Gość: XXL IP: 213.77.28.* 01.09.08, 08:18 To dopiero propaganda te wypociny, "pewna grupa" szczyt hipokryzji (L) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HrabiaVonZaal Zielono mi: Rekord świata IP: *.171.85.211.crowley.pl 01.09.08, 08:54 Bardzo dobry felieton, gratuluję. Jeszcze 2-3 lata i będzie normalnie. W końcu każdy chwast zostanie wyrwany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barry82(L) smutna prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 10:15 Niestety to prawda na estadio wp nie da się meczu normalnie obejrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kary tylko ITI IP: *.hagioteam.com 01.09.08, 10:56 "...To nie ITI doprowadziło do tego, że Legia zyskała w Europie miano klubu bandyckiego" cytat bardzo prawdziwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancio Zielono mi: Rekord świata IP: *.xdsl.centertel.pl 01.09.08, 12:48 Nikt nie prosił pana Waltera i jego koncern o jakąkolwiek walkę. Od tego są sądy i policja. Miasto wykłada na stadion 0.5 miliarda. według starej umowy Gucio będzie z niego miało. to są pieniądze podatników, czyli nasze. albo zmieniamy umowę albo poczekamy. Trudno się mówi. Niech ITI i zarząd KP legia przywiążą się do czegoś, proponuje tez cegły w kieszeni nosić, bo nam wniebowstąpią. Nasi kochani Rycerze niepokalani. plączę i modle się za nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Zielono mi: Rekord świata IP: 80.50.232.* 01.09.08, 13:54 Do wpisu "jancia" można dodać jedno zdanie: redaktor "Gruby" Błoński kolejny raz potwierdził, (1) że w dalszym ciągu nie pokwapił się by sprawę poznać od drugiej strony (protestujących kibiców), (2) co za tym idzie nie ma pojęcia co tak naprawdę się dzieje oraz (3) w dalszym ciągu wiernie służy ITI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Zielono mi: Rekord świata IP: 193.201.167.* 01.09.08, 16:28 Zenujace jest ostatnie zachowanie kibicow - zupelnie jak rozkapryszona gwiazda w czasie miesiaczki..., a wszystko za kilka slow prawdy malolata Rzezniczaka, ktorego nota bene sami publicznie bluzgali. "Czy jest dobrze, czy z(L)e, ja i tak kocham Cie" - ciekawe kto jeszcze o tym pamieta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL żenujaca jest twoja niewiedza olo IP: 213.77.28.* 02.09.08, 08:33 Zachowanie kibiców w Zabrzu, a konkretnie odwrócenie sie od zawodników to pokłosie ich(zawodników) zachowania w Moskwie(i nie chodzi tutaj o kaszane która odwalili na boisku i kompromitacje polskiej piłki jak i Legii, a zachwoanei po meczu) sprawa Rzezniczaka to jest "sprawa" Rzezniczak-kibice i z tego co wiem juz jest po "sprawie" (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL żenujaca jest twoja niewiedza olo IP: 213.77.28.* 02.09.08, 08:33 Zachowanie kibiców w Zabrzu, a konkretnie odwrócenie sie od zawodników to pokłosie ich(zawodników) zachowania w Moskwie(i nie chodzi tutaj o kaszane która odwalili na boisku i kompromitacje polskiej piłki jak i Legii, a zachwoanei po meczu) sprawa Rzezniczaka to jest "sprawa" Rzezniczak-kibice i z tego co wiem juz jest po "sprawie" (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielony Zielono mi: Rekord świata IP: 193.201.167.* 01.09.08, 17:47 Smutne że za felietony w ogólnopolskiej gazecie biora się ludzie którzy nie mają o temacie pojęcia. 1. Kibice chcą stadionu natomiast jako, ze większość z nich to także Warszawiacy uważają, że obecna umowa jest niekorzystna zarówno dla miasta jak i paradoksalnie dla KP Legia. Ona zabezpiecza tylko interesy włascicieli Legii czyli grupy ITI. 2. Porządki na trybunach to chyba jakis żart felietonisty - burd na meczach z udziałem Legii wcale mniej nie ubyło (zresztą PRZED przyjściem ITI niemal ich nie było) natomiast średnia widzów z 15 tysięcy spadła do 3 tysiecy. Na dobrą sprawę to włodarze KP Legia swoim postepowaniem wobec "klienta" działają na szkodę firmy. 3. Poziom sportowy jest daleki od tego, żeby dziękować ITI za przejęcie klubu. Piłkarze na garnuszku Waltera co roku kompromituja marke Legia w pucharach a w lidze jedyny sukces był spowodowany raczej słabością przeciwników niż działaniem zarządu KP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Zielono mi: Rekord świata IP: *.acn.waw.pl 01.09.08, 20:43 ad.3 jesli chodzi o kompromitowanie "marki" Legia to taki sam udzial maja w tym "kibice",pilkarze i wlasciciele zreszta,czy te marke da sie jeszcze bardziej skompromitowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rad78 Zielono mi: Rekord świata IP: *.171.95.226.crowley.pl 02.09.08, 13:52 Dpkłądnie o to chodzi. Zgadzam sie z autorem tego felietonu w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tłusty Re: Zielono mi: Rekord świata IP: *.chello.pl 02.09.08, 23:23 Nie wiem, ale dziwne wydaje mi się, że ktokolwiek może wykładać pieniądze na budowę stadionu. Kibice Legii to za przeproszeniem skończeni idioci. Po co dla tych przyjezdnych z Falenicy, Otwocka i innych podwarszawskich miejscowości budować stadion? Przecież prawdziwi warszawiacy, kibicujący Polonii, nigdy nie demolowali swojego miasta. Polonia ma lepszy stadion, również współfinansowany przez miasto, ale dla warszawiaków. Tak samo, jak bufetowa nie funduje rozrywki mieszkańcom innych miejscowości, np. nie dokłada do stadionu Lecha, bo to nie warszawski klub to również nie powinna dokładać do Legii. Niech jego budową zajmą się starostowie i sołtysowie podwarszawskich wiosek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak ale brednie tłuściocha IP: 213.77.28.* 03.09.08, 08:36 to się przejdz prawdziwy warszawiaku w szaliczku jedynej swojej warszawskiej po Warszawie, "Warszawiacy Prwadziwi" 1000 osób w porywach he he..juz sie nikt na to nie nabierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancio do Tłusty IP: *.xdsl.centertel.pl 03.09.08, 11:12 siemasz 100% i prawdziwy (idioto chyba). nie wiem na co ty z tego tytułu liczysz. na miejsce siedzące w autobusie?. Odpowiedz Link Zgłoś