Dodaj do ulubionych

Wszyscy jesteśmy Duńczykami

IP: *.ghnet.pl 27.01.09, 19:22
też byłam pewna że remis będzie!!! ale dzisiaj robię ołtarzyk z lego - jeśli my wygramy z norwegią :P
Obserwuj wątek
    • Gość: Mario Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: 195.94.218.* 27.01.09, 19:23
      Dawaaaaj Pooolskaaaaa jeeeeeedzieeeeeeeeeeesz DAWAAAAAAJ!!!!!!!!!
    • Gość: gOŚC Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 19:26
      a juz myslałem że mecz był sprzedany... ale nie jednak mamy szanse POLACY!!!!!!
    • Gość: ang Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.aster.pl 27.01.09, 19:27
      Andersem przygotowany. bede czytac na zmiane z Mickiewiczem :)
    • aneladgam Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami 27.01.09, 19:30
      Hamleta wolę :)
    • Gość: s.flores Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.compi.net.pl 27.01.09, 19:33
      Niniejszym odszczekuję. Hau.
    • Gość: trener Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 19:33
      dzię...ku...je...my!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: SLX Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: 92.244.61.* 27.01.09, 19:36
      Na razie to Duńczycy zostawili nam tylko klucz w drzwiach teraz tz drzwi trzeba otworzyć, a później się spotkać i dziękować :)
    • Gość: Snibril Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: 83.142.202.* 27.01.09, 19:36
      ten remis przez caly mecz mnie przerazal, ale skonczylo sie dobrze ;]

Danio, dziekujemy ;]
    • biscuit Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami 27.01.09, 19:36
      Do końca wierzyłem w duńskich szczypiornistów (ale super zbitka).
      Od jutra bawię się ponownie klockami LEGO :-)
    • thorgal_aegirsson Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami 27.01.09, 19:41
      Ależ Wodzu... Umówiony remis? Na tym poziomie? To ja przepraszam...
    • Gość: Gość: ciocia zło Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 19:50
      Bije się w piersi, ale też cały czas widziałam w tym ugrany mecz jeszcze przed pierwszym gwizdkiem i że ustawka na remis była. Na końcu wyglądało na to, jakoby sie w ostatniej chwili Duńczycy na Niemców zwyczajnie wypięli na zasadzie: "to za Szlezwik i Holsztyn, patafiany!"
      Dzisiaj jestem Dunką! :D /ciocia zlo
    • Gość: Ag Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.limes.com.pl 27.01.09, 19:55
      DZIĘ-KU-JE-MY!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: babalu Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.osiedle.net.pl 27.01.09, 19:56
      odszczekuję i dziękuję. Pozdrawiam.
    • Gość: f18 Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 19:57
      Nie wiem z czego się tutaj cieszyć dużo lepiej dla Polski byłoby gdyby wygrali Niemcy (wtedy Norwegia straciłaby szanse na awans i grałaby o nic z nami) ale oczywiście jak widać dziejowa zawiść ponad wszystko.
    • Gość: html Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 19:57
      A ja liczyłem, że Gapy wygrają. Wtedy Norwegia nie miałaby o co grać. Ale za teraz Nasze zwycięstwo będzie lepiej smakować.

W ogóle, odnoszę wrażenie, że naprawdę cała sportowa Polska śledzi poczynania "Naszej najfajniejszej drużyny reprezentacyjnej" co się dzieje?
    • Gość: lizzy Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:02
      dzięki, no to teraz kolej na nas, wierzę w was chłopcy !
    • raf07 Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami 27.01.09, 20:04
      Ech przecież żadnego umówionego remisu nie mogło być...Niemcy musieli grać o zwycięstwo ponieważ jakby zremisowali z Danią to Norwegia pokonując o nic walczących już Polaków awansowała by dalej ! No ale tak czy owak należy podziękować Duńczykom:)
    • Gość: kkk Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.toya.net.pl 27.01.09, 20:05
      Polska! Gola!
    • greenfan44 Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami 27.01.09, 20:09
      tak, winny, przyznaje bez bicia, przez caly mecz, do stanu po 25 bylem pewien, ze bedzie remis(tylko brakowalo mi logicznego wytlumaczenia,po co?)...
      teraz wiem, mylilem sie,jak fajnie sie mylilem..
      POLSKA!!!!!
    • Gość: gol Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.chelmno.mm.pl 27.01.09, 20:10
      Mnie po 50min. jak tak w kółko strzelali bramka za bramkę, wzięło że mecz jest sprzedany, ale na szczęście Duńczycy szybko wyprowadzili mnie z błędu. Też sobie odszczeknę.
    • Gość: Marchlak Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.c201.msk.pl 27.01.09, 20:13
      Pierwszemu spotkanemu Duńczykowi stawiam browca!
    • mallyja Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami 27.01.09, 20:13
      Niemiecką obronę po raz kolejny złamał Duńczyk - grany przez Pyrkosza.
    • Gość: gosc Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.rev112.brygge.net 27.01.09, 20:22
      Nie rozumiem waszego defetyzmu i uwielbienia dla teorii konspiracyjnych. Bo Dunczycy nigdy by nie zagrali na remis!!! A w duzej czesci meczu byl wynik remisowy tylko dlatego bo gra byla wyrownana. Ale Dunczycy i remis? To po prostu produkt chorej wyobrazni.
      Pozdrowienia z Danii
    • ziomal101 Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami 27.01.09, 20:23
      Co za koszmar. Żeby Niemcy przegrali z tą hałastrą... Ogarnia mnie podejrzenie o jakimś sabotażu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka