim.pl 11.05.08, 06:38 bramki w kadrze, będzie miał kto strzelać. Przecież jedzie Dziekanowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leło Benhałer Okoński czy Warzycha byli lepsi od niego,a wkadrze IP: *.adsl.inetia.pl 11.05.08, 16:05 grali słabo. To taki sam przypadek, Messi to on nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś