Gość: bentley Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 28.03.09, 19:49 Niech rozwiążą tą drużynę, zwolnią trenerów, niech wypłacą dzisiejszą dniówkę, a za zaoszczędzone pieniądze zaczną tworzyć druzynę z młodzików. Niech to trwa kilka lat aby w końcu móc obejrzeć mecz z udziałem Polaków - bez dojmującej żenady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcydiabel Rozwiazac kadre!! IP: *.chello.pl 28.03.09, 19:50 Zakzac tym lajzom grac w pilke. A pieniadze z rozwiazanej ligi przekazac na normalne cele. Zenada. Co za patalachy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o rzesz ty Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo IP: *.gprs.plus.pl 28.03.09, 19:50 Dziwne że bardziej interesuje mnie jedzenie czekolady?????i znowu mało brakowało.słońce w oczy,wiatr zły,murawa kiepska i co jeszcze? wszycy zerkają na zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak mały Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:50 Cała nasza obrona zagrała dzisiaj jak by pierwszy raz była na boisko do gry w piłkę nożną, po prostu szkoda słów takie proste błędy :/ I po co oni cofają tak do Boruca ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek4 najlepszym atakiem jest... obrona IP: *.t2.dsl.vodafone.it 28.03.09, 19:51 Czy umiecie wyjasnic, dlaczego trener wyzej ocenia umiejetnosci Bosackiego jako napastnika niz Saganowskiego? bo chyba nie poslal Bosackiego po to, zebysmy bronili wyniku 1:3? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mason Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo IP: *.acn.waw.pl 28.03.09, 19:51 przekaż 1% podatku na Naszą reprezentację. I Ty możesz pomóc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:51 Kiedy Darek S, poprowadzi repezentacje????. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacman Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:51 dziękuję swojemu szefowi że kazał mi dzisiaj iść na noc do pracy, gdyby jeszcze internetu i radia nie było w pracy to pełnia szcześcia...a tak nie można nawet sobie coś na nerwa wypić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.09, 19:51 A ten Boruc, to jakas świ**a. Non-stop pluje?? Widocznie w Warszawie to normalne. Cos mi się wydaje, ze te jego (L) na czole, zmieni znaczenie na nieco inne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mscan Re: Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo 28.03.09, 19:53 Kiepsko się stało, Polacy - kiepsko się stało, Kiepsko się stało, Bo potraficie za mało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.09, 19:54 i nic tu dodac, cala prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesman Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo IP: *.54.18.4.static.telsat.wroc.pl 28.03.09, 19:51 Zobaczycie, jeszcze Irlandię Północną zobaczymy w RPA! Odpowiedz Link Zgłoś
manes3 [...] 28.03.09, 19:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brawo ;/ Szpaku IP: 213.199.239.* 28.03.09, 19:54 Mam tylko szacun dla Darka Szpakowskiego. Stara się podnieść na duchu narud cierpiący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Re: Szpaku IP: *.centertel.pl 28.03.09, 20:38 Rybie oczko gorzej prowadzi transmisję, jak kopacze grali dzisiaj. Znowu nadchodzą czasy, gdy klęski naszych łąćżą się z jego występami. Czy ja muszę przez tyle lat słuchać jego bełkotu? Typu: powinni grać swoje i podeawać wynik jakiegoś klubowego meczyku z drużyną litewską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Borucu Borucu IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.09, 19:56 krzyz z gra w pilke w parze nie ida. mnie zawsze smiesza te ich przezegnania sie jak wychodza na murawe?? jakies przesady? boja sie czegos?? po prostu ciemnogrod. nawet na boisku, smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
manes3 Re: Borucu Borucu 28.03.09, 20:11 Tak ma Pan prawde, i dlatego Polska nie može nigdy być na czele w grach zespolowych - bo to skutek wychowywania przez katolickich katabasów, którzy twardo odradzakja ludzi od wiary W SIEBIE !!! možna wierzyć tylko w jakieś imaginarne božki lub w zachlanność kleru! w siebie nie! - BO W ZDROWYM CIELE ZDROWY DUCH!!! w kler potr¨zebuje slabych schorowanych nie wierzacych w wlasna osobowośc by mógl ich zdzierać z pieniedzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy Wieśniackie tatuże przyczyną wszelkiego zła... IP: 77.79.230.* 28.03.09, 19:52 ... no bo o co chodzi z tymi tatuażami? Boruc wygląda jakby się nie mył za uchem od świąt... Jeleń jakby właśnie z pierdla wyszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ano cwe(L)e nam załatwiły mecz IP: *.toya.net.pl 28.03.09, 19:52 dziękujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: cwe(L)e nam załatwiły mecz IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.09, 19:53 ano racja... niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Zawalił ze Słowacją,zawalił wygrane eliminacje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:53 Niech nie wraca do Polski Odpowiedz Link Zgłoś
manes3 Re: Zawalił ze Słowacją,zawalił wygrane eliminacj 28.03.09, 20:00 On huž ma swoje miejsce bedzie "gwiazda" ekipy watykanu...bo ježeli JPII byl najlepszym, napastnikiem, obrońca, pomocnikiem, trenerem,dzialaczem,sedzia czy masažysta, to takich tam a glównie z polski na peczki wiec i glupol z JPII na piersi ma szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
kisiel_bb siedemdziesiąta piąta minuta 28.03.09, 19:54 co do 75 minuty, to fajnie by było gdyby Leo pomyślał: "15 minut, to dużo czasu..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Visher Żenada IP: 93.179.216.* 28.03.09, 19:55 pewnie cala Europa będzie pokładać się ze śmiechu ,to lepiej Andora by grała.Kto na takim boisku podaje do bramkarza wali w aut i już jak nie ma gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzie Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:55 widzielisci boisko czy tam niema leprzego ??? zal normalnie szkoda mi jedynie boruca bo musi sie meczyc z innymi którzy sie przewracają o wlasne nogi np dudka zall Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibroy Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo IP: *.68.73.25.debica73.tnp.pl 28.03.09, 19:56 cos sobie irlandczycy nie chca strzelic samobojow...bye bye Leo Odpowiedz Link Zgłoś
akwilon_stg Plusy też są 28.03.09, 19:56 Niektórzy przed tym meczem próbowali udowadniać, że w problemach też są korzystne przejawy, to ja widzę kolejny: wyobraźcie sobie, jakby reprezentacja Polski, którą dzisiaj widzimy - tak dysponowana i tak wspaniale kondycyjnie, taktycznie i mentalnie przygotowana (poziom jeszcze wspanialszy niż podczas Euro, a wydawało się, że tego się nie da pobić), zagrała z potęgą piłkarską jak Hiszpania, Włochy czy Niemcy, a nawet krajami, które już dawno przegoniłby nas w poziomie profesjonalnego podejścia do piłki i całego jej poziomu, jak Czesi, czy właśnie nas dystansujący Słowacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobic na zabój Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo IP: *.cust.tele2.pl 28.03.09, 19:57 Jak dzieci we mgle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:57 boruc zrob sobie tatuaz na czole jestem palantem i idz na emeryture Odpowiedz Link Zgłoś
ro03 Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo 28.03.09, 19:58 Boruc kontynuuje świetną passę, co mecz, to większe obawy. Udowodnił swoją przydatność i niestety, powinien sam zrezygnować, bo fuks się skończył Polska piłka jest słaba, mieliśmy od 2001 roku zawsze sporo szczęścia dostając się na piłkarskie imprezy. Nie ma kto grać? Tylu piłkarzy, niektórzy grają jednak tak, jakby spotkali się po raz pierwszy na boisku. Ja też tak chcę! Wszyscy do kadry oraz na trenera reprezentacji. Lato się pewnie cieszy, jeden podpis i Leo B. zostanie tylko w kronice PZPN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesmak Amatorzy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:58 Chociaż nie... nawet u amatorów widać większe zaangażowanie i koncentrację:/ Smutno, ale to są właśnie nasi piłkarze... Marność:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oceniator Początki IP: 213.199.239.* 28.03.09, 19:59 Nie ma się co dziwić. Małysz na początku sezonu też nie latał, Kubica zwykle z toru wypada w Australii (oby juro nie). Swoją drogą - Błaszczykowski wręcz idealnie wpasował się w mecz atakując rywala z prędkością postępu technologicznego w ZSRR w latach 30-tych ; / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble-ee Irlandia Północna - Polska Z Czuba i na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 20:00 dzięki Boże za wolną wole - nie muszę oglądać kadry... Odpowiedz Link Zgłoś