Gość: traxx IP: 83.168.111.* 19.01.09, 23:36 Wielki pilkarz! obojetnie czy by przeszedl czy nie bylby i tak wielki! prawdziwy chrzescijanin i protestanta!!!! Ricardo Kaka!!! myimgs.my.funpic.de/show.php/368_kaka.ricardo.jpg.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ya Kaka jednak zostaje w Milanie IP: *.chello.pl 19.01.09, 23:41 Hura! :) Ja już prawie na zawał zeszłam, bo Milan Channel najpierw ogłosił, że obie strony doszły do porozumienia i Kaka' przechodzi do Man City, ale chwilę później Berlusconi ogłosił w wywiadzie na żywo, że jednak zostaje! Ach ten Silvio i to jego słynne poczucie humoru - mam tylko nadzieję, że przez te kilka minut nikomu z kibiców na serio pikawa nie wysiadła, bo byłoby szkoda przez głupi dowcip Berlusconiego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Kaka? A co to za jeden? Co za nazwisko ... IP: *.chello.pl 19.01.09, 23:47 Jak nie wiesz to znaczy, ze musisz sie doksztalcic. ;) Google pomoze :)))))) Kocham Milan, kocham Kake!!!!!!!! auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demon Re: Kaka? A co to za jeden? Co za nazwisko ... IP: *.range86-142.btcentralplus.com 20.01.09, 00:18 # Kākā, native New Zealand parrot # Norfolk Island Kākā, extinct parrot # Chatham Island Kākā, extinct parrot to od papugi czy od kaki demona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuckydoll Re: Kaka jednak zostaje w Milanie IP: *.pergole.net 19.01.09, 23:51 Wielki Piłkarz! Flaga klubu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phi Kaka - piłkarska Doda IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.09, 00:17 I dobrze, gra słabo, niech ciągnie Milan w dół. Jak najniżej! W Anglii by sobie nie poradził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepesz Re: Kaka - piłkarska Doda IP: *.jarsat.pl 22.01.09, 11:07 Ty dobry palant z ciebie!Co ty wiesz o piłce?o Milanie? jak ty z domu nie wychodzisz tylko w kompa się gapisz i walisz kapucyna Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Ilekroć słyszę "Kaka" - uśmiecham się 20.01.09, 00:18 I nie dlatego, że lubię tego piłkarza. Po prostu wiedząc, co "kaka" znaczy po włosku, nie mogę się powstrzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
wirone Dla niekumatych :p 20.01.09, 00:21 www.wloski.com/index.php?szukaj=caca&typ=0&jezyk=it&p=slownik oczywiście czyta się "kaka" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demon Re: Dla niekumatych :p IP: *.range86-142.btcentralplus.com 20.01.09, 00:23 Haha... juz teraz rozumiem zart Berlusconiego. "Gowno jedzie do Manchester". ROTFL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mp wiadomo bylo od dawna IP: *.dyn.optonline.net 20.01.09, 01:18 U anglikow by sobie niestety nie poradzil,za szybko graja i trzeba zapieprzac.W milanie potrzebuja go bardziej,zeby pajace jak Maldini mogli srubowac rekordy.Ciekawi mnie,jak czuje sie Szeva po powrocie.Bedzie zly na zone,za wypad na wyspy i sie rozwiedzie?Byl krolem,jest nikim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pulo Pajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 01:52 Pytanie kto jest pajacem: jeden z największych piłkarzy w historii, legenda wielkiego klubu i reprezentacji, czy człowieczek wypisujący anonimowo inwektywy pod aresem kogos komu nigdy nie dorośnie do pięt... Non si vende KAKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Sam jestes pajac!!! IP: *.1-87-r.retail.telecomitalia.it 20.01.09, 04:15 Maldini pajac?!???? Sam jestes pajac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: wiadomo bylo od dawna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 08:29 CZłowieku.....co z Ciebie za kibic...każdy wie ze szewa był najlepszy w milanie a w pop-ularnej Chelsa gdzie liczy się tylko kasa pana romka się zdziadził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic do mp IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.09, 11:05 stary... jestes zalosnym frustratem. zaluje ze poswiecam na ciebie 20 sekund mojego zycia przy pisaniu komentarza. nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: Dla niekumatych :p 20.01.09, 02:49 a ty taki kumaty, wiesz jak się czyta KAKA' z akcentem na A'? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Dla niekumatych :p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 09:34 W tym sęk, że po portugalsku kaka oznacza gó... dosłownie. Trzeba ładnie dziecko skrzywdzić by mieć takie nazwisko :P. Odpowiedz Link Zgłoś
wirone To nie nazwisko 20.01.09, 12:35 tylko jakaś ksywka z dzieciństwa, sam tak na siebie mówił czy coś, nie pamiętam.. no ale co to zmienia, nic :P Odpowiedz Link Zgłoś
wirone A co zmienia akcent? 20.01.09, 12:33 Czy zmienia coś gdy powiedz gó...' zamiast GÓ'wno? albo kuPA' zamiast KU'pa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
indy.m Re: A co zmienia akcent? 20.01.09, 14:17 ano zmienia, przykładowo ANcora - kotwica anCOra - jeszcze tak samo KAka - kupa kaKA - nie istnieje taki wyraz w języku włoskim jak po polsku powiesz KUpe to wszyscy myślą o kupie, jak powiesz kuPE to wszyscy myślą o samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzul Re: Dla niekumatych :p IP: 82.84.79.* 20.01.09, 09:49 Nie do konca jest to to samo bo: 1. g... zwykle pisze sie cacca i wymawia z dwoma k 2. akcentuje sie inaczej: ka'kka = kupa; pilkarz to Kaka' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS ROMA Kaka zostaje IP: *.centertel.pl 20.01.09, 01:14 Witam. Jestem kibicem AS Romy i powiem szczerze, że ucieszyłem się tą informacją. Jestem zadowolony, że Kaka zostaje w Rossonerich. Jakoś nie jestem zwolennikiem takich klubów, co za kasę chcą zrobić wilki klub (Chelsea & Manchester City) Dobrze, ze Ricardo został w Milanie. Niech dobrze dalej gra, ale niech ma ciężkie dni podczas meczów z moją Romą Forza Roma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Kaka zostaje IP: 212.180.163.* 20.01.09, 10:15 Dzięki, pozdrawiam kibica Romy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal :) :) :) :) :) :) :) :) IP: *.zone3.bethere.co.uk 20.01.09, 02:17 DZIEKI RICARDO!!!!!!! FORZA MILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bakel Kaka zostaje IP: *.cable.smsnet.pl 20.01.09, 07:38 "Gdyby podpisał nią kontrakt z Manchesterem City, zarabiałby około 19 mln rocznie - więcej niż jakikolwiek futbolista w historii." 19 milionów? Cóż to jest przy 50 mln $ Beckhama w Galaxy? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Kaka zostaje IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.09, 11:06 ta kwota 50M dla becksa, to laczna kwota za kilkuletni kontrakt, a nie za kazdy rok gry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Bezmyslnosc makaroniarzy IP: *.centertel.pl 20.01.09, 10:18 trzeba byc jednak debilem zeby nieprzyjac takiej oferty, bedzie jak z raulem kilka lat temu byl warty 100 mln a teraz nikt za niego 30 nieda, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Bezmyslnosc makaroniarzy IP: *.rbinet.co.uk 20.01.09, 10:47 trzeba byc chciwym debilem zeby taka oferte przyjac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaeM Re: Bezmyslnosc makaroniarzy IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.01.09, 12:39 Hala Madrid ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
belzebub666666 Kaka jednak zostaje w Milanie 20.01.09, 14:08 Trzeba być głupcem, żeby nie przyjąć takiej oferty. I to się tyczy i piłkarza i klubu piłkarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kaka jednak zostaje w Milanie IP: *.chello.pl 20.01.09, 16:51 jest wręcz przeciwnie niż piszesz. ktoś, kto jest w stanie przeciwstawić się tak kuszącej ofercie w imię wartości, które wyznaje, zasługuje na najwyższy szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś