Gość: gramic IP: *.xdsl.centertel.pl 12.09.09, 22:11 [i][/i] BrAWO CHŁOPAKI!!!!!!!!!!! TRZYMAMY KCIUKI ZA FINAŁ!1!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: IrekMAzur ME siatkarzy. Trener Bułgarii: Złoto zdobędą Po... IP: *.54.170.141.tvksmp.pl 12.09.09, 22:41 Czym sie charakteryzuje najlepiej zbijajacy zawodnik? Chodzi o zbijanie bąków czy o największy procent skuteczności, czyli po prostu najlepiej atakujący?Chyba ze chodzi o gwozdzie to wtedy to nabiera sensu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obawa Oby tylko na finał... IP: *.754-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 12.09.09, 23:22 ... nie wybrał się nasz prezydent albo premier bo też (odpukać) może być porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Oby tylko na finał... IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.09, 01:03 Zarowno nasz premier jak i prezydent zapewne kibicuja Polakom,a nie pojechali do Turcji bo uwazaja ,ze sukcesy sportowe duzego kraju w Europie to jest rzecz naturalna i swiadczaca o wzrastajacej roli danego kraju na arenie europejskiej.Sarkozy i Putin tez nie przyjechali na mistrzostwa.Bulgarzy,no coz,poza siatkowka to sportowa mizeria.Rozumiem wiec,ze wizyta prezydenta tego kraju stanowi probe konsolidacji narodu w obliczu slabosci wynikajacej zarowno z geopolitycznego polozenia jak i slabej kondycji gospodarczej.Takie napinanie sie maluczkich,ktorym nie za bardzo wychodzi a z kolei ambicje wygorowane.Bulgarzy siatkowke maja niezla nota bene i za jakis czas owoce zbiora.Niech tylko uzbroja sie w cierpliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
marceledi ME siatkarzy. Trener Bułgarii: Złoto zdobędą Po... 12.09.09, 23:40 Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavlo720 ME siatkarzy. Trener Bułgarii: Złoto zdobędą Po... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.09, 23:41 Mam pytanie do Szanownych Forumowiczow. Kto ogladal mecz Rosja - Francja? Wiadomo, ze trojkolorowi to mocna ekipa, ale nie spodziewalem sie takiego finalu. Co z ruskimi? Co z Semenem? Czy aby nie zlekcewazyli Francji? Czy mam sie bardzo niepokoic o jutrzejszy final? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Bulgarzy w polfinale kompletnie rozczarowali IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.09.09, 23:46 Lekcewazenie Polakow, z ktorym przegrali 8 na 9 meczow od 2006, zastalo skarcone. Dostali lanie. W 3 secie grali zupelnie bez wiary, widac bylo od samego poczatku meczu, ze to druzyna nie stanowiaca zespolu, ze slabym morale i kiepska psychika. Jutro zapewne dostana baty od Rosji. Moim zdaniem Bulgaria jeszcze dlugo bedzie konczyla duze imprezy poza scislym podium. Brak im charakteru i mentalnosci zwyciezcy. Latwo sie zalamuja. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_polska Re: Bulgarzy w polfinale kompletnie rozczarowali 13.09.09, 09:53 bulgarzy maja to od lat, mimo naprawde wspanialych zawodnikow przy najmniejszych niepowodzeniach zawodzi psychika i zespol na parkiecie doslownie sie rozpada - moze bulka z bananem by pomogla? mimi wszystko to wlasnie im zycze dzis sukcesu i medalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsm Re: Bulgarzy w polfinale kompletnie rozczarowali IP: *.chello.pl 13.09.09, 12:03 zenuś, nie wiem czemu umniejszasz sukces naszych siatkarzy przez opluwanie pokonanych przez nich rywali. Bułgarzy to klasowa drużyna, wygrali wcześniej z każdym oprócz Rosji (z Finlandią która nas 3 razy w tym roku ograła jak dzieci wygrali 3:0) i wygrać z nimi niełatwo, więc tym większa klasa naszej reprezentacji. opamiętaj się więc chłopcze i niech ci nienawiść nie przesłoni radości z awansu naszych - tego ci życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serek ME siatkarzy. Trener Bułgarii: Złoto zdobędą Po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 23:53 Szczerze Gratuluje ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 ME siatkarzy. Trener Bułgarii: Złoto zdobędą Po... 13.09.09, 09:10 O rany, złoto tak blisko !!!. Wczoraj bałam sie tak bardzo, że mimo wielkich emocji zrobiło mi się zimno i musiałam się ubierać. Dziś jest mi zimno już od rana. Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: ME siatkarzy. Trener Bułgarii: Złoto zdobędą 13.09.09, 09:45 czy polscy siatkarze tacy dobrzy czy inni tacy ssłabi????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krisman@wp.pl A rozgrzać Cię? IP: *.serv-net.pl 13.09.09, 10:06 Napisz jak zechcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saj Libero IP: 79.162.141.* 13.09.09, 09:59 Obyśmy nie skopali tego meczu. Bo to że Polska jest lepsza już wiemy. Z całej drużyny mam zastrzeżenie tylko do jednego zawodnika: Piotrek Gacek. Z całym szacunkiem dla jego umiejętności, wg mnie na tych mistrzostwach gra fatalnie. Nie wiem dlaczego trener nie dał jeszcze szansy Ignaczakowi Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze_polska Re: Libero 13.09.09, 10:10 a kto wie w jakiej formie jest Igla, moze to wlasnie Gacek w tej chwili jest lepszy, ja wierze w tego trenera i mysle ze wie co robi przeciez juz to chyba udowodnil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fabus Castellani bez Wlazłego osiągnął sukces IP: *.4web.pl 13.09.09, 10:00 za Lozano, bez Mariusza reprezentacja nie istniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aztiz [...] IP: *.14.89-79.rev.gaoland.net 13.09.09, 10:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Kurcze!!!!!!!!!! Dzisiaj 13-nasty!!!!! :/ IP: *.acn.waw.pl 13.09.09, 10:32 Przełożyć mecz!!!!!! Ale peeeech!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamot1983 ME siatkarzy. Trener Bułgarii: Złoto zdobędą Po... IP: *.centertel.pl 13.09.09, 10:42 Jesli ty widzisz tylko Zagumnego to blad Piotrek Gruszka i Pawel Zagumny rulez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef zamiast pisac peany i dzielic sie złotem IP: *.zone9.bethere.co.uk 13.09.09, 11:21 moze którys z redaktorków napisze chociaz z kim gramy w finale? nie interesuje sie za bardzo siatka, czytam artykuł wg którego juz zdobylismy złoto, ale nawet nie jest napisane z kim!!!! czyli na jakiej podstawie zdobywamy złoto? analizy przeciwnika???? stek bzdur jak zwykle na tym propagandowym antypolskim portalu. teraz nakręcanie zeby póxniej wieksze nagany po ewent. porazce pisac zenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były sportowiec ME siatkarzy. Trener Bułgarii: Złoto zdobędą Po... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 11:28 Brawo! Gratulacje! Tak trzymać! Niech się uczą piłkarze jak należy grać. Na siatkówkę, koszykówkę, piłkę ręczna i lekkoatletykę nie wolno żałować pieniędzy. A co się dzieje? Ciągle tylko ci kopacze, ciagle się transmituje ich mecze, pisze, wychwala itd. itp. A to patałachy. Trzeba wziąć najlepszych piłkarzy z róznych klubow i z nimi pracować od podstaw. Mozolny trening, wyrzeczenia,moralność, a nie popijawy, zabawy z panienkami itd. itp. Nie pieniądze, ale patriotyzm, obrona barw biało-czerwonej, reprezentowanie naszego kraju, a nie. Tak postępują prawdziwi sportowcy. Tak powinni postę- pować piłkazre i brać przykład z siatkarzy. Niech żyją siatkarze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmj ME siatkarzy. Trener Bułgarii: Złoto zdobędą Po... IP: *.chello.pl 13.09.09, 11:59 dlaczego polscy dziennikarze muszą być tacy mali i przypisywać rywalom jakieś złe cechy i intencje? czy nie lepiej cieszyć się że nasi wygrali z klasową drużyną jaką są Bułgarzy, zamiast umniejszać klasę przeciwnika? czy koniecznie trzeba się pastwić nad przegranymi, zamiast po prostu cieszyć się wygraną nad świetnym zespołem? mizerny charakter pokazał pan redaktor. To że Bułgar dodawał sobie animuszu to nic niezwykłego, wszyscy tak robią, a miał w swoich wypowiedziach sporo racji, bo Polacy mieli różne mecze na tych mistrzostwach (czy pan redaktor uważa że np. ze Słowacją zagrali jak na finalistów ME przystało?) Odpowiedz Link Zgłoś