mikolaj.plank 15.10.08, 22:32 Czy Boruc pokazał elkę po meczu? czy wyborcza już rozwiązuje jego fan club? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenek Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę IP: 217.153.242.* 15.10.08, 22:33 ch... z nimi mam dosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop, hop, hop wspaniały doping! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:38 Kto nie skacze ten z policji, hop, hop, hop! Mam nadzieję, ze kibice rozpier.olą tę bratysławę po meczu, hop, hop, hop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wspaniały doping! IP: *.chello.pl 15.10.08, 22:41 jesteś żałosny jak twoja reprezentacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Jest mi bardzo smutno :( Bardzo przeżywam takie... IP: *.e-wro.net.pl 15.10.08, 23:03 Jest mi bardzo smutno :( Bardzo przeżywam takie porażki. Niech mnie ktoś przytuli :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkkkkkkrrrrrrr Re: Jest mi bardzo smutno :( Bardzo przeżywam tak IP: *.chello.pl 15.10.08, 23:04 mi też smutno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Jest mi bardzo smutno :( Bardzo przeżywam tak IP: 24.42.121.* 15.10.08, 23:11 hehe, nie jest tak zle - na razie anty Leo-wcy maja swoje 5 minut. Ale popatrz na tabele, nie jest najgorzej. Slowacja 9, Czesi 7 (praktycznie), Slowenia 7 i my 7. Do polmetka Czechy graja ze Slowacja, a my z Irlandia polnocna. Mam nadzieje ze limit pecha juz wykorzystalismy i ze teraz inni potraca troche punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Jest mi bardzo smutno :( Bardzo przeżywam tak IP: *.e-wro.net.pl 15.10.08, 23:13 Nadzieję mam zawsze ... taki los kibica Pozdrawiam tych którym dzisiaj smutno :( Odpowiedz Link Zgłoś
spirits.sk Re: Jest mi bardzo smutno :( Bardzo przeżywam tak 16.10.08, 00:35 >>> VIDEO <<< www.sme.sk/video/?id=6144&st=1 www.sme.sk/video/?id=6143&st=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shalom Polaczki przegraly ! Huuuurrraaa!! IP: *.qld.bigpond.net.au 15.10.08, 22:59 A TAKIE BUNCZUCZNE WYPOWIEDZI...ZE TO NIBY JESTESCIE THE BEST !! ze jestescie liderami...i wygracie ten mecz...to poprostu miala byc formalnosc !! Za to was wlasnie swiat nie znosi tani narodzie z nad Wisly !! Brak pokory, buta, pycha i zarozumialstwo! Zycze wam tego na co zasluzyliscie.... czyli samych przegranych...nie tylko w sporcie... kacapy! Odpowiedz Link Zgłoś
darren.p Re: Polaczki przegraly ! Huuuurrraaa!! 15.10.08, 23:15 A cóż to za frustrat biedny z Australii? Shalom alehem (nie wiem czy tak sie pisze) SHALOMIE biedny. Odpowiedz Link Zgłoś
baba60 Zydowskie niedopalki podnosza glowy? 15.10.08, 23:43 Siadz se na menorze,Anzelm! Izrael tez nie wygral. Bulbaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-idiot Re: wspaniały doping! IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.08, 23:19 mam nadzieję, że tobie ktoś łeb rozpi.erdoli najdalej jutro, śpiewający hymn kwadrans przed końcem meczucw...u z wąsami.. Odpowiedz Link Zgłoś
sizon Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę 15.10.08, 22:33 brawo, wielkie brawo, najwazniejsze, ze nie bylo kompleksu drugiego meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę IP: 217.153.242.* 15.10.08, 22:34 jak to nie bylo kompleksu? przegrali jak ch..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop Re: Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:44 ale tylko 1-2 z bardzo silną drużyną - porównywaną nawet do Słowenii. Skacz! kto nie skacze ten z policji hop, hop, hop! DRZEWIECKI NA TRENERA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:34 BUAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA!!!! :DDDDDDDDDDD "orzeły"............... pfffffffffffffffffffff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalowa_Wola Wracaj na lekcję języka polskiego IP: *.stella.net.pl 15.10.08, 22:47 Najpierw naucz się pisać - ORŁY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Wracaj na lekcję języka polskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 23:04 hehehehe - z nich takie orly jak z koziej d... traba. ORZELY, i to mocno stargane. Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Re: Wracaj na lekcję języka polskiego 15.10.08, 23:58 Eagles. Those eagles played like butterflies. Do you remember me and my prediction ? How do you feel now ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ernie Re: Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 22:35 Boruc wpuścił dwie koszmarne szmaty. To najgorszy jego mecz w kadrze. Słoawacja-Boruc 2:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop, hop, hop Re: Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:39 Gość portalu: Ernie napisał(a): > Boruc wpuścił dwie koszmarne szmaty. To najgorszy jego mecz w kadrze. > Słoawacja-Boruc 2:1 Kaca miał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz jest spoko, bylby by nudno IP: 24.42.121.* 15.10.08, 22:39 Tak poza tym, Boruc nie zawalil drugiej bramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bezimienny Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:35 Leo nie zdobył 4 punktów, więc honorowo powinien odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę IP: 90.156.118.* 15.10.08, 22:36 Znowu klamiecie na waszym portalu. Nie po katastrofalnych bledach Polakow a po kompromitacji jednego zasranego bramkarzyny... ktory nawet w slabiutkiej lidze szkockiej puszcza seriami szmaty jakich wstydziłyby sie dzieciaki na podworkach :/ Precz z borucem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sie nie znam Re: Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 23:17 Już zapomniałeś co zrobił z Czechami. Typowe dla wspaniałych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riv Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.10.08, 22:36 Opłaciły się zmiany Leo, co za intuicja! Jakoś nie wierzyłem, że Krzynówek coś zadziała przy 2:1. Ten, który mógłby siedział już na ławie. Odpowiedz Link Zgłoś
junk92508 NAwet nie wejdziemy do barazy... 15.10.08, 22:36 Nawet nie wejdziemy do barazy: Slowacja ma komplet, a Słowenia, Czechy i my po 7 - ale my mało nastukaliśmy San Marino... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop hop hop Skacz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:40 Kto nie skacze ten z policji, HOP<HOP<HOP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe hehehe, jednak czescy kibice mieli rację IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:36 to nie my zagraliśmy dobrze z Czechami, tylko Czesi beznadziejnie:) A nasi Spece i inne stece już się spuszczali jaki to mamy team i jakie wielkie gwiazdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spirits Re: Słowacja - Polska 2:1. IP: *.kn.vutbr.cz 15.10.08, 22:42 Aj ja mam slabe srdce, ale futbal bol "bardzo ladny". Dakujem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Słowacja - Polska 2:1. IP: 24.42.121.* 15.10.08, 22:45 Nie ma zadnej tragedii. Takimi fuksami daleko nie zajedziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
spirits.sk Re: Słowacja - Polska 2:1. 15.10.08, 22:48 Slovensky futbal potreboval vyhrat! Vy mate lepsi futbal, nez je na Slovensku...to je pravda. Odpowiedz Link Zgłoś
spirits.sk Re: Słowacja - Polska 2:1. 15.10.08, 22:52 Tu je link na slovensku "gazetu" www.sme.sk ( futbal.sme.sk/c/4127478/slovensko-zdolalo-po-drame-polsko-21.html ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpio Chciałem pogratulować Leo "decyzji życia"! IP: *.4web.pl 15.10.08, 22:37 Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mio Polacy jak mogliscie nam to zrobić?:( IP: *.multimo.gtsenergis.pl 15.10.08, 22:37 Nawet amatorzy są bardziej profesjonalni niż Wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baca A jednak "piece of shit"... po co zmieniał brozka? IP: *.eranet.pl 15.10.08, 22:37 Od tego się zaczęło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: A jednak "piece of shit"... po co zmieniał br IP: *.icpnet.pl 15.10.08, 22:43 Pytanie powinno brzmieć dlaczego grał Roger który wszystko w ofensywie pier.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madry Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę IP: *.dsl.sfldmi.sbcglobal.net 15.10.08, 22:37 Glupie te pilkarze i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja My kibice to jeszcze nic, ale Czesi? IP: *.chello.pl 15.10.08, 22:37 jak oni muszą sie czuć na mysl, że przegrali z takimi kelnerami z Polski? A dudka jak zawsze, ja nigdy nie zrozumię co on robi w kadrze, zarozumiała pała. W Wiśle tez przez jego "grę" były różne straty bramek. frajer bez klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturos71 Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:37 a Fabiański na ławie,a jak fajnie było w derby Glesgow ,nikt nie jest wieczny,ale kadra szkoleniowa tego nie widzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę?? IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 22:38 Jaka katastrofa? Wygrana z Czechami to była 6tka w Lotto! Polska reprezentacja jest po prostu cienka. To są fakty. Bravo Slovakia! Odpowiedz Link Zgłoś
spirits.sk Re: Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę?? 15.10.08, 22:49 Dakujeme! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
homer101 Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę 15.10.08, 22:38 I wara śpiewać "Nic się nie stało ...." , bo to jest wierutna bzdura . Totalny brak profesjonalizmu . Środek nie istniał , obrona dziurawa , atak jaki był , każdy widział . Niwestety , taki jest chyba prawdziwy obraz naszej piłki . Słuchając natomiast naszych komentatorów , odniosłem wrażenie , że są na innym meczu . Panu Benhakerowi powinniśmy podziękować , tak jak paru innym panom . Czas przejżeć na oczy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hop nie ględź, skacz! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:42 ~kto nie skacze ten z policji, hop, hop, hop Odpowiedz Link Zgłoś
reky Są bramkarze,którzy ... 15.10.08, 22:39 ...zachowują czyste konta przez setki minut. Nasz Boruc,ponoć klasa światowa,w ciągu minuty puścił 2. Niestety nie bez winy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agsghs co za jelop podał pilke do Boruca !! od tego sie IP: *.chello.pl 15.10.08, 22:39 od tego sie zaczelo !!! Ta mameja stała przed polem karnym i kopnela przed siebie polgorna ktora nawet nie wyleciala za polowe i stad ten szybki out dla Słowaków !!! żenada Odpowiedz Link Zgłoś
ro03 Re: co za jelop podał pilke do Boruca !! od tego 15.10.08, 22:44 Ile baboli i szmat wpuścił w swej karierze Boruc? Pamiętamy jego wyczyny w czerwcu podczas meczu z Austrią, ale nierówna forma Artura B. niestety jest widoczna. Oczywiście wszyscy pamiętają szmatę Kuszczaka z Kolumbią a tych strasznych przypadków Boruca nie... A tak pięknie bronił ze Słowenią i San Marino niejaki Fabiański... Elkę, to Boruc ma we łbie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: co za jelop podał pilke do Boruca !! od tego IP: *.dsl.bell.ca 15.10.08, 22:55 Adam Mickiewicz powinien miec pomnik w kazdym miescie wojewodzkim,a obok powinna stac tablica na ktorej co jakis czas powinno sie wpisywac nazwiska DZIADOW; juz lepiej by zagrali te dziady co "z czuba" komentowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slovakia Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę IP: *.91-127-127.t-com.sk 15.10.08, 22:41 Thank you very much Artur:-) Nech zije Artur Boruc Best goalkeaper ever;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Słowacja - Polska 2:1. Katastrofa w minutę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:42 szkoda, że Boruc nie wypił przed meczem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tsoprano uuuuuuuuu cienko panienko 15.10.08, 22:42 Repa przyzwyczaiła nas do tego że w takich dwumeczach jak z Czechami i Słowacją drugi mecz to zawsze była męczarnia, ale mimo wszystko zawsze te 3 punkty z drugiego meczu były na kącie, co prawda wymęczone ale jednak zawsze. A dziś ??? no kiepsko Panowie i Panie daliście d..y - zamiast na pierwszym miejscu jesteśmy, chyba na 3. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Borubar ustawil caly mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 22:42 :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torba_borba Re: Borubar do spóły z Liściem-Listkiewiczem :-) IP: *.toya.net.pl 15.10.08, 23:10 Jest już jesień i liść_liściu_listkiewicz spada na wyższe stanowisko, ale gdzie awansować borubara, może kurna na barmana? Odpowiedz Link Zgłoś