Gość: bioly IP: 86.29.1.* 28.11.08, 19:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luke1922 <a href="http://pl.youtube.com/watch?v=62UHpBXmvlo" target="_blank IP: *.cable.ubr10.croy.blueyonder.co.uk 28.11.08, 19:45 pl.youtube.com/watch?v=62UHpBXmvlo Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: <a href="<a href="http://pl.youtube.com/watch?v=62" target 28.11.08, 20:11 power director to dobry program :) Odpowiedz Link Zgłoś
znajomy_jennifer_lopez Chopy chopy, jest interes do zrobienia 30.11.08, 06:44 Bo wiecie, my tu mamy Szkopa co kasy wywalił, nie macie jakichs cieniasów za duże pieniądze których nikomu nie mogliście opchnąć? My im Wam opchniemy, wepchniemy ich do Górnika. Oczywiście za prowizje, a ta wiadomo, im towar mniej chodliwy tym większa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązok Górnik wielie dno IP: *.gprs.plus.pl 28.11.08, 19:51 Zaś dzidy w plecach,takich c....w żabrza niepamietom. Niedołegi Alianz na wos h.j położy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Super IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.11.08, 20:18 Kiedyś kibicowałem Górnikowi, teraz jego los mi już jest obojętny. Tak naprawdę cieszyłbym się, gdyby spadł do I ligi bo może wreszcie komuś otworzyłoby to oczy na to, że Kasperczak jest przeciętnym trenerem i że za taką kasę jaką bierze można by było kupić kilku młodych, dobrze obiecujących piłkarzy. A jak czytam dzisiejsze artykuły, że jedynym pomysłem Kasperczaka jest ściągnięcie starych piłkarzy z Wisły to aż mnie krew zalewa. Plan uzdrowienia Górnika powinien zacząć się od zwolnienia Kasperczaka, potem Hajty i jeszcze kilku innych piłkarzy i postawienie potem na młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Super IP: *.ostrog.net.pl 28.11.08, 20:23 sezonowy kibic, dobrze ze juz nie kibicujesz Gornikowi takich przerzutow mu nie potrzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Super IP: *.multimo.gtsenergis.pl 28.11.08, 20:53 Sam jesteś przerzutem. Kibicowałem kilkadziesiąt lat, ale takiemu czemuś co prezentuje Górnik od jakiegoś czasu już kibicować nie zamierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewiatan137 Re: Super IP: *.toya.net.pl 29.11.08, 23:28 Jak czytam takie bzdury to mi sie noz w kieszeni otwiera.Odnowe Gornika powidlo sie zaczac od zarzadu .Bo jak mozna bylo z taka kasa kupic takich wiekowych cieniasow.Wyglada na to ze panowie dzialacze niezle sie bawili za pieniadze sponsora.Pewnie niektorzy przytulili troche grosza przyokazji tych genialnych transferow jak transfer super strzelca sparigowego Pitrego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Allianz = 0 IP: *.ski.vectranet.pl 28.11.08, 20:40 I dobrze,bo Allianz to nierzetelny ubezpieczyciel. _________________________________________________________________ Pase lo que pase Widzew siempre :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązok Ekstraklasa: Górnik marzy o remisie IP: *.gprs.plus.pl 28.11.08, 20:50 Kaj jest wasz najmodzrzejszy rzecznik ŻABOL.Becy zaś ten cosnek. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nazwanie porażki 0:1 klęską jest klęską, ale 28.11.08, 21:20 redaktora. zanim drugi raz napiszesz pan coś takiego sprawdź pan znaczenie słów w Encyklopedii Powszechnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Nazwanie porażki 0:1 klęską jest klęską, ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 23:28 Z Górnikiem Zabrze prawie wszyscy wygrywają. Ostatnio wszyscy chcą wygrać z tym słabeuszem z Zabrza jak najmniejszym nakładem sił. Górnika już nic nie uratuje, sądzę, że z taką grą nie poradzi sobie i w I (czyli w II lidze) . Aż się nie chce wierzyć, że takie patałachy niszczą i i kompromitują piękną tradycję sławnego niegdyś Górnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesion normalka ! gornik na czele ! odwróć tabele ! IP: 94.157.166.* 29.11.08, 04:50 zabole sa tam gdzie ich miejsce ... wszystko wraca do normy ... gornik na czele ... odwróć tabele ... Zabole spadna ... ojeju heheh ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axa komplexy IP: *.proxnet.pl 29.11.08, 09:27 temat dotyczy dwóch spotkań a wy ino o Górniku piszecie dajcie juz sobie spokój kompleksiarze! 9 pkt zdobytych to tragedia ale jescze 14 kolejek wiec Górnik NIE spadnie nie martwcie i nie cieszcie sie na zapas Odpowiedz Link Zgłoś
asimek Dostrzegam jeden plus w postawie Górnika 29.11.08, 09:37 Kasperczak przesrał szanse na selekcjonera. I dobrze, nie nadawał się do tej roki. W Krakowie miał drużynę marzeń (na polskie warunki, rzecz jasna) i przegrywał z Tibilisi. Jeśli nie trener z zagranicy, niekoniecznie tak stary i drogi jak Beenhakker, to tylko Smuda. Poetą nie jest, ale dysponując tym co ma, nie pęka przed silniejszymi rywalami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazi Re: Dostrzegam jeden plus w postawie Górnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 21:28 Kasperczak jest cienki. Drużynę Wisły zestawił Smuda i w ten sposób podał "na tacy" gotowy zespół, z którym Kasperczak mógł powalczyć w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DDIWALY Re: Dostrzegam jeden plus w postawie Górnika IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 30.11.08, 23:21 ZGADZAM SIE W 100%. A KASPERCZAK DOSTAL W SPADKU JUZ POUKLADANA EKIPE... POUKLADANA PRZEZ SMUDE, WIEC CO TU GADAC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Dostrzegam jeden plus w postawie Górnika IP: *.hsd1.nj.comcast.net 01.12.08, 00:37 Musze sie niestety zgodzic. Kasperczaka lubie. Jest jednak trenerem niespelnionym. W Krakowie mial szanse na stworzenie napradwe dobrego zespolu. Los i brak umiejetnosci motywacyjnych to glowne przyczyny slabych wynikow na szczeblu europejskim. Jesli chodzi o Reprezentacje to Polska MUSI awansowac do MS w RPA! Za wszelka cene. Remis z Irlandia Pn powinien oznaczac przejecie Bialo-Czerwonych przez Smude. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3 ha! IP: *.ny325.east.verizon.net 29.11.08, 20:32 wyschla kakow przegrywa mecz przez glupote wlasnych pilkazy z meczu ze slaskiem , pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SonoftheBLUEsky w nostympnym szpilu bydzie lepij, bo gorzyj być... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.08, 20:38 Żabole, pozdRo z Chorzowa! W nostympny szpil wygrocie, bo Jaga cienko jak dupa wenża i do tego pieruńsko osłabiono... 3mom za wos kciuki, bo straszno kaszana odpie...cie! Pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biała* Już czas!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.08, 20:59 Gwiazdorstwo już w Wiśle sięgneło apogeum.Z takim składem powinni tłuc w lidze polskiej wszystkich -jak idzie.A tu co -kicha. Czas na zmiany ,Cały ten sezon pokazuje że to nie ta drużyna co z Frankowskim,Żurawskim ,Kosowskim.Co zrobić? Podpowiedzcie-kibice i zwolennicy białej gwiazdy-bo trener Skorza niema już pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muuu!!! Dziennikarze GW chyba bardzo lubią Legię? IP: *.jjs-isp.pl 30.11.08, 19:32 Nie odkrywam być może Ameryki, pewnie wielu od dawna to widzi ale ja teraz dostrzegłem. Nie podoba mi się to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0-0 Nie lepszy bilans a więcej strzelonych IP: *.chello.pl 30.11.08, 21:34 Bo poza tym 29-11 i 28-10 to +18 a i w meczu bezpośrednim 0-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paniska [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak to raczej Legła goni Polonię i Lecha IP: *.icpnet.pl 30.11.08, 20:35 ale każdy widzi to co chce widzieć, zwlaszcza jesli dupę płaszczy na redaktorskim stołku w stolycy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posensyf [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dino NASZ FRANEK IP: *.gprs.plus.pl 30.11.08, 21:37 Franz na zawsze Widzewiakiem !!!Franiu wroc czeka WIDZEW LODZ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarocin87 Re: NASZ FRANEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 00:14 wzruszająca wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
slonbe Cos sie panom z GW nie spieszy zeby tabele zmienic 30.11.08, 21:50 ale to mało wazne... KOLEJORZ!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Prawie jak bokser jednek prawie robi wielką różnic IP: *.icpnet.pl 30.11.08, 22:07 ale wyborowi dziennikarze znowu w pogoni za sensacją tego nie widzą - ośmieszacie się tymi nagłówkami. Choć może jak ktoś siedzi cały czas przed monitorem to dla niego wszystko jest niewyobrażalnie wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poldek zazdrość to najgorsza cecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.08, 22:41 heheh zazdrość to najgorsza cecha. pozdrawiam kibiców z warszawy i krakowa hehhehehe :) muhaha buhahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarocin87 Re: slonbe słowiku ile daliście? hej k.. ile dali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 00:26 drogi lechśmieciu! musisz wiedzieć to samo, co twój ziomal lechzdechl - każde prosie sądzi po sie. poza tym, wypada mi cię uświadomic, że na twoje uwagi reagują tylko tacy, jak ja - wypili 3 piwka, może nawet spalili konkretnego lolka. i oni mają z ciebie ubaw nawet. ale dla pozostałych sam twój nick oznacza, że jesteś nic, zero. nie wspierasz swojej ekipy, tylko jedziesz po innej, a to już jest niemodne. i zajeżdża buractwem (tak szczerze). więc się za bardzo nie denerwuj, tylko ładnie, już na spokojnie, pogratuluj Wielkiemu Kolejorzowi KKS przejęcia fotela lidera. bądź mężczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kusnier Do jarocin87 IP: 78.148.185.* 01.12.08, 08:44 Swietna Wypowiedz! Zgadzam sie w 100% :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boguś A ja zarobiłem na wygranej Lecha:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 11:09 Po raz pierwszy udało mi się wygrać u bukmachera, a radość tym większa że był to mój pierwszy zakład i wygrany od razu :-) Zagrałem w betsafe, za stówkę depozytu i za stówkę bonusu jaki tam dają dla nowych graczy, czyli za 200 złotych:) Kolejny zakład również na Lecha w ostatniej kolejce przed zimą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarocin87 Re: A ja zarobiłem na wygranej Lecha:P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 11:20 i nikt ci nie powiedział że w tej grze na początku zawsze się wygrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ass "obłędna bramka Stilica!!!" IP: *.bpl.vectranet.pl 01.12.08, 12:09 Obłędna, nieziemska , galaktyczna, orgazmiczna - jak jeszcze ją nazwiecie aby czytelnik kliknął na artykuł o naszej marnej piłce??? Niedługo dotknie was syndrom zółtego TVNowego paska po tym jak czerwony się zdeprecjonował przez zbyt częste wykorzystanie. Jak już skończą wam się przymiotniki silnie nacechowane emocjonalnie, co wtedy zrobicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamas Jedno pytanie mam tylko. IP: *.INTELINK.pl 01.12.08, 14:05 Kiedy Stilic zostanie sprzedany, bo o taki talent szybko upomną się mocne, bogate kluby. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś