Gość: Yaro IP: 80.48.73.* 06.08.08, 16:35 uwielbiam tą gazetę :D :) :D :) nie ma to jak rzetelna informacja :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eaq null IP: 82.177.133.* 06.08.08, 16:37 Żeby jeszcze w Wisle grał Żurawski, Kosa, Franek... a tak to ja wątpie czy oni strzelą bramek. No może Paweł Brożek, Jirsak powinien częsciej z dystansu walić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejorz!!:D Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 17:29 wis ła ogolnie kibel powinna przegrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do: kolejorz Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi IP: *.stk.vectranet.pl 06.08.08, 17:34 "powinna przegrac" Zastanów się co piszesz! Pamiętaj, że od Wisły zależy także los twojego Lecha w przyszłych edycjach europejskich pucharów... Polacy niezależnie od tego komu kibicują powinni kibicować Polskim zespołom w europejskich pucharach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi IP: *.waw.cdp.pl 06.08.08, 17:35 niech dziennikarze fucktu rozrysujom jeszcze ślady na trawie jak mają biegać żeby było tak samo jak w Jerusalem, albo szpadelkiem. Do dziś nie mogę skumać fenomenu facku. robienie kasy na ludzkiej ciekawości do plotek i niekorzystaniu z mózgu. Przepraszam jesli kogoś obraziłem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość [...] IP: *.icpnet.pl 06.08.08, 17:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wałbrzych Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi IP: *.eranet.pl 06.08.08, 17:56 tak... sami mibice i co ważne Polacy się wypowiadają :) tak... najlepiej żeby wszytskie drużyny poprzegrywały więc wówczas bedziemy się cieszyć z dwu meczu z prekwalifikacji do pucharu Intertoto bo szkoda będzie czasu na dwumecz z polskimi drużynami........ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi IP: *.autocom.pl 06.08.08, 18:10 Wszystkiego najgorszego Wisło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi IP: *.astral.lodz.pl 06.08.08, 18:37 do kolejorza :) masz w stu procentach racje... mimo ze kibicuje widzewowi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aris Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 18:47 Trzeba kibicowac polskim druzona nawet jezeli na codzien sie ich nienawidzi. Wlasnie dlatego co kolega wspomnial wyzej. Punkty sie licza w rankingu UEFA. Pamietacie jak kiedys nasze zespoly jakos sie sensownie pokazywaly to mielismy jedno miejsce w Uefa wiecej. Poza tym wysoki rabnging ligi wypracowany przez zespoly w puchar owocuje tym ze moze jakby nie wiadomo jak zaczeli grac to mistrz kraju gra od ostatniej rundy kwalifikacji i to bedac rozstawionym. Ale to takie marzenia:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aris Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.08, 18:47 Trzeba kibicowac polskim druzona nawet jezeli na codzien sie ich nienawidzi. Wlasnie dlatego co kolega wspomnial wyzej. Punkty sie licza w rankingu UEFA. Pamietacie jak kiedys nasze zespoly jakos sie sensownie pokazywaly to mielismy jedno miejsce w Uefa wiecej. Poza tym wysoki rabnging ligi wypracowany przez zespoly w puchar owocuje tym ze moze jakby nie wiadomo jak zaczeli grac to mistrz kraju gra od ostatniej rundy kwalifikacji i to bedac rozstawionym. Ale to takie marzenia:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madman Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:48 Ja tez wiem, jakie gole strzela. Samobojcze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rocky Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.08, 18:51 Fajnie bedzie jak Beitar przeczyta tem artykul:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ezomir Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi IP: *.cdif.cable.ntl.com 06.08.08, 19:06 zycze wisle, lechowi i legii jak najlepiej! szczerze mowiac kibicuje im nawet w lidze (choc mam swojego faworyta) bo sa wieksze szanse ze nie zrobia nam w pucharach zaglebia, cracovii, czy pogoni! :D a pamietacie jak kiedys juz-juz mielismy miec 2miejsca do ligi mistrzow i 2do UEFA? teraz to tylko pomarzyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szk Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi IP: 78.157.188.* 06.08.08, 19:08 Debile z "Faktu"... Najżałośniejsza z polskich gazet, esencja szmatławca prowadzonego przez tandetnych pismaków. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol [...] IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 06.08.08, 19:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 06.08.08, 20:01 A jak Wisła odpadnie, to przynajmniej w dobrym towarzystwie. Glasgow Rangers, Anderlecht Bruksela, Rapid Wiedeń Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi 06.08.08, 20:13 jak ja uwielbiam zwrot "ludzie rozumni" w odniesieniu do osob narodowosci zydowskiej. Wszak GW od 18lat karmi nas tym zwrotem:) nawet w sporcie sobie nie daruja:) nalog jaki czy co?:) "...że w Beitarze pracują rozumni ludzie..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Wiemy jak Wisła ma strzelić gole Beitarowi IP: *.chello.pl 07.08.08, 13:03 Zgadzam się z komentarzem skierowanym do fana lecha Odpowiedz Link Zgłoś