Dodaj do ulubionych

Przedostatni sprawdzian przed wyjazdem na Euro

IP: *.pg.com 27.05.08, 21:34
Polacy naprawdę sie zaprezentuja na euro-zobaczycie Leo jest cudowny
Obserwuj wątek
    • Gość: wr Re: Przedostatni sprawdzian przed wyjazdem na Eur IP: *.who.vectranet.pl 27.05.08, 22:45
      he he, trzeba było poczekać z wrzuceniem tekstu do północy ;) co chwilę piszecie
      "wczoraj" a mecz był dziś
    • Gość: turtlezzz Jedyny rewelacyjny wniosek... IP: *.cust.tele2.pl 27.05.08, 22:53
      który płynie z powyższego artykułu brzmi, że dziś jest jutro. A czas nigdy nie był tak względny jak dziś. Czy jutro.
      • Gość: KeRmiT Polska grala tak sobie... IP: *.186.13.055.vip-net.pl 27.05.08, 22:58
        Polska grala tak sobie, choc biorąc pod uwagę, ze sa jeszcze w treningu moze byc juz tylko lepiej :)
        • Gość: Chris Na Niemcy wystarczy! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 28.05.08, 00:27
          Ani jednego guzika. Ani jednej bramki. Polska wygra do zera.
        • Gość: boksyt Re: Polska grala tak sobie... IP: *.compi.net.pl 28.05.08, 00:58
          zagrała ok. a roger sie fajnie rozkreca, mam nadzieje ze z kazdym meczem coraz
          lepiej grac bedzie. nie mogę siędoczekać, kiedy w następnej jakiejś edycji
          best11 go bede mógł do zespołu wpisać.
    • Gość: KSP niemcy nie wyjdą z grupy razem z austrią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 23:10
      ...
    • Gość: dischord Przedostatni sprawdzian przed wyjazdem na Euro IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.05.08, 23:15
      Czy autor tego arykułu nie pomylił czasem spotkań ?!?! Ja w tym
      czemu widziałem zupoęłnie coś inny mecz. Przede wszystkim mamy
      szczęście że sędzia był wyrozumiały i nie karał za faule taktyczne
      ktróych nasi popełniali mnóstwo nie mogąc zdąrzyć z powrotem. Po
      drugie: to była ALBANIA !! Po trzecie nie widze żadnych powodów do
      optymizmu. Jest dokładnie tak jak przed dwoma laty.
      • Gość: Bubba Re: Przedostatni sprawdzian przed wyjazdem na Eur IP: 216.119.2.* 27.05.08, 23:24
        Gość portalu: dischord napisał(a):

"nie widze żadnych powodów do
        optymizmu. Jest dokładnie tak jak przed dwoma laty."

I ja widze ze ty jestes completnym idiota, przeciez ten mecz to tylko trening!
        • uzman Z Rogerem i Leo mamy szansę na remis z Austrią 27.05.08, 23:27
          Trening jest po to by ocenić formę, a ta jest przerażająco kiepska.
          Mamy dwóch dobrze grających zawodników - Lewandowskiego i Smolarka.
          No i może jeszcze Krzynówek od biedy. Reszta jedzie za zasługi, bo
          cudotwórca Leo przywiązuje się do nazwisk mocniej niż Piechniczek.
          • Gość: ddd Re: Z Rogerem i Leo mamy szansę na remis z Austri IP: *.range86-135.btcentralplus.com 28.05.08, 01:57
            trening jest po to by trenowac. a ty sobie mozesz oceniac,tylko nie zaplam dywanu
          • Gość: Polak Re: Z Rogerem i Leo mamy szansę na remis z Austri IP: *.olsztyn.mm.pl 28.05.08, 08:53
            Jak to się mówi szanowny kolego "w Dupie byłeś,Gó..
            widziałeś..."Gramy o wiele lepiej niż przed przejęciem posady
            trenera przez Leo Benhakera.Zdezydowanie Lepiej podajemy(nawet
            wychodzą nam podania na jedno dotknięcie piłki),obrona stosuje
            pułapkę ofsajdową co idzie im bardzo dobrze(tego prędzej nie było),a
            nawet akcje rozgrywane są bardziej kombinacyjnie,nie tak czytelnie
            jak kiedyś...uważam iż idziemy dobrą drogą i nie zdziwił bym się
            jeżeli byśmy stanowili dla niemców Groźnego przeciwnika...oby tak
            dalej Brawo Leo trzymam za Was kciuki Polsko
        • Gość: J 07 Re: Przedostatni sprawdzian przed wyjazdem na Eur IP: *.nycmny.east.verizon.net 28.05.08, 00:45
          Luuudzie,poczekajcie,zostawcie glupie wpisy.- Czas na prawde
          wkrotce,nastapi.
    • uzman Znawcy z GW 27.05.08, 23:25
      "W 14. min zdobył nawet gola, którego sędzia nie uznał. Była to
      pomyłka arbitra, bo piłka nie opuściła boiska i Dudka odegrał ją
      głową prawidłowo."

Znawcy piłki pokroju Szpakowskiego. Tam był spalony, zresztą też
      niesłusznie odgwizdany. No ale czego oczekiwać od ludzi, którzy
      uważają powołanie Rogera za mądrą decyzję.
      • Gość: Albin Siwak Re: Znawcy z GW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 00:21
        Tak czy inaczej pomyłka arbitra, bo gol był zdobyty prawidłowo. Ci z GW mogli
        nie widziec sygnalizacji sędziego, tylko słuchac co bredzi Szpaq.
        • Gość: aw Re: Znawcy z GW IP: *.range86-135.btcentralplus.com 28.05.08, 02:00
          a juskowiak raz powiedział: jeszcze brakuje niedokładnych zagran ale to
          przyjdzie z czasem...
    • Gość: pawel 6 meczow bez zwyciestwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 23:45

Niemcy maja przelamac taka passe?

smiech na sali bo to jakas bzdura
      • Gość: MaciejWawa Żurawski odkryciem...hahha IP: *.acn.waw.pl 28.05.08, 00:15
        Żurawski to się przełamie jak strzeli gole Niemcom , a nie III-IV
        igowej drużynie europejskiej. Bez takiego hurraoptymizmu proszę.
        Potem znów będzie lament i stękanie, że nie tak siak czy owak.
        Poczekajmy na mecze euro. One będą prawdziwym testem. Więc jeszcze
        raz powtarzam : bez podniety panowie ...
    • prober Sprawa Łobodzińskiego wyjaśniła się 28.05.08, 00:12
      "Po badaniach okazało się, że Łobodziński ma skręcony staw skokowy. Nie doszło
      do złamania kości, a jedynie bolesnego stłuczenia."
    • Gość: Krzysztof Re: Przedostatni sprawdzian przed wyjazdem na Eur IP: *.unused.derbynet.waw.pl 28.05.08, 00:16
      Za ile? Czy cena skoczyła już do tysiąca Euro? Wolę kupić sobie bilet do
      Multikina za 20 i obejrzeć na miejscu w Polsce. Wprawdzie to nie to samo co
      wizyta na stadionie z 50 tysiącami innych kibiców, ale lepsze to niż siedzenie w
      domu z piwem w ręku... Poza tym konkursy mają być jakieś i nagrody.
    • Gość: raf grosickiego powinien wziasc IP: *.escom.net.pl 28.05.08, 00:33
      grosicki!!!!!!!!
    • q-dlaty Przedostatni sprawdzian przed wyjazdem na Euro 28.05.08, 00:51
      Nie przesadzajcie, Macedonia i Albania to znowu nie takie złe drużyny. Macedonia jest w rankingu FIFA na 56 miejscu, czyli jedno miejsce za Ekwadorem, a Albania (76) miejsce wyżej niż Kostaryka. Austria jest 101.
      • Gość: outsider i chocby dlatego j/w nalezy sie optymizm IP: *.phlapa.east.verizon.net 28.05.08, 02:07
        Optymizm to teraz obowiazek kazdego Polaka i Polki, a nie glupawe
        krakanie i biadolenie belkotliwe.
        • Gość: Jerry Re: i chocby dlatego j/w nalezy sie optymizm IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 28.05.08, 02:24
          Po okolo pietnascie lat kazdemu kopaczowi wbijaja tajniki kopanej w
          mozdzek, a oni ni h.ja nie panimajet. A teraz w kilkanascie dni maja
          dostac olsnienia? he,he,he
    • Gość: f. Zahorski IP: 212.180.165.* 28.05.08, 02:42
      Czy ktoś jest mi w stanie wytłumaczyć o co z nim chodzi ?

Patrzę na niego i nie widzę, żeby cokolwiek grał.
      Gdyby go do składu wstawił Janas, tu już pewnie zostałby zjedzony zywcem...

Swoją drogą, szkoda że mecze nie były ułożone odwrotnie - Macedonia była znacznie groźniejsza w ofensywie i lepsza technicznie.
    • Gość: albertas Przedostatni sprawdzian przed wyjazdem na Euro IP: 193.164.157.* 28.05.08, 07:39
      Nie wiem czy piszący relację oglądał mecz czy słuchał strasznie kiepskiego komentarza Dariusza Szpakowskiego ale przy bramce Rogera nie chodziło o to czy piłka wyszła poza linie końcową (do linii było ok 3m) ale o to, że zgrywający piłkę głową Dudka był na minimalnym spalonym. Co do komentarza Szpakowskiego to facet albo się postarzał i nie powinien już komentować albo jest w wyjątkowo słabej formie no bo jak nazwać bardzo częste opowiadanie bez sensu w dodatku niepoprawnie gramatycznie oraz ciągłe przerywanie Juskowiakowi. Dodatkowo bezsensowne opowieści traktują widzów jako półgłówków nie rozumiejących piłki którą tylko zna pan Szpakowski.
      • Gość: grzes Re: Przedostatni sprawdzian przed wyjazdem na Eur IP: 195.136.20.* 28.05.08, 09:12
        Ja w pewnym momencie nie mogłem juz go słuchać. Bełkot i ciagłe pomyłki. W
        jednym zdaniu mówi jedno, za chwile sobie przeczy. W 80 minucie obowiązkowe
        podsumowanie. Szpakowski precz na emeryturę!
    • Gość: pimol Przedostatni sprawdzian przed wyjazdem na Euro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 08:04
      Panowie!Dudka był na spalonym.Dobrze,że oglądałem mecz w odróżnieniu od Panów.
    • Gość: Krk Przedostatni sprawdzian przed wyjazdem na Euro IP: *.chello.pl 28.05.08, 08:46
      Podobają mi się wypowiedzi Żurawskiego, jest to naprawdę inteligentny człowiek i
      trzyma poziom. Szacunek dla pana Macieja. Oby poziom gry na Euro był tak wysoki
      jak w jego wypowiedziach, wtedy wyniki mnie zadowolą niezależnie od końcowych
      rezultatów poszczególnych spotkań. Jeszcze raz wyrazy szacunku dla Macieja
      Żurawskiego.
    • Gość: marta Brazylijczyk IP: 91.66.3.* 28.05.08, 09:06
      moze sie czepiam, ale dlaczego w tekscie, kiedy pisza o Rogerze, uzywaja slowa
      "Brazylijczyk"?,przeciez on jest Polakiem. wiem, ze Brazylijczykiem rowniez,
      ale to tak jakos glupio brzmi jak sie czyta ze w polskiej druzynie gra
      Brazylijczyk... takie troche zaprzeczanie...i brak logiki.i chodzi mi tylko o
      sformulowanie, nic wiecej, zadnych podtekstow
    • Gość: Mass Napisali, że pozycja Łobodzińskiego niepodważalna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.08, 10:15
      a zaraz potem, że miał zastąpić Błaszczykowskiego na prawym skrzydle. Czyli jego
      pozycja była jeszcze bardziej niepodważalna? Chyba tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka