Gość: kksior IP: 95.108.9.* 19.05.09, 22:39 Dlaczego zdjecie przedstawia poznanskich kibicow przeciez nie wiadomo kto bym prowodyrem rozroby --> przynajmniej nie wynika to z tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robak i jeszcze Bąka sokiem oblali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 22:45 Jak zwykle GW urządzi nagonkę na Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja to ja Re: i jeszcze Bąka sokiem oblali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 23:14 Przecież wiadomo, że incydenty wywołali dziennikarze GW, przebrani za kibiców, by mieć argumenty dla swojej potwornej nagonki, tak strasznie raniącej biednych, staruszki przez przejścia przeprowadzających kiboli :->>> Odpowiedz Link Zgłoś
werato Re: i jeszcze Bąka sokiem oblali 20.05.09, 07:40 Gość portalu: Ja to ja napisał(a): > Przecież wiadomo, że incydenty wywołali dziennikarze GW, przebrani za kibiców, > by mieć argumenty dla swojej potwornej nagonki, tak strasznie raniącej biednych > , > staruszki przez przejścia przeprowadzających kiboli :->>> Kolego to nie jest śmieszne w Poznaniu pracujemy nad wizerunkiem klubu i kibiców od wielu wielu lat ,i kiedy zaczyna to wychodzić to taka super gazeta co chwilę urządza nagonkę jak nie na kibiców to rozsiewając nieprawdziwe nie sprawdzone informacje o stanie przygotowań do Euro 2012 .Popatrz ile razy wybiurcza czepiała się Poznania i kibiców jakoś nie pamiętam by opisywali jakieś inne miasto tak źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erkman Re: i jeszcze Bąka sokiem oblali IP: *.domainunused.net 20.05.09, 07:48 Was atakuje? Nie rozśmieszaj mnie, potrafisz czytać? Przeczytałeś tekst czy walisz padliną gdzie popadnie? Dziennikarze GW wyraźnie napisali że to kibole z sektorów chorzowskich wybiegli a nie poznańskich. Macie ludzie jakąś manie prześladowczą a prawda jest taka że to najpierw z waszego sektora wybiegła banda z krakowa atakując cegłami sektor z... dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
werato Re: i jeszcze Bąka sokiem oblali 20.05.09, 07:54 Nie rozśmieszaj mnie czyje zdjęcie jest na 1 stronie czyich kibiców co .poza tym z tekstu tego nie wynika jednoznacznie .A tak jesteśmy uczuleni bo jeden głupi artykuł może zniszczyć dorobek wielu dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutu Re: i jeszcze Bąka sokiem oblali IP: 162.116.126.* 20.05.09, 10:34 > jeden głupi artykuł może zniszczyć dorobek wielu dni a nawet minut czy sekund! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scarface Re: i jeszcze Bąka sokiem oblali IP: *.domainunused.net 20.05.09, 11:52 Pierwsza zaatakowała Cracovia (wbiegli w sektor rodzinny), chwilę później z drugiej strony trybuny wybiegła "Wiara Lecha". Dopiero po tym dołączyli do bójki kibice Ruchu. Tak właśnie było, w przeciwieństwie do Was byłem na meczu i wszystko dokładnie widziałem. Teraz dalej płaczcie jak to GW was szkaluje (zwalając wszystko na kibiców Ruchu) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: i jeszcze Bąka sokiem oblali IP: 194.126.166.* 20.05.09, 13:52 Całkowita racja. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal jasne, Wiara Lecha wybiegła. co za kretyn. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.09, 14:33 Wiara Lecha była przez cały mecz zajęta dopingiem. "Brawo" za gwizdy podczas hymnu. Po co wy startujecie w Pucharze Polski, skoro tak wam z tą Polską nie po drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: i jeszcze Bąka sokiem oblali IP: 194.126.166.* 20.05.09, 13:50 Pracujecie nad wizerunkiem kibiców?! To chyba dość marnie. Ich zachowanie było karygodne kiedy wybiegli z trybuny. To oni byli prowodyrami tych zamieszek. ;// Odpowiedz Link Zgłoś
barnaba_only Kibol to wyznaca PiS 20.05.09, 07:45 czekam na jazgot Kaczyńskiego i jego piesków w ich obronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulola Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch - .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 23:10 podobno widzew wygwizdal hymn i poszli na ochrone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.chello.pl 19.05.09, 23:14 Ludzie nie byliście nie opowiadajcie pierdół, Cracovia wyskoczyła ze swoich sektorów, raz z jednej raz z drugiej strony trybuny i doszło do starcia na koronie, najpierw z kibicami Ruchu a później z policją..a później dym w trakcie przerwy pod bramami z policją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivone Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.telpol.net.pl 20.05.09, 09:06 Tak właśnie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Widzef to nie Polacy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 10:56 ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
marcin.2810 [...] 19.05.09, 23:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Widzef to nie Polacy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 10:51 A ja myślałem że to ruchole gwizdali bo słów hymnu Polski nie znają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: Widzef to nie Polacy ? IP: *.domainunused.net 20.05.09, 11:53 99% poloków nie zna drugiej zwrotki własnego hymnu, nie mówiąc o kolejnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ślązak Całe szczęście-nie ma EURO w Chorzowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 23:20 To była pełna amatorszczyzna i żenada - kibice z dziećmi uciekający na stadionie przed atakiem kibiców Lecha, policja która nie wie, co się dzieje, chaos... Już więcej na Śląski nie przyjdę, to nie ma sensu. No i KZK GOP oczywiście nie pomyślał, że warto po meczu trochę częściej tramwaje pościć. Żenada, organizacyjna żenada. Śląsku mój kochany, nie potrafisz nawet Pucharu Polski zorganizować. Całe szczęście - Euro będzie w innych miastach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZS Re: Całe szczęście-nie ma EURO w Chorzowie IP: *.chello.pl 19.05.09, 23:24 Nastepnym razem do teatru albo na siatkówke !!! PIŁKA NOŻNA BEZ PIKNIKÓW ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Całe szczęście-nie ma EURO w Chorzowie IP: *.icpnet.pl 19.05.09, 23:40 Wy byście pewnie chcieli na mecze czołgami jeździć:/// Piłka nożna to sport masowy, oglądany przez miliony ludzi przed telewizorami - byłoby miło, gdyby część z tych milionów mogła pójść na stadion i obejrzeć sobie mecz na żywo, bez ryzyka że dostanie po gębie dlatego, że nie zna przyśpiewek. Szalikowcom naprawdę pomylił się sport z armią: stadion to nie okopy, piłka to nie wojna: tu jest miejsce dla kobiet i dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Całe szczęście-nie ma EURO w Chorzowie IP: 82.160.24.* 19.05.09, 23:41 ty ciołku malowany be ztych pikników masz taki a nie inny obraz polskiej pilki , nie dziwie sie swoim znajomym co na kilka meczy bundesligi smignac w roku,niz isc na zenujace polskie widowiska. ale spokojnie z czasem i u nas sie poprawi i pokaza chołocie gdzie ich miejsce ale to za 4-5 lat prognozuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Januszom Re: Całe szczęście-nie ma EURO w Chorzowie IP: *.domainunused.net 20.05.09, 11:55 To jeździj sobie na Bundesligę i nie zawracaj innym głowy. Wszyscy odetchniemy z ulgą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wak Re: Całe szczęście-nie ma EURO w Chorzowie IP: *.catv.glattnet.ch 20.05.09, 00:43 Posluchaj glabie. Twoj czas juz sie konczy. Moze zrobicie jeszcze pare rozrob, ale twoj gatunek wlasnie ginie. Koniec waszej obecnosci na stadionach i w mediach to kwestia kilku lat. Zostaniecie wytepieni tak jak wasi przodkowie w Niemczech i Wielkiej Brytani, bo wasze istnienie nie ma racji bytu, ani ekonomicznego ani spolecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reth Byłem na Stamford Bridge IP: *.chello.pl 20.05.09, 10:30 Chyba nie wiesz co mówisz, chuligani w Wlk Brytanii byli są i będą to ze ich nie widzisz w telewizji nie znaczy ze Brytyjczycy problem chuligaństwa wyeliminowali całkowicie. Byłeś kiedyś pod stadionem w Anglii lub w okolicznych knajpach? Mobilizacja policji pod stadionem większa niż w Polsce a w knajpach takie ekipy, że strach głowę odwrócić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Byłem na Stamford Bridge IP: *.bagu.cable.ntl.com 20.05.09, 11:28 On tego nie wie bo czyta GW w ktorej napisano ze problemu chuliganstwa na wyspach juz nie ma,a to znaczy ze nie ma bo GW tak napisala. Wpadnij na jakis mecz do Anglii z championship (polecam mecze Swansea czy Cardiff) ,League One (Leeds,Millwall) czy nizszych lig. Zobaczysz jak sobie poradzono z chuliganstwem na wyspach mimo ze co 100m kamera na ulicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Całe szczęście-nie ma EURO w Chorzowie IP: 92.5.142.* 20.05.09, 02:03 Gość portalu: ZS napisał(a): > Nastepnym razem do teatru albo na siatkówke !!! > > PIŁKA NOŻNA BEZ PIKNIKÓW ! Nastepnym razem brudne smieci wejscie sie za robote, pomozcie waszym matkom utrzymujacych was brudasy, pioracym wasze smierdzace skarpetki. Wszyscy wy kibile-niedojeby jestescie siebie warci, wpuscic was do wielkiej klatki i zostawic az sie wyzabijacie, zwierzeta, wtedy polska pilka odzyje i stanie sie wielka,bez was sk-syny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borek Re: Całe szczęście-nie ma EURO w Chorzowie IP: *.238.70.187.ip.airbites.pl 20.05.09, 00:49 Ty ku... imbecylu... kto odpowiada za porzadek na stadionie... Policja???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pko Re: Całe szczęście-nie ma EURO w Chorzowie IP: *.sukcesnet.pl 20.05.09, 01:22 eh jestes glupi czy udajesz glupiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Całe szczęście-nie ma EURO w Chorzowie IP: 194.126.166.* 20.05.09, 13:48 Ciekawe dlaczego byłam na tym meczu i żadnego zamieszania nie widziałam? Kibice z Lecha troche chcieli pobiegać po stadionie ale szybko zostali zatrzymani. Zamieszki zaczeły sie po meczu - z policja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schlesier O.S. polski i Ruski nie jedno,to samo! IP: *.range86-139.btcentralplus.com 19.05.09, 23:31 polska jest nadal panstwem totalitarnym,wyrazanie pogladow na wiekszom skale jest bardzo trudne,wywolywaniwe zamieszek w Oberschlesien to standartowe dzialania warszawy,POLSKA JEST W REKACH ZACHODU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek (L) s IP: *.skynet.net.pl 20.05.09, 02:06 Nikt nikomu nie broni wyrażać poglądów, przestańcie tylko wymyślać jakieś nowe narody i nie będzie pretensji. Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Re: s 20.05.09, 07:28 Kto tu wymyśla jakiś nowy naród - są naród śląski tak jak i polski od dawien dawna. Ale ty mylisz pojęcia takie jak naród i obywatelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ASR Re: s IP: 83.142.184.* 20.05.09, 07:58 no to własnie tą wypowiedzią pokazałes nam jak Ty rozumiesz słowo "naród" w opozycji do słów obywatelstwo, państwowość, etniczność i inne. Warto by poczytać trochę o historii Śląska, szczególnie o początkach XX wieku i dowiedziec się o co Wasi dziadowie walczyli, na pewno nie po to by siuśmajtki na forach internetowych pluli na ich poświęcenie dla sprawy polskiej i - czy Ci się to podoba czy nie - dla POLSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Re: s 20.05.09, 13:54 No właśnie, raczej Tobie polecałbym zapoznanie się historią Górnego Śląska, bo widać masz wyprany mózg przez propagandę PRL-owską. W powstaniach śląskich brało udział mnóstwo Polaków NIE ze Śląska, oraz działały polskie służby specjalne aby Śląsk wszelkimi sposobami przyłączyć do Polski. Ślązacy chcieli wolnego Śląska - zgadzali się nawet na autonomię, ale nigdy nie czuli się ani Polakami ani Niemcami, a zawsze Ślązakami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jorg Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch - .. IP: 95.160.157.* 19.05.09, 23:33 to lech wycw...e dziennikarze szumiał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch - ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 23:37 czy wy macie obsesje? potraficie tylko szukac sensacji? nie widzieliscie wspanialego dopingu 25 tys osob? informacja dnia bedzie u was bojka 20 osob? zenada!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krso Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.echostar.pl 19.05.09, 23:42 jeszcze szadko, sarzało i szadkowski to skomentują na swój pokrętny legijny sposób, byle by tylko g*** rzucić, a nuż coś sie przyklei ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch - .. IP: 95.160.138.* 19.05.09, 23:38 pzpn oni organizuja mecz odrazu kara za zle zabezpieczenie meczu Dlaczego nie byly ochrony lub policji pomiedzy kibicami czy ktos chcial zadyme ? no i moze skonczy sie wychwalanie kibicow Lecha ktorzy tylko o zadymie mysla jak by nie kibice Ruch-u to by wjechali w sektor gdzie siedzieli kobiety dzieci tacy mocni jestescie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europesymista Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch - .. IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.09, 23:45 Byłem na tym meczu (to i tak duże słowo bo oglądałem go do 22 minuty) i to co zobaczyłem przeszło moje pojęcie. Jak w 21-szym wieku i w prawie 40 mln kraju w centrum Europy mogą dziać się takie rzeczy. Kamienie latały wszędzie, najgorsze jest to że nie jeden rzucony przez kibica Ruchu leciał w sektory z kibicami tej drużyny. Co normalniejsi opuszczali stadion, a policja próbowała zapobiec temu bagnu. Wszędzie tylko pieprzą o zrobieniu porządku na stadionach a tu jak było tak jest. Ciekawe jak będą wyglądały mistrzostwa w polandzie z takimi kibolami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja byłem Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.domainunused.net 19.05.09, 23:46 nie byłeś na meczu i jestem tego pewny w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europesymista Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.09, 23:53 Najlepiej zaprzeczyć faktom. Zanim się jeszcze mecz zaczął już byłą awantura, ale to nic przy tym co się działo od połowy pierwszej części spotkania. Ale co ja mogę wiedzieć, w sumie mnie tam nie było bo strzały policji słyszałem tylko z tauzena. Stary przejrzyj na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue boy Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.domainunused.net 20.05.09, 00:04 Ja też byłem na meczu i jakoś nie widziałem ani tych setek latających kamieni anie tych setek opuszczających stadion. Owszem było widać jakieś zamieszanie na koronie stadionu po stronie Lecha ale to wszystko. Może ja po prostu poszedłem na mecz a nie szukałem taniej sensacji i dlatego tego o czym napisałeś nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.e-wro.net.pl 20.05.09, 00:10 A może poszedłeś szukając zadymy i znalazłeś dlatego uważasz że wszystko było w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europesymista Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 00:15 Właśnie byłem na koronie, na sektor już się nie pchałem bo nie było miejsc i stałem właśnie tam gdzie się zaczęła awantura. Nie wiem czy masz znajomych co chodzą na mecze dla sensacji bo ja takich ludzi nie znam i sam nie mam takiego zwyczaju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.domainunused.net 20.05.09, 12:00 Jak ktoś przez 22 minuty nie potrafi dostać się na sektor (na dole było mnóstwo miejsca) to jest ciamajda i leber. Zresztą filmik z zajścia na koronie jest już na youtube, ani jednego kamienia tam nie stwierdzono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europesymista Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 12:06 ta mmmm przypominam że mówimy o wczorajszym meczu, więc przemyśl jeszcze raz to co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyran moze chcieli rozmowe wychowawcza przeprowadzic? IP: *.demon.nl 19.05.09, 23:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch - .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 23:47 no to mój ostatni wyskok na śląski, kibice ruchu wstyd ....... żenada, jak banda kretynów - to tylko garstka ale zawsze .... niestety kilku debili psuje opinię o kibicach na śląsku ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabol Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch - .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 23:51 Jak zwykle patologia z Chorzowa dała o sobie znać...... popsuli WDŚ a teraz finał PP żenada........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch - .. IP: *.mmj.pl 19.05.09, 23:51 Byłem na meczu, zamieszki sprowokowali kibice Lecha którzy wybiegli ze swoich sektorów w kierunku kibiców Ruchu. Niestety kibice Ruchu dali się sprowokować i też wybiegli im naprzeciw. Pozamykać w cholerę i dać po 50000 zł kary. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch 20.05.09, 11:25 znów gnębią Polacy biednych Ślązaków, nawet na stadionach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johnny Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch - .. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.09, 23:51 Byłem i widzałem przebieg bardzo dokładnie. Policja urządziła sobie ćwiczenia, sami prowokowali a potem "przywracali porządek", żenada... To ma sens ale żeby potem pisać o atakach pseudokibiców to już przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micbim byłem, Ruch wspierałem :) IP: *.altec.pl 19.05.09, 23:54 Rzeczywiście, zamieszki były. Parę kamieni poleciało w sektory z kibicami Ruchu. Kto był sprawcą zamieszek? Wyglądali na dzieciaków (po 15 lat), którzy bynajmniej nie szukali atrakcji sportowych. Niemniej jednak Policja szybko poradziła sobie z nimi i pozostałe tysiące kibiców mogło w pełni cieszyć się meczem. Doping był naprawdę mocny, przyznać muszę lepszy ze strony zwolenników Lecha. Nie był to może dla nas - kibiców Ruchu - jakiś fenomenalny dzień, ale... Pozdrowienia dla wszystkich PRAWDZIWYCH KIBICÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
przem037 Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch 20.05.09, 00:06 Z całym szacunkiem, byłem na meczu w sektorze 31 Ruchu (mimo, że jestem kibicem Lecha), w momencie kiedy zaczeły się dymy, jednymi z pierwszych, którzy wybiegli z sektora byli kibice Widzewa i z tego co widzałem to "czerwoni" najbardzej udzielali się w prowokacjach. Jeżeli chodzi o libiców lecha to cały lewy sektor (patrząc z sektorów Ruchu) wybiegł na koronę, ale został za kordonem. Wyborcza jak zwykle atakuje LEcha i jego kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
werato Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch 20.05.09, 07:33 Dzięki ci za te słowa WYBORCZA zaczyna mnie irytować oni są jacyś inni . Kurcze jak tylko coś idzie dobrze w Wielkopolsce to ci dolewają swoje 3 grosze że niby nie mamy szans .Kiedy ważyły się losy euro 2012 w Polsce to ci że Poznań jest beznadziejny kiedy i to wszyscy podkreślają mamy najlepszą oprawę na meczach,najlepszy głośny doping ,na stadionie jest bezpiecznie od kilku ładnych lat tego kolesie z wyborczej nie zauważają .Pie... farmazony dill jakiś mają z Warszawą by zjechać nas czy co .I tak jak IPN podadzą na 1 stronie że to Lech robił dymy a za 3 dni małym druczkiem na regionalnej że jednak nie Kolejorz Po prostu żałość i nędza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berton Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.acn.waw.pl 20.05.09, 07:57 A kibicom Austrii Wiedeń wracającym z potyczki pucharowej z Lechem Poznań to zapewne wpier... spuściły zające z okolicznych łąk;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.aster.pl 20.05.09, 11:11 > mamy najlepszą oprawę na > meczach,najlepszy głośny doping Kogo to interesuje? Zwlaszcza w kontekscie Euro 2012? Tam ludzie przyjada ogladac pilke nozna, a nie jakies kretynskie oprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.moebius.pl 20.05.09, 11:21 i tak obrośliście w piórka, że trzeba na każdym kroku całować was po rączkach. Czemu nie pochwalisz się dokonaniami chuliganów Lecha Poznań? Przecież macie jedna z najlepszych bojówek w Polsce. Pochwal się ile łbów już obiliście. Hipokryzja, hipokryzję goni. Chcesz, żeby Was chwalić, ale kontrowersyjnych tematów nie poruszasz. Jesteś tak samo zakłamany, jak wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1920 Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 09:02 Co do zamieszek: W 20 minucie Cracovia siedząca z prawej strony biegnie w naszą stronę i jeszcze szybciej wraca, od tego momentu mają kordon policji pod sektorem. Chwilę później Lech z drugiej strony stadionu zbiega z trybuny i wraca w trybie ultra-ekspresowym. Kibice Ruchu i Widzewa też brali w tych zamieszkach udział ale to nie oni zaczęli... I oczywiście kibice Lecha są jak zawsze nie winni i ich się bez powodów oskarża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.wsl.com.pl 20.05.09, 10:55 G...o prawda. Ruch pierwszy wybiegł na koronę, zaraz po zniszczeniu ogrodzenia. To oni sprowokowali całe zajście i im się najbardziej oberwało od pał. Wycieczki Pasów nie komentuję, bo nie widziałem. Siedziałem blisko tych drugich, wspomnianych przez Ciebie zamieszek. Ciekawe skąd masz te informacje, skoro na stadionie nie ma miejsca, z którego byłoby widać dokładnie obie strony korony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Almi Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.domainunused.net 20.05.09, 12:05 zniszczenie ogrodzenia było kilka minut po zajściu na koronie (jak policja pogoniła kibiców to w odwrocie rozwalili ogrodzenie) i to Lech pierwszy zbiegł ze swojej trybuny. żeby zobaczyć obie strony wystarczyło stać odpowiednio wysoko i tyle, wprawdzie widok od metra w górę i przez szybę, ale w miare dokładnie można było zaobserwować zarówno wycieczki Lecha z lewej, jak i Craxy z prawej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
nrg67 GW Warszawa to kibice Legii, muszą sobie ulżyć, 20.05.09, 10:33 Naprawdę jest tak, że z tekstu jasno wynika, że zadyma się robiła na sektorach Ruchu, a na zdjęciach są kibice Lecha. Próbowałem się dowiedzieć już kilka razy, dlaczego akurat w GW zawsze najwieksze baty dostają kibice Lecha (cokolwiek by powiedziec, to jednak najspokojniejsze miasto w Polsce i najbardziej cywilizowani szalikowcy). I już wiem: dział sportu GW jeset poza kontrolą, naczelni mają lepsze problemy na głowie i nie interesują się sportem, więc.. dział się wymknął spod kontroli. Teraz opanowała go grupka dzieciaków którzy jeszcze niedawno latali w szalikach legii po żylecie. Chłopakom buzuje adrenalina, więc co jakis czas muszą sobie ulżyć na znienawidzonym "pyrkowie". No więc walą w to, co najbardziej ich boli - oni nie potrafią zrozumieć, dlaczego w Poznaniu nie znajdują trupów na ulicach jak w Krakowie, albo dlaczego na stadion Lecha można przyjść z dzieckiem, a w Warszawie nie, bo to niebezpieczne. Zazdroszczą, więc się mszczą po smarkatemu. Trzeba by im dać sport w Stołecznej, tam sobie mogą emocje spuszczać ze smyczy. Ale w GW centralnej to przyanjmej by wypadało udawać obiektywnych. No ale na takie coś ich nie stać, bo burza hormonalna charakterystyczna dla nastolatków nadal nie daje im spokoju. A szkoda, bo GW to i tak najlepsza gazetka w kraju. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Almi Re: GW Warszawa to kibice Legii, muszą sobie ulży IP: *.domainunused.net 20.05.09, 12:10 następny nawiedzony wrrr Z jednej strony plujesz na GW, że sa nieobiektywni, a z drugiej napisałes "z tekstu jasno wynika(...)", przyjmując za pewnik to co napisali ci 'kłamcy'. śmiech na sali. A naprawdę było tak: Zaczęła Cracovia wbijając w sektor rodzinny, a później z drugiej strony Lech. Na sektorach nie było żadnej zadymy, wszystko działo się na koronie. Było przyjśc na mecz to widziałbyś jak to naprawdę wyglądało i wtedy miałbyś prawo się wypowiadać i szukać winnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 10:33 Z całym szcunkiem, ale ja również siedziałam na trybunie ruchy, która była najbliżej rozgrywającej się awantury na boisku, i widziałam, że to kibice Lecha zaczęli ! Oni wywalili bramy i to sprowokowało kibiców Ruchu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.sti.net.pl 20.05.09, 19:06 GW jak zawsze atakuje kibicow.. pozdrodla Lecha od GieKSy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek No i po co?? IP: *.e-wro.net.pl 20.05.09, 00:07 Ochroniarze pobici, policjanci musieli interweniować na koszt podatników a łaskawa pani sędzina a (także na państwowym wikcie) i tak całe to stadionowe bydło wypuści doszukując się okoliczności łagodzących. Często patrzymy na to jak w Anglii ukrócono chuligaństwo na stadionach. Monitoring? Policja? Kraty na stadionach? NIE!!! Tak sędziowie bezwzględnie serwowali bandziorom wysokie kary a komornicy bezwzględnie je egzekwowali. Dopóki sądy nie będą karały dopóty żadne monitoringi czy imienne bilety nie poskutkują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adasko Re: No i po co?? IP: *.astral.lodz.pl 20.05.09, 10:36 nie podatnik, tylko oragnizator meczu placi za interwencje policji... Odpowiedz Link Zgłoś
siwy2411 Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch 20.05.09, 00:14 weźcie się sami posłuchajcie... NIKT, ale to absolutnie NIKT z tu się wypowiadających nie wie jak było na prawdę (bo np. co z tego, że widział kibiców Lecha "szarżujących" na sektor Ruchu, jeśli 5 minut wcześniej mogło być odwrotnie?). Nie będę ukrywał, jestem kibicem Lecha, ale nie mam zamiaru cisnąć nikomu od wsioka czy żyda, tylko dlatego że na stadionie na którym było (poprawcie mnie jeśli się mylę) ok. 20 tys ludzi znalazło się po 50 debili ze strony kibiców Lecha i Ruchu i postanowili się pobić... trochę rozumu!!! jak już ktoś napisał POZDRO DLA PRAWDZIWYCH KIBICÓW i przede wszystkim szacun dla kibiców Ruchu, którzy mimo tego, że Ruch przegrywał dopingowali do ostatniego gwizdka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolinoga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 00:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch 20.05.09, 00:56 Widzisz to kwestia moralności. Bo czym się różni skorumpowany polityk od wdającego się w bójkę chuligana ? Przykład idzie z góry. Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch 20.05.09, 01:28 Dla mnie to pierwsze większe ścierwo. A chłopaki-chuligani ? Często nie mieli szczęści urodzić się w pełnej miłości rodzinie, gdzie niczego nie brakowało. Nie chcę usprawiedliwiać ich postępowania, ale oni przynajmniej wiedzą co to bronić barw, co to jest honor, braterstwo. W przeciwieństwie białokołnierzykowych dupków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.aster.pl 20.05.09, 11:14 > przynajmniej wiedzą co to bronić > barw, co to jest honor, braterstwo. Specyficzny ten "honor". Bandycki. Nic ich nie usprawiedliwia, a juz tekstem o trudnym dziecinstwie calkiem mnie rozwaliles. A jak juz musza "bronic barw", to niech to robia gdzies w lesie, z dala od cywilizowanych ludzi, ktorzy hca mecz obejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZS Do kibiców nie pikników IP: *.chello.pl 20.05.09, 00:23 Nie dajcie się sprowokować tym baranom piszącym tutaj,to są zwykłe pikniki,niedzielniaki co na stadionie mają g...o do powiedzenia wiec tutaj musza sie wyzalić,jest jak jest i trzeba sie cieszyc ze te śmiecie szybko nie beda miały tutaj teatru !!!! PIKNIKI DO TEATRU NIE NA STADION ! RAUS ! CHULIGANI ZAWSZE RAZEM !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad Re: Do kibiców nie pikników IP: *.stk.vectranet.pl 20.05.09, 00:42 Własnie takich ja ty "kibiców" powinien obowiazywac zakaz stadionowy dozywotni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Do kibiców nie pikników IP: *.net.perfekt.pl 20.05.09, 07:49 Luzik. Barankowi ZS wydaje się, że coś znaczy choćby na stadionie. Niestety, tak jak na ulicy jest nikim i zerem chlejącym jabola w bramie tak samo na stadionie ciągnie go owczy pęd. Samodzielnie nie potrafi myśleć więc takie grupowe rozróby są dla niego idealne. Wreszcie sądzi, że coś znaczy, że jest lepszy od "niedzielaków". Niech się cieszy, niech ma tą odrobinę radości w swoim debilnym życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuu Re: Do kibiców nie pikników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 01:18 poproszę wszystkich chuliganów razem do pudła, tam nawet mogą się nap... albo pozabijać, wcale mi to nie będzie przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albin Siwak Wybiją was jak psy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.09, 01:24 Ten sport jest dla kasy, dla kasy tzw. "pikników". Kibole temu szkodzą i jeżeli w polskiej piłce pojawi się konkretna kasa, to wybiją was jak psy. Z pożytkiem dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic, nie kibol a co ty wiesz, o piłce prostaku w dresie? IP: 213.76.147.* 20.05.09, 07:28 przylazicie na te mecze, a 90% z was nie zna przepisów... jedyne co was obchodzi, to darcie mordy, rzucanie "kur_wami" i "ch..._ami" czasem widać, jak przez wiekszosc meczu stoicie tylem do boiska, podskakując, jak pojeb_ani... to jakas choroba już jest? sieroca? jestescie tylko biednymi, zagubionymi dzieciakami, ktore nie mają ani wzorców, ani zadnego innego zycia poza tym "kibicowaniem" z braku czegokolwiek innego do roboty w zyciu kreci was przynależnosc do grupy.. całkiem jak w prymitywnych plemionach a wy też jestescie zupełnie prymitywni... nie roznicie się od neandertali.. no moze tylko macie lepsze mozliwosci porozumiewania sie i tyle moge powiedziec o tym waszym kibicowaniu dla mnie pilka nożna to rodzaj sztuki, sam wiele lat gralem, rozumiem taktykę, wiem po co trener robi konkretne zmiany itp. umiem docenić trudne zagranie zawodnika, rozumiem, kiedy cos mu sie nie udaje, bo wiem, że to prawie nie do zrobienia... a wy? umiecie tylko bić, kląć i szykanować kopaczy, jak w Zabrzu... wyjdz sam tępaku na boisko i pokaz, co umiesz... ja mam 40 lat i troche nadwagi, ale załoze się, ze nawet bys nie wiedzial, co z pilką robię, dresie bezmózgi... uprzedzam, okladanie bejzbolem, gdy przeciwnik cie mija nie jest zgodne z przepisami.... :-) kibic, nie kibol Odpowiedz Link Zgłoś
rojberek Kibole Raus! 20.05.09, 08:09 Ty piyroński kibolu, ty niy mosz anungu uo fusbalu i mosz jeszcze uodwaga sam siy uodzywać? Ty lypiyj niy prziuaź na Ruch, bo takie mendy bydymy nad DTŚkom wiyszać. Odpowiedz Link Zgłoś
werato Re: Kibole Raus! 20.05.09, 08:57 rojberek napisała: > Ty piyroński kibolu, ty niy mosz anungu uo fusbalu i mosz jeszcze > uodwaga sam siy uodzywać? > Ty lypiyj niy prziuaź na Ruch, bo takie mendy bydymy nad DTŚkom > wiyszać. Ty łatusie jak ci lujnę to ci wszystkie klunkry z gaci powypadają gdzie z tą kalafą się kantujesz ,jesteś zwykły napizgany nadrach masz ryfe jak kejter . Ko by chciał do tej gimeli jeździć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZS Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch - .. IP: *.chello.pl 20.05.09, 00:23 Nie dajcie się sprowokować tym baranom piszącym tutaj,to są zwykłe pikniki,niedzielniaki co na stadionie mają g...o do powiedzenia wiec tutaj musza sie wyzalić,jest jak jest i trzeba sie cieszyc ze te śmiecie szybko nie beda miały tutaj teatru !!!! PIKNIKI DO TEATRU NIE NA STADION ! RAUS ! CHULIGANI ZAWSZE RAZEM !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wak Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.catv.glattnet.ch 20.05.09, 00:48 Przy tobie pierwotniaki wydaja sie byc gatunkiem wyzszym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.chello.pl 20.05.09, 00:27 Moge zapytac skad na meczu Ruch-Lech wzieli sie kibice Widzewa Lodz? I kto tak naprawde gwizdal na polski hymn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AvantaR Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.ekspres.net.pl 20.05.09, 00:44 Ruch trzyma z Widzewem. Stad wzieli sie na stadionie kibicie Widzewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.bagu.cable.ntl.com 20.05.09, 00:46 Widzew ma zgode z Ruchem. Odpowiedz Link Zgłoś
fc-inter Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch 20.05.09, 01:04 Ja bym się załamał jakby mój klub miał zgodę z kibicami, którzy wygwizdują nasz hymn narodowy. Ale Widzewowi to nie przeszkadza ....hmmm ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek (L) Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.skynet.net.pl 20.05.09, 02:02 Ja też nie wiem jak można czuć się Polakiem i mieć zgodę z kimś kto notorycznie pluje na Polskę i gwiżdże na jej hymn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: 193.238.92.* 20.05.09, 10:42 tacy z was Polacy jak z kozie doopy trąba. Sami bluzgacie, kroicie, bijecie, a czasami zabijacie innych Polaków w mysl swoich pseudohonorowych wartości, a śmiecie komuś mówić o braku patriotyzmu. Nie ma dla Was szacunku i dobrze jak ktoś już napisał, że odchodzicie w niebyt. Jesteście tylko stadem baranów mocnym w grupie przeciw młodszym, mniejszym i słabszym. Odpowiedz Link Zgłoś
mholubinski Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch 20.05.09, 12:54 nikt nie gwizdal na polskim hymnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p a jednak. słyszałem na własne uszy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.09, 14:42 nie wszyscy, ale sporo kibiców gospodarzy wygwizdało hymn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: a jednak. słyszałem na własne uszy IP: *.centertel.pl 21.05.09, 14:40 Widocznie oczekiwali innego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wid1910zew Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch - ... IP: *.toya.net.pl 20.05.09, 00:41 JP!JP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: chciałeś napisac oberszajsen? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 01:12 komplesky misiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: chciałeś napisac oberszajsen? IP: 83.142.203.* 20.05.09, 07:15 tak mam kompleks Chorzowa, zwany także kompleksem węgla ;) rozpędź się i walnij w hasiok z dyni ;) Odpowiedz Link Zgłoś
werato Re: chciałeś napisac oberszajsen? 20.05.09, 07:56 Gość portalu: :))) napisał(a): > tak mam kompleks Chorzowa, zwany także kompleksem węgla ;) rozpędź się i walnij > w hasiok z dyni ;) Wiadomo nie od dziś że ślunsk to jedna wielka gimela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Zamieszki podczas finału Pucharu Polski Ruch IP: *.domainunused.net 20.05.09, 01:34 Jak to się mówi; Psy szczekają, a chuligani jadą na grilla :) Odpowiedz Link Zgłoś