Dodaj do ulubionych

Eurokomenatorzy Polsatu - ranking

• stanislaw-z-lodzi Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking 30.06.08, 20:40
      Szpakowski rulez!
      Ci kolesie nażelowani są bardzo mdli. Tylko Boniek był w miarę w miarę, choć gdybym był za Niemcami, to bym się wkurzał. Brakuje mi filozofowania Szpakowskiego.
    • Gość: ja 2.000.000 Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: 82.160.117.* 30.06.08, 21:04
      Mnie najbardziej irytował Borek i jego krucjata anty-Beenhakker'owska krucjata. Może sam, jak jest takim mądralą, powinien kandydować na posadę selekcjonera. Mateusz Borek -trener polskiej reprezentacji. To by było nawet zabawne.
    • Gość: foreston Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.chello.pl 30.06.08, 21:19
      To że nie wspomnieliście słowem o Adamie Ledwoniu tylko o Was świadczy!!!
    • Gość: bruno18zg Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 21:19
      Bożydar Iwanow - 10
      Zbigniew Boniek - 7
      Marcin Feddek - 4
      Przemysław Pełka - 6
      Tomasz Włodarczyk - 7
      Paweł Wójcik - 3
      Roman Kołtoń - 2
      Czesław Michniewicz - 3
      Mateusz Borek - 3-
      Red - 7
      Wojciech Kowalczyk - 3
      Marek Koźmiński - 3
      Jerzy Brzęczek - 4-
      Tomasz Hajto - 2
      Piotr Świerczewski - 1
      Tomasz Iwan - 4+
      Marcin Adamski - grał za krótko, żeby ocenić
      Michał Probierz - 3
    • Gość: krakers Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.chello.pl 30.06.08, 21:20
      magicznyolowek.blox.pl/html

Zapraszam:)
    • uspd Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking 30.06.08, 21:49
      Zrobcie sondaz dla czytelnikow. My tez chcemy ocenic komentatorow!
    • Gość: pic Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.06.08, 22:18
      Pan Boniek jedno wielkie zero ( jeśli chodzi o ocenę) , a to dlatego że robił karygodne błędy w wymowie np. ....ukradali dwa metry..... masakra:) wstyd mi za niego... i za jego słownictwo...
    • Gość: Skor Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.dsl.biskupin.wroc.pl 30.06.08, 22:20
      Mateusz Borek to po prostu tragedia. Zarozumiały megaloman. Fatalna polszczyzna nawet jak na pracownika redakcji sportowej Nasza reprezentacja w porównaniu z redakcją sportową Polsatu to top klasa!
    • Gość: gość Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.chello.pl 30.06.08, 22:29
      Ja bym tam bozydarowi zmniejszyl torche ocene. Pamietam pierwszy mecz. Choc nie mowil nic na BH to jednak widac bylo jego niechec do komentarzy pilkarzy po meczu. Dalej oceniac nie mam jak bo tak sie wkurzyelm ze tych cieci nie ogladalem. Boniek mi tylko NIE PODPADL:)
    • crogool Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking 30.06.08, 22:34
      W czasie mistrzostw, dostałem L4, prikaz leżenia w łóżku, zatem leżałem i oglądałem wszystko co serwuje bezpłatna telewizja. Zgadzam się z powyższymi ocenami "expertów" -sklerotyków. Wszystko jednak przebiła przygruba gwiazda TV4, Paweł Zarzeczny. To co pi***ył w programie HH, przebija wszystko co do tej pory pokazano w kategorii "żenujący komentator sportowy". Jasio Tomaszewski w swym najpodlejszym humorze przypominał przy nim Krecika z dobranocki....
    • Gość: bobrek Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 22:45
      marzy mi sie zeby kiedys Euro albo Mindial prowadzila ekipa z Canalu+...wwtedy mysle,ze ocena komentatorow Polsatu siegalaby jedynie 5...jesli chodzi o komentowanie meczy nie ma czegos takiego jak duet Twarowski/Smokowski...jest duet Twarowski/Nachorny i do niech Borek nie siega piet...jesli chodzi o studio to rzeczywiscie Borka mozna porownac do Twarowski/Smokowski...ale tu Borek nie podlega jakiejkolwiek klasyfikacji;]
    • Gość: gość Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.chello.pl 30.06.08, 22:50
      Boniek byl spoko. Podobalo mi sie jak chcial wyprzedzic nie tylko Borka ale samych pilkarzy:) "Gol Gol bedzie gol" ." Nie, spalony spalony bedzie spalony:):)". "Nie dojdzie do tej pilki nie dojdzie, nie dojdzie:):):)".
    • Gość: rqw link do tematu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 22:52
      piotrasik69.myminicity.com
    • Gość: jankes Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.chello.pl 30.06.08, 23:38
      tacy goście jak panowie komentatorzy z polsatu dostają w ryj w normalnym towarzystwie. Koszmar leszczy a wojtek kowalczyk chyba zapomniał skąd jest i stal sie leszczem.
    • Gość: Fan Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 23:58
      Powiedzmy sobie szczerze - Borka zgubiło to że za dużo wylewał brudów na Beenhakkera jak jakiś sfrustrowany dzieciak. W prowadzeniu studia Bożek Iwanow przerósł go o głowę!! Nasi wspaniali eksperci na czele z Tomkiem H. mówili rzeczy które ja mówie w rozmowach z moimi kolegami. Jesli chodzi o komentowanie to według mnie najlepszy jest Pełka - znakomity głos który uwydatnia sie przy groźnych akcjach. O Kołtoniu jako komentatorze nie wspomnę bo jedyne co potrafi to wykrzykiwać nazwiska zawodnikow. No a Zibi... wprowadza troche luzu do komentarza co mnie nie przeszkadza. Nikt nie powiedział ze teksty panow przed mikrofonem musza byc sztywne jak niemyte tydzien wlosy...
    • Gość: koles Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: 194.181.60.* 01.07.08, 08:45
      komentowanie polsatu to zenada, musza sie jeszcze wiele uczyc od sław TVP.

najbardziej utkwiły mi w pamięci komentarze Bońka:
      1: "przydałaby się jakaś bramka" - no przecież jak wół na boisku stoją 2 bramki, to czego on jeszcze chce ??? a może GOLA ?

i miał jeszcze parę innych gdzie w ogóle nie było związku z sytuacją na boisku, normalnie śmiać mi się chciało jak coś zaczynał mówić :)
    • Gość: antyl Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.08, 12:28
      leło ben haker to sobie może zjeść co najwyżej swoich przydupasów holendrów,kołtoń świetnie połknął benego hakera w trakcie wywiadu,ROMAN KOŁTOŃ to wybitny ekspert ma ogromną wiedzę piłkarską,pewnie mu zazdrościcie i tak nisko go oceniacie,kołtoń to bez wątpienia number one wśród polskich komentatorów i ekspertów,a tak na marginesie kołtoń kibicuje ITALII a nie niemcom
    • Gość: vero Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 12:55
      Ja z uwagi, że większość turnieju przesiedziałem w Austrii o komentowaniu Euro nie będę pisał, ale o Borku, Kołtoniu i Pełce mogę sporo powiedzieć na podstawie wcześniejszych spotkań. Niestety ocena Borka i Kołtonia bardzo negatywna. Owszem ci ludzie znają bardzo wielu zawodników, potrafią rozpoznać wielu podrzędnych graczy, ale kompletnie nie rozumieją istoty samej gry, nie czują tego co się dzieje na boisku, ich wiedza wygląda bardziej na wyuczoną niż wynikało by to z boiskowego doświadczenia. Widać zachwycają się graczami o znanych nazwiskach, kosztujących kilka mln euro, ale jak przychodzi rozpoznać jeszcze niezbyt dobrego gracza, ale z potencjałem to niestety jest tragedia jeśli chodzi o wiedzę. Do tego podczas komentowania meczy w dwie osoby, któryś z tych panów ciągle wtrąca się z wykrzykiwaniem nazwisk zawodników, podczas gdy inny w tym czasie zaczyna mówić całkiem ciekawe i sensowne rzeczy - takie coś wygląda bardzo niesmacznie. O dykcji czy samym zachowaniu już nawet nie ma co pisać.
      Za to co innego P.Pełka, komentujący wcześniej re-live'y Premiership. Komentator może się nie wydziera na całe studio, ale komentarz super rzeczowy; widać, że człowiek ten czuje i rozumie futbol, wie o co w tym wszystkim chodzi, myślę, że spokojnie mógłby się sprawdzić jako trener. Jak dla mnie zdecydowanie niedoceniany, powinien komentować znacznie częściej, kosztem właśnie Borka i Kołtonia.
    • Gość: glassini Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.axelspringer.pl 01.07.08, 15:38
      Najgorsze w studiu Polsatu jest to, że Borek do pomocy z Kołtunem stworzyli ekipę zarówno od komentowania, jak i od wódki, przez co przestają być wiarygodni!
      Nikt im nie powiedział, że to strasznie bije po oczach, kiedy Boro z H..tą (alias Baner Reklamowy), Kowalczykiem (ktoś go kiedyś zaciągnie wreszcie do fryzjera?) i Świrem (pseudonim 'Podaje tylko do tyłu') spijają sobie "złote" myśli z ust?! Żenuła! :-/
    • Gość: gosc Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.acn.waw.pl 01.07.08, 17:23
      Zblizenie na zone Buffona: Boniek: "Wszyscy mu jej we Wloszech zazdroszcza. Ale my mamy to co mamy i tez jestesmy zadowoleni" BUAHAHAHA. To bylo tekst mistrzostw.
    • Gość: Marus Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.mn.man.de 01.07.08, 18:12
      Borek to niezly komentator, ale straszny narcyz, wpatrzony w siebie i przy tym egoista, w czasie mistrzostw jego partnerka zyciowa miala rodzic syna, Borek wybral mecze, poza tym to jego wchodzenie w .... super ekspertom w studiu naprawde zenujace
    • Gość: Maz Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.aster.pl 01.07.08, 23:37
      Ktoś słusznie zauważył, że Borek trzyma się swoich "grepsów" i w kółko je powtarza: "suwerennie", "Misza", "Miro" "Poldi". Mnie do białej gorączki już od lat doprowadza jego ALEKS del Piero - nigdy inaczej o nim nie powie. Teraz do repertuary właczył "pod grą". Do tego dochodzi jeszcze powtarzanie z uporem maniaka ITALIA zamiast Włochy. I tak mamy szczęście, że nie byly to mistrzostwa świata, bo zamęczyłby nas swoimi: ARHENTINA i "Hłannn RRRomann Rikelme".
      Kołtoń - żenada, nawet nie chce mi sie o nim pisać. Mój stosunek do niego idealnie wyraziła mina Benkakeera podczas wywiadu, który przeprowadzał z nim w/w redaktorzyna: połączenie niesmaku i zdziwienia co ten de..... wygaduje. Wstydziłem się za niego oglądając ten wywiad.
      A co do Bońka: miał swoje wpadki, ale podobał mi się. Do łez ubawiła mnie jego uwaga wypowiedziana podczs ceremonii dekoracji Hiszpanów: "Medale wręcza Platini, podaje mu je dyrektor generalny Taylor - TAKI NASZ ZDISŁAW CHĘCINA" ;-)
    • Gość: szybkilopez Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 23:48
      Kto jeszcze pamieta najlepszy wystep Reda i Mateusza Borka?:)
      pl.youtube.com/watch?v=hJkitQ77J-w
    • Gość: rsky Re: Eurokomenatorzy Polsatu - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 21:32
      "Suwerennie" - bo tak się po niemiecku mówi. Po polsku niestety nie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka