Dodaj do ulubionych

Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo

IP: *.sanetja.pl 12.06.08, 17:51
Zbigniew Boniek wyglądał w studio jakby wpatrywał się w skarpetki operatora kamery
Obserwuj wątek
    • Gość: Bart Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: *.lodz.dialog.net.pl 12.06.08, 17:55
      Zgodnie z instrukcja pobandziakow a propos picia, za chwile pierwsza kolejka na hymnie i od razu druga za Lukasa "Łukasza" Podolskiego ktory juz pare razy sie w relacji pojawil.
      • slon2002 hehehe, welcome earlier back home boys! 12.06.08, 19:56
        • robertw18 Teraz PL ma nastrzelać AU. Ale nie umie... 12.06.08, 20:12
          Biedni ci polscy zawodnicy. Straszliwie groźna Austria może im nie pozwolić na wysokie zwycięstwo.
          Jednak jeśli od początku nasi zaczną strzelać, to wtedy może Austriacy nastawią się na walkę z Niemcami :)

Pozdr.
    • Gość: Łoker Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: *.mtm-info.pl 12.06.08, 17:57
      a gdzie wasze typy na dzisiaj wy podejrzane typy?? co?? sie pytam!
      • robertw18 Choć Chorwaci pokazali, jak może grać Słowianin. 12.06.08, 20:16
        Polska drużyna zaś jest bardzo zalękniona względem drużyny z rodzinnego kraju Hitlera i strasznych (dla Polaków) celników.
        Pozdr.
    • Gość: blewark Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 17:58
      Kurde! Nie Rakitic, Olic i Modric, tylko Rakitić, Olić i Modrić? ALT GR Wam się
      w klawiaturze zaciął?
      • Gość: Johann Re: No Polacy , calowac nas , Niemcow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 18:02
        A po czym , domyslcie sie.Uczyc sie poprawnej wymowy naszych
        niemieckich nazwisk i modlic sie goraco bysmy wygrali.
        • szczudel Re: No Polacy , calowac nas , Niemcow 12.06.08, 18:10
          Macie tak samo niemieckie nazwiska jak szwajcarscy piłkarze szwajcarskie
        • Gość: Bolek Re: No Polacy , calowac nas , Niemcow IP: *.dsl.bell.ca 12.06.08, 19:09
          no to raczej Niemcy beda nas calowac i dlatego im nie
          kibicuje,tylko razem z wodzem Czerwona Stopa wierzymy,ze Chorwci im
          dokopia...i czarujemy;
          NIGDY PRZENIGDY NIE ZALOZYLBYM KOSZULKI Z CZARNA WRONA
    • Gość: toni Mario Gomez tez nie spiewa niemieckigo hymnu IP: *.infinity.net.pl 12.06.08, 18:01
      jest Hiszpanem ale urodzonym w Niemczech
    • Gość: kala Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: *.icpnet.pl 12.06.08, 18:03
      Czy wypoweiedz Lehmanna była tłumaczona przez syntezator Ivona? bo głos podobnie
      bezpłciowy... I widać, że ten biedny bramkarz nie za bardzo interesuje się czymś
      więcej niż czubkiem własnego nosa...
    • Gość: Kuba Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: *.166.udn.pl 12.06.08, 18:09
      Pan fachowiec Tomasz Hajto " żadna z drużyn nie chce sie odkryc
      ponieważ wiadomo , że jeszcze żadnej drużynie na tych mistrzostwach
      która pierwsza straciła bramke nie udało sie jej odrobić". A co pan
      Tomasz wczoraj nieprzytomny cały dzień przeleżał? Meczu Szwajcaria -
      Turcja nie oglądał? Pora sie obudzic panie hajto
    • Gość: lorek Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: *.bielszowice.net 12.06.08, 18:09
      Kto tam taki mądry komentuje?:
      "Jeszcze żadnej drużynie, która jako pierwsza straciła bramkę, nie udało się
      odrobić strat." To wczoraj nie było meczu Szwajcaria-Turcja?
    • Gość: Dmitri Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 18:11
      Nie wiem czy sobie zdajecie sprawę, ale Polacy dzisiaj kibicują Niemcom...
      • Gość: Misiek Re: Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 18:42
        Niekoniecznie - wiem o co Ci chodzi - przy takiej samej liczbie punktów decyduje
        wynik bezpośredniego spotkania, ale to nie takie proste. Załóżmy teoretycznie ze
        Chorwaci wygrywają z Niemcami a Polska z Austrią i w następnej kolejce z
        Chorwacją (a Niemcy planowo z Austrią). To się dopiero robi ciekawie: Polska,
        Niemcy i Chorwacja mają tyle samo punktów, ale na podstawie bezpośrednich
        spotkań nie da się ustalić kolejności. Bo Polska za Niemcami, a przed Chorwacją.
        Ale Niemcy powinni być za Chorwacją bo przegrali! No nijak się nie da! Czyli co
        decyduje? Różnica bramek? Wot zagwostka :)))
    • szczudel Re: Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo 12.06.08, 18:11
      nie wiem czy to jest godne pocieszenie ale ze wszystkich 4 bramkarzy w naszej
      grupie to boruc jest lepszy od kazdego o 2/3 klasy jak lehman gra niepewnie na
      przedpolu to słabo mi sie robi
      • mikolaj.plank Re: Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo 12.06.08, 18:17
        Co to jest bojsko? Bo cały czas różni fachowcy w Polsacie to powtarzają?
        • Gość: lea Re: Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: 82.160.255.* 12.06.08, 18:20
          o Podlolski sobie zdrowo ku.. pod nosem, swój chłop;)
          • Gość: lea Re: Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: 82.160.255.* 12.06.08, 18:22
            oczywiście literówka z tych emocji, Podolski:P
    • Gość: David Apoloniusz Tajner IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 18:15
      Czy tylko mi się wydaje, że współkomentator ma głos podobny bo
      Tajnera ?
    • szczudel próbka umięjętności Loewa 12.06.08, 18:18
      pl.youtube.com/watch?v=WTYrisKGmds&feature=related
    • Gość: kasia Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: *.proloc.com.pl 12.06.08, 18:21
      Widzę panowie komentatorzy Polsatu nie mogą się pogodzić z tym, że Podolski
      gra w Niemczech, bo desperacko szukają złotego środka między polską i
      niemiecką wersją jego imienia. Przed chwilą wychwyciłam nową perełkę: Lukasz.
      hmm.. teraz czekam na Łukasa :D
      • Gość: rt Re: Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: 212.76.37.* 12.06.08, 18:29
        to ma dla Ciebie znaczenie Kasiu?
    • szczudel Re: Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo 12.06.08, 18:24
      no czemu ......dlaczego niemcy zawsze grają nie dla nas
    • Gość: rt Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: 212.76.37.* 12.06.08, 18:26
      trzeba będzie może tego trenera Chorwatów zatrudnić - ma taki wpływ
      motywacyjny że strzelili nie złamali się
    • Gość: Kinga Re: Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: *.sds.uw.edu.pl 12.06.08, 18:26
      Kim jest człowiek o smutnym głosie, który od czasu do czasu odzywa się w polsacie?
    • Gość: janko muzykant Odsniez IP: 12.150.181.* 12.06.08, 18:30
      Ciekawe ilu ludzi zauwazylo ze w relacji na zywo klawisz nie nazywa sie ODSWIEZ
      tylko ODSNIEZ!!!!! w czerwcu?????
    • Gość: Arsenalek No to juz wyszlismy z grupy IP: 65.119.189.* 12.06.08, 18:30
      Bedzie remis, Niemcy nie dadza rady wygrac. :(
    • Gość: maxx Chorwaci nas rozniosa w meczu o honor IP: *.infinity.net.pl 12.06.08, 18:31
      ..
    • inessta Re: Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo 12.06.08, 18:33
      Czy ktoś mi wytłumaczy jak blondynce, dlaczego mam kibicować Niemiaszkom?? Czy
      tylko dlatego, że w ich drużynie aż cztery nazwiska tak jakoś swojsko brzmią??
      Ja tam wolę Chorwatów, po przeglądzie w czasie hymnów, twierdzę, że więcej tam
      ciach niż u Niemiaszków:))
      • tiges_wiz Re: Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo 12.06.08, 18:43
        bo jak niemcy przegraja to chorwacja ma 6 pkt, niemcy 3 ...

jak ny wygramy z austria to mamy 3 pkt i mecz z Chorwacja co ma 6 pkt.

Jak wygramy to tez mamy 6 pkt, Niemcy jak wygraja z austria to maja 6 pkt i
        komus te 6 pkt nie starczy do awansu.
        • haha30 Re: Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo 12.06.08, 18:58
          to trzeba bylo wygrac z Niemcami!
          Jak? - pokazuje Chorwacja z ktora z gory zaplanowane mamy wygrac?.
          Dosc chyba tego wozenia i wyliczanek, ze inni maja za nas
          awanse w turniejach wygrywac :(
          Niemcy - dla nas, Chorwaci za nas a Austria ma sie "podlozyc"
          - wspanialy plan dla Reprezentacji Polski,- nie ma co!
          Balwanstwo do kwadratu, ale jak kto lubi z siebie samego idiote
          robic a jeszcze za to kase dostaje (polska "reprezentacja",
          komentatorzy-fachowcy od siedmiu bolesci i wladze PZPN) - tylko
          pogratulowac :)))
          • baby1 Szkoda spekulować. Bedziemy mieć 0 pkt, a może 12.06.08, 20:07
            się Chorwacy zlitują i nam remisik podarują, to będziemy mieć jeden.
          • Gość: ZWZ Re: Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:08
            Zgadzam się w pełni. Nie ma taryfy ulgowej - albo sami wywalczą awans do drugiej
            rundy nie wożąc się na wynikach innych albo już dzisiaj spakują walizki.
      • Gość: rt Re: Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo IP: 212.76.37.* 12.06.08, 18:44
        przyzwoity człowiek kibicuje tym którzy lepiej grają a lepiej grają
        Chorwaci
    • inessta Re: Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo 12.06.08, 18:41
      Kochane Zczubaki!Bardzo proszę umieścić obok klawisza "ODŚNIEŻ" dymka z info,
      dlaczego tak jest. Unikniemy setek komów z pytaniem dlaczego nie odśwież.
      Wszyscy, którzy są tu pierwszy raz nie będą musieli się zastanawiać czy to błąd
    • morfeusz_1 Chorwacja - Niemcy Z czuba i na żywo 12.06.08, 18:45
      Re: Kto nie skacze nie jest z POLSKI ra ra ra !!!
      morfeusz_1 08.06.08, 23:33 Odpowiedz

A tak na poważnie : jeżeli Roger - Sagan - Smolarek

nie wystapią z Austrią od pierwszych minut to będziemy mieli
      pozamiatane....

----
      Tak napisałem po meczu z Niemcami
      Patrząc teraz na Chorwatów My po prostu musimy dziś wygrać 4:1

--
      Jestem Morfi i jestem z Polski
    • Gość: t2e piętka?? IP: *.generacja.pl 12.06.08, 18:46
      "Po chwili jeszcze jeden atak Niemców - dwa strzały piętką w przeciągu piętnastu sekund" - co wy wszyscy z tą piętką?? skąd to się w ogóle wzięło? macie taką cześć stopy jak "piętka"? ja tam mam pięty. piętkę to ma chleb na przykład.
      • Gość: rt Re: piętka?? IP: 212.76.37.* 12.06.08, 18:48
        przyczynkarska wypowiedź
        sądny dzień repry a ty z czymś takim...
    • tw.zenek Ludzie!!! Jakim Niemcom chcecie kibicować??? 12.06.08, 18:49
      Ja też tak na początku myślałem, ale po tym co widzę, to jedyne wyjście dla nas
      jest takie, żeby Chorwaci zdobyli już dziś te 6 pkt., to może w ostatnim meczu
      nie będą tacy napaleni. Jeśli oni dziś przegrają, to z taką grą, w poniedziałek
      nie zostawią po nas nawet mokrej plamy!!!
    • Gość: kk Dwoch Kovacow na boisku - tylko czy aż? IP: 128.196.212.* 12.06.08, 18:50
      Patrząc na składy pomyślałem sobie, że Kovac to pewnie taki polski Kowalski. I
      rzeczywiście, oba nazwiska mają identyczne korzenie. Co więcej, oba występują w
      podobnym procencie w obu nacjach.

Polska - 140 tys. Kowalskich i prawie 100 tys. Kowalczyków, razem z Kowalami
      będzie pewnie ok. 250 tys. czyli 0.66% ludności.

Chorwacja - 12 tys. Kovaciców, ok. 10 tys. Kovaców i pewnie mniej więcej tyle
      same Kovaceviców. Razem ok. 30 tys. czyli 0.67% ludności.

Co ciekawe, w historii polskiej piłki nożnej kojarzę więcej Kowalczyków niż
      Kowalskich (mimo że to rzadsze nazwisko), tak jak kojarzę więcej piłkarzy
      Kovaców niż Kovaceviców.

A w reprezentacji Niemiec Schmidtów aktualnie brak.

I jeszcze dla porównania - w USA i Anglii nazwiskiem Smith (lub jego pochodną
      jak Smithe, Smyth itp.) posługuje się aż 1% populacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka