Gość: Barbapapa Smolarek cienki jak sik pajaka IP: *.gdynia.mm.pl 12.08.09, 21:16 probuje probuje i nic z tego nie wynika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siwy [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 21:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Wielki talent Lewandowski IP: *.chello.pl 12.08.09, 21:28 jeden wywalczony wolny i mnóstwo strat w tym jedna omal nie zakończona golem dla Grecji. Oj super po prostu tłumy się ustawiają by dać 7 mln ojro... Fajnie gra Murawski, in plus Mario Lewandowski, Roger to cień gracza ale będzie grał zawsze bo jest pupilkiem pana B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Teeen ostatniiii spraaawdziaaaaaaan Z Czuba i n... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 21:28 wiem co roger spiewal :D szlo mniej wiecej tak I nawet kiedy będę sam Nie zmienię się, to nie mój świat Przede mną droga którą znam, Którą ja wybrałem sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art ale jęki, tu i w TV IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.09, 21:28 a ja oglądam całkiem niezły meczyk, tylko te dwa typki z TV próbują mi wmówić, że powinno być 10 razy lepiej. Sorry, ale Grecy tak już grają pod niemieckim trenerem i nie tylko Polacy ale i inne drużyny męczą się z nimi, a mecz wcale nie jest brzydszy od tych jakie Grecy grali na ME, które wygrali. Więc nie jęczcie i doceńcie dobrą grę, mieliśmy sytuacje, których wiele drużyn nie miało przez 90 minut meczu na ME. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: ale jęki, tu i w TV IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.09, 22:30 no i mówiłem, że oglądam dobry mecz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Teeen ostatniiii spraaawdziaaaaaaan Z Czuba i n... IP: 91.123.163.* 12.08.09, 21:29 CO ZA IDIOTA WYMYŚLA TAK IDIOTYCZNE KONKURSY?STOP KRETYNOM OD KONKURSÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azet Taki będzie koniec: IP: *.aster.pl 12.08.09, 21:31 JEDYNA RADA DLA NASZEJ PIŁKI NOŻNEJ Przestańmy dawać robić się w konia przez nadal gnijący PZPN, beznadziejnych piłkarzy, beznadziejnego Benhakera. Nowe władze o starych zwyczajach powinny nazajutrz po wyborach wywalić tego trenera! Czy wy tam naprawdę nie widzicie, że ten to nieudacznik, który miał "sztamę" z Listkiewiczem? Co teraz się dzieje w polskiej piłce nożnej? Upada, upada, upada. I nie pozbiera się nawet za 10 lat! Chyba, że wycofamy się natychmiast z mistrzostw świata. Mielibyśmy – już tylko - 3 lata na przygotowanie drużyny do EURO 12, a tak stracimy ten czas, i tak przegramy, Benhaker wyleci, a potem ktoś nowy g... zrobi. Nie stworzy drużyny w dwa lata, a wystąpić MUSIMY. Po co nam ta największa kompromitacja sportowa? A może "odpuszczacie" w PZPN drużynę, trenera, polską piłkę bo nie wiecie kto z was jutro będzie siedział? A pewno będzie. Teraz nadszedł czas na piłkarzy... No bo nikt w to nie wierzy, że dwu działaczy + sędzia ustawiali mecze, a zawodnicy o tym nie wiedzieli i grali na serio na boisku! Też brali, też oszukiwali kibiców! Jedynym wyjściem jest NATYCHMIASTOWA wymiana wszystkich w PZPN i "amnestia piłkarska".Albo wszystkich wsadźmy albo natychmiast zacznijmy od podstaw. Bez tego polska piłka nożna zgnije do końca! Mam rację? Azet Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Nie masz racji 12.08.09, 21:33 sposób aby przygotować się poprzez wycofanie z mistrzostw swiata jest ... powiem wprost - idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: link do meczyka IP: *.cnow.pl 12.08.09, 21:35 a prosze, jesli chcecie ogladac a nie czytac czubkow www.freedocast.com/bartekhdtv5 Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Re: Taki będzie koniec: 12.08.09, 22:55 Azet. Zdecydowanie nie masz racji! Nie idź tą drogą, Azecie. Nie idź tą drogą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie57 Teeen ostatniiii spraaawdziaaaaaaan Z Czuba i n... IP: *.net 12.08.09, 21:33 Roger śpiewał: Bo do tanga trzeba dwojga, zgodnych ciał i chętnych serc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Obraniak IP: 89.190.93.* 12.08.09, 21:34 Komentarz z przerwy "Ludovic Obraniak zyczliwie przyjety przez pilkarzy. Kazdy doszedl, kazdy poklepal". I co ma o tym myslec normalny kibic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey H ja mam pytanie IP: *.bb.sky.com 12.08.09, 21:34 dlaczego w polskiej telewizji zawsze ktoś musi rozpraszać piłkarzy w przerwie jakimiś głupimi wywiadami, a poza tym to po co to ciągłe nazywanie Obraniaka Francuzem - chyba po to tylko żeby mu się przypadkiem nie wydawało że jest między swoimi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narympał Masz 101% racji! IP: *.chello.pl 12.08.09, 21:46 To jest wyjątkowo debilny zwyczaj, zwłaszcza w meczach o punkty i to takich w których przegrywamy. Bo zawodnik po to schodzi na przerwę, żeby trener mu coś powiedział, żeby się wyciszyć, żeby pogadać z kumplami z drużyny. Nam za to się serwuje nieodmiennie: Reporterek: [imię] no na razie przegrywacie. Jak sądzisz, czy w drugiej połowie zagracie lepiej. Piłkarz: To prawda. Straciliśmy bramkę po [błędzie|rzucie wolnym|zamieszaniu|kontrze] ale na pewno będziemy starali się odrobić straty w drugiej połowie. Reporterek: Musicie chyba zagrać z większą agresją? Piłkarz: Będziemy się starali. Przeciwnik gra twardo, ale na pewno będziemy próbowali stworzyć kilka okazji. Reporterek: To życzymy powodzenia. Piłkarz: Dziękuję. Co ciekawe, jak są gry klubowe, to żaden facet z sitkiem nie podchodzi, bo trener wyniósłby go na kopach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WM Niech dorzucą jeszcze relacje na żywo z pożaru IP: *.chello.pl 12.08.09, 21:55 - Witam państwa, znajdujemy się właśnie w pobliżu ekipy gaszącej pożar. Jak pan sądzi (zwracam się z tym pytaniem do gaszącego ogień ratownika) czy uda się wam zwyciężyć? - Witam. Pan pozwoli, że odłożę gaśnicę, bo ciężka. - Proszę bardzo. - Dziękuję. Myślę, że na ugaszenie mamy spore szanse. Większość pożarów daje się ugasić lejąc wodę. Oczywiście, ogień jest - jak pan widzi - spory, ale robimy co możemy. - Płomienie są bardzo gorące? - Tak. To chyba jeden z bardziej gorących pożarów, jakie ostatnio gasiłem. - Ale dacie radę? - Będziemy próbować. - A zatem nie przeszkadzam już. Powodzenia. - Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: ja mam pytanie 12.08.09, 22:41 Gość portalu: Casey H napisał(a): > dlaczego w polskiej telewizji zawsze ktoś musi rozpraszać piłkarzy w przerwie > jakimiś głupimi wywiadami, a poza tym to po co to ciągłe nazywanie Obraniaka > Francuzem - chyba po to tylko żeby mu się przypadkiem nie wydawało że jest > między swoimi No właśnie. Dla mnie on jest Polak. W końcu gra w naszej reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rico Re: ja mam pytanie IP: *.dip.t-dialin.net 12.08.09, 22:51 i kto to mowi? arnold szwarcenieger? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalowa Wola Zastosujcie AJAX do odświeżania relacji IP: *.tvkstella.pl 12.08.09, 21:39 Bo teraz muszę klikać "odśnież" i długo czekać!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stalowa Wola Gooooooool!!! Jeszcze kilka i będzie dobrze. IP: *.tvkstella.pl 12.08.09, 21:41 Trzymać formę dalej! My Polacy jeszcze Wam pokażemy, na co nas stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novocain Teeen ostatniiii spraaawdziaaaaaaan Z Czuba i n... IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.09, 21:43 Roger zapodawał: "Jah jest prezydentem Jah jest kierownikiem, Jah,Jah jest trenerem ,ja jestem jego zawodnikiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Teeen ostatniiii spraaawdziaaaaaaan Z Czuba i n... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 21:43 CO to za głupoty w TVP2 i na Czubie??? Gola przypisuje się strzelcowi, jeśli ktoś zmieni kierunek lotu piłki wtedy tylko gdy jest to gracz drużyny przeciwnej. Jak jest to gracz drużyny zdobywającej gola to jest jego gol. Każda inna insynuacja jest po prostu śmieszna, jak ktoś nie zna przepisów to co nie powinien być komentatorem tylko zrywać truskawki w Holandii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rockopera obraniak i obraniak, a wiecie,że... IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.09, 21:47 kluczowa dla relacji zczuba funkcja ODŚNIEŻ nie działa w Operze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: obraniak i obraniak, a wiecie,że... IP: 24.42.121.* 13.08.09, 14:46 Niestety Agora ma to gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan była kiedys taka sytuacja, podobna do tej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 21:52 w meczu Wisly z Lechem.Stilic strzelal wolnego, pilka odbila sie od Lewandowskiego i trafila do siatki. Gola uznano Lewandowskiemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re:polski komentarz dla debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 21:57 Ogladam na ARD mecz Anglia- Holandia.Gra ladna , w przerwie meczu byl komentarz Guenthera Netzera nt tego meczu.Porownalem to do kretynskich wypocin polskich tzw fachowcow.Boze, jak to dobrze , ze moge sie identyfikowac z innym narodem niz waszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Fajnie byc Eskimosem Johann? IP: *.nwrknj.east.verizon.net 12.08.09, 22:17 Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w johan się nie ma czego czepiać 12.08.09, 22:49 Gość portalu: Johann napisał(a): > Ogladam na ARD mecz Anglia- Holandia.Gra ladna , w przerwie meczu > byl komentarz Guenthera Netzera nt tego meczu.Porownalem to do > kretynskich wypocin polskich tzw fachowcow.Boze, jak to dobrze , ze > moge sie identyfikowac z innym narodem niz waszym. więc czepia się komentarza, który też zły nie był. Swoją drogą co ty robisz w Polsce? Skoro Ci tak tu źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SimonKGB007 Szacun dla komentatora IP: *.chello.pl 12.08.09, 21:54 Super podsumowanie Petarda. Nie mam telewizora a ten komentarz jest ekstra. Humor jak w polskiej piłce ha ha. Wielkie dzięki i szacun "Panu Komentatoru" (Borubaru, perejru i Benchaureu ha ha ha) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot Słyszeliście Rogera??????? IP: *.171.201.101.awakom.net 12.08.09, 21:54 No teraz to on Polak pełna "gembom"! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głos z sali Re: Słyszeliście Rogera??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 21:57 Hahahahah! Kur.va ma.ć! Mistrz :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawko13 Roger jest polakiem :d 12.08.09, 21:54 Roger jest Polakiem. Nie tylko śpiewał hymn ale także ostatnią akcje skwitował tradycyjnym polskim Ku... mać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casey H Czy Roger właśnie powiedział k.... mać ? IP: *.bb.sky.com 12.08.09, 21:54 czy to moja wyobraźnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gspnstr Hymn Rogera IP: 63.76.209.* 12.08.09, 21:55 Sadzac po grze, na pewno spiewal: "Bala naplumpali, szpila se zagrali, Halba obalili i kulali bal" :))) www.youtube.com/watch?v=WZWVa_S2Dms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Brawo Obraniak!!! IP: *.e-wro.net.pl 12.08.09, 22:09 cieszę się jak jasna cholera! brawooooooooooooo!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Czekamy na Ulster! IP: *.nwrknj.east.verizon.net 12.08.09, 22:11 Bedzie dobrze. Pooolska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leonidas Polska beats Grecja?!? This is madnes.... IP: *.chello.pl 12.08.09, 22:10 This is..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Polska beats Grecja?!? This is madnes.... IP: *.e-wro.net.pl 12.08.09, 22:11 SPARTA!! Obraniak pokazał jaja! niech inni się uczą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Nie udawaj Greka! IP: *.nwrknj.east.verizon.net 12.08.09, 22:12 Sparta Wroclaw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Teeen ostatniiii spraaawdziaaaaaaan Z Czuba i n... IP: *.enterpol.pl 12.08.09, 22:19 Mistrzostwo Europy!! juz im nie dodawajmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozdz Teeen ostatniiii spraaawdziaaaaaaan Z Czuba i n... IP: 77.223.237.* 12.08.09, 22:19 Przydługo zadumaliście.. mistrzostwo Europy. Aczkolwiek.. no jak? Odpowiedz Link Zgłoś
soren Teeen ostatniiii spraaawdziaaaaaaan Z Czuba i n... 12.08.09, 22:19 Nie mistrzostwo świata a mistrzostwo Europy! elo! Odpowiedz Link Zgłoś