Gość: koza IP: *.ghnet.pl 27.01.09, 19:22 też byłam pewna że remis będzie!!! ale dzisiaj robię ołtarzyk z lego - jeśli my wygramy z norwegią :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mario Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: 195.94.218.* 27.01.09, 19:23 Dawaaaaj Pooolskaaaaa jeeeeeedzieeeeeeeeeeesz DAWAAAAAAJ!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gOŚC Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 19:26 a juz myslałem że mecz był sprzedany... ale nie jednak mamy szanse POLACY!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ang Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.aster.pl 27.01.09, 19:27 Andersem przygotowany. bede czytac na zmiane z Mickiewiczem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.flores Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.compi.net.pl 27.01.09, 19:33 Niniejszym odszczekuję. Hau. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trener Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 19:33 dzię...ku...je...my!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLX Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: 92.244.61.* 27.01.09, 19:36 Na razie to Duńczycy zostawili nam tylko klucz w drzwiach teraz tz drzwi trzeba otworzyć, a później się spotkać i dziękować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snibril Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: 83.142.202.* 27.01.09, 19:36 ten remis przez caly mecz mnie przerazal, ale skonczylo sie dobrze ;] Danio, dziekujemy ;] Odpowiedz Link Zgłoś
biscuit Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami 27.01.09, 19:36 Do końca wierzyłem w duńskich szczypiornistów (ale super zbitka). Od jutra bawię się ponownie klockami LEGO :-) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami 27.01.09, 19:41 Ależ Wodzu... Umówiony remis? Na tym poziomie? To ja przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: ciocia zło Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.01.09, 19:50 Bije się w piersi, ale też cały czas widziałam w tym ugrany mecz jeszcze przed pierwszym gwizdkiem i że ustawka na remis była. Na końcu wyglądało na to, jakoby sie w ostatniej chwili Duńczycy na Niemców zwyczajnie wypięli na zasadzie: "to za Szlezwik i Holsztyn, patafiany!" Dzisiaj jestem Dunką! :D /ciocia zlo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ag Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.limes.com.pl 27.01.09, 19:55 DZIĘ-KU-JE-MY!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babalu Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.osiedle.net.pl 27.01.09, 19:56 odszczekuję i dziękuję. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f18 Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 19:57 Nie wiem z czego się tutaj cieszyć dużo lepiej dla Polski byłoby gdyby wygrali Niemcy (wtedy Norwegia straciłaby szanse na awans i grałaby o nic z nami) ale oczywiście jak widać dziejowa zawiść ponad wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: html Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 19:57 A ja liczyłem, że Gapy wygrają. Wtedy Norwegia nie miałaby o co grać. Ale za teraz Nasze zwycięstwo będzie lepiej smakować. W ogóle, odnoszę wrażenie, że naprawdę cała sportowa Polska śledzi poczynania "Naszej najfajniejszej drużyny reprezentacyjnej" co się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizzy Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 20:02 dzięki, no to teraz kolej na nas, wierzę w was chłopcy ! Odpowiedz Link Zgłoś
raf07 Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami 27.01.09, 20:04 Ech przecież żadnego umówionego remisu nie mogło być...Niemcy musieli grać o zwycięstwo ponieważ jakby zremisowali z Danią to Norwegia pokonując o nic walczących już Polaków awansowała by dalej ! No ale tak czy owak należy podziękować Duńczykom:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.toya.net.pl 27.01.09, 20:05 Polska! Gola! Odpowiedz Link Zgłoś
greenfan44 Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami 27.01.09, 20:09 tak, winny, przyznaje bez bicia, przez caly mecz, do stanu po 25 bylem pewien, ze bedzie remis(tylko brakowalo mi logicznego wytlumaczenia,po co?)... teraz wiem, mylilem sie,jak fajnie sie mylilem.. POLSKA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gol Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.chelmno.mm.pl 27.01.09, 20:10 Mnie po 50min. jak tak w kółko strzelali bramka za bramkę, wzięło że mecz jest sprzedany, ale na szczęście Duńczycy szybko wyprowadzili mnie z błędu. Też sobie odszczeknę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marchlak Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.c201.msk.pl 27.01.09, 20:13 Pierwszemu spotkanemu Duńczykowi stawiam browca! Odpowiedz Link Zgłoś
mallyja Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami 27.01.09, 20:13 Niemiecką obronę po raz kolejny złamał Duńczyk - grany przez Pyrkosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami IP: *.rev112.brygge.net 27.01.09, 20:22 Nie rozumiem waszego defetyzmu i uwielbienia dla teorii konspiracyjnych. Bo Dunczycy nigdy by nie zagrali na remis!!! A w duzej czesci meczu byl wynik remisowy tylko dlatego bo gra byla wyrownana. Ale Dunczycy i remis? To po prostu produkt chorej wyobrazni. Pozdrowienia z Danii Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal101 Re: Wszyscy jesteśmy Duńczykami 27.01.09, 20:23 Co za koszmar. Żeby Niemcy przegrali z tą hałastrą... Ogarnia mnie podejrzenie o jakimś sabotażu. Odpowiedz Link Zgłoś