Gość: Pyra IP: *.icpnet.pl 25.06.08, 19:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PolakTurek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 20:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo [...] IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 26.06.08, 01:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yildiz Re: Niemcy - Turcja 25.06.08, 20:43 Turcy mają coś innego. Dla nich to sprawa wiary, wyższej konieczności, dla której pójdą na całość. A do futbolu wystarczy dobrych 11stu. Życzę Turkom wygranej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Niemcy - Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 22:20 Do czego to doszło, żeby człowiek musiał Niemcom kibicować. Nie żebym miał coś przeciwko narodowi Tureckiemu, ale piłkarze Terima mieli na tym turnieju tyle farta, ile nasi przez ostatnich 50 lat nie mieli. A poza tym jaka tam z nich Europa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Niemcy - Turcja. IP: 90.241.185.* 25.06.08, 22:38 Pięknie, pięknie, przepięknie. To jest wwłaśnie piękno niemieckiej piłki!!! Skutecznie i małym nakładem sił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty shwab [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 22:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvira Re: Niemcy - Turcja 3:2. Cudu nie było, Niemcy w IP: *.superkabel.de 26.06.08, 02:09 ciekawa jestem z czego ty zyjesz!? pierwszy ktory krzyczy a korzysta z unii europejskiej!!!ktora jest przez te swinskie ryje finansowana? a gowno bys mial gdyby nie niemcy....bo od kogo?od komunistow? wiec jestes tylko zwyklym prowokatorem lub masz cos za skora i nie chcesz by cie byli twoi koledzy ujawnili! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbaan Re: Niemcy - Turcja 3:2. Cudu nie było, Niemcy w IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.08, 11:10 Dot.: Gość portalu: elvira napisał(a): Szanowna Redakcjo, prosze o reakcje na szereg niestosownych, nieprzyzwoitych na lamach Forum epitetow, obrazliwych tonow tej Pani. Najpierw musi nauczyc sie slownictwa cywilizowanego a pozniej zabierac glos! Dlaczego dopuszczasie Panstwo tego rodzaju komentarz. Jestem rozczarowana! Prosze o usuniecie ten sposob myslowy i wyrazania sie! Dziekuje z gory i pozdrawiam! barbaan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani T Re: Niemcy - Turcja 3:2. Cudu nie było, Niemcy w IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.08, 02:47 Jakbys znal sie na pilce noznej, to wiedzialbys ze, Niemcy juz 6 razy mieli szczescie, 3 x Mistrz Europy, 3x Mistrz Swiata. A ty? Ciagle przegrany :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pipi Langstrum Dziekuje Turcjo ! IP: *.hsd1.co.comcast.net 25.06.08, 22:49 Zagraliscie wspanialy mecz. Szkoda ze tym razem zabraklo Wam troche szczescia. GO TURKEY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flakon paszkwile w finale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 22:53 mysle ze lepiej przejaczyc na m jak milosc niz niemcow na boisku ogladac jeden brzytszy od drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejo Re: paszkwile w finale IP: *.superkabel.de 26.06.08, 01:57 wskazany by byl Slowniczek poprawnej polszczyzny...idz splac mlotku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Re: Niemcy - Turcja IP: 90.241.185.* 25.06.08, 22:54 Chciałbyś ha, ha, ha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kdt Niemcy - Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 22:57 Szkoda kebabów... ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Niemcy - Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 22:59 Znowu się szkopom zfarciło.Mam nadzieję,że finał przegrają,nie zasługują na miano najlepszej drużyny Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Nauczym Turkow Deutschlandlied 25.06.08, 23:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34281&w=81221681&wv.x=1&a=81344396 kliknijcie na ten link! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QW Polot Turków i schemat Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 01:32 Z całym szacunkiem, to Niemcy mają się czego uczyć od Turków, nie Turcy od Niemców. Niemcom się znowu udało, nie wiem jak oni to robią, nawet jak grają źle i bez polotu. Mieli okropny fart, po pierwszej połowie powinni przegrywać co najmniej 2:0, Turcy byli wspaniali. Mimo, że praktycznie grali drugim składem. Kibicowałem Turcji tak jak kibicowałem Rosji, za serce do gry i za polot. Polot przegrał dziś ze schematem. Szkoda. Ale to się odwróci, zarówno Hiszpania jak Rosja grają z polotem, jeśli przejdzie Rosja mistrzami będą Niemcy, jak uda się Hiszpanii, to już po Niemcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Re: Polot Turków i schemat Niemców IP: 90.241.185.* 26.06.08, 01:42 Nic się nie udało nie myśl sobie, to z góry zaplanowany schemat. Udac sie może raz, ale nie wiele razy przez dzisięciolecia i kilka pokoleń piłkarzy. Niemcy tak grają od zawsze. Nie wiem od jak dawna oglądasz mecze, ale chyba za krótko że o tym nie wiesz. To właśnie mi się w ich piłce podoba i to cenię najbardziej. Pychota, wielkie brawa i prośba o jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Brawo, Azjaci nie będą mistrzami Europy 26.06.08, 03:58 chociaż Niemiaszków nie na za bardzo lubię Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Turcy jako jedyni nigdy nie uznali robiorów Polski 26.06.08, 06:08 wolę takich Azjatów od Europejskich Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Nauczyli Niemcy Turkow hymn spiywac;) 26.06.08, 06:09 www.ffh.de/playmp3.php?file=www.ffh.de/downloads/Deutsch- Tuerkische_Nationalhymne.mp3&title=Die%20Deutsche%20Nationalhymne% 20in%20der%20türkischen%20Version. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani T Re: Turcy jako jedyni nigdy nie uznali robiorów P IP: *.pools.arcor-ip.net 26.06.08, 07:24 Jezusmaryja, jakich rozbiorow? Wiesz ktory jest wiek? Poza tym rzuc okiem na globus. Wiesz co to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Brawo, Azjaci nie będą mistrzami Europy IP: *.nokia.com 26.06.08, 09:18 A co ci takiego 80 milionow ludzi zrobilo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helmut Re: Brawo, Azjaci nie będą mistrzami Europy IP: *.rev.stofanet.dk 26.06.08, 09:29 Gość portalu: ania napisał(a): > A co ci takiego 80 milionow ludzi zrobilo? zrobilo nie zrobilo, nie o to chodzi, Turcy to Azjaci i Europa nie dla nich, ja ich nawet lubie ale niech siedza za Bosforem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Brawo, Azjaci nie będą mistrzami Europy IP: *.nokia.com 27.06.08, 10:52 A moze dla Dunczykow Polska to tez Azja, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Głupotą jest karanie zamiast w meczu który się 26.06.08, 06:13 toczy w meczu następnym.Drużyna która została sfaulowana nie zyskuje nic.Zyskuje nie wiadomo dlaczego następny przeciwnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TT Re: Polot Turków i schemat Niemców IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.08, 02:17 Moze sprawdzisz ile i jakie tytuly zdobyly juz Niemcy, zanim nastepnym razem napiszesz, kto od kogo ma sie uczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 To ty pleciesz schematami 26.06.08, 13:16 Gość portalu: QW napisał(a): > Z całym szacunkiem, to Niemcy mają się czego uczyć od Turków, nie > Turcy od Niemców. Niemcom się znowu udało, nie wiem jak oni to > robią, nawet jak grają źle i bez polotu. 1. Niemcy od czasów Klinsmana zmienili bardzo styl gry i grają lekko i polotem. To ty jesteś ofiarą własnych schematów skoro tego nie zauważasz. Stec to widzi i wielu innych komentatorów sportowych także. 2. Ci Turcy to Turcy niemieccy, tu urodzeni, wychowani i szkoleni w niemeickich klubach w niemieckim futbolu przez niemieckich trenerów. Podobnie zresztą i w Turcji - to Niemcy zbudowali tam kluby i wytrenowali narybek. Pisze o tym m.in. Stec, więcej czytaj, mniej pisz, postaraj się uwolnić od własnych schematów i otworzyć oczy na rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QW Schemat to żeś właśnie zaprezentowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 03:25 Wiem Eva, Niemcy sa najlepsi, wychowali Rehagela, wychowali Turków. Czekam aż wychowają pozostałe europejskie kraje. Są super, absolutna dominacja kulturowa. Podobno już Arystoteles zachwycał się Heideggerem i zaczytywał Schopenhauerem, nie mówiąc już o Nitzschem. Eva15, schemat to właśnie zaprezentowałaś. Czy ja się wypowiadałem o tym kto uczył Turków w przeszłości? Czy ja mówiłem, że Turcy mieszkający w Turcji? Turcy grali niesamowicie, Niemcy grali skutecznie, to wszystko. Nie karz mi lubić tego stylu gry albo zarzucać fobie narodowe bo dostaniesz paranoi i wypieków. Ty Eva od wielu lat mieszkasz w Niemczech więc siłą rzeczy jesteś stronnicza. Cholera, czy do Ciebie dociera że stosujesz kryterium narodowe??? Zamień sobie "Turcy" na "zawodnicy w czerwonych koszulkach" a "Niemcy" na "zawodnicy w białych koszulkach". Co mnie obchodzi drużyna za Klinsmanna i wiele pokoleń utytułowanych piłkarzy? Od kiedy osiągnięcia sportowe są dziedziczne? Niemcy grają piłkę która mi się nie podoba i tyle. Nie dlatego, że Niemcy, tylko dlatego, że i Rosjanie i Turcy pokazali cuś więcej czego Eva nawet po ponownym obejrzeniu meczów nie dostrzeżesz, bo Ci kryterium narodowe wolę walki i piękno futbolu przesłania... Odpowiedz Link Zgłoś
gdha33 Re: Polot Turków i schemat Niemców 27.06.08, 00:50 Dobrzy czy źle, tylko ta drużyna wygrywa, która strzela więcej bramek niż przeciwnik. Ot, cała sztuka. Mundek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wico Re: Niemcy - Turcja IP: *.pools.arcor-ip.net 25.06.08, 23:04 Poprawnie jest na Hause bucu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Germanista Re: Niemcy - Turcja IP: *.chello.pl 25.06.08, 23:06 nie "na", a wręcz "nach Hause" pajacu, skoro już się bawimy w poprawianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wico Re: Niemcy - Turcja IP: *.pools.arcor-ip.net 25.06.08, 23:11 Nie wiem co ten kolega chcial napisac "clownie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manfred Schlesier A polaczki tylko drzec pyski potrafia:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 23:08 Wiecie co powiedzial kiedys Lineker?????? Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win. Osiagniecia Niemcow w pilce noznej!!!! Mistrzostwa Swiata: I miejsce:1954,1974,1990 II miejsce:1966,1982,1986,2002 III miejsce:1934,1970,2006 Mistrzostwa Europy: I miejsce:1972,1980,1996 II miejsce:1976,1992 III miejsce:1988 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Shwab Re: A polaczki tylko drzec pyski potrafia:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 23:15 A Ty Manfred Nimiec czy Polak jesteś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty shwab [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 23:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neumann Chcieliscie nam obciac glowy a sami daliscie DUPY! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.08, 00:04 razem z waszym trenerem UUAAACHHAAAAAAAAAAAAA :-O) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sgd Re: Chcieliscie nam obciac glowy a sami daliscie IP: *.m.pppool.de 26.06.08, 00:12 takiemu narodowi zaden trener nie pomoze. nie wiem co leo jeszcze w tam robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa bis viva niemcy i europa!!wygrali z musulmanem!! IP: *.dsl.club-internet.fr 26.06.08, 00:16 rosja ktol europy 2008, 29 czerwca !!zobaczycie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pani T Re: Niemcy - Turcja 3:2. Cudu nie było, Niemcy w IP: *.dip0.t-ipconnect.de 26.06.08, 02:29 Szlag cie trafia? HAHA. Napij sie, no i popracowac musisz nad polszczyzna jeszcze. Czesc przegrancu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek - słowianin Re: Niemcy - Turcja IP: *.chello.pl 25.06.08, 23:05 Niech im Rosja skopie dupę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Re: Niemcy - Turcja IP: 90.241.185.* 26.06.08, 00:11 Może nie miec takiej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlonzok Na ruskich IP: *.chello.pl 25.06.08, 23:06 Kibicowałem Turkom (tradycyjni sojusznicy Polski i wrogowie ruskich). Ale teraz sobie myślę, że już lepsi niemcy niż ruscy. Ktoś musi zatrzymać mongoło-azjatów i osteteczną zaporą będą niemcy (gdyby się nie udało Hiszpanom). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Niemcy - Turcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 23:10 Zwycięstwo się Niemcom nie należało, grali gorzej, stwarzali mnie sytuacji i w ogóle. I jak zwykle musieli strzelić bramkę w ostatniej minucie. Jestem ciekaw jaki wynik byłby gdyby Turcy grali w pełnym składzie, pewnie by zabiegali Niemców na śmierć. I znowu szwaby grały brzydko, brutalnie i faulowali najlepszych zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Polaczki jak zawsze gdybaja:-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 23:13 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dss Re: Polaczki jak zawsze gdybaja:-) IP: *.m.pppool.de 26.06.08, 00:25 i cierpia po wspanialy wystepie polskich kopaczy to ich boli i niech cierpia :-))))) a w niedziele FINAL !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loi L U …L U …L u k a s P o d o l s k i !!!!! IP: *.m.pppool.de 26.06.08, 00:28 :–}}}}} FINAL !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rks1910 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 00:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Smieszny, zakompleksiony, zawistny narodzie 25.06.08, 23:13 Nawet mi cie nie zal. Zaslugujesz, aby lykac ta wlasna zolc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 56 Re: Smieszny, zakompleksiony, zawistny narodzie IP: *.m.pppool.de 26.06.08, 00:22 old.european napisał: > Nawet mi cie nie zal. Zaslugujesz, aby lykac ta wlasna zolc. niestety wiekszosc ma tutaj duze kompleksy i probuje sie za wszelka cene odreagowac. Odpowiedz Link Zgłoś
brentford Niemcy - Turcja 25.06.08, 23:14 Ein LAND, Ein TEAM, Ein ZIEL, DEUTSCHLAND!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vann Znowu antyfootball górą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 23:15 Oglądam mecze od 1990 roku. Już wtedy podczas MŚ Niemcy po marnej grze zdobyli mistrzostwo (finał z Argentyną i wydrukowany przez sędziego karny). Potem rok 1992 i mistrzostwa Europy w Szwecji. Niemcy oczywiście w finale, po marnej grze. Cieszyłem się, gdy maluczka Dania dokopała im piękną grą w finale. Potem MŚ 1994 - Niemcy jak zwykle po bezebarwnej grze wymęczyli awans do drugiej rundy i znowu sędzia ich "przepchnął" do 1/4 finału (karny dla Belgii ewidentny, potem sędzia tamtego meczu został odesłany do domu). No i znowu się cieszyłem gdy w 1/4 dokopali im Bułgarzy. Rok 1996 - ME w Anglii, no i oczywiście Niemcy po marnej grze zdobywają mistrzostwo. Żal było Czechów, zasłużyli na tytuł. MŚ 1998 i ME 2000 już dla Niemców gorsze, ale gra jak zwykle brzydka. 2002 - każdy widział. Przeczołgali się aż do finału, znowu nie zachwycając. 2004 - tutaj wyraźnie słabi. Gra marna, a że szczęścia nie było i sędziowie nie pomagali to odpadli w fazie grupowej. 2006 - MŚ - przyznam, że jedyny turniej jaki widziałem kiedy Niemcom należało się wysokie miejsce. Ładna gra. No ale to wyjątek. A teraz jak jest każdy widzi. Można się tylko pocieszać, że z taką grą to Rosjanie albo Hiszpanie rozniosą ich w pył, czego wam i sobie życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosjan rosja mistrz europy 2008!!russia russia !! IP: *.dsl.club-internet.fr 25.06.08, 23:18 kocham rosjanki !!sa boskie w lozku i z wygladu !!!slowianska uroda i goracy temperament w lozku = ideal facetow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-idiot Re: rosja mistrz europy 2008!!russia russia !! IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.06.08, 00:55 dużo im płacisz za numer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat Anzelm Re: Znowu antyfootball górą IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.06.08, 23:18 amen to that! xDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olekmakota Re: Znowu antyfootball górą IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.08, 23:32 Nie dosc ze nie znasz sie na pilce (obserwujesz tylko gre Niemcow?) jeszcze nie jestes obiektywny. Kto wygral ME w 2004 ? Grecja. Jaka grala pilke ? Wszyscy widzieli. Kto wygral MS w 2006 ? Wlosi, ktorzy o malo co nie wylezli z grupy. Jaka grali pilke ? Taka jaka grali w tym roku, czyli nijaka. Od 2006 i ery Klinsmanna i Löwa graja Niemcy zupelnie inna, nowoczesna pilke. A ze nie zawsze mozna grac jak sie potrafi, dzisiejszy mecz tego dowodzi. Zawsze sie Niemcom lepiej gralo przeciw Portugali albo Hiszpani niz Chorwacji czy np. Turkom. Zobaczysz w finale, jak rozjada Hiszpanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vann Re: Znowu antyfootball górą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 23:40 To, że akurat piszę o Niemcach nie znaczy, że obserwuję tylko grę Niemców. Co do Grecji 4 lata temu, zgadzam się. Ale to był wyjątek, bo Grecy już nigdy czegoś takiego nie powtórzą. A Niemcy grają zawsze brzydko i praktycznie zawsze są wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sil Re: Znowu antyfootball górą IP: 90.241.185.* 26.06.08, 00:22 Ja oglądam mecze znacznij niz Ty dłużej i wiem, że to zwycięstwo Niemców nie jest przypadkowe, tak zawsze wygrywali. Poziomem gry dostosowują sie do przeciwnika, aby strzelic tylko 1 bramkę więcej. Innych to denerwuje, a mnie się nejbardziej podoba. Ten styl jest piękny i cholernie skuteczny, a poza tym ergonomiczny. Ponadto byc słabiej dysponowanym w danym dniu, a i tak wygrac to prawdziwa klasa - mało kto to potrafi...może jeszcze czasem Włosi inni wielcy futbolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Niemcy - Turcja 3:2. Cudu nie było, Niemcy w fi... IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 25.06.08, 23:17 Niemcom można zazdrościć prawie wszystkiego poza butą i arogancją. Mają powody do radości, ich reprezentacja jest w finale, ich politycy nie okradają swój naród, są bogaci i ciężko na to pracują. A po drugiej stronie Odry jest kraj frustratów, nieudaczników, wiecznie przegrany, gdzie złodzieje okradją swój naród, gdzie nie ma radości po występie na ME reprezentacji, a tylko wstyd został się. No niestety czasami im zazdroszczę wszystkiego, poza nieco wrednym charakterem. Polsce nie bedzie nigdy dane cieszyć się z takiego zwyciestwa. Naprawdę Polska to marność nad marnościami. I jak tu być patriotą no. Jak nie ma być z czego dumnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PolakSlowian To idz sie powiesic debilu! Zamiast cos robic IP: 89.137.234.* 25.06.08, 23:21 by ten 'marny' kraj naprawic to tylko wyjesz! Wez sie za robote leniu! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachiensis Niemcy?To przecie debilki,ja nie chce tak do grobu 25.06.08, 23:33 oczywiscie ze Niemiec to oatatnia durna szmata i oferma. Sam sie zastanow czy bylbys gotowy umrzec jako Niemiec. Jasne? No, dzieki, koles. Niemiec to moralna szmata i trup. a Polak? nooo,,,,,,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do"antyszwab" [...] IP: *.dsl.club-internet.fr 25.06.08, 23:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksss Niemcy - Turcja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 23:26 Szacunek dla Niemcow! Zwyciezaja, bo sa najlepsi. Nic dodac nic ujać. Odpowiedz Link Zgłoś
ewswr Niemcy - Turcja 25.06.08, 23:33 Niemcy to zawodowcy, to klasa. Grali na tyle dobrze by wygrac. Wsio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Są w finale. Oby Rosjanie jutro do nich dołączyli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szlonzok Re: Na ruskich IP: *.chello.pl 25.06.08, 23:33 Trochę kultury rusofilu. Odpowiedz Link Zgłoś