Gość: bravoora IP: 195.16.88.* 11.10.08, 20:11 gdzie można obejrzeć ten mecz w internecie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pasio Błąd w tutule! IP: 82.160.246.* 11.10.08, 20:16 Chciałbym zwrócić uwagę na niepoprawną pisownię wyrazu "znaczy", który powinno się pisać bez "się":) Pozdrawiam, a mój typ na dziś to 1:1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POpolupo Bedzie jak z Kazachami .. albo i lepiej IP: *.dyn.optonline.net 11.10.08, 20:16 Tym razem , gdy zgasnie oswietlenie , nasi zaloza noktowizory...i jazada . Niepokoi mnie tylko ichni bramkarz i ten jego helmofon.Jesli ma go z radzieckiego demobilu ... juz po nas. Pewnie w promocji , dolozyli mu do helmofonu noktowizor. Odpowiedz Link Zgłoś
idac_swoja_droga Re: Bedzie jak z Kazachami .. albo i lepiej 11.10.08, 20:24 Mieszkam w UK. Lało cały dzien i nie miałem TV z satelity przez to. W koncu wyszedłem na dach i wytarłem talerz i konwerter, wiec chyba jednak wierzę. Cyfra zaskoczyła. Mam obraz. Do boju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pomocyyyy Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszystk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:26 Gdzie w streamie, online, obejrzeć ten mecz ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astela Re: Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:31 www.rojadirecta.org/ =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebulbulwa2 Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszystk... IP: *.gprs.plus.pl 11.10.08, 20:29 Ku..rwa zepsuł mi sie telewizor! W takim momencie! Ku..rwa, za jakie grzechy?! W tej sytuacji jestem skazany na relacje zczuba i na żywo... Boże why?! Why?! Why?! PS. To jest zły znak. Mówie wam... PS2. Tylko jeszcze nie wiem dla kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek pytanko IP: *.hsd1.il.comcast.net 11.10.08, 20:29 mam prosbe - czy mogli byscie dac link gdzie mozna ogladnac ten mecz na zywo w sieci? z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POpolupo Re: pytanko IP: *.dyn.optonline.net 11.10.08, 20:32 www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota Znajdz mecz POlska - Czechy. Jesli nie dziala link do stron www , zainstaluj Sopcast i milego ogladania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Blad Polakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:33 Mieliscie brac ten walkower, zawsze to pewny wynik a tak to ile??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Johanna Re: Blad Polakow IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.08, 22:30 cieciu głupi, marniutkie są twoje prowokacje od kiedy neostrada jest w rajchu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś w sieci-wybierzcie sobie :) IP: *.icpnet.pl 11.10.08, 20:33 www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=sobota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liso6 Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszystk.. IP: *.051.c92.petrotel.pl 11.10.08, 20:36 Świetnie muzyka zagłuszyła doping na wejście hehehe oj wy profesjonaliści od opraw meczowych Odpowiedz Link Zgłoś
mrmucha Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszystk... 11.10.08, 20:37 Siedzimy, oglądamy mecz na, cytując komentatorów, na tiwi, śnieży jak diabli... Dajcie jakieś spodenki Wasyla, co? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszys 11.10.08, 20:41 słaba frekfencja dzisiaj kiepawo,dwunasty jestem... psssssst...heineken Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandra Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszystk... IP: *.dhcp.kgpt.tn.charter.com 11.10.08, 20:42 zgadzam sie z ewa. gdzie zdjecia dla nas kibicek??? a propos fryzur na czeskiego metala to sa one (nadal) bardzo popularne wsrod tubylcow w tenneesse oraz rosyjskich imigrantow do tegoz stanu!!! nie ma dnia zebym nie widziala chociaz jednego mulleta. Takiego prawdziwego jak za czasow 'achy breaky heart' no moze bez tueckich jeansow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Przydaliby sie Klose,Podolsky und Trochowsy, co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:54 tak patrze na mecz Deutschland gegen Russland i tak sie zastanawiam- jakby to nie byl mecz pilkarski, kogo by te dwie druzyny chetnie wziely w obroty i zmielily na miazge.No , kto zgadnie? Ale co sie odwlecze , nie ucieknie.Pozyjemy , zobaczymy.Mysle ,ze sie tez doczekamy.No nie , Polaki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-fus [...] IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.08, 21:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re:Przydaliby sie Klose,Podolsky und Trochowsy, c IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 11.10.08, 21:19 Już wam się Niemcy po Ural marzyły i nawet Śląska nie macie. Kazda wojnę przegrwaliście ciecie...buahhahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Przydaliby sie Klose,Podolsky und Trochowsy, c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:29 Ale cosmy was cos kolo 6 milionow zalatwili to nasze. Tego nam juz nie odbierzecie.Amoze bylo tego nawet troche wiecej, zalezy jaka metode rachunkowa sie przyjmie.Hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-fus Re:Przydaliby sie Klose,Podolsky und Trochowsy, c IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.08, 21:36 ..i dlatego do końca świata i o jeden dzień dłużej będziecie dostawać wpier.dol na każdym kroku, howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Przydaliby sie Klose,Podolsky und Trochowsy, c IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:44 Wazne ,ze nie od was i wazne , by za kazdym razem poszlo was cos z 6 milionow w piach.Na tych warunkach akceptuje to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Johanna neo Re:Przydaliby sie Klose,Podolsky und Trochowsy, c IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.08, 22:32 cieciu głupi, spać już pora tatuś cię przytuli na dobranoc, albo wujek i jutro potrollujesz Johann - prawie jak Niemiec, tylko neostrady używa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-fus Re:Przydaliby sie Klose,Podolsky und Trochowsy, c IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.08, 23:25 ssij fałdę Angeli, fusie. a ty moderator ssij wafla, już ci powiedziałem przecież cenzorze zafajdany.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech a was poszło zdaje się 9 baniek.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 23:29 a was poszło zdaje się 9 baniek.. tylko z czego tu się cieszyć kret..ynie ? wyrzuć main kampf do kosza i zrób coś z sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-idiot Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszystk.. IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.08, 20:53 Roger śpiewający 'Mazurka Dąbrowskiego', trochę żenada.. Odpowiedz Link Zgłoś
criss82 wawrzyniak 11.10.08, 20:54 jego strzał utwierdził mnie, że jego miejsce jest na obronie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:Lukas i 1-0 fuer Deutschland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:57 Hehehehge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan [...] IP: 82.153.31.* 11.10.08, 21:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mrmucha Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszystk... 11.10.08, 20:57 To trochę przypomina oblężenie jakiejś czeskiej Jasnej Góry. Albo chociaż góry Tabor. Żeby tylko się żaden Kmicić, tfu, Żiżka nie trafił, i nam nie zrobił jakiej jesieni średniowiecza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalowa_Wola GOOL!!! Nie ma lepszego hakera od Beenhakkera! IP: *.stella.net.pl 11.10.08, 21:01 WYGRAMY TEN MECZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszystk.. IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 11.10.08, 21:05 Czego wy się baliście! Polska gra lepiej i zasłużenie prowadzi! Polska nie ma kompleksów pepików! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszystk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:06 "Gramy z klasowej światy przeciwnikiem"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszys IP: 82.153.31.* 11.10.08, 21:09 A ja ogladam ten mecz w towarzystwie Czecha i Slowaka z pracy przy whiskaczu w Londynie i najczesciej uzywanym slowem przez poludniowych sasiadow jest KOKOT :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a je to Re: Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszys IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.10.08, 21:12 prawdziwi kibice znaczy xD pozdro z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszys IP: 82.153.31.* 11.10.08, 21:15 Rowniez pozdro czekam na przerwe by skoczyc po nastepna butelke,poki co oni stawiaja bo zaklad byl :) Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Albo mi wino do glowy uderza... 11.10.08, 21:17 ... albo jestesmy swiadkami drugiego w krotkim czasie meczu w wykonaniu Polakow na poziomie europejskim (po ostatnim meczu Lecha). Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Nie uderza mi... 11.10.08, 21:55 jestesmy swiadkami meczu na bardzo niezlym europejskim poziomie. No, no... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonic lech grał lepiej bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 22:50 wygral z Austrią i "Sędzią" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal komentarz ze studia IP: *.nat.tvk.wroc.pl 11.10.08, 21:18 Wawrzyniak był poza boiskiem stąd był mniej widoczny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogerio Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszystk... IP: *.retsat1.com.pl 11.10.08, 21:22 najlepszy roger podania z pierwszej, walka w destrukcji, dużo widzi i przede wszystkim myśli Odpowiedz Link Zgłoś
mrmucha Hejkum-kejkum! 11.10.08, 21:22 Kranówa! Kranówa! Hejkum-kejkum! Magia znów działa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszystk... IP: *.w86-209.abo.wanadoo.fr 11.10.08, 21:22 mam takie pytanie, czy linia boczna to nie jest linia koncowa? Bo Pan Szpakowski stara mi sie wmowic cos innego. Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutron Re: Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszys IP: *.chelm.mm.pl 11.10.08, 21:26 boję się boje się boje się..... oby nie pękli, tak blisko kolejnego cucdu w Chorzowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebo Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszystk... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:27 świetny jak na razie mecz polaków,tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
dalton78 Z Portu..., znaczy się, Czechami mecz o wszystk... 11.10.08, 21:28 nie mogę uwierzyć w wynik!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Niemcy gromią Rusa!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:30 I Poldi i Ballack dwa gole już strzelili!!!.Suuuuuuuuuper.A tak sie Rusa bałam. Odpowiedz Link Zgłoś