Dodaj do ulubionych

Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:19
xaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxa

bylo tragicznie skonczylo sie jak zawsze z kikutami w skladzie to my eurpoy
nie zwojujemy

hahah nie mieli sily na 120 minut xaxaxaxaxaxaxa
Obserwuj wątek
    • Gość: Czarny Olek Brugge - Lech IP: *.icpnet.pl 27.08.09, 23:20
      No i stało się co miało się stać. Zieliński zaraził Lecha swoim stylem czyli dreptaniem i bronieniem. Komentaor wspomniał o wyrównanym dwumeczu, ale ja jakoś tego nie widziałem. Zaoszczędziliśmy w Poznaniu na trenerze, za to straciliśmy na pucharach, bo jakoś nie wierzę, że z Frankiem Smudą gra wyglądała by jak w tym "wyrównanym" meczu.
      • Gość: heh Re: Brugge - Lech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:41
        mi sie mecz podobał, pośmiałem się przynajmniej. Kopanina, na
        poziomie podwórkowym I lech i te Belgi to żenada na maksa.
        • Gość: gość tk Re: Brugge - Lech IP: *.mikolow.net 28.08.09, 01:15
          BRAVO prezesi nieudacznicy. Zniszczyli jedyny polski klub, który miał charakter.
          Nie chcieli Smudy, to mają drużynę bezbarwną i słabą. Niech matoły zrozumieją,
          że mając same gwiazdy, można zrobić beznadziejną drużynę. Wystarczy tylko
          zatrudnić trenera, ze "wspaniałej" polskiej szkoły trenerskiej. Polska spada w
          rankingu klubów europejskich, i nie długo nie będzie już żadnych szans na awans.
          Klubom już nie będzie się opłacało zajmować miejsc od 1 do 3, bo wtedy zawodnicy
          nie będą mieli wakacji i będą musieli masę kasy wydawać na wyjazdy do
          Azerbejdżanu, Kazachstanu, Gruzji, Armenii itd.
          Polscy trenerzy i właściciele doprowadzili do totalnego upadku klubowej piłki.
        • Gość: zed Wymienić Zarząd !!! IP: 195.20.110.* 28.08.09, 08:41
          Racje miał Smuda, że ten Zarząd to amartoszczyzna.
          Widać to po transferach, widać po tym jakiego trenera zatrudnili w
          miejsce Smudy i ta cała szopka z pogadanką prezesa w szatni.
          Z tą ekipą Lech będzie co najwyżej jak Amica Wronki, a nie drużyna
          na europejskim poziomie !!!
      • Gość: reryt Re: Brugge - Lech IP: *.superkabel.de 28.08.09, 09:02
        Gość portalu: Czarny Olek napisał(a):

> No i stało się co miało się stać. Zieliński zaraził Lecha swoim stylem czyli dr
        > eptaniem i bronieniem. Komentaor wspomniał o wyrównanym dwumeczu, ale ja jakoś
        > tego nie widziałem. Zaoszczędziliśmy w Poznaniu na trenerze, za to straciliśmy
        > na pucharach, bo jakoś nie wierzę, że z Frankiem Smudą gra wyglądała by jak w tym "wyrównanym" meczu.

A do tego jeszcze jak nie strzela sie z takich sytuacji jak Lewy to meczu wygrac sie nie da co z tego ze lechowi nie uznano 2 bramek z tego jednej prawidlowej pomylki sedziow sa wliczone w ten sport do tego pechowa poprzeczka i zle wykonywane karne spowodowaly ze lech nie gra juz w pucharach a Zielenski to powinien jak najszybcie dac sobie spokoj z trenerka bo jak mozna w tak krutkim czasie z zespolu grajacego ofensywnie zrobic taki ktory uwaza tylko zeby nic nie stracic co czesto sie msci. Gra lecha pokazala ze w kilku pierwszych meczach pozostaly nalecialosci po Smudzie i lech gromil kolejne zespoly ale jak juz zaskoczyla taktyka i mysl zielinskiego to niestety zaczely sie porazki i kombinatorstwo jak tu wygrac jak najmniejszym nakladem sil. Zielinski jako trener zabija efektowny i efektywny styl gry zespolow ktore trenuje. Ja bym powiedzial temu panu juz dziekujemy!!!
        697952.w.interia.pl
    • Gość: jou lewandowski haha IP: *.189.78.137.e-plan.pl 27.08.09, 23:23
      wszyscy sie podniecaja lewandowskim
      a on jedyne co potrafi to czasem strzelic w nedznej polskiej lidze
      jak gra z zespolem rownym to nie ma bata.

lech dal dupy, gral fatalnie
      kasprzik zawalil bramke
      i tyle z polskich druzyn na chwile obecna %-)))
      • Gość: jinx Re: lewandowski IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 27.08.09, 23:28
        dlaczego go zdjeli przed karnymi. to powinna byc dla niego przyjemnosc strzelic
        karnego..
        • Gość: smok_szok moim zdaniem to wlasnie lweandowski zawalil mecz IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.08.09, 23:50

moim zdaniem to wlasnie lweandowski zawalil mecz. jesli bramkarzy sie
          rozlicza z puszczonych bramek to napastnikow powinno sie rozliczac z
          takich sytuacji jak ta ktora mial lewandowski tym bardziej ze wlasnie
          cala taktyka byla ustawiona pod te jedna akcje... i sie trafila...
          Generalnie to byl fatalny wystep lewandowskiego nic dziwnego ze
          zielinski go zdjal.
          • Gość: ... Re: moim zdaniem to wlasnie lweandowski zawalil m IP: 82.160.24.* 28.08.09, 00:08
            racja Lewandowski dzisiaj byl naprawde w mizernej formie i Leo to zauwazyl, jak
            sie nie odrodzi w ciagu tygodnia to wejdzie z lawki,
            slaby fizycznie jeszcze jest, ale mlody ma troszke czasu zeby miesni zalapac i w
            tym czasie tez dynamike zyskac- jak tego dokona to bedzie wartosciowym
            napastnikiem na kilka ladnych lat. Ciezka praca przed nim.
            • Gość: z-nrw najslabsi i najlepsi IP: *.adsl.alicedsl.de 28.08.09, 00:49
              najslabiej to zagrali lewandowski, stilic, rengifo i wilk, najlepiej
              bosacki, gancarczyk (chyba jedyny pilkarz lecha, ktory sie na tyle
              dobrze zaprezentowal, ze moglby byc interesujacy dla skautow, w
              brugii wiecej takich bylo) arboleda i kikut (ktory brak umiejetnosci
              nadrabial zaangazowaniem (az do krwi)). kasprzik zagral tez bardzo
              dobrze, malo jest bramkarzy z tak dokladnymi wykopamí. powinien
              wybic pilke przy strzale przed bramke gdzie indziej, nie pod nogi
              rywala, ale niektory bramkarz pewnie juz przy pierwszym strzale
              zkapitulowali. wlasciwie krotko: obrona byla super, atak i ofensywna
              pomoc katastofalni. presja na polska obrone byla ogromna, bramka
              musiala w koncu kiedys wpasc. winni sa tutaj gracze ofensywni,
              ktorzy bardzo szybko pilke tracili, nie potrafili dokladnie podac,
              jak wilk przed golem brugii. najniebezpieczniejszy strzal oddal w
              128. minucie obronca bosacki
        • Gość: Baca lewandowski 8 mln EUR od szachtara IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.08.09, 23:51
          hmmm... toż to drewniak jakich dużo w III lidze...
      • Gość: zakopane hej zdechy, gdzie ta liga europejska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:47
        Zdechowi gratulujemy lewadnowskiego. Taki player to prawdziwy skarb...
        • Gość: pacal hej zakopane, gdzie ta V liga? IP: 95.108.12.* 28.08.09, 00:04
          bo KS Zakopane gra zdaje się w VI-tej?
          • Gość: zakopane Re: hej zakopane, gdzie ta V liga? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 00:06
            ale u nas nie ma takiego patafiana jak "8mln teuro" Lewandowski!
    • Gość: Arek Re: Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:28
      Dlaczego my nigdy nie możemy zaskoczyć Europy? Reprezentacja nie zagra w RPA,
      żadnego zespołu w LM i LE. To już Cypr, Ukraina, Węgry i Rumunia nas przewyższają.
    • Gość: pyrkowaty Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnych IP: *.icpnet.pl 27.08.09, 23:28
      a gdzie jest reszta polskich druzyn? juz dawno ich nie ma w el.
      odpadli z o wiele lepszymi klubami? Lech doszedł najdalej!!!
      • Gość: heh Re: Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:44
        najdalej czyli do nikąd zaszedł! Brawo, order dać im za to:)
        Będziemy pamiętać tę chwilę do końca świata - tę kopaninę polsko-
        belgijską!!! (meczem tego czegoś co dziś zobaczyłem jednak nazwać
        się nie da).
        • Gość: Miszczu Re: Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnyc IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.09, 18:31
          Masz racje Ziom. Szkoda czasu na taki pseudo mecz. Gdybym wiedziałże bedzie taka
          żenada bym spędził wieczór na bzykaniu laski niz ogladaniu takiego ścierwa
      • Gość: piegowaty Re: Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnyc IP: *.chello.pl 27.08.09, 23:53
        tylko dlatego bo zaczął później. w punktach wypadł już gorzej od Legii :]
        • Gość: pacal niby w jaki sposób? IP: 95.108.12.* 28.08.09, 00:10
          punkty (w eliminacjach) są przyznawane za przejście rundy. Lech dostanie za
          osiągnięcie 4 rundy eliminacji 1.50 pkt, Legia, Polonia i Wisła za dojście do
          odpowiednio 3 rundy LE i 2 rundy CL po 1 punkcie.

www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/calc.html
          • poborowy102 Re: niby w jaki sposób? 28.08.09, 00:21
            co za barany, kłócą się kto to zdobył więcej punktów, ze Legia 0,3,
            a Lech 0,2, hehehe
            Dno. Cała ta kopanka-szmacianka polska to totalne dno. Napier.alcie
            się po meczach, macie rację, może tyle zabawy z tego będziecie
            mieli, bo oglądać tego g..na nie ma sensu.
            A poza tym to -Zaorać stadiony. Szkoda kasy na ten badziew jeśli
            nawet z Duńczykami czy Belgami jest wpier.ol.
    • Gość: robak Zieliński,rzuć ręcznik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:32
      Ale się opłaciło,panie Rutkowski.Renifer,Lewandowski i Stilić,w ch...
      od razu do małolatów.
      • Gość: Zieliński Re: Zieliński,rzuć ręcznik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 00:09
        Rzucam ręcznik
    • Gość: gosc Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnych IP: *.pool.mediaWays.net 27.08.09, 23:33
      Zielinski tez odpadnie niebawem !
    • Gość: Wisełka Leszek-śmieszek IP: 213.17.128.* 27.08.09, 23:33
      No i wyszło na moje! Leszek-śmieszek! Było się tak napinać?
      Piszę to bez specjalnej satysfakcji.
      Ale jak się każe strzelać karne lewonożnym zawodnikom (ci co wiedzą, to wiedzą
      o co chodzi), jak się ma Roberta "Osiemmilionóweuro" Lewandowskiego, który jak
      sobie nie pomoże ręką (patrz PP z Wisłą) albo ze spalonego (patrz liga z
      Cracovią), nic nie ustrzeli, to trudno o wynik.
      Burakom, kibicom Kuchenkorza mającym na mnie zamiar bluzgać przypominam, jak
      sikali ze szczęścia jak Wisła, będąc zdecydowanie lepszą - odpadła z Levadią.
      A jak będziecie winić sędziego, to sobie przypomnijcie waszą radość (prawie
      czyni różnicę - tak to było?), gdy Wisła odpadła z Panathinaikosem, a sędzia
      nie uznał z sobie tylko wiadomych przyczyn bramki Penksy... Tak to jest!
      • Gość: heh Re: Leszek-śmieszek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:51
        ja myślę, że i Lech i Wisła odwalili kawał dobrej roboty. Stoczyli
        heroiczne boje z przeciwnikami z Estonii i z Belgii. Te mecze
        przejdą do historii nie tylko futbolu polskiego, ale takze do
        historii polski, dzieci w szkołach będą słuchały opowieści
        nauczycielek o tym, jak to dwie grupki paralityków z Krakowa i
        Poznania walczyły jak równy z równym w pucharach europejskich z
        paralitykami z Belgii i Estonii!
        i to w rundzie eliminacyjnej!
        Brawo!
        Od dziś wykupuję canal + , żeby oglądać polską ligę, naprawdę warto!
      • tallinn Re: Leszek-śmieszek 28.08.09, 00:09
        Widziałem mecz z Levadią na żywo na stadionie w Kadriorgu. Wisła nie była tam ani na jotę lepsza od drużyny estońskiej. Aż żal było patrzeć na tę bezładną kopaninę w wykonaniu, było nie było, mistrza Polski. Nawet nie wiedziałem, że taki dziadowski futbol jest możliwy.
      • Gość: polska pilka dno ----Wisla Krakow to dopiero posmiewisko----------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 00:17
        przegrac z Levadia Tallin - i ty sie nie wstydzic kibicowac takim
        frajerom ? Twoi koledzy z podworka lepiej graja od tych pajacow
        • Gość: Wisełka Re: IP: 213.17.128.* 28.08.09, 06:51
          Moja się nie wstydzić! Moja być wiernym kibicem. Twoja rozumieć takie proste słowa?
          Moi koledzy nie graja w piłkę na podwórku...
        • Gość: biała* Re: ----Wisla Krakow to dopiero posmiewisko------ IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.09, 08:25
          O tym już było .Teraz Smiejemy się z leszka.
    • Gość: .................. Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnych IP: 89.174.162.* 27.08.09, 23:34
      Brak mi słów....po wszystkim zanim się zaczęło...Polska piłka....eh...
    • Gość: Bubba Re: Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnyc IP: *.toya.net.pl 27.08.09, 23:34
      Smuda robi różnice...
    • Gość: grzesio zasłużenie IP: *.aster.pl 27.08.09, 23:35
      nie ma to jak z przeciętną drużyną, która finalizowanie akcji ofensywnych ma
      na poziomie polskiej ligi (inaczej by było z 5:0), z takim było nie było
      ofensywnym potencjałem, bronić wyniku przez 120 min, w tym przez 40 średnio
      korzystnego..
      obym się mylił, ale jak brugge zdobędzie więcej niż 4-5pkt w grupie (6
      meczów), to się zdziwię
    • Gość: eldupa Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnych IP: *.icpnet.pl 27.08.09, 23:37
      zawiódł atak, był źle przygotowany, zabrakło szybkości i zdecydowania. Cały
      mecz to dramat, który mógł sie skończyć jeszcze bardziej tragicznie!
    • Gość: miki smutny powrót do szarości..... IP: *.icpnet.pl 27.08.09, 23:37
      ....znowu kilka lat przerwy w obecności polskich drużyn w fazie grupowej
      europejskich pucharów nas czeka. Czekają nas od przyszłego roku porażki z
      Terekiem Grozny lub FC Tiraspolem.Czy u nas zawsze trzeba spie...lić to co było
      dobre?Dlaczego dobrego trenera zastępuję sie gorszym? Wynik jest lepszy niż
      postawa Lecha boisku ale to żadne pocieszenie ponieważ Bruggia byłą jak
      najbardziej do przejścia. Ważne, że Golik i Handzic będzie wpuszczany aby
      prezesunio się cieszył, że jego super talenty z bałkanów się lansują.
      • Gość: hexen Re: smutny powrót do szarości..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 08:13
        Z Terekiem Grozny juz Lech kiedyś przegrał w Pucharze Intertoto
    • Gość: szkoda Pech IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:38
      mieli pecha w losowaniu. Podobnie jak Legia i Wisła. Przecież można
      było wylosować drużyny z San Marino, a przytrafiły się potęgi z
      Belgii, Estonii i Danii. Powiedzmy sobie szczerze - drużyny z tych
      krajów są poza zasięgiem reprezentantów naszej ekstraklasy.
      Cóż można zrobić? Zbudujmy jeszcze kolejnych kilkanaście nowych
      stadionów dla naszych drużym. Zasługują na to.
    • Gość: kolejorzLid Czy my nie możemy mieć normalnego bramkarza?!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:38
      Czy zawsze Lech musi przegrywać przez błędy bramkarzy?!!
      Na puchary oni wzięli zawodnika, co całe życie w Piaście Gliwice grał
      :(
      • Gość: mmm Re: Czy my nie możemy mieć normalnego bramkarza?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 00:46
        Nie przesadzajmy... Kasprzik nie jest zły... Fakt popełnił błąd, ale
        to była trudna piłka, a na dodatek tuż przed nim odbiła się od ziemi.
    • Gość: pies Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:39
      Z całym szacunkiem ale za to co Ci amatorzy z Lecha wyprawiali na boisku, na czele z Lewandowskim, to i tak dramatem jest, że dotrwali do rzutów karnych. Brugii niestety nie wróżę oszałamiającej kariery w LM ale dziś przynajmniej im zależało no i na pewno potrafią wykonywać karne, czego o amatorach z Lecha nie można powiedzieć.
      Ps. celowo pod adresem Lecha nie używam słowa piłkarz żeby nie naubliżać prawdziwym piłkarzom.
    • Gość: stefan Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnych IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.09, 23:39
      jakze mi przykro.... Szmaciarze, tacy sami jak i moja legia!! Zawsze
      dają dupy w najlepszym momencie. pozdrawiam wszystkich naiwnych
      polskich kibiców.
    • Gość: lomi Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnych IP: *.net 27.08.09, 23:40
      Zieliński powinien odejść jeszcze dziś !!!!!!!!
      • Gość: qwe Re: Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnyc IP: *.icpnet.pl 27.08.09, 23:48
        dokładnie tak, powinien odejść jeszcze dziś, bo jak się wypowie o meczu to chyba
        będzie się chciało tylko zwymiotować. Robert "osiemmilionów euro" lewandowski to
        się nadaje do 3 ligi a nie do bundesligi czy do europy. Balonik pękł, mam
        nadzieję, że zarząd zrozumie, że ludzi nie wolno robić w h... i dorabiać dużą
        formę do żadnej treści. Teraz na Lechu frekwencja siądzie bo kto bedzie chciał
        przychodzić na mecze z takimi tuzami jak Korona Kielce bądź GKS Bełchatów.
    • Gość: coach Serdecznie gratuluje Lechowi IP: *.ny5030.east.verizon.net 27.08.09, 23:41
      Moje przypuszczenia ze zaden Polski zespol nie zagra w fazie grupowej
      europejskich pucharow, sprawdziely sie 100%

Polska pilka nozna jest tak slaba ze sama podniete stanowi juz informacja ilu
      obserwatorow zachodnich klubow zasiadzie na trybunach i jak dlugo dany pilkarz
      jest obserwowany

Co dalej? Dopoki formy nie wypelni sie trescia, nie amamy co mysles o
      jakichkolwiek sukcesach. Niestety w naszym kraju, w kazdej dziedzinie stawia
      sie glownie na PR i dobre wrazenie zamiast na rzeczywiste umiejetnosci.

Za rok w pucharach (wersja letnia) wystapi juz mniej polskich zespolow i beda
      one niestety musialy rozpoczynac rywalizacje od najnizszego poziomu.
    • Gość: KAPSEL Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnych IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 23:41
      lewandowski nie nadaje sie do gry powinien pilki podawac w B-klasie.Albo na
      jakiejs wiosce to moze cos by trafil pajac jakich malo sęp który nic nie potrali
    • piotr33k2 Re: Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnyc 27.08.09, 23:42
      było wiadomo że bez smudy lech starcił 50 procent swoich walorów ,w
      tym dwumeczu lech przeprowadził składnych widowiskowych ofensywnych
      akcji które mozna by policzyc na palcach jednej reki ,za smudy z o
      wiele lepszymi przeciwnikami lech przeprowadzał i wiecej w jednej
      połowie meczu i to jest odpowiedz na wszystko i sedno
      sprawy .zielinski zabił styl lecha ,zresztą co to za trner który
      nawet nie widzi kto jest najsłąbszym zawodnikime w ofensywie a nie
      był nim wcale ani stlic ani lewandowski chociaz też grali słabo i za
      wolno ale rengifo który marnował każde praktycznie podanie .stilic
      chociaż stwarzał zagrozenie ze stałych fragmentów a lewandowski
      odgrywał i walczył choc tez jest bez formy.
    • Gość: michał bajo, bajo ... IP: *.icpnet.pl 27.08.09, 23:42
      ale dupy, wygrywać i przegrać. Teraz tylko leszek piesek w dół
      tabeli poleci.
    • Gość: Zarząd Lecha Panie franciszku przepraszamy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:43
      Panie Franciszku! Bardzo przepraszamy za naszą głupotę i błagamy o powrót do
      klubu. Zarząd KS Lech Poznań.
      • Gość: Franciszek S. Re: Panie franciszku przepraszamy! IP: *.gwardii.osi.pl 28.08.09, 00:02
        Bardzo mi przykro stop
        Nie było was stać wtedy stop
        Teraz gdy jesteście milion eurosów w plecy stop
        Nie stać was na mnie tym bardziej stop
        W telegraficznym skrócie stop
        Pocałujcie mnie w d... frajerzy stop

• Gość: kibic lecha Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnych IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 23:43
      Niestety mecz zakończył się porażką. Graliśmy zdecydowanie gorzej i zbyt
      defensywnie, a to z kolei wina Zielińskiego. Nasi starali się jak mogli, z
      wyjątkiem napastników. Daliśmy się zepchnąć i większość meczu rozgrywała się
      pod naszym polem karnym. Ale muszę przyznać, że mecz powinien skończyć się
      remisem 1 do 1 i tu z kolei zawinił bardzo sędzia, bo faulu nie było. W ogóle
      decyzje sędziów były momentami bardzo dziwne np. niewpuszczenie Kikuta pod
      koniec pierwszej połowy. Niestety z Lechem dzieje się coś niedobrego kolejne
      porażki tylko to potwierdzają. Zieliński nie sprawdza się jako trener,
      zdecydowanie brakuje Smudy, zawodnicy nie są w formie(no może poza Peszką,
      Kasprzikiem i Gancarczykiem) no i nie ma Murawskiego, a Lech nie posiada
      jakiegoś sensownego zmiennika i tu pytanie do zarządu, skoro nie mieliście
      nikogo za niego do po co go kurde sprzedawaliście? Mogliśmy się obejść bez
      Chrapka czy Mikołajczaka...
      • piotr33k2 Re: Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnyc 27.08.09, 23:48
        a ja sie pytam prezesów gdzie sa ci tacy ponoc utalentowani
        zawodnicy zagraniczni których ponoc specjalnie nie wpuszczał smuda
        na boisko i za co ponoc też był zwolniony ?czy tez zwolnią za to
        zielinskiego?, he he.
        • Gość: qwe no właśnie gdzie oni są ....? IP: *.icpnet.pl 27.08.09, 23:56
          ci super utalentowani zawodnicy których Smuda ignorował...?
          Gdzie są te wzmocnienia. Czekamy na przeprosiny zarządu za swoją głupotę i
          zabranie nam tej radości którą mieliśmy rok temu oglądając grę Lecha. Żeby było
          jasne sukcesy Smudy są nie do pobicia, jeśli będziecie zarządzać nadal w polskim
          zaściankowym stylu!!!
          • Gość: only Re: no właśnie gdzie oni są ....? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 00:11
            zawsze jednak warto podkreślić, ze kuchenki mają całkiem dobre.
          • Gość: KKS Re: no właśnie gdzie oni są ....? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 00:12
            Mi brakowało jednego zawodnika, mianowice Cueto, wiem że się
            powtarzam, ale dzisiejszy mecz po raz kolejny to pokazał... Wilk
            wszedł, "kiwnął" rywali w swoim stylu, wspaniale podał i gol...
    • Gość: Ya Re: Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnyc IP: 87.204.10.* 27.08.09, 23:44
      Ya się nie zna na piłce nożnej, ale co próbuje obejrzeć mecz polskiego klubu, to
      widzi, że nasi mają mniej zawodników od przeciwnika. To Lecha nie stać było,
      żeby wziąć 11 piłkarzy? Czy Belgowie mieli 12? Ya tego nie rozumie, a to nie
      jest jedyny przypadek. Raczej to jest norma. Ya sprawdził, nie było czerwonej
      kartki.
      Czy ktoś może staremu człowiekowi wyłożyć zasady gry w piłkę, bo musiały się
      zmienić od czasu, kiedy był młody.
      • Gość: zzz Re: Liga Europejska. Lech Poznań odpada po karnyc IP: 24.42.121.* 28.08.09, 06:23
        Meczu nie ogladalem, ale tez mi sie tak nieraz wydaje ze POlakow jest mniej- ale
        oni sie po prostu nie ruszaja. Kazdy stoi w miejscu i przeciwnik nie musi sie
        wiele trudzic, zeby przerwac akcje.

Ale zeby sie ruszac, trzeba miec przygotowanie kondycyjne - a u nas zawodnicy
        wola zwolnic trenera slabymi wynikami, niz sie przemeczac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka