Gość: pamiętliwy Macie krótką pamięć... IP: *.icpnet.pl 06.10.08, 19:54 Bo o Fladze z Krolopem nie pamiętacie, bo o wykluczeniu z UEFA kiboli z Wawy nie pamiętacie, bo na Legii nie ma gwizdów... tam nikt nie kibicuje he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RTS Re: Macie krótką pamięć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 20:14 bravo Lech wiekszość sektorowka zabolała ale to nie wszystko wiekszość w nienawiści nawet nie pojeła co zrobiliście jeszcze raz brawo p.s ciekawe jak trumne z Widzewem zrobili, gdy lecieliśmy z ekstraklasy nikt nie pisał, że nieśli w niej ciało młodego Łodzianina, ktory w czasie powstania był w Warszawie i oddał za nią życie, a oni wtedy wykorzystali to do celów zabawowych :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy W imie czego zburzone?! IP: *.icpnet.pl 06.10.08, 19:58 "miasto, które w imię wolności narodu zostało zrównane z ziemią, a 200 tysięcy jego mieszkańców straciło życie" I tak oto, w imię wolności Polaków, Hitler kazał zburzyć Warszawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kks [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 20:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: i nie było ciepłej wody w kiblu IP: *.aster.pl 06.10.08, 20:03 No i patrzcie panowie z Wielkopolski, taki tu ładny odpór oskarżeniom dajecie, a tu wam kolega włazi i cała robotę psuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcat Do Poznania po wojnie przyjechała dzicz zza Buga IP: *.aster.pl 06.10.08, 21:31 To nie ten sam Poznań co przed II wojną - słynny z solidności i wysokiej kultury. Tak mnie przynajmniej w domu uczyli tj. jaki był przed wojną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jupin Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: *.chello.pl 06.10.08, 20:01 Biorąc pod uwagę jak kibole Legii potraktowali Starówkę po ostatnim zdobyciu Mistrzostwa Polski, odbieram sektorówkę na stadionie Lecha jako życzenie pomyślności w bieżących rozgrywkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_curt Re: Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.08, 20:17 Panie Jupin, fantastyczny komentarz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pre 2 dni po rocznicy zakonćzenia PW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 20:03 to musi się tak kojarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-idiot Re: 2 dni po rocznicy zakonćzenia PW IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.08, 21:33 2 dni po 64 okrągłej rocznicy!! to MUSI się KOJARZYĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx czyli ja Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: *.echostar.pl 06.10.08, 20:07 powstanie warszawskie? co to? nieudany zryw wolnościowy, heroiczna walka? chyba głupia walka, bo przecież wszyscy wiedzieli, że powstanie nie ma szans na wygraną. Poznaniacy mogą trochę nie rozumieć oburzenia prezesa legii, bo my wygraliśmy swoje Powstanie Wielkopolskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich IP: *.aster.pl 06.10.08, 20:12 Gratuluję logiki. Następnym razem wywieście transparent nawiązujący do Oświęcimia, a potem tłumaczcie, że jako Poznaniacy macie prawo nie rozumieć tego 1.6 miliona ludzi, którzy w przeciwieństwie do was nie przeżyli wojny i tak głupio się dali wymordować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j13 Ktoś jest przewrażliwiony IP: *.eranet.pl 06.10.08, 20:08 Dorabianie ideologii do zwyczajnego wyrażenia determinacji w walce na boisku nie może być powodem obrażania się.Porównanie do zburzenia Warszawy to nie zniszczenia wojenne.Tak myśli tylko ktoś udający wielkiego patryiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 chrzanię to forum za usuwanie moich komentarzy ! 06.10.08, 20:08 ... i olewam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakus Głos niezależny w całej sprawie IP: *.ists.pl 06.10.08, 20:12 Nie oburzaj sie, ktos ci usunal za przeklenstwo co sie dziwisz. Zapraszam wyzej do mojego postu, głos niezależny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rui Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 20:15 Przugłupy z warszawki oburzeni. Przypomnijcie sobie co wasze wsiury wyrabiały we Wilnie i na wielu innych stadionach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic KOLEJORZA Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: 194.0.128.* 06.10.08, 20:16 To flaga obraźliwa dla wszystkich Polaków. Wstyd mi, że wśród kibiców KOLEJORZA są tacy debile Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-lech-nie-legia Re: Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.08, 21:46 jako kibic i Polak oświadczam, że ta flaga NIE JEST obraźliwa dla 'wszystkich Polaków', tłumoku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ReMy HAHA kto jak kto ale oni niemaja prawa sie czepiac IP: *.chello.pl 06.10.08, 20:18 OK kibice z poznania niepowinni wywieszac tego trasparentu,ale kibibe legi umieszczali duzo gorsze miedzy innymi sfastyke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bing Żenada IP: *.chello.pl 06.10.08, 20:19 Doskonały przykład jakimi prostakami jest większość fanów, działaczy i prezesów w piłce nożnej. A to łapówki, a to rasizm, a to drwienie sobie z ofiar II WŚ. Szkoda, że "poddaliśmy się" szantażom FIFA, bo osobiście cieszyłbym się gdyby piłki nożnej było trochę mniej, choć przez rok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: *.dyn.optonline.net 06.10.08, 20:21 jeszcze bardzo dlugo na polskich stadionach bedzie panowalo chamstwo i lyse glupki w kapturach .ja chodze na mecze NHL(jestem kibicem ISLANDERS NEW YORK )i nigdy sie nie spotkalem z chamstwem jak na polskich stadionach ( i na mecze ISLANDERSOW przychodzi 20 tysiecy KIBICOW) Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich 06.10.08, 20:29 chamstwa tam nie ma bo jak można cokolwiek krzyknąć jak się ma usta zapchane popcornem i donutsami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYR Re: Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 21:46 co do braku chamstwa, masz racje Janusz, zgadzam sie z Toba, ale w ocenach frekwencji w Nassau to sie troche zagalopowales, przeciez Ice-landers maja jedna z nizszych frekwencji w NHL (muhaha, mam nadzieje, ze w tym roku w Wielkim Jablku znowu zatriumfuje prawdziwa i jedyna wyspa, podobnie jak w zeszlym sezonie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Kpiny z ofiar pedofila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 20:21 A gzdie byl prezes legii, jak w t rakcie skandalu z poznanskim chórem chłpięcym kibice legii spiewali ohydne piosenki o "wydymanych" poznaniakach ? Te zarty z krzywdzonych dzieci nikomu nie przeszkadzaly? A gdzie byl ktos z muzeum powstania, jak lyse menelstwo na meczach legii an swocih transparentach malowalo kotwice, a potem pijane urzadzlo burdy z policja? to jest czesc dla pamieci narodowej? To ja takiej pamieci narodowej nie chce. Wole do bundesligi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: Kpiny z ofiar pedofila IP: 217.116.104.* 06.10.08, 21:10 poznaniak, pewnie wiesz że walce z chamstwem na stadionach, nawet PZPN nie pomaga, dla mnie, jako kibica Legii, te zachowania które opisujesz były czymś naprawdę żenującym, po raz kolejny musiałem się wstydzić za to że takie bałwany mienią się "kibicami Legii" powinno się kiedyś tą spiralę przeciąć, dziś kibole z Poznania obrażają tych z Warszawy, zaraz ci z Warszawy będą obrażać tych z Poznania, Łodzi itp. masz rację, rozsądek nakazuje przerzucić się na inną ligę choć wolę angielską, ale serce zostaje tu i trzeba z tym chamstwem walczyć nie jestem jakimś specjalnym fanem panów a ITI, ale to że nie uginają się, jak do tej pory, przed kibolami z żylety jest dla mnie jak najbardziej ok i powinni tak postępować inni włodarze klubowi Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ bez przesady 06.10.08, 20:28 ... w Poznaniu robiąc tą sektorówkę (a na pewno kosztowało to sporo pracy) nie mieli zapewne na celu odnosić się do PW. Bezpośrednim odniesieniem była sektorówka Legii z panoramą Warszawy i o Legię im chodziło. Moim zdaniem pomysł mieli całkiem całkiem ale znowu nie wypalił gdyż kibice Legii mieli przyszykowaną odpowiedź - cóż lechici powinni bardziej pilnować swoje pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBSV Re: bez przesady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 23:12 Tak stary, możesz na meczu z Maccabi Tel Awiw wyciągnąć sektorówkę z gazem i tłumaczyć, że to protest przeciwko Gazpromowi (?!?) a skojarzenie i tak będzie jednoznaczne i skandaliczne. Inteligencja polega właśnie na odnajdywaniu kontekstów, które nie są Twoją bezpośrednią inspiracją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacor jak zwykle chcą zwrócić na siebie uwagę IP: *.4web.pl 07.10.08, 08:24 jacy biedni i dorabiają ideologie do czegoś gdzie jej nie mam. Więcej realizmu i normalności panie prezesie z wawy! Najął się Pan na psa to trzeba szczekać wszyscy to rozumiemy, ale nie przesadzajmy z martyrologią! Odpowiedz Link Zgłoś
belotto Pałac Kultury i Nauki i 1944? 06.10.08, 20:34 I tak to transparent świetnie komentujący to, co robią kibice Legii ze swoim miastem, z wizerunkiem Pałacu Kultury i Nauki stał się symbolem Warszawy zniszczonej w 1944 roku... Zanim się kogoś oskarży, trzeba najpierw chwilę pomyśleć, drogi panie Miklas i drodzy forumowicze z Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Czy można "normalnie" kibicować IP: 217.116.104.* 06.10.08, 20:45 dlaczego kibicowanie w Polsce musi polegać na obrażaniu innych czy nie można pójść na mecz z dzieckiem , żoną ... i po prostu kibicować ?? choć jestem z W-awy to i tak uważam że w Poznaniu jest najlepsza atmosfera na meczach mam tylko nadzieję, że ta flaga w Poznaniu to tylko "..odosobniony przypadek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-idiot Re: Czy można "normalnie" kibicować IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.08, 21:56 tak jakby kibicowanie nie-w-Polsce polegało na wymianie uprzejmości i spotkaniach na freesby w parku.. posłuchaj co śpiewają kibice Manchesteru Utd. liverpoolczykom a ci drudzy Chelsea, ta zaś Arsenalowi, posluchaj jak wszyscy oni komentują naraz londyński Tottenham i Man City, jak Aston Villa lubi się z Birmingham a Newcastle z West Hamem. i przestań potem pieprzyć głupoty w sieci o 'prawdziwych kibicach' - sport to emocje i dokładnie takie są kibicowskie reakcje, nihil novi sub sole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koxiary Re: Czy można "normalnie" kibicować IP: *.chello.pl 06.10.08, 22:34 Gość portalu: james napisał(a): > dlaczego kibicowanie w Polsce musi polegać na obrażaniu innych > czy nie można pójść na mecz z dzieckiem , żoną ... i po prostu > kibicować ?? A ja mam pytanie, w jaki sposób ta flaga kopgokolwiek obraziła? Poprzez nawiązanie do sektorówki Legii? Porzez sugestię że Poznań rozgromi Legię? Ja wiem że każdy odbiera rzeczywistośc poprzez sowje wałasne poglądy,uprzedzenia i dotychczasowe doświadczenia, jednak według mnie reakcja Legii jest sporo przesadzona. Nikt tym transprentem nie pochwalał burzenia Warszawy. To była tylko metafora i już wiem skąd te problemy z jej interpretacją przez kibiców Legii, jednak dziennikarz który nawet się jej nie przyjżał i pisze o Warszwie zburzonej w Powstanuiu Warszawskim sam jest odpowiedzialny za taki kontekst całej sprawy. To śiwdczy o jego stanie psychicznym (który jest niestety niezbyt dobry, jeżeli wszystko rozpatruje w takim świetle) a nie o poglądach Poznania na PW. PS. Zajmijcie się ważnym,i sprawami a nie staracjie się ograniczac wolności słowa. Nie po to ginęli ludzie w PW żebyście wy teraz chcieli jedną z najważniejszych zdobyczy demokracji ograniczać. W TYM TRANSAPRENCIE NIE BYŁO NIC ZŁEGO. Nie kibic Lecha!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legła wawa Re: Czy można "normalnie" kibicować IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.10.08, 22:37 wiesz, temu szeregowcowi z kawału też wszystko z du.pą się kojarzyło.. ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Re: Pałac Kultury i Nauki i 1944? 07.10.08, 05:41 Drogi Panie belotto, a moze canaletto, Sa ludzie, ktorzy pisza co wiedza, oraz tacy ktorzy wiedza co pisza. Na pewno nie zalicza sie Pan do tej drugiej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
belotto Re: Pałac Kultury i Nauki i 1944? 07.10.08, 21:18 eastsider napisał: > Drogi Panie belotto, a moze canaletto, > Sa ludzie, ktorzy pisza co wiedza, oraz tacy ktorzy wiedza co pisza. > Na pewno nie zalicza sie Pan do tej drugiej grupy. Są także ludzie, którzy argumentują swoje wypowiedzi i tacy, którzy tego nie robią. Pan, panie eastsider, najwyraźniej zalicza się do drugiej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PN Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: *.icpnet.pl 06.10.08, 20:40 O most siekierkowski tez został zburzony podczas wojny...no czego to sie czlowiek nie nauczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romoslav Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 20:45 Cieszę się, że ktoś podnosi głos w tego rodzaju sprawie. Nie można tolerować agresji i nienawiści otulonej płaszczykiem "kibicowania". Mam tylko nadzieję, że z równą konsekwencją protestować będą wobec tego rodzaju aktów dokonywanych przez osoby utożsamiające się z warszawskim klubem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lakers Re: Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich IP: *.jmdi.pl 06.10.08, 20:49 "Ziemniak" to zawsze bedzie "ziemniak" oni ninawisc do Warszawy z mlekiem matki pija (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich IP: 217.116.104.* 06.10.08, 20:50 ja jak najbardziej utożsamiam się z Legią ale przez to co się dzieje (działo) na stadionie Legii nie mam ochoty dalej tam chodzić, choć ostatnio jak jest pusto na żylecie, jakoś tych przyśpiewek na k..., jest jakby mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś obiektywny Zwykła zazdrość.... IP: *.icpnet.pl 06.10.08, 20:47 Warszawka(dla jasnosci chodzi mi o ta kojarzacą siez z L )ostatnimi czasy szuka tylko pretekstu żeby zmienic na negatywny obraz tego co wydarzylo sie w Poznaniu w ciagu ostatnich paru lat...Poznań ma drużyne i kibiców na europejskim poziomie boli was chyba to co stało sie w czwartek i trzeba było jak najszybcie odwrócic od tego uwage...Może sektorówka nie była na najwyższym poziomie ale litości...Pamieć macie bardzo krótką...Zróbcie najpierw porządek w swoim Kórniuku a pózniej miejcie uzasadnione pretensje do innych podkreslam uzasadnione... a jeżeli ktos poczuł sie na tyle dotknięty i urażony niech skieruje sprawe do Sądu...Przynajmniej Ktoś bedzie miał z tego powodu dobry ubaw...Kiedyś miałem szacunek do Pań i Panów z GW ale od dłuszego czasu chyba dużo sie zmieniło... i ciesze sie bardzo że skrót spotkań można obejrzeć w pro pisowskiej Tv lepsze to niż pro Ległe Bagno ITI... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: Zwykła zazdrość.... IP: 217.116.104.* 06.10.08, 20:59 gościu: kiedyś obiektywny nie wszyscy kibice związani z L, deprecjonują dokonania Lecha podkreślam słowo "kibice" jak kolejorz grał z austią ściskałem za was kciuki, bo na trzymanie kciuków za Legię musze poczekać do następnych rozgrywek a jeżeli chodzi o urażanie czyich uczuć, to wystarczy odrobina dobrego smaku po ibu stronach i sądy nie będa potrzebne ... o ile się orientuję, to ITI nie ma praw do pokazywania meczy polskiej ekstraklasy, dla mnie mecze mogą być nawet w TV ojac dyrektora, aby były w kanałach ogólnodostepnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś obiektywny Re: Zwykła zazdrość.... IP: *.icpnet.pl 06.10.08, 21:19 Prosze czytaj ze zrozumieniem nie chodziło mi ITI i prawa do pokazywania meczow tylko skróty w orange ekstaklasie i obecna ekstaraklase róznice można zauważyc dopiero teraz kiedy skonczyło sie Lukrowanie dla Legii nie ważne co sie działo a pozostałe drużyny zawsze były tylko tłem teraz jest bardziej obiektywnie i nie da się tego ukryć... Nie ma żadnych pretensji do " kibiców" (L) wiele razy pokazywaliscie że potraficie bawić sie i dopingować fantasycznie szkoda że zniszczyła to wszystko garstka nieopowiedzialnych D....Sektorówka była wzorowana o ile dobrze pamietam na waszej i był to raczej heppening a głosy porównujące ją do obrazy PW są raczej niedorzeczne ale to moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: james Re: Zwykła zazdrość.... IP: 217.116.104.* 06.10.08, 21:33 ostatni mecz mozna było w całosci zobaczyc (w jak piszesz) pro PISowskiej TV, skróty teraz to chyba wszystkie tv mają jak juz gdzies napisałem nie daze miłością panów z ITI, ale tak na zdrowy rozum to dziennikarze z TVN-u kogo mają forować, jak nie klub którego ich szef jest włascicielem ... osobiscie nie ogladam programow sportowych w TVN-e, wole C+, a nawet TV publiczną (analizy w przerwach są bombowe :-) co do skojarzen flagi w PW, ja osobiscie tego nie odebralem zbyt do siebie, raczej jak piszej, jako heppening, choć czasem róznie to wychodzi lepiej jak by flagi (nie tylko w Poznaniu, lae wszędzie) odnosiły się do mklubu, miasta .... a nie klubu przeciwnika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takitam jaro w dupach macie za dużo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 21:55 "Czemuż to widzisz źdźbło w oku brata swego, a belki we własnym oku nie dostrzegasz? Głupcze - wyjmij wpierw belkę ze swego oka, byś mógł przejrzeć i usunąć źdźbło z oka swego brata". (Biblia, nie wiem który rozdział) A pan Miklas nie ma większych problemów? Fani Legii go nie uznają, mają go gdzieś, szydzą z niego, poniżają, ośmieszają, psują mu reputację... Myśli że takim pismem do Kadzińskiego zaskarbi sobie serca (L)egionistów? Ciekawi ludzie w tej Wawfce żyją hehe A co do GW - chyba jednak do "Głosu" pójdę pracować, skoro moja wymarzona gazeta takie farmazony wypuszcza na "jedynce" :D widocznie macie za dużo w dupach, jeśli chodzi o przykładną atmosferę na meczach ekstraklasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forfi Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.08, 20:48 Nie sądzę aby kibice Lecha chcieli tym transparentem odnieść się do orazu zrujnowanej Warszawy z Powstania Warszawskego. Dla mnie było to zwykłe przekręcenie przekazu z podobnej flagi kibiców Legii. Wszak czy podczas Powstania zniszczony był Pałac Kultury i Nauki,czy most Siekierkowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedyś obiektywny Gdzie jeszcze taki NEWS... IP: *.icpnet.pl 06.10.08, 20:59 można znaleźć na pierwszej stronie... nie wiecie... Podpowiem wam;) (L)haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slavus w czym problem IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.08, 21:03 jeżeli karykatura sektorówki Legii komuś kojarzy się z II wojną światową, to już jest doszukiwanie się podtekstów tam, gdzie ich nie ma. Tak samo było z zaciśniętą pięścią w Białymstoku. Idiotyzm Odpowiedz Link Zgłoś
rumel24 krucjata GW przeciw kibicom Lecha? 06.10.08, 21:04 najpierw GW naglasnia wylanie soczku na Baka przez kogos w hotelu i gwizdanie na Baka na Bulgarskiej, piszac ze to skandal miedzynarodwy i straszne chamstwo. choc ze swieca mozna szukac stadionu, na ktorym sie nie gwizdze na pilkarzy. w zasadzie na kazdym meczu w polsce obraza sie pilkarzy przez ch... i k..., ale jakos na 1 stronie GW o tym nie pisza... dziwne. gwizdanie gorsze od wulgaryzmow? teraz w jakies fladze bedacej parodia flagi kibicow legii, prezes legii doszukuje sie naigrywania z Powstania Warszawskiego, a GW od razu wrzuca na 1 strone sportu. dodam, ze na 1 strone sportu GW LEch nie zasluzyl np. wtedy gdy pokonal Grasshopers 6-0, informacja byla tylko w zakladce pilka nozna. za to byly 2 informacje o Legii przegrywajacej wowczas z Moskwa. Kompleksy? czy moze futbol w Poznaniu nie pasuje GW do obraz nedznej, skorumpowanej pilki??? po prostu nie rozumiem. niech mnie ktos oswieci, o co tu chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Re: krucjata GW przeciw kibicom Lecha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 22:54 Dodaj do tego: - trzy najgorsze oceny Lechitów po meczu reprezentacji ze Słowenią - wielkie halo o kibicach w Krakowie na pierwszej stronie (że niby ktoś z kilkudzisięciu metrów rzucił pudełkiem po pizzy i onie wiedzą, że rzucał w konkretnego zawodnika - murzyna) - Na stronie głównej artykuł "Lech - duma i wstyd" - wałkowanie tamatu Bąka - na koniec wisienka - na stronie głównej (!!!) pan Błoński umieścił linka na stronę Youtube z filmikiem pokazującym chamskie zagranie Bąka usprawiedliwiając go kompletnie i zwracając uwagę na komentarze kibiców pod filmikiem. No bo wszyscy wiedzą, że internet to salony, nikt nie przeklina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mondrala Re: krucjata GW przeciw kibicom Lecha? IP: *.lns4-c10.dsl.pol.co.uk 06.10.08, 23:06 zazdraszczają psze pana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stan011 cisną sie na usta mocne pkreślenia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 23:11 po przeczytaniu w/w wypocin... Jestes żałosny. Spójrz na zdjecie- później wysilaj się na komentarze. Jestem kibicem (nie kibolem) Legii, a w meczu Lecha z Austria trzymałem strone Lecha- to chyba normalne. Zachowanie Bąka ma tyle wspólnego z przyzwoitościa co Twoje wypociny z logiką!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrz Re: krucjata GW przeciw kibicom Lecha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 23:11 a np. o przegranej Lecha z FC Tiraspol (1:4 w dwumeczu)) nigdzie nie psiało, żeby nikomu nie zapadło w pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazwszanin Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 21:08 A ja jestem oburzony automatycznym nadawaniem przez serwer GW mojemu komentarzowi nagłówka "Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k..."! Zdaje się, że kibice Legii w Wyborczej, którzy w ostatnich dniach z wyraźnym upodobaniem wyciągają wszystko, co w jakikolwiek sposób da się zarzucić Lechowi i jego kibicom, nie zauważają niestosowności własnych działań. A co do uwag P. Miklasa: 1. Opierają się na błędnym odbiorze wymowy flagi i typowo warszawskiej wrażliwości na własnym punkcie. 2. Pomijają fakt, że jak dotychczas to właśnie Lech odnosi zdecydowanie większe sukcesy w wychowywaniu własnych kibiców, niż Legia, której przy tej okazji życzę konsekwencji w tępieniu knajactwa na własnym stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich IP: *.aster.pl 06.10.08, 23:04 Nie wiem co takiego jest w poznańskim powietrzu, że wam się wydaje, że nikt was w Polsce nie lubi. Mieszkam w Warszawie, lubię Lecha, lubię oglądać jego mecze, trzymałem za niego kciuki w meczu z Austrią, ale jak czytam kolejne wasze wypociny o tym, że każdy kto się odważy was za coś skrytykować robi to, bo jest kibicem Legii, a nie dlatego że ma rację, to chce się pawia puścić. Uwierzcie trochę w siebie, kompleksy nie są dobrym doradcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznań Prezes Legii oburzony zachowaniem poznańskich k... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 21:10 Panowie ze stron sportowych - będziecie się tłumaczyć Adamowi, że w Poznaniu GW spada czytelnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś