Dodaj do ulubionych

Puchar UEFA: Z kim zagra Lech?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 17:55
oby trafili na tottenham. wtedy zobaczymy czy wiselka faktycznie taka slaba,
jak to sie teraz mowi.
Obserwuj wątek
    • Gość: xnxn Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.chello.pl 03.10.08, 18:03
      tylko ze za czas jakis totencham moze juz zaskoczyć wszak budzet i
      pilkarzy mają ogromne
      • Gość: Aragon Grupa marzeń, grupa śmierci, bilans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 18:08
        Grupa marzeń: Hamburger, Heerenveen, Sporting Braga, Partizan,Lech
        Poznań
        Grupa śmierci: wszystkie pozostałe kombinacje.
        Bilans: stać nas na kuratora.
        • Gość: Rito Re: Grupa marzeń, grupa śmierci, bilans IP: *.chello.pl 03.10.08, 18:28
          Jak dla mnie łatwiejsza byłaby kombinacja:

Tottenham (bo wszak HSV to bądź co bądź obecny lider Bundesligi)
          Club Brugge
          Sporting Braga/Slavia Praga/Rosenborg
          Nancy/FC Kopenhaga/Dinamo Zagrzeb
          • Gość: Ja Grupy marzeń = grupy bez wrażeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 20:21
            Ja bym sobie życzył same największe sławy z każdego koszyka. Może awans trudniejszy (choć to miałkie założenie), ale za to jak smakuje! No i finansowo klub lepiej na tym wychodzi a i piłkarzom łatwiej się pokazać w megameczach z faworytami.

Grupa śmierći? Może. Ale najbardziej atrakcyjna byłaby taka:

Milan
            Ajax
            Man City
            Hertha
            Lech
            • Gość: Proh Re: Grupy marzeń = grupy bez wrażeń IP: *.gprs.plus.pl 03.10.08, 20:50
              tak sobie wymyśliłem podobnie. Chciałbym Milan, Deportivo, ManCity, koniecznie
              Hertha, świetnie jeszcze byłoby grać z Herthą na wyjeździe.
              • h5n1_kaczory Termin FIFA jest w poniedziałek do 12, a losowanie 04.10.08, 00:40
                we wtorek...

Termin FIFA wyznaczyła nie przypadkowo, bo następnego dnia jest
                losowanie grup w pucharze UEFA.

Jeśli w PZPN dalej bedzie kurator, to we wtorek losowana będzie
                Austria Wiedeń, a nie Lech Poznań :(
        • Gość: lecha mam w dupie te koszyki to bzdura IP: *.chello.pl 03.10.08, 18:47
          powinno byc normalne losowanie
          • mike-great Lech-Duma Wielkopolski-wygra z każdym ! Kolejorz ! 03.10.08, 21:31
            Lech-Duma Wielkopolski-wygra z każdym ! Kolejorz !

Gość portalu: lecha mam w dupie napisał(a):

> powinno byc normalne losowanie
    • Gość: SonoftheBLUEsky Re: Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 18:04
      Kompleksiki???
    • Gość: dublin7 i super! IP: 85.134.193.* 03.10.08, 18:07
      im lepsi rywale tym bedzie ciekawiej dla kibiców. swoje juz lech
      osiagnął. najlepiej jakby byl milan u siebie:) chociaz totenham jest
      tez w pierwszej grupie :P
    • zielonysztandar Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? 03.10.08, 18:12
      Mój typ:
      Milan
      Deportivo
      Manchester City
      Aston Villa
      Lech
      Byłoby super gdyby mogli się sprawdzić z takimi tuzami - poznańska publiczność
      zasługuje na dobre zespoły i dobre mecze - wczorajszy oceniam jako najlepszy
      polski klubowy od czasu Wisła-Lazio
      • Gość: uiop niemozliwe!!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.10.08, 18:52
        nie moze byc w jednej grupie dwoch druzyn z jednego kraju pacanku!
        man city i villa (premiership)
      • Gość: leearrow Re: Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.punkt.pl 03.10.08, 20:43
        1. Tottencham (na którym odegra się za Wisłe)
        2. Ajax (remis i 2:0 w dupe)
        3. Udinese (remis + wygrana)
        4. Hertha berlin (nie wiem ;))
        • Gość: Jajo Coś sie pomerdało... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 20:49
          Gra się tylko po jednym meczu z każdym przeciwnikiem w grupie.

BTW Czy są jakieś reguły, gdzie się gra wyjazdy (zależy od koszyka?), czy wszystko rozstrzyga losowanie?
      • Gość: Grzybeq Re: Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.olsztyn.mm.pl 06.10.08, 16:57
        Co to m byc za grupa i tak bysmy wszystko prze
    • Gość: lol Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.net141.okay.pl 03.10.08, 18:13
      W grupie nie moga byc 2 kluby z tego samego kraju dumbassie
      • Gość: lopez Re: Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 19:41
        Gość portalu: lol napisał(a):

> W grupie nie moga byc 2 kluby z tego samego kraju dumbassie

to super, i w związku z tym, że nie każdy zna przepsiy od razu trzeba go po
        buracku obrażać? kultury mamusia nie nauczyła?
    • Gość: deks czyli kurator może dalej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 18:16
      czyścić szambo pzpn
    • Gość: mumin Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.icpnet.pl 03.10.08, 18:28
      uważam że im silniejsze tym lepiej przynajmiej chłopaki sie ograją i nie będą mieć kompleksów,a i dla kibiców nie lada gratka takie firmy w Poznaniu
      • Gość: neoleo Re: Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 19:14
        z tym ograniem to może być kiepsko po wtopie 5-0 , jak amica grala
        to tylko lanie dostawala i jakoś się nie ograly chlopaki .
        • Gość: Ja Trochę się ograły... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 20:24
          Ostatecznie to była prawie drużyna nastolatków, ale Dudka i Wojtkowiak choćby czegoś się tam nauczyli. Więcej nie pamiętam z tamtych. Może Kikut a Gregorka to chyba gdzieś wsiąkło. Pamieta ktoś jeszcze innych?
    • Gość: Lider Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 18:33
      Stawiam na jak najbardziej medialną/najsilniejszą grupę. W przypadku zawieszenia Lech dostanie wielomilionowe odszkodowanie ze skarbu państwa. Kibice Lecha będą źli, że nie mają pucharów, a inni, że państwo finansuje Lecha.

Drzewieckiemu dymisję.
    • Gość: marty145 same pilkarskie firmy... wielki futbol IP: *.gprs.plus.pl 03.10.08, 18:53
      A jednak doczekałem wielkich dni... Pamietam jako mlody chlopak
      mecze z Barceloną, Bilbao, Liverpoolem na których byłem z tatą i
      bratem. Na Bulgarskiej znowu piłkarskie legendy - wielkie firmy.
      Ale teraz trzeba w skupieniu podejść do meczu z Legią Wawa i po
      prostu wygrać, poznanska niebieska lokomotywa jest rozpędzona a ma
      jeszcze rezerwę mocy.
      Brawo Lech, Brawo Poznań, Brawo Kibice.
    • Gość: strrr Moje typy: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 19:12
      LECH, AC Milan, Club Brugge, Slavia Praga, AS Nancy.
      • Gość: pierwszy Re: Moje typy: IP: *.chello.pl 03.10.08, 19:23
        Prawidłowa kolejność wyjścia z grupy.
    • Gość: M Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 19:24
      Obstawiam taką grupę dla Lecha: Benfica, Ajax, Slavia Praga, Portsmouth, Lech
    • Gość: Robert Lech nie zagra IP: *.icpnet.pl 03.10.08, 19:32
      bo wszystko wskazuje na to,że UEFA w poniedziałek ogłosi sankcje wobec polskiej piłki, o ile rząd nie wycofa kuratora. Szkoda, bo wreszcie trener Smuda zbudował bardzo ciekawą drużynę, młodą i na dorobku. Ale panowie z PO oraz czarna masa gawiedzi (tzw. pudło rezonansowe) są bardzo podatni na populizm i zwykłą głupotę, tak charakterystyczną dla polskiego życia społecznego i sportowego (również).
      • Gość: ag Re: Lech nie zagra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 19:42
        Fifa ponoć właśnie wycofuje zarzuty. No ale oczywiście ty do gawiedzi nie
        należysz i masz świetne zdanie na swój temat no nie pajacu?
      • Gość: Adik Re: Lech nie zagra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 20:08
        Widzisz kolo, jestem kibicem Lecha i bardzo mi zalezy, zeby zespol cos osiagnal, ale jeszcze bardziej zalezy mi zeby cala polska pilka zaczela wygladac - i to nie jest wina kuratora, PO, tylko spoconych i opuchnietych panow z PZPN-u, ktorzy w dodatku zaszantazowali nas - kibicow, a przez to politykow podstawiajac do rozgrywki FIFE.
        • Gość: Lolo Manolo Szacunek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 20:31
          Taką postawę się ceni. Ja życzę jak najlepiej wszystkim naszym klubom w Europie. Lech pokazał i pokazuje, że mu się ta gra po prostu należy. Nie ma co ulegać szantażowi: albo kurrator albo wylot z rozgrywek. Zauważam, że wiele osób dało się zaczarować takim dywersyjnym działaniom bagna leśnych dziadów.
      • Gość: Ja Nie rozpędzaj się... czarnowidzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 20:28
        Po pierwsze: nikt nas jeszcze z niczego nie wyrzucił.
        Po drugie: Drzewiecki nie idiota i jak wyciągnie zarzuty to pewnie i Blatterowi zmięknie pała.

A jak nie zmięknie to przynajmniej wszyscy przejrzą na oczy jakie szuje rządzą FIFA. W Europie łatwiej to uratować (o ile FIFA nie zawiesia we wszystkim co się da, łącznie z piłką kobiecą i futsalem)
        • Gość: cela dla PZPN Re: Nie rozpędzaj się... czarnowidzu IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.08, 21:05
          o prawie Bosmana też UEFA słyszeć nie chciała i trybunały zmieniły jej optykę..
          • Gość: Ja Oby... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 21:09
            Prawo Bosmana kolidowało z przepisami unijnymi a to już spory grzech. Powtarzam: Drzewiecki to nie kamikadze i mam nadzieję, że jak już tam wszedł to z siekierą a nie klepką n amuchy.
    • Gość: kacap_z_moskwy Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.pppoe.mtu-net.ru 03.10.08, 20:19
      Moze trafia na jakis nasz klub - CSKA czy Spartak? Ot bylo by w Poslce podniecenie :)
    • Gość: optymista a ja wolałbym taką grupę: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 21:14
      Tottenham
      Brugge
      Braga
      FC Kopenhaga
      LECH

a jak spadać z wysokich koni to dopiero w rundzie pucharowej :)
      • Gość: Jajo Re: a ja wolałbym taką grupę: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 21:18
        Co kto lubi...

Tylko ten Tottenham wcale nie najłatwiejszy z pierwszego kosza. Jak się ogarną w końcu to łątwo nie będzie. BTW Czy w grupowej będą mogli grać Corluka i Pawluczenko?
        • Gość: LechZdechłPies no słowiki cienko zaśpiewacie, baty i to po 5 do 0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 21:24
          minimum, już zacieram łapki, będę się rozkoszował jak wam tyłki
          kopią, w lidze zresztą będzie to samo, pedały myślały że jak fartem
          przejdą zdziesiątkowaną austrię to są królami Europy buuuachacha
          • Gość: Fan Re: IP: *.eastwest.com.pl 03.10.08, 21:51
            zacierasz łapki? :)
            to zwykły kundel z ciebie i jeszcze tutaj szczekasz... :D
        • Gość: optymista Re: a ja wolałbym taką grupę: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 22:35
          ale przecież z grupy awansują 3 drużyny więc jeden Tottenham może
          być "mocny" :)
    • Gość: ze co???????????? Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.lublin.mm.pl 03.10.08, 22:06
      latwo nie bedzie????? to chyba jakis zart!!!! teraz to lech polknie wszystkich
      na sniadanie!!!!! wygra LM, za 2 lata wygra mistrzostwa europy, a za 4 wystawi
      swoj bolid do wyscigow F1!!!!!

nasze wspaniale chlopaki od pilki kopanyj....
      • Gość: kks Re: Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 22:40
        Dlaczego nam zazdroscicie po takim zwyciestwie euforia jest normalna a wasza
        Wsielka czy Legia nie cieszyłaby sie z awansu co bylo jak Wisla wygrala z
        Beitarem nooo..... co....
        • Gość: asdasd Re: Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.umcs.lublin.pl 04.10.08, 10:22
          nie jestem kibicem zadnej z druzyn ktore wymieniles. nie jestem kibicej zadnej z
          druzyn pilkarskich z polskiego boiska. mierzi mnie poziom pilkarzy, kibicow i
          dzialaczy, wiec szydze z tego jak by nie bylo, wielkiego zwyciestwa. wielkie ono
          jest, fakt, ale raz na 100 lat to i luk sam wystrzeli
    • Gość: albertinum nz czym polega problem Lecha? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.08, 22:45
      Problem (z ktorego wielu kibiców Lecha nie zdaje sobie jeszcze sprawy) polega na
      tym, że po efektownych zwycięstwach nad trzeciorzędnymi ekipami nadmuchano balon
      dumy klubowej do granic wytrzymałości balona.
      Życzę Lechowi jak najlepiej ale mam świadomość, że w porownaniu z Milanem,
      Benfikę, niesłusznie lekceważonym Tottenhamem itp. ma znikome szanse. Takie sa
      po prostu realia.
      Co wiecej, jeśli nawet Lech pokaże się w dwóch, trzech maczach z dobrej strony,
      to za rok będzie musiał i tak pogodzić się z odejściem swoich najlepszych
      zawodników do zachodnich klubów, które płacą bez porównania wiecej niż jest w
      stanie zaoferować Lech.
      Polska druzyna nie ma szans na sukces w rozgrywkach europejskich bo w polskich
      klubach póki co niema inwestorów zdolnych wywalić na same tylko transfery 100
      milionów euro rocznie.
      Więc nie pompujmy balona Lecha, nie wmawiajmy Lewandowskiemu, Murawskiemu i
      Peszce, że są tak świetni, że Liverpool i Barcelona tylko na nich czeka, Cieszmy
      się, jeśli Lechowi uda się wyjść z fazy grupowej i nie łudźmy się, że w razie
      takiego optymistycznego obrotu sprawy, w następnym sezonie Lech będzie grał w
      takim samym składzie jak dzisiaj
      • Gość: ww Re: nz czym polega problem Lecha? IP: *.eastwest.com.pl 03.10.08, 23:33
        Jeśli będziemy działać na takiej zasadzie jak piszesz, to nigdy nie wyjdziemy ponad poziom prezentowany obecnie. Pompowany balon w Lechu jest nie od wczoraj, a jeśli nawet przegramy jakieś mecze w grupie to nikt nie będzie robił z tego problemu. Celem był awans do fazy grupowej i to zostało spełnione. Miejsce w szyku znamy, ale przed nikim nie można padać na starcie na kolana, zwłaszcza teraz, gdy nie mamy nic do stracenia.

>Co więcej, jeśli nawet Lech pokaże się w dwóch, trzech maczach z dobrej strony,za rok będzie musiał i tak pogodzić się z odejściem swoich najlepszych zawodników do zachodnich klubów.

Czy to problem tylko Polski?
        Wiadomo, że Lech i każdy inny polski klub nie ma szans konkurować o zarobki z innymi klubami zwłaszcza z zachodniej europy, ale nikt za darmo nie będzie nikogo oddawał. Znajdzie się chętny na jakiegoś piłkarza to pieniądze z transferu przeznaczy się na innego. Żaden Ronaldo w Lechu nie gra, żeby nie było możliwości zastąpienia go podobnym piłkarzem.

• Gość: kksch...jest padniecie pedały na kolana już w niedzielę :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 23:57
          oj padniecie, będzie bolało, a to dopiero początek, Areczka pokazała
          co można z wami zrobić śmiecie...
        • Gość: c c Re: nz czym polega problem Lecha? IP: 189.146.154.* 03.10.08, 23:58
          swiete slowa! bravo

• Gość: lechzdechł Re: nz czym polega problem Lecha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 23:59
            dzięki :)
            • Gość: Jerry Re: nz czym polega problem Lecha? IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 04.10.08, 02:37
              Moj typ: Lech, Smuda ,Drzewiecki, Zawlocki,Tomczak........
              A teraz pobudka i koniec snow.
              • Gość: pyra Re: nz czym polega problem Lecha? IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.08, 09:23
                Kto cię spłodził-ty jakiś nawiedzony jesteś.
      • Gość: Marley na czym polega Twój problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 03:33
        A za parę lat i tak będzie koniec świata...

Pieprzysz jak potłuczony. Co Ci przeszkadza to, że Lech awansował, że ludzie się
        cieszą, że jest szansa na pokazanie się w Europie? Idź z tym może do lekarza, bo
        nie przez poziom polskiej piłki, ale przez takich jak Ty, co wiecznie narzekają
        mamy to co mamy. A Smuda, choć wiele mu można zarzucić, wpaja swoim piłkarzom,
        żeby nie zgrywali gwiazd, tylko znali swoje miejsce w szeregu. Lewandowski,
        Peszko, czy Stilic wiedza, że dopóki się nie ograją przez kilka sezonów w Lechu,
        który będzie (z braku konkurencji) regularnie występował w europejskich
        pucharach, nie mają czego szukać na zachodzie, w wielkich klubach. Lech idealnie
        się nadaje do wypłynięcia na szerokie wody futbolu i oni, w przeciwieństwie do
        Ciebie, o tym wiedzą. Sukces zawodników nie jest możliwy bez sukcesu klubu i
        odwrotnie. Jedno jest potrzebne żeby było drugie. A nie sądzę, żeby skusiły ich
        pieniądze, skoro w Lechu źle nie zarabiają. Ci chłopcy chcą grać, a nie zgarniać
        kasę za grzanie ławy. Dopóki nie osiągną odpowiedniego poziomu, nie odejdą.
        Pomyśl trochę perspektywicznie zamiast ujadać jak pies.

Czy nie lepiej myśleć w ten sposób?
    • antypisiorek Re: no słowiki cienko zaśpiewacie, baty i to po 5 03.10.08, 23:54
      noooo proszę, odezwali się pogromcy Bąka...żałośni jesteście :)
    • Gość: Pierre Doliński Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.tktelekom.pl 04.10.08, 05:54
      Co za zasrany portal,tu zalogować się nie trzeba?Uczcie się papraki od TVN24
    • Gość: Gutek Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.punkt.pl 04.10.08, 08:30
      Hamburg ma nazwe "Hamburger Sportverein", czyli Hamburski Klub Sportowy
      (podobnie jak Lodzki KS). Pisanie w skrocie Hamburger to totalny brak wiedzy
      autora artykulu, tak jak by napisac, ze w ostatnim koszyku znalazl sie Lodzki.
    • yanez Kiedy mysle LECH, puszczam... 04.10.08, 09:09
      nie napisze co - przez szacunek dla J. Baka. A kibice (przepraszam - "polscy
      bandyci") Lecha nie zasluguja juz na szacunek po ostatnich wystepach. Zreszta
      boisko bolesnie zweryfikuje ich oczekiwania.
      • Gość: Kolejorz Re: Kiedy mysle LECH, puszczam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 16:39
        Kibice lecha są najlepszymi kibicami w Polsce. NIE TO CO WARSZAWA!
        A ty - "yanez" chyba nie widziałeś żadnego meczu LECHa że tak piszesz.
        Lepiej nic nie pisz bo się ośmieszasz!!!!!!!
      • Gość: LECH!!! [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.08, 18:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: kibic 33 Re: Kiedy mysle LECH, puszczam... IP: *.eranet.pl 04.10.08, 19:07
        Jaki szacunek baranie. Jak popierasz takie zachowania jak w Austrii,
        albo w Poznaniu (faul na Lewandowskim) to na ciebie trzeba puścić...
        Jak widzę tak ograniczonych ludzi, to brak mi słów. 23,5 tys. ( na
        meczu) kibiców przyrównujesz do kilku. A dla Lech-a szacunek i niech
        mu się wiedzie jak najlepiej, bo tylko on został na europejskich
        boiskach.
    • Gość: gips Hamburger, Cheesburger! IP: *.adsl.alicedsl.de 04.10.08, 12:06
      ...
    • Gość: look7 Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.08, 17:40
      Grupa najłatwiejsza:
      1.Tottenham/Schalke
      Wszystkie zespoły są do ogrania.
    • Gość: neon 123 Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? IP: *.chello.pl 05.10.08, 12:47
      mój typ to;CSKA,BRUGGE,SAMPDORIA,HERTHA Lech Poznań wyszedł by wtedy
      z grupy z 2-3 miejsca
    • warszawa.pl Re: Puchar UEFA: Z kim zagra Lech? 06.10.08, 17:45
      lech prawdopodobnie zagra z wigan

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka